Torille vaikeaa ilmoittaa! Ihan yhtä helvettiä!

haistakoon

Torin ilmoituksia hyväksyy välillä joku kieroutunut sadisti joka hylkää ilmoituksen ilman oikeaa syytä. Välillä julkaisee ja taas poistaa sen! Tätä jatkui koko päivän!
Jos luulee näin parantavan pentujen myynnin asiaa niin tässä tapauksessa kärsijöitä olivat juuri ne pennut jotka odottivat hoitoa ja seuraa senkin ajan kun piti naputella ilmoitusta uudestaan ja uudestaan! Koko homma tuntui olevan pelkkää kiusantekoa!
Lopulta illalla ilmoitus sitten jäi kun ilmeisesti kyseisen tyypin työvuoro loppui!
Sama toistui taas eri päivänä kun sattui ilmeisesti sama tyyppi olemaan vuorossa.
Muutoin ilmoitus hyväksyttiin samantien.
Asiasta ilmoittaminen toriin ei auta,muutama mätämuna pilaa helpon ilmoittamisen ja torin maineen kun reklamaatioihin ei reagoida.
Se on ihan ok että tarkkaillaan että liian nuoria pentuja ei myydä mutta jos ilmoituksessa on mainittu syntymäaika ja aikaisin luovutuspäivä ja kuvastakin jo näkee että ihan pieniä ei pennut ole ja silti ilmoitusta ei julkaista ikään vedoten niin se on silkkaa lapsellista kiusaamista. Boikotoin toria!
tori.fi ilmoita toriin ilmoitus torissa myydään koiranpentuja myydään koira

12

592

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • palveluuntyytyvä

      Mulla ei koskaan oo ongelmia ollut.Oon ostanut koiran, ja pennun ,myynyt kaverin kissanpenikan, sekä ostanut ja myynyt paljon muita tarvikkeita.Minun kohalla, tori on aina toiminut moitteetta.Tuuria, tai taitoa, tiedä nyt sitten kumpaa on ollut.

    • vaikeaaon

      Tuuria siinä tarvii! Vaikka kaikki pyydetyt asiat olisi mainittuna ilmoituksessa, silti se hylätään. Tai julkaistaan ja kohta taas hylätään. Välillä on joku nipottaja hyväksymässä ilmoituksia joka haluaa vakuutus tekstin olevan mukana ja välillä joku lasku- ja tai luku taidoton joka ei osaa pennun syntymäpäivästä laskea seitsemään.
      Parannettavaa olisi sielläkin henkilökunnassa.

    • k-pt

      Tässä esimerkki miten tori toimii vastoin omia sääntöjään. Toisten niitä sääntöjä pitää noudattaa,toisten ei.
      Torin mukaan ulkomailta tuoduilla koiranpennuilla pitää olla Eviran tuontilupa ja se pitää mainita ilmoituksessa. Tuontilupaa ei tässä ilmoituksessa mainita ja pennut eivät ole Suomessa syntyneitä. Tästä vinkki annettu torin ylläpitoon mutta eivät välitä.
      Lisäksi samasta pentueesta oli tori hyväksynyt kolme eri ilmoitusta.
      Kokeilkaapa Suomalaiset saada edes kaksi ilmoitusta samasta pentueesta toriin, ei takuulla onnistu. Reilua peliä torilla..

      https://www.tori.fi/uusimaa/York_pentu_34532055.htm?ca=18&w=1

      Ilmoituksessa sanotaan että pennut ovat syntyneet Suomessa,
      mutta eivät ole, koska ovat vasta nyt myynnissä kun ovat kolmen kuukauden ikäisiä ja rokotettuja.
      Eläinlääkärin suosituksesta ei alle 3 kk:n ikäisiä rokoteta,eli jos pennut olisivat Suomessa syntyneet ne olisi laitettu myyntiin jo aiemmin ja rokottamattomina. Nämä pennut on pitänyt rokottaa jotta on voitu tuoda Suomeen ja siksi vasta nyt niitä myydään kolmen kuukauden ikäisinä rokotettuina.
      Virosta tuodut pennut voivat kantaa ja tartuttaa jopa vesikauhun paitsi toisiin koiriin niin myös ihmisiin ja tauti on vaarallinen. Koira ei ole välttämättä sairas mutta kantaa ja tartuttaa sairautta, myös muita sairauksia voi kantaa ja tartuttaa joista Suomessa on jo päästy kattavilla rokotuksilla.

      • jossainmättääjapahasti

        ei auta vaikka kuinka mainitsee ylläpidolle asiasta ja ilmoituksista joissa ei mainita sanallakaan eviran luvista tai ulkomaantuonneista, trokarit saa ilmoittaa mainitsematta lainkaan että kyseessä on tuontipennut, KOSKA KUKAAN EI OLISI KIINNOSTUNUT PENNUISTA, JOS ILMOITUKSESSA LUKISI ETTÄ PENNUT ON TUOTU MUUALTA. Myyjä ei mainitse missään vaiheessa keskusteluakaan että pennut eivät ole suomalaisia, vaan häikäilemättä myyvät niitä kotimaisina!
        Ja tori mahdollistaa kaiken tämän!


    • eiolereiluaeitosiaan

      Ei Torissa juuri muita olekaan tänä päivänä kun noita ulkomailta raahattuja pentuja eikä niitä myyjiä koske samat säännöt, ne kun saa ilmoitella väärillä nimillä, mainitsematta sanallakaan että kyseessä ei ole kotimaiset pennut!
      täälläkään niistä ei saa keskustella mutta suomalaisia kasvattajia saa riepoa mielin määrin

    • poliisillevaantietoa

      tuosta torin toiminnasta olisi syytä tehdä tutkimuspyyntö poliisille. suomessa on petos myydä tavaraa/koiria väärillä nimillä ja tori mahdollistaa tämän toiminnan

    • ghgghghghgh

      Täällä Suoli24:sessa taas vauhkotaan niin hirveään tahtiin, oih, niin vaarallisista trokareista. Jos paperit on kunnossa ja koira on tuotu laillisesti maahan, ongelmaa ei ole. Jokainen osaa varmasti itse tutustua myyjään ja koiraan, ja jos vaikuttaa hämärältä, ei osta koiraa - helppoa? Ei näytä olevan.

      • hghhghghghg

        no yllätys että trokarit tulee puolustelemaan toimintaansa!
        siinähän se ongelma onkin kun niillä sairailla ja lopetetuilla pennuilla on olleet ne paperit kunnossa ja tuotu laillisesti maahan ja silti on olleet niin sairaita että on jouduttu lopettamaan!!
        näistä ei voi koskaan varoittaa liikaa!


      • ghghghghghgh

        En ole ostanut ainuttakaan koiraa Torin kautta, joten turhaan syyllistät. Voi varoittaa toki, mutta pakottaa Toria järjestelmään, johon ulkomailta tuoduilla koirilla ei ole asiaa, on absurdia ja naurettavaa. Jos koira on laillisesti maassa, silloin sen voi myydä täysin oikeuksin, ja jos se sinua ahdistaa, jatka toki varoittelemista. Jokaisella on vastuu siitä, millaisen koiran ostaa ja minkälaista toimintaa tukee, ei Torin henkilökunnalla. Sitä paitsi usealla näistä Torin huonomaineisimmista ja "kauheimmista trokareista" on lukenut ilmoituksessaan selvästi että koira on tuotu ulkomailta ja Eviran luvat ovat voimassa. Jos ei lue, ei kannata ostaa, niinhän? Järkeä kehiin.


      • hghghghghghghghg

        eipä lue ensimmäisessäkään trokarin ilmoituksessa halaistua sanaa eviran luvista eikä tuonneista, suomalaisina ja väärillä nimillä ne niitä myy tänä päivänä ja se on väärin!
        niin kauan se oliskin ok kun myisivät omilla nimillään ja rehellisesti tuontikoirina


      • 456789tyuiuytyui

        Totta, kennelliiton papereista, sen näkee.Ja jalostustietokannasta näkee, suvun tiedot yms.Silloin TIETÄÄ, että suomipentu.
        Omalla koiralla on tiedot jalostustietokannassa, suvussa on saksalaisia, ja ruotsalaisiakin koiria.Jotka on tuotu pentuna, ihan rodun jalostukseen ;)


    • Anonyymi

      En ymmärrä miksi on pitänyt uudistaa tori.ei saa ilmotettua tavaraa.hermo menee

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      61
      6064
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      66
      3465
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      57
      2621
    4. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      42
      1273
    5. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1183
    6. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1114
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      11
      961
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      843
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      811
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      803
    Aihe