Jokainen tarvitsee pelastusta

uskova__

Ongelma urheilussa kuten maailmassa yleensä on ihmisten loputon ahneus ja ylpeys. Saatana, tuo maailman valevalkeuden "jumala" sokaisee ihmisiä uskomaan valheitaan. Vaikka moni esim. dopingia käyttävä tietää tekevänsä väärin, he oikeuttavat sen erilaisilla syillä eivätkä halua tekojansa paljastettavan. He elävät pimeydessä. He ovat sokaistuneet ja nielleet saatanan valheen. Saatana tarjoaa maailmaa, kuuluisuutta, rahaa jne. Jeesus taas varoittaa: "Sillä mitä se auttaa ihmistä, jos hän voittais kaiken maailman, ja sais sielullensa vahingon?" Mark. 8:36

Ei tarvitse olla dopingin käyttäjä kulkeakseen väärää tietä. Sillä JOKAINEN, sinä, minä, on syntiä tehnyt ja Jumalan kirkkautta vailla. Jokainen tarvitsee synneillensä anteeksiannon jos mielii helvetin tuomiosta pois, jokaisen on tehtävä parannus, jokainen tarvitsee pelastusta. Jokainen, joka ei ole vielä uudestisyntynyt ylhäältä (Joh. 3), elää hengellisessä pimeydessä tavalla tai toisella.

Kun aika täältä jättää, Jumala yksin tietää milloin se kunkin kohdalla on, menemme ikuisuuteen. Jumala, joka on luonut ihmisen omaksi kuvakseen, joka on luonut taivaat, maan sekä helvetin. Helvetti ei ole vain kirosana, se on täyttä totta! Raamattu varoittaa (ja Jumala ei valehtele), että suurin osa ihmisistä kulkee laveaa tietä kadotukseen. Jeesus sanoo tien taivaaseen olevan kapea. Ulkokultaisuus, kirkon jäsenyys, omat teot jne EIVÄT meitä pelasta. Vain Herran Jeesuksen (Jumala, joka tuli lihaksi n. 2000 vuotta sitten) sovitustyössä on syntien anteeksianto. Ja joko sen ottaa vastaan tai ei. Jeesus kutsuu jokaista, mutta suurin osa antaa tämän iankaikkisen elämän lahjan Hänelle takaisin, ja valitsee synnin palkan, iankaikkisen kadotuksen.

Katsellessani uutisia ja ahneutta, joka näkyy hiihdossa (ja koko maailmassa), ajattelin kirjoittaa tällekin palstalle Sinulle näitä hyviä uutisia. Valitse iankaikkinen elämä ja ota vastaan Jeesus Vapahtajanasi ja Herranasi. Lähde seuraamaan Häntä. Tee parannus ja tottele Häntä ja näin pysy Hänessä, oikealla tiellä. Tunne Jumalan Sana, Raamattu.

Mitä hiihtoon ja urheiluun tulee, Jeesus varmasti johdattaa joitakin urheilijoita jatkamaan urheilua, mutta moni uskoon tullut urheilija on myös jättänyt uransa Jeesuksen tahdosta. Meillä on valinta seurata itseämme tai Herraa Jeesusta.

Ei riitä, että on oma idea Jumalasta, mutta Jumala ei oikeasti kiinnosta. Jeesus sanoo, että ihmisen on otettava Hänet vastaan oikeasti ja myös seurattava Häntä, koska Hän on tie, totuus ja elämä (Joh. 14:6). Hän on portti, ovi, iankaikkiseen elämään. Hän johdattaa Pyhän Henkensä kautta uskovan kaikkeen totuuteen; avaa silmät näkemään totuuden.

1

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • varoittajana

      Aloittaja on oikeassa. Jumala on rakastava Jumala meitä ihmisiä kohtaan ja on antanut meille valinnanmahdollisuuden. Hänen kärsivällisyytensä on pitkä syntisiä kohtaan, mutta ei loputon; pelastuksen päivä on TÄNÄÄN, koska emme tiedä tuleeko uutta mahdollisuutta. Jumalan pyhyys vaatii rangaistuksen synnistä ja erosta Jumalaan ja siksi Hän lähetti Poikansa Jeesuksen Kristuksen kuolemaan uhrina puolestamme, jotta me pelastuisimme kadotukselta. Kadotus tuntuu pelottavalta ja ahdistavalta, mutta siitä (mikä alkujaan oli valmistettu saatanalle ja hänen enkeleilleen) täytyy varoittaa hyssyttelemättä ihmisiä väärään turvallisuudentunteeseen. Ihmisillä ja monilla hengellisillä opettajilla on käsitys, että ihminen taivaaseen pääsee, kunhan on jokseenkin hyvää elämää viettänyt. Tämä on valhetta. Vain Jeesuksen Kristuksen vereen turvautuen ja Hänessä pysyen (seuraten) pelastumme...yksin armosta. Hyvillä teoillamme emme pelastusta ansaitse niihin luottaen. Jumalassa tehdyt hyvät työt ovat pelastumisemme seurausta.
      Jos koet Jumalan/Jeesuksen Kristuksen kutsuvan Sinua yhteyteensä verensä puhdistamaksi, vastaa tähän kutsuun aikailematta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1632
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1369
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1212
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1076
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      828
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      815
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      713
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      92
      707
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      644
    Aihe