Anoppi villinä

ljsaunaan_gmail.com

Olin hiukan alle 30 vuotta, anoppini noin 55 vuotias. Hänen touhujaan en oikein ymmärtänyt. Jos hänen mies oli paikalla, anopilla oli harvoin rintaliivit, mutta sitäkin useammin paita jossa avonainen kaula-aukko. Aina jotain nähtävää, herkut tarjolla, vaikka en itse vanhemmista naisista piitannut. Jos anopin mies ei ollut paikalla, paidasta usein puuttui ikkuna josta katsoa sisään, vielä useammin rintojen suojana oli liivit.

Jälleen kerran olin kyläilemässä ja istuin sohvalla katsoen televisiota. Anopilla oli
läpikuultava paita ja oli erittäin selvää ettei rintaliivejä ollut. Nännit kuulsivat paidan läpi, epäilin ettei puolisokea anoppi edes tajunnut läpinäkyvyyttä. Olin varmasti väärässä. Vilkuilin aina välistä anoppia, ihan vain mielenkiinnosta.

Anoppi keitti kahvit ja perinteiseen tyyliin kaikki muut menivät heidän pieneen keittiöön kahville, minä jäin olohuoneeseen. Minähän en juonut kahvia, sain yleensä mehua ja kahvileipää sen jälkeen kun muut olivat ryystäneet kahvinsa. Kahvin jälkeen vaimoni lähti käymään kaupassa ja vaimoni veli lähti kotiin. Jäin anopin ja hänen miehensä kanssa kolmestaan odottelemaan että vaimoni palaa ruokakaupasta, minkä jälkeen lähtisin vaimoni kanssa kotiin.

Sain kutsun tulla mehulle. Istuin tuolille ja anoppi tuli kaatamaan mehua lasiin. Hänen nännit kuulsivat silmieni edessä ehkä 10 tai 20 cm päässä. Ei kai niitä voinut olla tuijottamatta? Avonainen kaula-aukko oli entistäkin avonaisempi, paidan kaksi ylintä nappia olivat auenneet jossain välissä. En tiedä minne olisi pitänyt katsoa, tiedän kyllä minne olisin halunnut katsoa. Söin pullaa ja join mehua, kunnes anoppi kurkotti pöydän yli ottaen keksikipon ja avaten sen. Rinnat roikkuivat naamani edessä, kaula-aukosta tulvi valoa sisään aina nänneille saakka. Tätä kesti ehkä viisi sekuntia, se tuntui viideltä minuutilta. Anoppi nousi ponnahtaen pystyyn ja peitti kädellään rintojaan ja kysyi ”ei kai näkynyt liikaa?”. Mitä siihen voi vastata? Väittääkö ettei mitään näkynyt tai etten ehtinyt nähdä mitään? Ennen kuin ehdin vastata, anoppi tokaisi minun nähneeni varmasti tissejä ennenkin.

Asiasta ei puhuttu sen enempää. Join mehun ja söin pullat ja pipparit. Kiitin, nousin ja nostin astiat tiskipöydälle. Käännyin palatakseni olohuoneeseen, mutta anoppi seisoi edessäni ja kuiskasi, ”vilahtiko liikaa?”. Ilkikurinen kysymys joka tuli liian nopeasti, joten vastasin paniikissa ”ei kai ne liikaa” ja katseeni eksyi kaula-aukkoon. Anopin kädet menivät paidan napeille ja kolmas nappi aukesi. Pakko oli katsoa lähes tarjottimella olevia vieraan naisen rintoja. Anoppi kysyi, ”näkyykö nyt liikaa”. En osannut vastata mitään. Piinaavan hetken päästä hän aukaisi neljännen napin ja nyt nännitkin näkyivät. Kysymys oli ”entä nyt?”. Jälleen kerran en osannut vastata mitään ja anoppi ehti kuiskata ”onko käteen sopivat, kokeile”. Varovasti otin kiinni anoppini rinnoista ja puristelin niitä. Anoppini siirsi kätensä housujeni etumukselle ja hieroi sitä kohtaa missä kaluni kovettui kovettumistaan. Anoppi kuiskasi ”miehelläni ei seiso, tai ehkä seisoo mustasukkaisuuskohtauksessa jos vieras näkee vähän liikaa minua”. Ja hän jatkoi ”eikä tahdo sekään riittää nykyään, pitäisi varmaan kosketella vierasta että omalla verenpaine nousisi”. En ymmärtänyt täysin mitä anoppi tarkoitti. Mutta ei sillä väliä, hän avasi housuni ja veti esiin kovettuneen kaluni. Anoppi meni polvilleen ja alkoi imeä kaluani. Puristelin anopin rintoja ja hieroin nännejä sormieni välissä.

Tätä kesti ehkä kaksi minuuttia. Anoppi nousi ylös ja kysyi minulta ”jatketaanko olohuoneessa?”. Hän veti rintansa paidan alle piiloon ja minä kaluni takaisin housuihin. Anoppi edellä menimme olohuoneeseen. Anopin rinnat hölskyivät lähes valtoimenaan, kyllä hänen miehensä arvasi kuka niitä oli päässyt koskemaan tai ainakin näkemään. Miehen ilme oli paljon kertova. Oli varmasti mustasukkaisuutta, suuttumusta ja kaikkea muuta mikä nosti verenpainetta. Anoppi lisäsi verenpainetta hieromalla avoimesti housujani kovana seisovan kalun kohdalta. Itse ihmettelin suu auki, että mitäs nyt? Anoppi kysyi yllättäen, voisiko hän riisua minulta paidan pois. Hän riisui sen saamatta vastausta. ”Sitten housut, eikö niin?”, anoppi totesi ja avasi jo vyötäni. Ennen kuin ehdin tajuta mitään, olin täysin alasti. Anoppi oli riisunut paitansa pois ja näin taas hänen isot, joskin melkoisesti roikkuvat rintansa. Anoppi hieroi kaluani ja kertoi tykkäävänsä tällaisesti kovemmasta kullista. Mutta takapuolessakaan ei kuulemma ollut valittamista ja hän puristeli ja hyväili takapuolta kiihkeästi. Sitten hän varoittamatta läpsäisi kädellään minua takapuolelle ja tokaisi ”tiukka perse”. Tuli toinen, sitten kolmas läpsäisy. Hän päästi irti kalustani ja siirtyi kokonaan taakseni. Läpsäisyjä alkoi tulla lisää, vuorotellen kummallekin pakaralle. Seisoin kalu pystyssä anopin mieheen päin, hän katsoi minua ja vaimonsa touhua. En osannut muuta kuin vain olla ja odottaa.

1

7303

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ljsaunaan_gmail.com

      Tätä kesti ehkä viisi minuuttia, takapuoltani kuumotti, anopin iskut olivat entistä kovempia. Siinä vaiheessa hänen miehensä riisui housunsa ja näin hänen kalun olevan seisokissa. Hän sanoi vaimolleen: ”tätähän sinä halusit, sitä myös saat”. Lisäksi hän käski minun istua sohvalle. Istuuduin, takapuoli hellänä, ja katsoin kuin mies puristeli vaimonsa rintoja ja käski vaimonsa riisuutua alasti. Tämän jälkeen mies meni vaimonsa taakse ja lantiosta työntäen siirsi hänet eteeni ja painoi vaimonsa pään syliini. Katsoin kun anoppini selkä kaareutui ja takapuoli nousi pystyyn. Tätähän anoppi oli toivonut, oman miehensä kovettuvan ja antavan vaimolleen sitä mitä enää harvoin antoi, ja jokainen kerta saattoi olla viimeinen. Aitiopaikalta näin kuin hänen miehensä kalu työntyi jalkoväliin ja aloitti voimakasrytmisen lemmentanssin mikä pisti anopin koko kehon liikkeeseen. Anoppini pää oli sylissäni. Tunsin kuinka hänen kämmenensä hakeutui kalulleni ja puristi sitä. Työnsin käteni hänen rinnoilleen ja aloin hyväillä niitä. Anoppi hieroi kaluani, välistä tunsin kuinka hän käytti kaluani suussaan. Anoppi sai miestään takaapäin, koko ajan kovemmin ja kovemmin. Välistä mies veti kalunsa pois ja antoi muutaman tiukan avokämmenen anoppini pakaroille ja työnsi taas kalunsa sisään entistä voimakkaammin. Anoppi uikutti, välistä jopa huusi, kunnes hänen miehensä laukesi ja anoppi alkoi voihkia ”ihanaa, ihanaa, tätä minä halusin, ihana muna”.

      Mies lähti suihkuun peseytymään ja jätti meidän kahden. Anoppi katsoi minua, tai oikeastaan minun edelleen kovana seisovaa kalua. Hän otti siitä kiinni ja puristeli sitä. Otin anopista kiinni, käänsin hänen sohvaan päin, painoin hänen päänsä sohvaan. Anoppini oli samassa asennossa kuin hetkeä aikaisemmin. Tätähän anoppi oli ehkä toivonut, vieraan miehen antavan sitä mitä oma mies harvoin antoi, kertahan saattoi olla ensimmäinen mutta ei ehkä viimeinen. Menin hänen taakseen ja työnsin kaluni hänen valmiiksi kosteaan ja spermaiseen pilluun. Tuntui hyvältä, vähän liiankin hyvältä. Minuutin, ehkä kahden verran annoin kaluni panna parastaan. Laukesin sisään.

      Mikä muuttui? Ainakin oma seksielämäni, vaimoni alkoi saamaan takaapäin milloin missäkin. Ja varsinkin kotona sohvaa vasten. Ja minun käteni ja suuni löysi usein tiensä anopin rinnoille ja nänneille, varsinkin heidän keittiössä kun kaikki muut olivat olohuoneessa. Monena perjantaina suunnistin suoraan töistä anopille, anoppi riisui minut, antoi piiskaa ja lopuksi lohdutukseksi imi kaluani, joskus antoi sohvan edessä muutakin. Parina kesäisenä päivänä onnistuin houkuttelemaan hänen parvekkeelle missä uikutus peitti alleen äänet jotka syntyivät kun hakkasin kaluani hänen sisäänsä kuin se olisi viimeinen kerta. Kun perjantaisin palasin kotiin kalu ja takapuoli hellänä, vein vaimoni olohuoneen ikkunan eteen, vedin sälekaihtimet ylös ja aloin riisua häntä. Hyväilin, nuolin ja pidin hyvänä pitkän esileikin verran. Niin pitkän, että oma kaluni heräsi edellisen koitoksen aiheuttamasta lepotilasta. Sitten vaimoni sai takaapäin ikkunan edessä. Naapuri tai ohikulkija näkin varmaan vähän liikaa, mutta aivan yhtä paljon liikaa minäkin näin vaimoni äitiä. Äitinsä lailla tytär nautti siitä. Ei häntä haittaa vaikka vieras mies näkisi paljasta pintaa ja mielellään hän nykyään sekasaunoo vaikkapa työpaikkansa miesten kanssa tai jonkin tuttavapariskunnan kanssa. Tiedä mihin se ikinä johtaakaan. Ainakin viehättävä hymy näkyy naamalla kun vieraan miehen kalu kovettuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4965
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3144
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1243
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1227
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe