Vaalikahvila avattu Sysmään

50sentvaalikahvistahehe

Nyt sitten kaikki tutkimaan onko kaikki kunnossa. Onko huoneisto tarkastettu elintarviketilaksi, onko henkilökunnalla hygieniapassit ja maksetaanko myynnistä kaikki asiaankuuluvat verot? Ja eikun valituksia kehiin!

30

1528

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kätevää

      Sopivasti siinä matkabaaria vastapäätä, voi kantapeikot pikaisesti käydä ohrasella niin ei suu kuivu lupauksia tehtaillessa.

    • 50sentvaalikahvistahehe

      No se on hyvä!

    • Ykköskyttääjä

      Kyllähän sinne pitää mennä kyttäämään. Niillähän voi olla vääriä mielipiteitäkin. Ei sitä koko aikaa jaksa pelkkiä rekisterinumeroita tarkastella. On tämä raskasta kun naapurikin on raitistunut, niin ei oo siinäkään mitään kytättävää ja juoruttavaa.

      • Siposecurity

        Ja jos ei viitti ite mennä ni lähettää vaikka Kyöstin, sehän sitte raportoi paljutaloon havaintosa. Tärkeet heti ja vähemmän tärkeet vartin päästä. Siitähää voi hyvin tiirailla niitä rekisterinumeroitaki ku ohi ajavat, tulee sekin puoli hommista klaarattua siinä samalla.


    • lyhytlounastauko

      Kunhan siellä kävijät/päivystäjät eivät täytä lounaspaikan parkkitilaa, jotta työmiehet/naiset voivat käydä tankkaamassa energiaa jaksaakseen painaa duunia.

      • piennäpoikanapaimenessa

        Niin, tai päinvastoin. Otapas sinä ja paimennat senkin asian, toimit oikein liikenteen ohjaajana, sinulta kun näkyy nuo paimenpojan hommat sujuvan. Laitat oikeen huomioliivit ja lainaat jostain koppalakin, olet siinä sitten tärkeän näköinen toimissasi. Voithan siinä sitten kirjoitella sellasia leikkisakko-lappuja, oikeisiin kun ei ole valtaa.


    • Onkohätäehdokkaalla

      Onko Sysmässä vielä "työukkoja/työakkoja" ja kanssaihmisistä ja yrittäjistä huolehtivia kanssakulkijoita.Halleluja vaan....

      • pitäiskömuuttaamuualle

        Ei muuten ole jos vanha meno jatkuu. Anna äänesi sdp.lle tai persuille niin ne pettää sinut ensimmäiseksi. Ensimmäisen kokoontumisen lopputuloksena myivät viimeksi itsensä 100% kokoomukselle. Sanovat kepun pettävän mutta noin komeaa äänestäjän pettämistä ei muualla suomessa vielä ole nähty. Sysmässä on 2 puoluejärjestelmä, keskusta ja sitten kokoomus p....nuolijoineen.


    • Alempikonstaapeli

      Nämähän populistit ovat itse itsensä korottaneet valvoviksi poliiseiksi ja kaiken tietäviksi. Vaalitulos tulee näyttämään totuuden!

      • kyllätaason

        Älä helvata. Ei kai nyt äänestämällä paljutalossa päätettyä voi muuttamaan mennä. Eikö se ole jo kolmen koplassa valmiiksi sovittu että mitään ei muuteta, Timo saa hallituspaikan, valiokuntamallissa Kossu johtaa teknistä, neuvos tarkkia ja mansikkamies sivistystä, sillee mennää ja mutinat pois, jos ei sovi niin muuttakoot muualle. Kaikenlaisia vaaleja järjestäävät tarkkojen talousmiesten kiusaksi ja yrittävät meitä kampittaa, mutta niinkuin olen sanonut, minkäs ne meille mahtaa, me tehdään niinku halutaan.
        @!?£$NA kaikenlaista vihervasemmistolaista demokratia hapatusta...jupinaa!


    • Hyväkäs

      Vaalikahvilasta saat hyvät vinkit mihin haja-astusalueiden jätteet tulee toimittaa ! Ojanpohjat suositeltavia ja vapaa-ajan asukkaat voivat viedä roskat omaan kotikuntaansa.Sysmässä on omat lait joita säätää ja valvoo KEPU

      • Derfs

        Ei kai 10-17 vähemmistö voi mitään päättää?


      • katospoikaa

        Niinkö? Milloin kokoperssosialisti onkaan ajatellut mennä asiasta esitelmöimään sinne kahvilaan? Ilmoittele niin osaamme tulla kuulemaan!


      • menetettyäänix4

        Itseään säästämättä tekee vaalityötään klikki, kaksin käsin heittää paskaa muiden silmille kokoperssossu, aina siinä välissä kun itsensä kehumiselta ehtii.
        Juuri nyt toteuttamasi kaltaista vaalityötähän peräänkuulutitte oikein lehden palstalla. Niinhän se oli?
        Kun ei muuhun yllä niin noillahan se on mentävä, niillä on pärjättävä mitä on annettu, ja se ei ole näköjään paljon.
        Itsekehun määrään sekä vaalityön laatuun suhteutettuna ahkerointi näyttää noudattelevan aiempaa toimintaa menneellä valtuustokaudella.
        Ei tule meiltä ääniä enää teille, meitä petetään vain yhden kerran ja sen kerran käytitte heti viime vaalien jälkeen!
        Onnea ja menestystä sekä voimia paskanviskontaan.


    • täytyy-jättää-väliin

      Sitoutumattomien ryhmässä olisi yksi jota äänestäisin ... mutta, mutta ... jos hänen saamansa äänet eivät riitäkkään ja tulen äänelläni auttaneeksi supervalittajaa :/

    • mökitön

      Nyt on ääni mietityksessä sitoutumattomille.
      Vai ollaan kepujen narussa mökkejä kellutttamassa.Mietitään.

      • Ominkorvinkuultu

        Älähän mitä. Taisi lehti päästellä omiaan jos sitä tarkoitat. Olin nimittäin teatteritalolla paikalla. Aamulla kävi herra 54 siinä määrin lämpimänä että vaatinee lehdeltä oikaisua. Ja aihetta onkin oikaista uutinen joka ei ole yhtenevä kannanoton kanssa.


    • Äänestänvastasunnuntaina

      Taisi olla kulmakahvilan pitäjä mielissään tästä vaalikahvilasta seinänaapurina. Mutta ainakin peli on selvä kun sitoutumattomat kääntää takkinsa jo ennen vaaleja. Kovasti kun ovat meuhkanneet ja tehtailleet valituksia paikallisyritysten tasapuoliseen kohteluun ja tasavertaiseen kilpailuun liittyen, niin hyvä on tulla kahvilan seinänaapurissa tarjoamaan pullakahveja ilmaiseksi. Olisikohan tehtävä asiasta jonkunlainen tutkintapyyntö kilpailuvirastoon ja vaalilautakunnalle kulmakahvilan puolesta. Odotan selityksiä sitoutumattomilta, miksi toimitte eri tavalla kuin puhutte?

      • ääni-jo-annettu

        Tätä samaa olen ihmetellyt, ympäri maata toreilla ja turuilla on noussut kova kohu ilmaisten makkaroiden jakajista, silloin jos samalla torilla on ollut myös kaupallinen makkaranmyyntikoju.

        Eipä näytä Sysmän sitoutumattomat paljon välittävän paikallisen yrittäjän bisneksestä, ei hyvä ei :(


      • Heheheheheheeee

        Kun Kokoomuksen vaalikahvila oli siinä samoilla huudeilla viime vaaleissa niin sehän oli tietysti oikein.


    • Ruiskukkavairentunruusu

      Jos huolehtisit vain omista asioistasi.
      Voishan siihen naapuriin tulla ihan pysyväkin sumppila..häh...kateus..kateus

      • jostain.luin

        eikös siihen ole tulossa fysioterapeutti ? häh?


      • Hyvälaskupää

        Aika harvoin ilmaiseksi kahvia jakavat sumppilat on kovin pysyviä.


    • Äänestänvastasunnuntain

      Taitaa edelleenkin puuttua sitoutumattomien kanta/vastaus tästä? Taidan äänestää Mikaa kun EK ei tunnu saavan mitään kehittävää aikaiseksi. Vielä olisi hetki aikaa sitoutumattomilla ottaa tähän kantaa, mutta eivät taida arvostaa äänestäjiä sen vertaa, että vaivautuisivat vastaamaan edes yksinkertaisimpiin kysymyksiin?

    • veijokare

      Tuossa ylhäällä oli jo parikin Sitoutumattomille sopivaa vastausta. Nyt kun kahvila loppui, niin pari sanaa. Kahvila oli pystyssä muutaman viikon. Asiakkaista aika harva oli naapurikahvilan asiakkaita ja useampikin tuli sieltä naapurista kahvilta meille politiikkaa juttelemaan. Emme kokeneet itseämme kilpailjaksi automaattikahvinemme ja ostettuine pullinemme, joita siis jaoimme ilmaiseksi. Arpojakaan emme osanneet, ehtineet markkioida ja myydä. Politiikkaa puhuttiin aika hartaasti ja joskus aika pitkään. En tiedä alkuperäisen kysyjän kokemuspiiriä, mutta näin vaalien aikana on yleistä, että ihmisiä eli mahdollisia äänestäjiä pysäytetään jollain tavoin juttelemaan politiikasta eli yhteisten asioiden hoitamisesta. Joskus tuo pysäyttäminen on kahvila Korva tai Vaalikahvitupa, makkara tai paella, leipä tai voi, ilmapallo tai mehu, ... mikä milloinkin. Kun on jotain tarjonnut, on sitten hyvä hetkiseksi keskittyä kuuntelemaan äänestäjän mietteitä ja pohtia omaa kantaansa asioihin. Tällaista tapahtuu meillä Sysmässä ja myös muualla Sysmän rajojen ulkopuolella, yllättää kylläkin tämä tapa on siis ihan yleistä ja jopa hyväksyttyä. Nyt se sitten loppu, kohta tuskin kukaan tarjoaa ilmaiseksi kenellekään mitään kaduilla. ... Mutta politiikka jatkuu ja siksi Sitoutumaton ajatus poliittisesta avoimuudesta on, että tulevan valtuuston kaikki istunnot striimataan suorina lähetyksinä Youtubeen.

      • kokous-tv-hyvä

        Ymmärrän periaatteessa pienillä liikevaihdoilla pärjäilevien yrittäjien huolen pienestäkin pudotuksesta myyntiin, mutta enpä jaksa uskoa vaalikahvilan olevan muutaman päivän tehollisella aukiolollaan järisyttävä tekijä naapurikahvilan toimeentulolle. Muutaman euron saattoi myynti pudotakin, mutta sitähän pitäisi kysyä kahvilanpitäjältä itseltään.
        Valtuuston istuntojen tallentaminen kaikkien katsottavaksi netistä on tätä päivää ja käytössä jos jossakin päin Suomea. Ehdottomasti kannatettava asia, avoimuutta ja näkyvyyttä päätöksentekoon. Lähetysten ei tarvitse olla suoria, mutta pääasia että kokoukset olisivat jokaisen katsottavissa kotikoneellaan.
        Jääpä jälkiviisastelutkin vähemmälle, kun asiat ovat tarkistettavissa helposti videolta.


    • valinta-tehty

      Karetta äänestäisin, ellei vaarana olisi auttaa Elomaata tai Bruunia valtuustoon.

      • Kohtaäänestämään

        Tuotapa en tullutkaan ajatelleeksi. Jää siis valitettavasti Karelta minunkin ääneni saamatta. Ja ehkä sitoutumattomien olisi kannattanut kysäistä tuota vaalikahvila asiaa siltä oikean kahvilan pitäjältä jo etukäteen? Yhteistyötaidot olisi nimittäin aika tarpeellisia tulevassa valtuustossakin. Facessa näkyi olleen jotakin hehkutusta eteläsysmän maajussien yhteistyökuvioista, jotakin sellaista ehkä kaivattaisiin tulevaan valtuustoonkin?


      • Veijokare
        Kohtaäänestämään kirjoitti:

        Tuotapa en tullutkaan ajatelleeksi. Jää siis valitettavasti Karelta minunkin ääneni saamatta. Ja ehkä sitoutumattomien olisi kannattanut kysäistä tuota vaalikahvila asiaa siltä oikean kahvilan pitäjältä jo etukäteen? Yhteistyötaidot olisi nimittäin aika tarpeellisia tulevassa valtuustossakin. Facessa näkyi olleen jotakin hehkutusta eteläsysmän maajussien yhteistyökuvioista, jotakin sellaista ehkä kaivattaisiin tulevaan valtuustoonkin?

        Kyllä sitä kysyttiin, kenelle me muuten olisi vuokra maksettu. Kiitoksia kannatuksesta... tai siis puutteesta, minua äänestämättä jättämisestä. Kävi niin, että sain 61 ääntä ja tulin valituksi. Nyt rupean pohdiskelemaan yhteistyökuvioita. Jos vaan jotain teille mieleen tulee, ottakaa yhteyttä, sillai ne asiat saattavat edetä. Hyvää pääsiäistä kaikille


      • Sivukyliltä
        Kohtaäänestämään kirjoitti:

        Tuotapa en tullutkaan ajatelleeksi. Jää siis valitettavasti Karelta minunkin ääneni saamatta. Ja ehkä sitoutumattomien olisi kannattanut kysäistä tuota vaalikahvila asiaa siltä oikean kahvilan pitäjältä jo etukäteen? Yhteistyötaidot olisi nimittäin aika tarpeellisia tulevassa valtuustossakin. Facessa näkyi olleen jotakin hehkutusta eteläsysmän maajussien yhteistyökuvioista, jotakin sellaista ehkä kaivattaisiin tulevaan valtuustoonkin?

        Taisi nuo Sitoutumattomat kysäistä niitä nykyisen hallituksen yhteistyön muotoja Hämeenlinnan hallinto-oikeudelta ja kovasti käytössä olevat yhteistyön muodot taisi ollakin lainkirjaimen nurjallapuolen.... vaikka kerrottiin Mika J:n suulla miten taitavasti ja hienosti asioita on hoidettu.... lain noudattaminen kun kuuluu kunnanhallituksellekin. Harmi vaan kun tuo päätös ei ehtinyt ennen vaaleja äänestäjien tietoon!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      13442
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe