Konneveden palvelut

Lapsiperheentilanne

Onko mielestänne Konnevedellä riittävästi palveluita nuoren perheen tarpeisiin? Miettimässä onko kannattavaa muuttaa koko perheenä työn perässä sinne, vai kulkeako naapuripaikkakunnalta töissä.
Toivomme asiallisia vastauksia. Epäkohdista näkyykin olevan tekstiä :)

16

481

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huolestuttavaa

      Täällä valitettavasti kaikenlainen toiminta on hyvin keskittynyt yksien ja samojen käsiin. Päätöksenteko ei ole objektiivista ja kunnan edun mukaista, vaan valitettavasti mukaan on sekoittunut oman edun tavoittelua ja hyvä veli- systeemillä toimitaan. Myöskään uusi ehdokaslista kuntavaaleihin ei lupaa muutosta. Täällä olisi ainesta hyvään, mutta kovin riitaisia olemme. Uusi koulukaan ei ole riittävä houkutin lapsiperheille, jos muutoin asiat eivät suju. Ihanaa olisi saada tänne uusia kasvoja, mutta suositella en voi.

    • kunnanasukas

      Mielestäni erilaisia palveluja on riittävä määrä kunnan kokoon nähden.
      Ja luulen että tuo "sisäänpäin lämpiävyys" josta tuossa ylhäällä varoitellaan on enemmänkin vanhempien ikäluokkien ongelma, nuoremmat harvemmin niitä edes kohtaavat. Ei täällä oikeita ongelmia ole, mutta juuri pienet asiat saavat silloin suhteettomat mittakaavat.
      Tervetuloa Konnevedelle ja rohkeasti vain tutustumaan uusiin ihmisiin.

    • Huolestuttavaa

      Kyllä palveluita varmasti löytyy, mutta täällä ei ole minkäänlaista yksityisyyttä eli joka paikassa/palveluissa/päätöksenteossa, törmäät samoihin naamoihin. Asiasi tiedetään, ennen kuin itse suusi aukaiset. Se tekee arjesta ajoittain haastavaa ja rasittavaakin. Tämä ongelma ei ole vain vanhemman ikäpolven asia, vaan löytyy myös nuoremman ikäpolven parista. Täällä pitää osata nuolaista oikeille ihmisilli, niin asiat sujuvat. Tämä on synnyinpitäjäni ja on kovin surullista joutua näin toteamaan.

    • Vetelää

      Oman vähäisen käyttökokemukseni mukaan palvelut ovat varsin riittävät ja hyvät. Asioihin voi pienessä yhteisössä helposti vaikuttaa. Valitettavasti keskuudessamme on nämä poliittiset päättäjät jotka varmaan jatkaa kunnallispolitiikassakin jatkossakin. Kieroa on peli siellä... Onneksi niitä ei juuri tarvitse kuunnella tai niiden kantaa normaalin ihmisen kysellä.

    • näintäällä

      Konnevedellä on kaunista ja palvelut riittäviä. Koulu kirkolla kohtalainen, mutta sivukylillä lapset ovat silmätikkuina ja perheet juoruilun kohteina. Salassa ei pysy mikään. Hyvä veli- järjestelmä on aukoton ja vain nuoleskelijat pärjäävät.
      On täällä myös reiluja ja mukavia ihmisiä, mutta heitä et löydä kärkipaikoilta, eivätkä he tuo itseään esille joka mediassa!

    • Konnevesirocksjablues

      Tervetuloa Konnevedelle.
      Konnevesi on asuinpaikkana aivan loistava, ihmiset ovat enimmäkseen mukavia kunhan niihin hieman tutustuu, hyvät peruspalvelut, kaupat ovat hyvin auki ja maisemat mahtavia. Monenmoiseen urheiluun täällä on loistavat puitteet, myös moottoriurheilua voit harrastaa. Kulttuuririentojakin löytyy niitä haluavalle.

      Kansallispuistohankkeen myötä kylällä on havaittavissa paljon "positiivista pöhinää", uusi koulu valmistuu pian ja ympäryskunnista löytyy töitä niitä haluavalle, jos Konnevedeltä ei työjutut natsaa.

      Toki niitä pienen maaseutukunnan miinuspuoliakin löytyy, aivan kuten muistakin pöndekunnista jos niihin miinuksiin nyt siis haluaa keskittyä.. Ehkä se haittaa jos olet tyypillinen vasuri tai demari(lue kaikesta valittava narisija), mutta jos politiikka kiinnostaa kuin kasa kiviä niin täällä pärjää aivan mukavasti :)

      • Huolestuttavaa

        Ei tarvitse olla poliittisesti mitään mieltä, mutta fakta on se, että tietyt suvut ja perheet , hallitsevat ja johtavat rakasta kotikuntaamme. Se on kuvottavaa!


    • Säälittävää

      Jälleen helppo tunnistaa edellisen tekstin kirjoittaja. On se vaan outoa, että kaikki muu kuin kepulaisuus koetaan Konnevedellä vastenmielisenä. Olisiko syytä antaa todellinen vaihtoehto umpimieliselle pysähtyneisyydelle?

      • Hehkuttaja

        En kyllä tunnistanut kirjoittajaa eikä se niin tärkeää olekaan vapaalla forumilla
        joten nim. Säälittävän käsitys umpimielisestä neliraajajarrutuksesta jääköön
        hänen omaksi ohueksi käsityksekseen kotikuntamme tilasta.
        Paljasjalkaisena konnevetisenä olen hyvin tyytyväinen kuntamme palveluihin
        kun huomioi väestörakenteemme kehityksen alati myllertävissä sosiaali- ja ter-
        veysoloissa. Konneveden terveysasema erityisesti palvelee hyvin avun- tarvitsijoita perin monipuolisesti kuten omalla kohdallani olen huomannut.
        -Nim.Säälittävään loppukaneetti lieneekin vain hävettävä pilkkahuuto omal-
        la tontillaan ikänsä metsänreunaa ikkunasta katselleen huomio.
        Etkö käsitä loukkaavasi kuntamme hyvinvoinnin puolesta työtä tekeviä?


      • kunnanasukas

        Ihan normaalia että kepu jyrää pienissä maalaiskunnissa, koska mitään muita puolueita ei täällä ole edes nimeksi, eikä ole koskaan ollutkaan. Taitaa sinua vain harmittaa, kun oma puolueesi ei ole se suurin?


    • pikkukuntalainen

      Inhottavin asia kunnassamme on ehdottomasti kateus, tälläkin palstalla sitä yritetään huonolla menestyksellä naamioida kritiikiksi politiikkaa ja jotain "mahtisukuja" vastaan, jotka muka sanelee kaikki päätökset. Ainoa päätösten sanelija tähän ja vastaaviin kuntiin on valtio, joka näitä pikkukuntia elättää.
      Uhriutuminen ja muiden syyttely on tietysti helppo ja halpa keino selitellä omaa saamattomuuttaan, mutta sillä keinoin valehtelee vain itselleen.

      • Hehkuttaja

        No eivät asiat aivan sillä tolalla ole,eikä ensimmäiseksi nyrkit pystyssä ole
        se paras asenne. Valittaa osaa meistä jokainen kykynsä mukaan. Mutta
        omaksi asiakseen naukujat syövät osaltaan Konneveden palveluita joihin
        olen perin tyytyväinen!


    • suolahtelainen

      Suolahesta löytyy kaikki palvelut hullujenhuonettä myöten

      • Palveluaon

        Kun se hullujenhuonekin on sieltä Suolahdesta lakkautettu... Ainut toivo taitaa olla siellä Konneveden osuuspankin haarakonttori.


      • Hehkuttaja

        Ja se taitaa kelvata suolahtelaisellekin kun muuta ei ole. :)


    • Tumputsuorina

      Valittajat tehkää itse kunnan hyväksi jotain, niin tilanne ehkä paranee. Tumput suorina seisotte ja arvostelette tekevien aikaansaannoksia. Mikään ei teille ole hyvä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2783
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2360
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2140
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1924
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1776
    6. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    7. 132
      1744
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe