Ei keskustalle ääniä

Tohmajii

Jaahas se olisi taas kohtakuntavaalien aika ja kun katsoin Tohmajärven ehdokkaita niin aine ennen olen antanut ääneni keskustalle mutta tänä vuonna se ihme ei tule enää tapahtumaan! Älkää tekään äänestäkö moista puoluetta. Ennen oli keskustan päättäjät aktiivisia facebookissa tietyssä ryhmässä mutta kun äänestivät yhdessä kokouksessa uudesta tiestä mikä jättää lapsiperheen talon tien alle niin johan hiljenivät, hyvä niin koska ei kukaan heidän jutuista juurikaan välittänyt... Muistakaa, joko demarit tai perussuomalaisille äänet koska tännekin tarvitaan NUORIA valtuustoon paitsi ei keskustan listoilta.

17

317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuitu75

      Eipä taida nuoria olla kun kepun listalla, muutenkin parhaat ehdokkaat.

    • markku.lievonen

      >>koska tännekin tarvitaan NUORIA valtuustoon <<

      Meinaatko, että nuorilla olisi kehittynyt laaja-alaisempi asioiden hahmottamiskyky / taso kuin ikääntyneillä ihmisillä?

      Niin, jos aikuisen oikeesti pohditaan yhteiskunnan kehitystä positiiviseen suuntaan, niin asioiden päättäjiksi tulisi valita ihmiset, joilla on laaja-alainen hahmottamis ja näkökyky . Tätä ennen vanhaan sanottiin viisaudeksi. Nykyään tämäkään asia ei liene valitsemisperuste,- vaan muut tekijät. Politikointi, sukupuolitasavertaisuus, niin tai nuoruuden.

      Mutta, todellisuus on, ettei päättäjillä sittenkään ole suurta vaikutusta asioiden kulkuun ja siten koko vaalit meidän ympäristöolosuhteissa on turhaa puuhastelua. Ainoastaan valtataistu pätemisineen on se punainen lanka koko vaalitaisteluissa.
      Yhteiskunnallisiin asioiden kulkuun vaikuttaa ulkoapäin vaikuttavat tekijät.

    • musikantti

      komeat on tittelit kellokkailla ja äänien kalastelu on alkana

    • moixxxxx

      Kuinkakohan monta ääntä viinapulloja lahjoittamalla alkoholisteille eräs eläkeläinen kepun riveistä näissä vaaleissa saa?

    • ääniäkö

      varmaan yhtä monta kuin sdp venäjän kävijä

    • markku.lievonen

      Kertoisitko, mitä muutosta saisi aikaan, jos demarit saisivat 99% annetuista äänistä tai jos perus-suomalaiset tai kokoomus tai kristilliset.

      Uskotko, ettei mikään muuttuisi kunnassamme. Työttömyys jatkuisi ennallaan ja samoin palvelut.

      Sama mielikuva ajatellen eduskuntavaaleja. Vaikka jokin puolue saisi 100% äänistä, niin mikään ei maassamme muuttuisi. Tai jos saisit itse valita joka ikisen edustajan eduskuntaan, niin silti mikään ei muuttuisi. Samat paketit, mutta eri nimellä.

      Tietysti, jonkun on aina oltava ohjaimissa, mutta sillä ei ole merkitystä kuka siellä ohjaa. Ihmisiä kaikki, jotka ovat kasvaneet saman ympäristön ohjaamana.

      Muuten on haaska kuunnella oppisitiossa olevien puolueiden toilauksia, miten heillä olisi tietotaito asioiden hoidossa, mutta ovat demetoituneet missä tilanteessa olivat muutama vuosi sitten. Melkoista teatteria aikuisilta ihmisiltä ja ihmeellisintä vielä on se kun tämä teatteri uppoaa. Muutaminen edustajien teatterisointi vaikuttaa ihmisten mielikuvien rakentumiseen / äänestyskäyttäytymiseen eli todellisesti aikusia ihmisiä viedään kuin pässiä narusta. No, ei uutta auringon alla.

      Tilanne olisi aivan toinen, jos puolueiden / edustajien todelliset teot vaikuttaisivat ihmisten äänestyskäyttäytymiseen.

    • zzzzzzzzzzzzzzz

      Demarit olivat lähes yhtä syyllisiä tien sijoittamiseen virheelliseen paikkaan, eli ei sinne myöskään yhtään ääntä tällä samalla logiikalla.

    • tietäkö

      ai jaa että tohmiksella uusia teitä tekkööt.missä ja millon pois lukien yritystie.oispa mielenkiintosta kun liikennemäärät niiralan rajan ylityspaikalla laskee kun lehmän häntä

    • vuoalikuumetta

      on tuosanniin se aika kun osa kunnallisvaali ehtokkaista tekee pellen itsestään väen väkisin kerjäämällä ääniä ja jakamalla numeroansa naamakirjassa.

    • markku.lievonen

      Kuuntelin radiosta Juha Sipilän ajatuksia. Hänellä on näkemys, miten äänestämisen paljoudella vaikutetaan ympäristömme asioihin. Hän mm toivoi äänestysikärajaa alennettavan 15-vuoteen.

      Kun elämme näin epävarmaa ja muutosten aikaa. Jos äänestämisen määrällä / paljoudella vaikutettaisiin ympäristömme asioihin, niin suosittelisin äänestysrajan alennettavan alle 10- vuoden ikään eli ikään, jossa ihminen tunnistaa ja eroittaa numerot ja pakolllista äänestämistä. Niin, toisiko tämä tilanne onnen ja autuuden?

      Jokainen ihmisen sanatonta viestintää ymmärtävä ymmärtää, miten politikot - sipilät ovat laskelmoivia ajatuksissaan. Syvältä alitajunnasta kumpuaa motiivi äänestämisen paljouteen ja hyödyntämiseen - tulla paremmin osallilseksi äänestäjistä. Siis sama mielikuva kuin rahapelien pelaajilla. Mitä enemmän toimintaa, niin sitä todennäköisemmin raha kohtaa hänet.

      Itse toivoisin poliitikassa olevien ihmisten / mieltyneet valtaan ja vallan tavoittelemiseen, niin saavan todellisen näkökyvyn mitkä palikat vaikuttavat todellisesti ympäristömme muuttamiseen ja siten ,- jos mahdollista, niin päätöksiin.

      Kaikkein harmillisinta onkin, miten ihmisen neuroottinen hallitsemisen tarve hallitsijana / vaikuttajana sokeuttaa ihmisen ja mm ohjaa rahavirtoja vääriin taskuihin. Tämä lie suurin ongelmoitaja politikoissa. Tila,- jota ihminen ei itse näe itsessään. Sama tilanne kuin Perussuomalaisten politikoinnissa. Heillä on vahva näkemys, miten pakolaisten mukana maahamme kantautuu rikollisuutta,- mutta itse ovat sokeita näkemään rikollisuutta jo oman puolueensa jäsenissä.

      • markku.lievonen

        Vielä tuosta tarve hallitsemisen sokeuttamisesta. Kävin juuri Kristilllisten puolueen tapahtumassa. Järkyttävintä tässä puolueessa on, miten he,- jos saisivat totaallisen vallan, niin tekisivät maastamme Lähi- Idän kaltaisen sotatantereen. Siis kuin Islami uskoon liittyen. Siis maamme epäuskoiset ihmiset alistettaisiin ilman uskoa JUMALAN lain alaisuuteen,- elämään vasten tahtotilaansa.
        Jokainen ihmistä vähänkin tuntien ymmärtää, miten tämä tila ohjaa ihmistä / kansaa uhmaan ja kapinaan vallanpitäjää kohtaan.

        Niin, JUMALAN aivoituksissa on kyllä terveen elämän salaisuus,- mutta tämä tulee kohdata ihmistä uskon saattelemana. Ilman uskoa,- elämä on kuin Lähi-Idässä, jossa eri heimot / (""""Kristillinen puolue""""") kamppailee kansan valta-asemasta.


    • palltti

      imaami ruotsissa sanoo että sos tuet on jumalan rahaa joka auttaa taistelussa vääräuskosia vastaan.

    • Vittuilija2

      Keskusta pettää aina sanoo suomalainen sananlasku. Äänestin sitoutumatonta keskustalaista. Toivottavasti on selkärankaa olla ponnahduslaudasta riippumaton, jos valitaan.

    • vattuilia

      oisko se kunnan kehittäminen viisainta alottaa omasta itestään.vois sdp kunnan kehittäjä etsiä työpaikan itselleen venäjän käynnin ja politikoinnin lisäksi

    • vuttuilia

      kehittäis työpaikan itselleen ja sitten vois alkaa kunnan asioita hoitamaan

    • ypettäjä

      yritystien päässä riikos parkissako se äänestys suoritetaan

    • Tuitu75

      Keskusta lisäsi kannatustaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      274
      2550
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      92
      2021
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1606
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      157
      1427
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1268
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1195
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1076
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1074
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1010
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe