Jukka Lahden murha

Komisario Joutsenlahti on kertonut että halosta löytyi vierasta verta. "Tärkein todiste löytyi halosta, jolla Jukka Lahti oli puolustautunut. Vierasta verta. Sitä ei voitu kuitenkaan liittää keneenkään. Ei vielä."

Myöhemmin selvisi että näytteestä löytynyt dna oli tutkijan oma dna. Miten on mahdollista että tuo veri saastui tutkijan dna:sta niin, ettei siitä verinäytteestä enää selvinnyt toinen, mahdollisesti murhaajan dna?

12

333

Vastaukset

 • Myöhemmin Joutsenlahti jatkaa; "Joutsenlahti kertoo, että vasta vuonna 2013 ilmeni, että halossa ollut veri kuuluikin eräälle rikospaikkatutkijalle, joka ilmeisesti oli loukannut itseään työtä tehdessään."

  Miten on mahdollista että tuollaista näytettä tutkiessaan loukkaa itsensä niin, että oma verensä tuhoaa näytteen? Onko asia tutkittu perinpohjaisesti. Onko tutkijan sukupuolinen käyttäytymismalli selvillä, onko hetero- vai?? Näyte kai tutkittiin Turussa, Lahti tuli Turusta vain muutama tunti ennen murhaansa.

  • Murhajuttuun liittyen oli Lahti lähtenyt Turun työvoimatoimistosta iltapäivällä suuri piirtein hieman ennen sulkemisaikaa. Asian voi vieläkin tarkistaa sieltä käsin. Kuitenkin jossain vaiheessa mediassa oli tietoa siitä, että Lahti saapui kotiinsa Ulvilaan vasta pajon myöhemmin illalla. Eihän Turusta Ulvilaan matkantekoon niin paljon aikaa kulu, vaikka olikin harmaa joulukuinen alkuiltapäivä. Olen ihmetellyt tätä "aikaväliä" ja miettinyt, missä Lahti viipyi Turun työvoimatoimistosta lähtönsä jälkeen pitkähkön ajan. Lahden lähtöaika olisi vieläkin syytä tarkistaa murhapäivän kohdalta. Tarkat tiedot Lahden käynnistä ovat ilmeisesti kirjattu työvoimatoimiston tiedostoon. Saatan muistaa väärin, mutta saapuiko Lahti kotiin Ulvilaan vasta n. klo 23 ??? Tämä kellonaika oli joskus mainittu jossain lehdessä.


 • Ja miettikääs miten veren tahrima kenkä jättää tasan yhden verijäljen lattialle kun oletettu murhailija vie talosta kengät ja tallustelee oletettavasti niillä pitkin lattiaa.Haiskahtaa siltä että on lavastettu tilanne ja kastettu tossu kerran lattiaan harhautusmielessä.Lopun matkaa on varmaan murhaaja sitten levitoinut ilman halki vai? Nännelillä oli ilmeisesti valmiiksi pakatut laukut lähtöä varten?

 • Kyllä tekijä vielä kiinni jää!

 • Siellä lattialla on tallannut poliisi, ambulanssimiehistö ja ties kuka ennenkuin jälkiä alettiin tutkia. Mahdoton sanoa kenen jälki mikäkin oli.

  • Oli kenen hyvänsä,yleensä otetaan toinenkin askel ja kengästä jää toinenkin jälki.Kuvissa oli 1, eli joku astui kerran harhauttaakseen.


 • Jukka S.Lahti MM-hiihdot menossa

 • Tekijää saa poliisi etsiä omistaan, olihan siellä vierasta vertakin.

  • Mikä olisi motiivi? Vaimolla ilmeisesti ainakin oli motiivi.Riitelivät ja jonkun laukutkin oli lähtöä varten pakattu.Olikohan ero tulossa ja se ei madamelle sopinut?


  • tökeröä että muka tutkijalle olisi tullut sormeen haava esim ja verensä olisi tuhonnut surmapaikan näytteen.


 • "Komisario Joutsenlahti on kertonut että halosta löytyi vierasta verta. "Tärkein todiste löytyi halosta, jolla Jukka Lahti oli puolustautunut. Vierasta verta. Sitä ei voitu kuitenkaan liittää keneenkään. Ei vielä."

  Myöhemmin selvisi että näytteestä löytynyt dna oli tutkijan oma dna. Miten on mahdollista että tuo veri saastui tutkijan dna:sta niin, ettei siitä verinäytteestä enää selvinnyt toinen, mahdollisesti murhaajan dna?"

  Siis mitä laakeri selittää?

  Halossa oli varmasti vain yhtä verta, tutkijan omaa.Näin helppoa se on.

 • Onko tuo vieläkin jollekin epäselvää. Jukan veripisaraan oli sekoittunut tutkijan DNA:ta pieni hiukkanen ja ilmeisesti vasta laboratoriossa. Ei mitään epätavallista, ihmeellistä vaan ettei tutkijoita voitu velvoittaa antamaan omaa näytettään. Nykyään ovat puhdastiloja joten tuollaista tapahtuu harvemmin, aikaisemmin muuallakin saastui kolmasosa näytteistä.

  Kenekään ulkopuolisen DNA:ta ei paikalla ollut ja muutenkin kaikki todistaa eukon syylliseksi.

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.