Turvapaikanhakija raiskasi koulutytön Laitilassa

Laitilalainen

14

983

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • we34

   Kyl se ois tarvittu vokki tännekin. Meidän kaupungin tytöt jää ilman tuotakin. Laitlas kaikki paremmin.....

  • Jooppi
  • Homopoii

   Eiköhä käydä kyläs

  • enolerasisti

   Monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta ja kai sitä nuori mies hiukan saa keppostella ja raiskaa ne suomalaisetkin mutta tämä oli yksittäistapaus.

   • bbnmmm

    "raiskaa ne suomalaisetkin mutta tämä oli yksittäistapaus" juu ikävä kyllä sitä tekee myös suomalaiset. Mitäs jos pakolaisia olis noin miljoona täälä kotisuomessa,tuskin kirjoittaisit noin...


   • 56gghj
    bbnmmm kirjoitti:

    "raiskaa ne suomalaisetkin mutta tämä oli yksittäistapaus" juu ikävä kyllä sitä tekee myös suomalaiset. Mitäs jos pakolaisia olis noin miljoona täälä kotisuomessa,tuskin kirjoittaisit noin...

    Sarkasmi ja sen ymmärtäminen on taitolaji....


   • vvbnaasd

    Sarkasmi on ,raiskaus ei ole sitä.


  • Kleopatriootti

   Raiskattu tyttö oli tapahtuman jälkeen yrittänyt itsemurhaa. Se ei onnistunut. Tyttö on hoidossa ja hän on ollut usean kuukauden ajan pois yläkoulusta. Voimia hänelle ja hänen perheelleen. Mikään ei heillä tule enää koskaan olemaan niin kuin ennen. Tapauksen vaikutukset ulottuvat pitkälle myös taloudellisesti, uhri tulee pitkään tarvitsemaan mm terveydenhuoltopalveluita. Ei tiedetä, tuleeko hänestä koskaan veronmaksajaa. Tämä Laitilan tapaus on siitä mielestäni erilainen, että se onnistuttiin kauan pitämään pois julkisuudesta. Mitä tässä tehtiin eri tavalla? Meitä paikallisia ei ole informoitu eikä varoitettu mitenkään. Tapaus on sattunut Shellin alikulussa valoisaan aikaan (kantatie 43 ja valtatie 8 valoristeyksen alikulku). Yleensä tp-hakijoiden joukot (miehet) kokoontuvat Laitilassa joko Shellillä tai ABC:llä. Ovatko he niin saman näköisiä, ettei poliisi löytänyt tekijää?

  • onseniinväärin

   Kiukku tulee kun turvapaikanhakijoihin liittyvä negatiivinen asia ja rikokset joko "unohdetaan" uutisoida tai uutisoidaan hyvin ohimennen huomaamattomasti ja sitten kun joku touhuun kyllästynyt ottaa Suomen lipun käteen ja sitä vähän heiluttelee, niin asia uutisoidaan kauhealla mesoamisella ja paasaamisella ja annetaan ymmärtää, että siellä ollut agressiivinen ja uhkaavan oloinen ilmapiiri ja väkivaltaa ja ties mitä... ohikulkevaa "Mairea" toimittaja myös haastattelee, samalla kun Maire korjaa kukkahattunsa asentoa ja puristaa toisella kädellä keppihevostansa ja toisella kädellään uusien turvapaikanhakijoiden joukosta löytämänsä puoltanuoremman puolisonsa reittä ja rakkauskin kuulemma kukoistaa ja hääkellot kuulemma pian soivat.....niin ja ohikulkija Mairekin kuulemma tuntee ilmapiirin hyvin uhkaavaksi, katsellessaan Suomen lippua heiluttavaa henkilöä.
   ...Suomessa ei kai sitten enää saa ajatella Suomen parasta ja olla isänmaallinen.

  • ghjtyu456

   HYVÄT YSTÄVÄT: TÄMÄ ON KUULUTUS. Tehkää joku, kenellä on siihen riittävästi voimia ja aikaa TUTKINTAPYYNTÖ UUDENKAUPUNGIN POLIISIN TOIMINNASTA TÄMÄN TAPAUKSEN TIIMOILTA. Miksei laitilalaisia varoitettu? Miksei laitilalaisia suojeltu millään tavalla, vaikka paikkakunnalla oli irrallaan vaarallinen raiskaaja? Miksi asukkaat asetettiin vaaraan? Miksi asukkaille ei tiedotettu? Poliisin tulee joutua vastuuseen. Auttakaa joku tässä, tämä on tilaisuus.

  • Tahrattulaitila

   Myös Laitilan yläasteen eräiden opettajien toimet tulee tutkia. Koulutyttöjä on pakotettu esim. lähtemään yksin ulos kävelylle, jos he eivät ole liikuntatunneilla voineet osallistua esim. uintiin kuukautisten takia. HUOMIO: PAKOTETTU. Vanhemmat ilmaisivat huolensa asian johdosta, mutta heitä ei kuunneltu. TUTKITTAVA ASIA TÄMÄKIN.

  • junttikylä

   Vatipää natseja ei liikuta kun suomalaiset miehet raiskaavat...

   • ihmettelijävaan

    Heikoilla olet puolustuksinesi, kun natseiksi täytyy alkaa porukkaa haukkumaan, kuplasi puhkeaa pian. Aina kun julkisuudessa kerrotaan rikostilastoja, niin niissä kerrotaan lukumäärällisesti ja prosentuaalisesti miten paljon on suomalaisten ja miten paljon ulkomaalaisrten tekemiä kokonaisrikosmäärästä, mutta koskaan tilastoja ei verrata suhteessa väestömäärään....huomioiden että suomalaisia on yli 5 miljoonaa ja muita vain kymmeniä tai korkeintaan satojatuhansia.


  • Laitilalainen

   Tämä Laitilan nuoren tytön tapaus sai vihdoin 13.3. valtakunnan tasolla huomiota, kun valtakunnan suurimmat mediat uutisoivat asiasta. Uutset löytää netistä, kun vähän käyttää hakukonetta.

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin olet viimeksi nähnyt

   Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
   Ikävä
   134
   2142
  2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

   😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
   Luterilaisuus
   377
   1587
  3. Hauskaakin jopa...

   Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
   Sinkut
   227
   1186
  4. Pimahdan kohta ihan kunnolla

   Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
   Ikävä
   21
   1070
  5. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

   kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
   Ikävä
   109
   999
  6. Koen, että minua tavallaan vainotaan

   Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
   Ikävä
   126
   979
  7. Toivottavasti vielä kohdataan mies

   Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
   Ikävä
   94
   963
  8. Vanhemmalle naiselle

   Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
   Ikävä
   55
   928
  9. Herätänkö minä sinut itkullani nainen

   Kysyn tässä kun kaipuun aallot lyövät ylitseni ja ihmettelen missä olet toivoessani, että olisit tässä vierelläni. On va
   Ikävä
   25
   858
  10. Vastaa nyt kun kuitenkin valvot!

   Vai pelkäätkö että miehesi herää? Ppm:lle 😉
   Ikävä
   111
   818
  Aihe