Kuntavaalit 2017

vaalit2017

Ehdokkaita näyttää löytynee kohtuullisen hyvin. Eräs merkillisyys pisti silmiin. Pasi Lepistö Ps. Ehdokkaana mutta Keskustan listalla.Hyvää päivää taas kerran.Tietääkseni Lepistö on Ps paikallisosaston pj, valtuutettu, piirihallituksen jäsen. Mitä muuta tää herra keksii.Estikö omat viimeinkin Lepistön listalle tulon??Tietääkö kukaan missä herra nykyään asuu?? Auramaan viikkolehdessä kirjoitettiin aikanaan että Lepistö eroitetaan eduskuntavaalien jälkeen.Tarkoittivat varmaan 2023 vaaleja.Todella koomista.

15

262

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Enneunennähnyt

      Lepiston ratkaisua pitää kunnioittaa. Hän on aatteeltaan puhdas keskustalainen. Jo monta vuotta äänestänyt keskustalaisten mukana. Ilmeisesti perussuomalaisiin meno oli vain lyhytaikainen syrjähyppy hänen poliittisessa historiassaan. Muutoinkin sopii hyvin keskustalaisten joukkoon, hyvin Lepistön kaltaisia enimmäkseen ovat.

      • kirpputorillatavataan

        Todettu on, että sopii Keskustan joukkoon.
        Lepistöllä ei itsellään ole yhtään mitään ajatuksia. Onneksi Keskustassa on vielä tilaa. Lepistö ei ymmärrä enempää politiikasta, kuin sika tuulimyllystä! Lepistö ei pääse enää läpi miltään listalta valtuustoon. Kuulemma tiistaina ollut molempien Ps:n ja Keskustan listalla ehdokkaana. Että näin!

        Eiköhän tästä jo selvinnekkin tämän kaverin järjen taso!


    • Enneunennähnyt

      Kuulin äsken, että kun tavoitteena on valtuuston puheenjohtajajuus, oli varmempaa mennä keskustan listoile, kun vain lehmänkauppaneuvottelujen kautta tulla puheenjohtajaksi. Kun keskustalla on paljon ääniä jaossa poisjääneiltä, on tietysti helppo kampanjoida nuo vapaat äänet itselleen ja sitten ääniharavana tulla puheenjohtajaksi. Pari kautta puheenjohtajana ja muutakin luottamustointa aika paljon, on kunnallisneuvoksen arvonimikin tulossa.

    • Salmentie

      Eurassa asuu edelleen paritalossa!

      Lepistöhän on ollut paikallisyhdistykselle rasite, nyt hyvä, että saavat työrauhan !

    • tottajatodellisuutta

      Lepistöhän on joka keskustanaisen ja miehen toiveuni! Ja osoite Pöytyän kunnan sivulta löytyvä Kyrön kirpputorin yläkerta on herran "osoite" nyt ja iso, iso hymy ! Menkääs kahville joku kerta moikkaamaan ostosten lomassa kunnallisvaaliehdokasta, kun liikutte sielläpäin, voi tarjota pullaakin, jos on kotona...

    • Enneuni

      Keskustalla on periaate, että paikat jaetaan äänimäärien mukaan. Tällä periaatteella Lepistö on valtuuston uusi puheenjohtaja.

      • Tottajatodellisuutta

        No mutta, sittenhän Keskusta on saanut oikean kultakimpaleen ehdokkaaksi!
        Oliskohan tämä herra vielä jossain vaiheessa Pöytyän kunnanjohtaja? Aika nopea urakehitys miehellä?


      • ajatustapeliin

        Kylläpä vitsin heitit. Mies ei tiedä kai enää itsekkään missä asuu ja millä listalla olla ehdokkaana. Onneksi näissä vaaleissa herra lähtee.Kalliiksi tuli Pöytyälle kun tutkivat herran edesottamuksia asuinpaikan suhteen.Onko asia vieläkään sitä miltä olevinaan näyttää.Puolueilla on omat sääntönsä ja kaikissa on sama sääntö.Toisen puolueen vaalilistoille mentäessä oltava irtisanominen edellisestä selvä.Ellei, tulee kenkää automaattisesti.Lepistöä ei edellisen sekoilunsa jälkeen eroitettu.Kuka Persuissa suojeli herraa.Suojelija/suojelijat on tullut varmalta taholta selville.Mutta samaa paskaa tää keinottelut ja omanedun tavoittelu on muissakin puolueissa.Osaavat tehdä kuitenkin sen piilossa, toisin kuin Persuissa.Keskustalle paljon onnea ehdokasvalinnasta tämän suhteen.Kyllä me äänestäjät muistamme.


      • Kyrolainenasukki

        Nyt Pöytyällä kiehuu Lepistön takia, saa nähdä, uskaltaako herra mennä valtuuston kokouksiin, kun on Keskustan listalla ja on Perussuomalaisen paikallisyhdistyksen puheenjohtaja. Kova pokka täytyy olla, jos näin tapahtuu.
        Osoitteen antanut kirpputorin talolle, vaan siellä ei ole vuosikausiin asunut ketään!


    • Enneuni

      Katsoin listat läpi. Kyllä on todella tasoeroa kahdella pisimmällä listalla, on koulutuseroa, kokemuseroa, ikäeroa ja luonne-eroa. Ei mitään vaikeuksia hylätä Lepistöpuolue.

      • Tottajatodellisuutta

        Mielenkiinnolla seurataan, paljonko Salmentien ja Pöytyän kunnallisvaaliehdokas Keskustan listoilla Perussuomalainen P.Lepistö saa ääniä!


    • Navigoiva

      Missä on Salmentie? En löytänyt sitä Pöytyän osoitekartasta.

    • Valtuustosta

      Tulin kokouksesta ja kysyin kirpputorin yläkerrassa asuvalta valtuutetulta, että tuollako olet. Joo sanoi ja näytti vinttikamarin ikkunan.

      Vitsi on se, että näytti viereistä taloa eli sitä, jossa ennenvanhaan oli apteekki. Kumma että pääsee valtuustoon, vaikka tuskin tietää missä asuu.

    • Kummituksensukulainen

      Kun "asuu" kahdessa osoitteessa ja on kahdessa eri puolueessa yhtäaikaa :) :) :) :)

      On hyvä, että kirpputorin yläkerta on "asuttuna", niin pitää kummitukset poissa!

    • Keskustasta

      Olemme siskolikan kanssa 5. polven maalaisliittokeskustalaisia. Nyt tuli kyllä stoppi. Tuollaista listaa ei kehtaa äänestää. Onneksi on hyvä työkaveri ehdokkaana. Äänestän vaikka menee ääni vasemmalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      57
      753
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      628
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      624
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe