Miehen haluttomuus

seksitön

Ollaan suht koht nuori pari, 5vuotta avioliitossa, naimisiin mentiin heti 18 vuotiaina, jota edelsi kaks vuotta seurustelua. Kolme lastakin löytyy. Ongelma on se, että lähes koko seurustelumme ajan minä olen ollut meistä se seksuaalisempi olento ja ensimmäisen vuoden/parin alkuhuumaa lukuunottamatta on tuntunut kokoajan siltä, että mies ei oikeen halua mua(pornoa se silti katsoo sillon tällöin ja on sen itse siis myöntänyt). Minä teen lähes aina aloitteet ja silti tulen 80% kerroista torjutuksi. Seksiä on 1-2 kertaa kuussa, vaikka itseäni haluttais joka päivä ja mieskin halusi ennen ainakin sen pari kertaa viikossa(vaikka on tosiaan alusta asti ollut vähemmän seksuaalinen, kuin minä).

On alkanut tuntua siltä, että vika on mussa ja mies on ihan kyllästynyt. Oon koittanut asiasta jutella ja se vaan inttää että mussa ei ole mitään vikaa ja mukamas haluaa kyllä ja näytän hyvältä. Miksi sitten torjuu? Siihen saan vastaukseksi aina näitä perus "viimeks mulla särki päätä", "piti mennä ajoissa nukkumaan, kun aikanen herätys" jne... Jatkuvasti mietin, että jos vaan olisin paremman näkönen, niin mieskin haluais. Olen kuitenkin hyvin säästynyt raskauksilta, ei pahemmin rumia arpia, tai löysää nahkaa. Raskauskilot olen saanut aina tiputettua nopeasti kokonaan, eikä ylipainoa ole koskaan ollut ja tissitkin säilynyt lähes entisellään. Paikat on ehkä jopa piukemmassa kunnossa kuin ennen, sillä on treenattu ihan fysioterapeutin tukemana lihakset varmasti kuntoon ja muutenkin pidän itsestäni ihan hyvin huolta ja panostan ulkonäkööni. Mikään erityisen hyvä kroppainen en ole koskaan ollut, mutta sanoisin, että kolmen lapsen äidiksi näytän oikein hyvältä. Missä siis vika voisi olla? Ollaanko me vaan oltu niin pitkään yhdessä, että mies on totaalisen kyllästynyt?

Seksielämämme on muuten hyvää, silloin kun sitä on. Molemmat ollaan avoimia kokeilemaan uutta ja toteuttamaan omia ja toisen fantasioita jne. Ainoastaan se seksin määrä harmittaa ja se vaan vähenee vähenemistään...

Mikä avuksi?

11

788

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NäinMyöskin

      Te nyt vain olette tässä asiassa erilaisia ja se pitää hyväksyä. Miehellesi seksi ei ole kovin tärkeää eikä se ole luultavasti sinusta kiinni.
      Näissä asioissa pitää aina yrittää löytää kompromissi. Nyt vaikuttaa siltä että menette vain miehesi halun tai paremminkin haluttomuuden mukaan. Luuletko että voisitte saada aikaan jonkin järjestelyn jossa sinunkin halusi otettaisiin paremmin huomioon? Esim. niin että miehesi voisi vaikka viikottain auttaa sinua saamaan tyydytyksen esim. lelujen, käsien, suun tms. avulla ilman että hänen tarvitsee itse olla sen enempää mukana? Luuletko että hän olisi valmis liittonne ja hyvinvointisi takia siihen?
      Meillä ainakin on monina vähän "kuivempina" kausina kuitenkin huolehdittu siitä että se toinen ei joudu kärvistelemään kohtuuttoman pitkään ilman vaan on pyydetty se toinen vähän "rapsuttelemaan".

    • TiedätKunOnAikaJatkaa

      Mielestäni et ole ollenkaan turhaan huolissasi. Noin se meilläkin alkoi, sitten seksin tauot venyi kuukausiksi ja vuosiksi. Lopulta oli haastavaa saada mies motivoitua seksiin edes 1-2 krt vuodessa. Miehellä kyllä seisoi moitteettomasti, mutta ei vain halunnut. Lopulta se heijastui tunteisiin, omaan mielialaan ja kaikkeen elämässä. Erosimme ja se olu hyvä päätös.

      • mekkk

        Joko miehesi on stynyt tai väärin kasvatettu seksuaalisuuteen eikä osaa omilla aivoillaan ajataella miten toimitaan.


    • Kyllästynytmieheen

      Ero näissä hyvin useasti tulee. Mulla se on kohta edessä. En halua elää seksittömässä suhteessa. Paremmin sitä sinkkuna sai nyt kun suhteessa. Muutenkaan tosta miehestä ei ole mitään hyötyä kotitöissä yms. Kun vain rohkenis ottaa askeleen eteenpäin..

    • mekkk

      Laittakaa nämä haluttomat miehet lääkäriin ja testaumaan mieshormoonitasot niin vika löytyy ja mikä se semmoinen mies on joka ei naida naistaan jaksa.

    • pop98

      Ei ole miehet robotteja, jotkut on panorobotteja, mutta heidän aivot sitten samaa tasoa myös.

    • Kohtaloontyytyväinenkö

      4 kuukautta nyt ilman seksiä. Alotteita olen tehnyt jos kaikenlaisia mutta vastaus on aina "ei nyt kulta" ja aina jotain muuta..olen henkisesti jo lyöty. Sanon hänelle että häntä ei enää kiinnosta seksi kanssani (aina ollut mielestäni hyvää) ja hän sanoo toisin. Ja "älä painosta'-lisäys perään. Painosta? Kerran viikossa nykyään uskallan tosissani yrittää mutta kun ei lähde käyntiin niin ei. Toiset naiset kiistää jyrkästi. Kysyn syytä haluttomuuteen ja välillä "kun ei seiso" (vaikka on kyllä aina seissyt) tai "en tiedä mistä johtuu". Hän on 54 vuotias. Olen alistunut, seksittömässä parisuhteessa oleva nainen, tähän on tyytyminen. Vain koska rakastan häntä ja hän sanoo myös rakastavansa minua. Yhdessä 7 vuotta.

    • Tehkäätöitäoikein

      Mieluummin opastaisin tohtorin lakin koska
      Siinä on puolta vähemmän hommia.Kuinka muuten homomiehiä olisi lisääntyvän määrin

    • Nättijatyhmäkö

      Toki aloittaja vois panostaa aivoihin, hirveen ulkonäkö keskeinen nainen. Olisko pikkasen parannettavaa joillain muilla osa alueella että mies vaikka kiinostus, opettele vaikka puhumaan miehellesi jos on ongelmia.

    • aitoriitta

      Jos toisesta tykkää, niin haluaa antaa sille seksiä. Teidän väleissä on ollut jotain ongelmaa. Ei välttämättä suurta ongelmaa mutta jotain. Oletko antanut toiselle tilaa? En kestäisi, jos mies ihan koko ajan olisi iholla. Toisaalta on myös imartelevaa, kun mies haluaa. Hyvä seksi on piste iin päälle, kun kaikki on kunnossa.

    • Rahtarinakka

      Täällä myös tätä haluttomuutta. Mieheni rekkamies joka välillä viikonkin poissa. Yhdessä 6 vuotta joista 4 aviossa. Vuosi edellisestä sekstailusta. Olemme nelikymppisiä eikä edes lapsia. Olemme vieraantuneet, olen yrittänyt puhua ilman tulosta. Harkitsen eroakin jo...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4985
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe