Haso kivipadonpuisto ja kuninkaantammi

tättähäärää

Kiinnostaako? aiotteko hakea?

17

2098

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OdotanOdotan9

      Kyllä aion Kivipadonpuistoon hakea. Kuninkaantammi sen sijaan sijaitsee niin kaukana työpaikastani, että tuskin aion hakea. Kivipadonpuistokin on autoilijoille loistokohde, kun sijaitsee Tuusulanväylän varressa. Mutta meneehän sieltä julkisetkin. Olisin saanut Tammiontieltä yksiön, joten nyt vähän harmittaa, etten ottanut vastaan. Se olisi sentään ollut sijainniltaan lähempänä julkisia yhteyksiä. Kruunuvuorenrannastakin sain tarjouksen, mutta taidan peruuttaa senkin, kun on niin korvessa.

    • patolaan

      samoin, kivipadonpuistoon. siellä onkin hommat jo alkaneet, kävin iltalenkillä katsomassa ja kuuntelemassa miten paljon tuusulanväylä kuuluu. kuuluuhan se jonkin verran, mutta uskoisin että nykyinen rakennustekniikka vaimentaa äänen aika hyvin. muuten vehreä ja kiva ympäristö. pääsee keskuspuistoon helposti tuusulanväylän alikulkusillan kautta. ei niin lähellä julkisia kuin tammiontie, mutta ei nyt niin kaukanakaan. raidejokeri tulee lähelle.

      • loloo

        Rakennustekniikka vaimentaa äänet aika hyvin, mutta kivipadonpuisto toimii meluvallina kaupungin vuokra-asunnoille ja muille


    • tättähäärää

      kivipadonpuisto olisi itselläkin vahva vaihtoehto, mutta Tuusulantien läheisyys kyllä hirvittää.

      • tuusulantiee

        Varmaan ihan kiva jos ei tykkää ikkunoita pitää auki, on tuo kyllä aika lähellä. Melua ja saastetta riittää


    • tättähäärää

      Millaisilla numeroilla ja minkä kokoista aiotte hakea? Itselle 10x xxx ja kolmio toiveissa.

      • Kentieshaussa

        Onko tarkempaa tietoa, milloin nuo kohteet tulevaat hakuun?


    • Patolaanko

      Yllättävän hitaasti tulee hakuun. Asun lähellä, aloittivat rakentamisen jokseenkin samaan aikaan kuin Tammiontiellä. Tuollahan haku oli joulukuussa.

      • loloooo

        Eivät varmaan pysty halua pitää monta kohdetta samaan aikaan haussa, näyttää vaan että osa tulee niin myöhään hakuun että rakennus on jo niin pitkällä että jää monelta muutostyöt tekemättä tai tulee kiire, varmaan tuota hakuprosessia hidastuttavat huvikseen hakijat erikoista että tammiontielle oli hirveästi hakijoita mutta sopimusten teke tökkii


      • alikapelimestari

        """Yllättävän hitaasti tulee hakuun."""
        En olisi tuosta kovin huolissani.

        """aloittivat rakentamisen jokseenkin samaan aikaan kuin Tammiontiellä"""
        Tästä nyt voidaan olla jotain muutakin mieltä. Kivipadonpuiston HASOn alta vasta räjäytellään kalliota eli varsinaista rakentamista ei ole vielä edes aloitettu ja Tammiontien Hitaksessa on jo kolmannen kerroksen seiniä paikallaan ja ASOssakin alinta kerrosta naputellaan.

        """Tuollahan haku oli joulukuussa. """
        Tammiontien HASO valmistuu kesällä 2018 ja Kivipadonpuiston HASO kesällä 2019 ja jos hakuaika määritellään valmistumisajan mukaan on Kivipadonpuiston haku joskus joulukuussa 2017, eli ei vielä mitään kiirettä.

        Kohteet on kuitenkin aika erikokoiset kun Tammiontiellä on 44 ASOa ja 17 hitaskämppää kun taas Kivipadonpuistossa 101 ASOa ja 100 HEKAn kämppää.


    • Ykshakija

      Tutkin vähän tuota Kuninkaantammea ja aluehan on vasta rakentamisen alussa. Se tietää paljon työmaaliikenteen melua vielä vuosien ajan. Tuo Hason kohdehan vaikuttaisi olevan sen ainoan, etelämpänä olevien kortteleiden rakentamisessa käytettävissä olevan, kadun varrella. Muuten kyllä alue kiinnostaa.

      • Metsälähiö

        Minäkin kävin juuri paikan päällä. Tuo mainitsemasi Hason kohteen vierestä menevä tie on ainoa sisään- ja ulosmenotie kaikelle Kuninkaantammen liikenteelle pois lukien julkisen liikenteen bussit. Joskus kaukana tulevaisuudessa rakennetaan jos rakennetaan ramppi Hämeenlinnantielle. Eli kyllä siitä henkilöautojakin tulee paljon kulkemaan.

        Ajoin samalla kahville lähellä sijaitsevalle Pitkäkosken urheulumajalle. Oli kaunis päivä ja join kahvit ulkona. Lentokoneita meni useita läheltä ohi. Matalalla olivat kun kenttä on niin lähellä ja meteli oli sen mukainen.

        Jos Kuninkaantammesta aikoo asunnon hommata, suositttelen ehdottomasti käyntiä paikan päällä testaamassa omaa toleranssia lentomelun suhteen. Minulle melu oli liikaa mutta täytyy viedä vielä perheyhtiön hallitus (=vaimo) asiaa arvioimaan.


      • Kuninkaantammelainen

        Lentomelu??? Missä? Olen asunut Kuninkaantammessa 6kk ja en ole koskaan kuulluut lentokoneita :D Sen sijaan Malminkartanossa asuessani tuntui usein, kun olisi asunut suoraan lentokentällä.
        Eli minä sanoisin, että lentokoneiden ääni on kyllä olematon täällä.


      • Kotiak
        Kuninkaantammelainen kirjoitti:

        Lentomelu??? Missä? Olen asunut Kuninkaantammessa 6kk ja en ole koskaan kuulluut lentokoneita :D Sen sijaan Malminkartanossa asuessani tuntui usein, kun olisi asunut suoraan lentokentällä.
        Eli minä sanoisin, että lentokoneiden ääni on kyllä olematon täällä.

        Jos Maltsussa kuuluisi, kuuluisi myös Kantsun pohjoispuolella. Ainuttakaan konetta en ole häiritsevästi kuullu tämän 7 vuoden aikana täällä asuessani. Tai sitten en vaan osaa kiinnittää huomiota. Mutta on hyvä, jos ihmiset jättävät hakematta asuntoihin vain esim. Hämeenlinnanväylän olemattoman melun vuoksi, jääpähän asuntoja sellaisille jotka niitä todella tarvitsevat.


    • 665544

      Onko tietoa milloin Patola ja Maunula tulossa hakuun. Vielä tämän vuoden puolella?

    • Anonyymi

      Melu kuninkaantammessa...on tosiaan ,en vaan tiedä mistä se tulee.
      Olohuoneessa kuuluu lähes jatkuva jumputus. Ei ole lentokoneen ääni vaan joku muu jumputus-ei musiikki eikä kuulu naapureista.
      Pitääkö painotalo meteliä myös viikonloppuisin /yöllä vai vedenpuhdistamo-mikä lie?????????

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4895
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3096
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1797
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1187
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe