Kuntavaalit

Palkertti

Ketä Eurajoen Luvialta olevista kuntavaaliehdokkaista oli sitä mieltä aikoinaan että Luvian olisi pitänyt liittyä Poriin?
Nimiä saa mainita koska ovat itse päättäneet ehdokkaiksi lähteä ja näin tehneet itsestään julkisia henkilöitä.

57

1419

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eurajoenpuolesta

      Ainakin Sainio Tuula-Marja ja moni kokoomuslainen. Faktaa varmaan löytyy painettuna.

    • Näinmuistaisin

      Valovirta ja Aho olivat jyrkästi Poriin liittymisen kannalla, tosin Aho ei ilm. ole ehdollakaan nyt. Yleisesti ottaen keskusta, Marttila ja Mustonen ainakin Ejoen kannalla. Hollmen oli myös Ejoen kannalla.

    • Tämäonvarmatieto

      Käytännössä kaikki muut kannatti Eurajokea paitsi kokoomus lukuun ottamatta Nordbergia ja Hollmenia. Viimeisessä äänestyksessä koko kokoomus hylkäsi Porin mutta olisi halunnut säilyttää Luvian itsenäisenä ainakin sote-ratkaisuun saakka jos se olisi ollut mahdollista. Eli kaikki muut kannatti Eurajokea paitsi kokoomus (pois lukien nuo kaksi edellä mainittua). Kokoomus kannatti loppuviimeksi itsenäistä Luviaa. Tiedä sitten olisiko se ollut mahdollista näillä talousluvuilla vaikka sote sen nyt mahdollistaisikin.

      • Cocomus

        Niin, kokoomus teki viime metreillä tämän itsenäinen Luvia -tempauksen. Eivät muuta keksineet enää kun näkivät ettei Poriin mennä. 15-6 taisi olla lopullisen äänestyksen tulos.


    • Lottotyttö

      Sainio kannatti Poriin liittymistä. Taipui ryhmän edessä. Kertoili laveasti kuinka mahtavaa on esim. Noormarkussa Poriliitoksen jälkeen. Ai että!

      • Sairassairas

        Juu ja yhteen kokoukseen oli "sairastunut" kun ei uskaltanut olla eri mieltä ryhmän kanssa.


    • jännätvaalittulossa

      Ehdokkaat julkaistaan virallisesti pian. Se joka oikeasti haluaa tietää ehdokkaiden mielipiteistä ja aikaansaannoksista voi vaikka soittaa ehdokkaalle ja kysyä asioista. Jos on kyseessä nykyinen valtuutettu, niin voi tutkia pöytäkirjoja tai mennä paikalle kuulemaan mitä hän sanoo vai sanooko mitään.

      • Palkertti

        Ehdokkaalta kun menee kysymään, saa hänen oman mielipiteensä joka voi olla jotain aivan muuta mitä todellisuudessa on. Minua kiinnostaa myös millainen ehdokas on siviilissä, koska se kertoo yleensä enemmän kuin jossain vaalitilaisuudessa annetaan ymmärtää.
        Esim. Tässä kuulin eräästä ehdokkaasta miten on hoitanut omia asioitaan siiviilissä, jos siellä on kaikki asiat poskellaan niin en luota että kunnan asioitakaan osaa hoitaa.
        Valitettavasti näinkin pienen kunnan sisällä on kuulemma puolueet painostaneet aika vahvasti mikä on harmi. Itse äänestän henkilöä en puoluetta.


      • Palkertiniposoite

        Henkilövaalit kunnallisvaalit ovatkin😉 Jokaisesta löytyy hyviä ja huonoja puolia ja jokaisella on oikeus olla omaa mieltä ja äänestää ketä tahtoo. Pääasia olisi äänestää.


      • Palkertti

        Henkilövaalit mutta valitut noudattavat puolueen kantaa omasta riippuen. Näin ainakin tähän asti on monella ollut tapana.


      • Eivirranvietäviä

        Nooh. On siellä ihan oman mielipiteen pitäjiäkin. Pari-kolme:)


      • Hohhoijaaaa
        Eivirranvietäviä kirjoitti:

        Nooh. On siellä ihan oman mielipiteen pitäjiäkin. Pari-kolme:)

        Katsokaa äänestystuloksia tai mene kokoukseen katsomaan. Ja jos ehdokkaalta ei saa luotettavaa vastausta niin täältäkö saa? Oikeesti luulet niin??


      • Palkertti

        Täällä saa mielipiteitä.
        Ja yleensä aIka rehellisiä sellaisia, koska nimettömänä saa kirjoittaa.
        Tottakai trollausta mukana, mutta se kuuluu nykypäivään.


    • Vihreä.paretti

      Miten nuo Luvia-Pori pakkoliitosta kannattaneet henkilöt kehtaavat olla ehdokkaina nyt kun ollaan eurajokea. Samoin ihmettelen noita 70 vuotiaita tuppisuita jotka änkeevät valtuustoon.

    • voeettä

      Tietenkin heidän täytyy olla, nimittäin ei mene kauan kun vaihtoehtoina on Pori tai rauma :)

      Raumalle vaan terveyskeskuksen jonoon :)))))

      • Jeesjeesjoo

        Ei ihan lähiaikoina ole toteutumassa tuo skenaario. Taitaa olla Porin puolesta äänestäneiden toiveajattelua;) Voihan käydä niinkin, että Porista muutetaan pian Eurajoelle Luvian kylään, kun päästään kehittämään sitä vieläkin paremmaksi paikaksi. Hyvääkin voi kehittää. Työtä täytyy tehdä. Hanskoja ei sovi lyödä tiskiin.


    • Eirittäin.salainen

      Onneksi R-K asettui ehdolle ei tarvitse äänestää persuja.

    • R_K

      Älä ny semmosta luovuttajaa ja äänestäjien petturia äänestä. Joka leikkiin lähtee se leikin kestäköön. Loppuun saakka.

    • vainelämääonkaikkitää

      Kun tuota ehdokaslistaa katselee , ei voi muuta kuin todeta , että narsisteja , takinkääntäjiä ja omaneduntavoittelijoita näyttää riittävän.

    • Sitkeskok

      Olispa tuo Marttila ollut kokoomuksen listoilla niin olisin äänestänyt ehkä ehkä en.

      • Etollutkiltti

        Ei se ihminen siitä ole muuttunut, joten voit ihan vapaasti äänestää. Maailma muuttuu kovaa vauhtia Eskoseni. Ei "leirin vaihtaminen aina ole sama kuin takin kääntäminen. Olemme uusien haasteiden edessä🌏


      • Olinkiltti
        Etollutkiltti kirjoitti:

        Ei se ihminen siitä ole muuttunut, joten voit ihan vapaasti äänestää. Maailma muuttuu kovaa vauhtia Eskoseni. Ei "leirin vaihtaminen aina ole sama kuin takin kääntäminen. Olemme uusien haasteiden edessä🌏

        Kirjoitti hän ihan itse...


      • vainelämääonkaikkitää

        Ei se Mikko leiriä vaihtanut , heilunut aina kepun ja kokoomuksen välillä. Oma ryhmä vain vaalitaktiikkaa jotta pääsi helpolla läpi viime kerralla , tyhmät äänesti , mutta missä teot ja vaalilupaukset ? tuskin onnistuu toista kertaa huijaamaan.


      • Vai.mitä.marakatit

        No joo noin minäkin asiaa ajattelin,sitoutumaton ei olisi päässyt enää leikkimään valtuustoon eikä hallitukseen kuunteliaksi. Nyt sitten yritetään keskustan kautta,olisi suoraan mennyt kokomukseen olisi ollut lähenpänä hänen ajatusmailmaa.
        Taisi tuo persuihin loikannut leidi haukata paskaa,persujen alasajo on alkanut.


      • Ottakaaselvää

        Molemmat ovat sitoutumattomia. Samoilla linjoilla, vaikka eri ryhmissä.


    • Käkäkäkää

      Täyttä pelleilyä,mennään jonkun puolueen nimissä tai yritetään mennä valtuustoon,sitten ollaan sitoutumattomia,ja kenties loikataan taas johonkin puolueseen. Pellesakkia.

      • Ihminenedellä

        Nooh, voisiko tällainen johtua jostain mitä kaikki eivät tiedä. Maailma ei ole musta tai valkoinen.


    • Aivoruoska

      Nii mun mun mielest asia o nii et, jollei pyst ittel töit saama nii millai semmone pysty kellä muulka sitä järjestämä. Työpaikoi tarvita et poruka pääsevä yhteiskuntta kiin,ei siel valtuustos mikkä paskanpuhuja pärjä. Kyl se o näht mitä nuo suunsoittaja saava aikaseks,ruoas paska lähinnä. Et loppu veton voin sanno et miettikkä karkka ketä äänestät.

    • Minä.en

      Soini luopuu puheenjohtaja paikastaan ja samalla paikasta hallituksessa,nyt alkaa trumppimainen tapa käsitellä maata,näin totetaa Teukka Hakkarainen. Se joka haluaa sellaista toimintaa Suomeen niin äänestäkää persuja.

      • Eipäyleistetä

        No ohhoh. Eiköhän toi ole hiukan liioteltua sentään. Demokratia on tärkeää, mutta jotkut asiat vaativat toimia ja vähemmän byrokratiaa.


      • Teukkaaaaa

        Trumppilaisuus voi tarkoittaa montaa asiaa. Yksi niistä ja se paras, on lupausten pitäminen.


    • Hyviä.vaaleja.vaan

      Soini toimi viisaasti kun ilmoitti kunnallisvaaliehdokkaiden listojen jälkeen eronsa,nyt ei enää loikkaukset onnistu muihin puoluisiin.

      • Sampoterhot

        No ei suinkaan kukaan niin tyhmä ole, että menis muulla tavalla tekemäänkään. Oli puolue mikä hyvänsä. Se on strategiaa ja politikointia se.


    • sukupuolineutraali

      Onkos Luvialla minkään puolueen listalla yhtään homoa tai klepsoa ehdokkaana että vois äänestää ?

    • Tanantunarit

      Täs on nyt 40v kesä/ympärivuotisina asukkeina(työllistetty paikallisia kirvsmiehiä,sähko,putki,maanrak ym..porukkaa) tota entistä Luvian touhua seurattu ja kyllä toi Eurajokeen liittyminen oli kaikkien äitien munaus teiltä.hävettää teidän puolestakin ajatella koko asiaa...ensinnäkin suurin osa porukasta on Porissa töissä..käy ostoksilla Porissa..harrastaa Porissa...käyttää erillaisia terveyspalveluja Porissa ym.ym ja nyt siellä sitten fiksuina luullaan että napsitaan rusinat pullasta Eurajoelta ja kun siinä käy ihan päinvastoin kun ne siellä nyt saa ne Hankkijan lippikset oikeeseen moodiin alkaa kyykytys. siel on porukoilla oikein paljon hyvää aikaa miettiä millai toi kiviriippa saadaan kuriin ja selvää on että parin vuoden päästä ei paljon naurata,täällä Porin kylkiäisenä olisitte menneet siinä vasemmalla kädellä muitten surkimusten seassa ilman suurempia syynäyksiä..

      Se Luvian after eco on jo aikaa mennyt (vaikka "esson" baarissa sitä riittää) enempi olette nyt siinä messin kyydissä saa haikailla palvelua ja hymyilevää henkilökuntaa....

      Tässä nyt sisään päin hymyillen kuunnellaan ja kattellaan valitusta mitä se "isukki" nyt entiselle Luvialle tekeekään...voi kauhia...

      Niin ja mihinkäs päin se uusi uljas baana nyt sitten tehdäänkään,kiva lähteä mamman kaa vähän ostoksille kun tie vetää ja jos olisin Sauli niin Hangassuolle tulli "luvialaisille"100e/v työssäkäyvät 200e/v eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet ilmatteeks saatas vähän kompensoitua tota niiten konteissa pyörimistä ja törmäilyä liikenteessä kaupungilla...

      Nin ja sitä Wolffin suunnittelemaa Guggenheimia Laitakariin saataneen odotella jokunen vuosi.....

      • Sähkömökki

        Mukavaa, että sulla oli mahdollisuus tähän mielipiteeseen:) Sitä tässä mietin, että jos luvialaiset on noin tyhmiä, niin mitäköhän varten sä täällä olet viihtynyt vuosikymmenet seuraamassa tätä touhua. Jos noin paljon ottaa päähän, ni kehotan olemaan seuraamatta koko asiaa. Pääset vähemmällä. Siks toiseks - ei kukaan varmaan mitään Guggenheimia odotakaan. Kehittää voi aina ja pitääkin.


      • Tanantunarit

        Juu kehitetty on, se punainen pelti suuli siellä rannassa mikä piti Ihanan rakentamisen jälkeen purkaa pois sai uuden elämän kun osalla rakentajista meinas mennä harrastuspaikka alta kätevää eikö totta ilman henk.koht. taloudellista panostamista saat häärätä siellä rannassa mummojen,paappojen ja serkkujenkin kanssa...tässä tulee ihan kuunari koiviston satutarina mieleen kun sitä touhua katsoo...

        Sillai kai, poreita ja vastavirta uima-allasta odotellessa ja niin ensi jouluksi täytyykin varata bed and breakfast siitä nimenkärjestä kun oli karttaan kerta piirretty...


      • Enolekatkeramutta

        Voi kun sää olet viisas, myy ny mökkis pois ja osta uus porist, ei tul ikävä. Liittyminen Eurajokeen oli ainut viisas ratkaisu, kun hiukan seuraa ympäristöään. Eikä se tarkoita, että porilaisista muuten olisi mitään pahaa sanottavaa, varmaan muuttoliike luviankin suuntaan kasvaa kuntaliitokseen myötä. Luvialaisten ostovoimaa kyllä porinkin marketeissa arvostetaan. Rusinoista et taida paljoa tietää.


      • Sähkömökki

        No se ny kaiken huippu vielä olis ettei sais ostoksilla tai töissä käydä muulla paikkakunnalla kuin missä asuu🤣 Hyvänen aika! Mitäs pahaa kehittämisessä on? Ei mene ulkokuntalaisten verorahoista. Katkeraa puhetta. Miksi näin?


      • jokujokuvaa
        Tanantunarit kirjoitti:

        Juu kehitetty on, se punainen pelti suuli siellä rannassa mikä piti Ihanan rakentamisen jälkeen purkaa pois sai uuden elämän kun osalla rakentajista meinas mennä harrastuspaikka alta kätevää eikö totta ilman henk.koht. taloudellista panostamista saat häärätä siellä rannassa mummojen,paappojen ja serkkujenkin kanssa...tässä tulee ihan kuunari koiviston satutarina mieleen kun sitä touhua katsoo...

        Sillai kai, poreita ja vastavirta uima-allasta odotellessa ja niin ensi jouluksi täytyykin varata bed and breakfast siitä nimenkärjestä kun oli karttaan kerta piirretty...

        Kävisit joskus paikan päällä, ihan vaikka toteamassa onko pelti punamullalla maalattavissa? Tai oikeemmin, parempi ku pysyt pois.


    • Holmeen

      Millai sinne mitään saa rakentaa,... eihän sinne Luvian aikanakaa mitään saanut tehdä,aina vedottiin siihen että laitakari on manttalikunnam maita,ei luvian suurten maajussien omistuksissa,jokainen omistaa neliön maata .

      • SitoutumattomatYhdessä

        Jaa mitään ei ole rakennettu?? Onhan siellä nykyisin jo aika paljon enemmän kuin silloin 70-luvulla kun aloin tansseissa siellä käymään. Laitakarin osakaskunta taatusti vuokraa maata jos sinne joku haluaa jotain rakentaa ja kehittää. Kun ei itse halua oikeasti alkaa tehdä asian eteen mitään, käytetään tekosyynä ettei voi kun kunta ei omista. Kunta on nyt jo vuokrannut sieltä maata.

        Henkilö, joka käyttää jutun kohteeseen viittaavaa nimimerkkiä, meni nyt vähän pieleen vai kerrotko miten kyseiset sisarukset liittyvät Laitakarin kehittämiseen? Paitsi toinen on ollut kehittämässä kun on yrittäjänä siellä. Aika monet kaljat olet tainnu siinäkin pubissa juoda. Tosin kun on läheiset suhteet hoitokunnan nykyiseen puheenjohtajaan, kannattaa neuvotella miten tästä saataisiin kiva yhteinen vaaliteema.. Itsensä saa nostettua parhaiten mollaamalla toisia vai miten se meni. Ainakin jos ei ole omia ideoita.


      • Holmeen

        Viiraako päästä,en viittaa nimimerkillä mihinkään sukunimeen, lähinnä saareen ja luontoon. Enkä tiedä mistä ihmeen sisaruksista puhelet onko kenties jotain vanhoja morsmaikkoja.


      • SitoutumattomatYhdessä

        Jep jep, ja lehmätkin lentää :D


      • Onseniinihana
        SitoutumattomatYhdessä kirjoitti:

        Jaa mitään ei ole rakennettu?? Onhan siellä nykyisin jo aika paljon enemmän kuin silloin 70-luvulla kun aloin tansseissa siellä käymään. Laitakarin osakaskunta taatusti vuokraa maata jos sinne joku haluaa jotain rakentaa ja kehittää. Kun ei itse halua oikeasti alkaa tehdä asian eteen mitään, käytetään tekosyynä ettei voi kun kunta ei omista. Kunta on nyt jo vuokrannut sieltä maata.

        Henkilö, joka käyttää jutun kohteeseen viittaavaa nimimerkkiä, meni nyt vähän pieleen vai kerrotko miten kyseiset sisarukset liittyvät Laitakarin kehittämiseen? Paitsi toinen on ollut kehittämässä kun on yrittäjänä siellä. Aika monet kaljat olet tainnu siinäkin pubissa juoda. Tosin kun on läheiset suhteet hoitokunnan nykyiseen puheenjohtajaan, kannattaa neuvotella miten tästä saataisiin kiva yhteinen vaaliteema.. Itsensä saa nostettua parhaiten mollaamalla toisia vai miten se meni. Ainakin jos ei ole omia ideoita.

        Läheiset suhteet on hieno asia😘


    • Tanantunarit

      No saa kai rakentaa kyllä siihen jokunen reikä löytyy kun oikein aljetaan touhuamaan ja onhan noita ranta-asukkaiden omalla maalla olevia ranta saunojakin jo monta kymmentä vuotta vainottu ettei vaan näkyis mihinkään niin nyt kun ne on saatu ruotuun niin kyllähän tälläisiä punaisen suulin kaltaisia rakennuksia pitää ehdottomasti saada lisää rantaan...

      Niin ja älkää nyt kurmuttako sitä auraaja poikaa enää enempää kun kyllähän sen nyt järkikin sanoo että jos se nyt oikein tilinteon paikka olis niin olishan nää 250 000e valtroilla ajelevat luvian kantavat voimat jo aikaa ne hommat ittelleen haalineet(nythän niillä ei oo talvella kiire kun essolle) ja hommathan se hoitaa oikein hyvin, se vaan sieltä uunin pankolta könytessä ja verhon raosta kattoen voi näyttää muulle, täällä kaupungissahan ei olla edes vielä työpaikalla kun siellä on jo hommat tehty....

      • Kolhantie

        Kiertääkö tuo vanha kuorma-auto koko luvian tiet, on hieno römpiä lumen seassa,mistähän me maksetaan veroja.


      • Tanantunarit

        Olipa heti aamusti Luvialla hienosti aurailtu kyllä se sisu vaan on röyhee peli nääs...pääsee siinä sitten huonojalkaisemmatkin liikkeelle ja punaselle suulille kans
        tököttään pellavaa rakoloihin...


      • vasemmalta
        Kolhantie kirjoitti:

        Kiertääkö tuo vanha kuorma-auto koko luvian tiet, on hieno römpiä lumen seassa,mistähän me maksetaan veroja.

        Onko kolhanrannalla veronmaksajiakin , olen aina luullut että veropinnareita ja keinottelijoita. Ota kola käteen ja työnnä lumet pois , niin minäkin teen ja kehokin tykkää pienestä liikunnasta.


    • Aika.sakkia

      Hyvät kunnallisvaali ehdokkaat, kertokaa miten te hoidatte kuntalaisten asioita kun ette pysty hoitamaan omiakaan asioita. Epäilen että olette laittaneet tuulesta temmattuja tuloja vaalitietoihin,miksette ole laittanut noita tratta/ulosotossa olevia tietoa äänestäjille.

      • Sellastasakkia

        Ei siellä kuules kukaan yksinään mistään rahoista päätä. Et älä siitä kanna huolta. 35 henkee valitaan valtuustoon ja virkamiehet sekä kunnanjohtaja ovat asioista päättämässä. Talousjohtaja on pätevä. Kunnan rahat sijoittaa asiantuntija. Osaamista löytyy laidasta laitaan ja sinä et niistä kaikista välttämättä tiedä.


      • M.autoilija

        Jos tulonne on tuota luokkaa miksi nimenne komeilee protesti listalla. Ja uskoisin että tälläisestä kunnasta löytyy rehellisiä veronmaksajia ehdolle. Ei kukaan yksin päätä mistään ei,mutta yksikin piiki lihassa on liikaa.


      • SitoutumattomatYhdessä
        Sellastasakkia kirjoitti:

        Ei siellä kuules kukaan yksinään mistään rahoista päätä. Et älä siitä kanna huolta. 35 henkee valitaan valtuustoon ja virkamiehet sekä kunnanjohtaja ovat asioista päättämässä. Talousjohtaja on pätevä. Kunnan rahat sijoittaa asiantuntija. Osaamista löytyy laidasta laitaan ja sinä et niistä kaikista välttämättä tiedä.

        Jaa että koska kukaan ei päätä yksin, omat asiansa sössinyt on yhtä pätevä kuin omat asiansa hyvin hoitanut?


      • Höpöheinä

        Niin kyl velkoja pyytä viel kaua aika velkojansa silt kokkari pellepelottomalta. Samoin ko niilt kahdelt persoonalt mik ova sitoutumattomi mihinkä puoluesse. Ja sit o viel se luvia oma hendrixi ko meina et soittamal ne kunna asia hoitu. Jatketa huomen kirjoittelu jos vaik ehdokka kerkkeisivä laittama vaalikonesse jottai tiedoi mitä kauhia oikke luvata.


    • Hymyilläänkuntavataan

      Kyl ne tämän paskanjauhannan kestää💩 Heittel kivii vaa lisää💩

    • vihreävasemmistolainen

      Ehdokkaita katsellessa , näyttää noita toisten kukkaroa kuppaavia poliitiikkoja riittävän. Koskahan oppivat työnteon ja tulevat omillaan toimeen ja maksavat myös verot ?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      30
      1969
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      6
      1802
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1291
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1184
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1165
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      11
      1097
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1041
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1014
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1005
    10. 10
      980
    Aihe