Rajan tankkaajat

Ranetsuvaan

On ne veronkiertäjiä...muuttaisivat sinne asumaan.Siellä vaan suunnitellaan mitä sais tuoda ja myydä täällä vähän kalliimmalla.Toivottavasti eivät käytä täällä meidän rehellisten veronmaksajien palveluja.Rajat kiinni...siinä on ainoa kainuun turva.Tupakkaa tuodaan vaikka ei itse polteta ja onneksi tuli edes että ei saa joka reissulta tuoda myytäväksi tupakkaa.Verottajan kannattais vähän tutkia asioita,kuka käy liian usein siellä muka säästämässä.

24

1238

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • römpsää

      Ja eukot Kainuussa valittaa, että ukoille ei römpsä maita. Eihän se maita römpsä, kun siellä saa niin ehtaa ja luomuakin pimpsaa. Ja tyytyväisenä ajellaan sitten kotia kohti. Laittautukaapa eukot sinne mukaan jonkun kerran!!! Ja eukot laskekaa ukkojenne rahat lähtiessä ja palatessa. Jos on satasen vaje, niin siitä arvelemaan missä on puuttuvat?

      • Kianto

        Ihan samanlaisia rumia maatuskoista polveutuvia haisuleita on Venäjän köyhä Kurjalakin täynnä. Sinä et vain viinaa kitatessa huomaa.


    • Lyttyyntumputtajat

      Kaikki melkein yksin yöpyvät varatut miehet käy siellä muutkin tarpeet purkamassa...ei ne ainoastaan viinan ja tupakin toivossa siellä yövy.

      • Käry

    • Freiseeju

      Kateelliset ruikuttaa. Käykää itsekin niin ei tarvitse ruikuttaa.

      • Semmosia

        Kuka sieltä satiaiset, tippurin, kupan tai Aidsin hakee, pian kuolema ovella kolkuttelloo. Aina on joukossa tieten tahtoen levittäjiäki. Ressukat siellä himojensa perässä juoksee tauteja hakemassa. Siksi siellä on otettu rajalla aids-kokeitaki jotteivat lisää sairastuta uusia ihmisiä.
        Kielsin yhtä polttoaineen hakijaa tuomasta tupakkaa kun toinen tupakoija halusi halvempaa tupakkaa ja tämä aina sitä sieltä toi. Sanoin että oot syyllinen jos sille polttajalle tuloo keuhkosyöpä että eipä tuhota toisen tyhmän elämää. Se taisi olla hyvä teko kun polttoainneen hakija lopetti sen tupakan tuomisen kun eihän se itekkään polta.
        Ihan naurattaa tuo hölmöjen touhu kun luullaan kateelliseksi totuuksien kertojaa, oikein kainuulaiseksi kateudeksi. Ei tuossa oo mittään kadehdittavaa.


    • Piluokohalavalla

      Eipä onneksi oo tarve yrittää säästää kun loppujen lopuksi tulee kalliimmaksi kun laskee kaikki auton käyttökulut ym.Tankkaan suomalaista ja suosin paikallisia yrittäjiä.Lopettakaa rajalla kävijät se itkeminen kun paikalliset yritykset lopettaa ja OTTAKAA JÄRKI KÄTEEN.

    • Säästöliekki

      Entäs nuoremmat http://yle.fi/uutiset/3-9503047
      Siinähän sitä on emännälle tulijaisia...toivottavasti eivät meidän veromarkkoja tuhlaa hoitoihin.Onhan se säästöä tuokin kun elämän kaari lyhenee,vai mitä sanoo rane?

    • maitodiiseli

      Itsekin käyn silloin tällöin Kostamuksessa. Ja enkä tankkaa sieltä polttoainetta. Kun ei ole tarvis. Raha riittää muutenkin. Ja kun yövyn siellä morsiamieni luona, niin tuon nuo sallitut alkoholit. Mutta tupakkia on tuo, kun en poltakaan. Vai onko nämä Lytäntankaajat noin köyhiä. On niin kuin joku pakkomielle sitä huonolaatuista polttoainetta ostaa. Olin itse siellä monta vuotta töissä. Ja kun en moneen viikkoon käynyt Suomessa, niin oli pakko panna sitä kurjaa polttoainetta tankkiin. On vain tuo dieselin laatu siellä melko heikko. Kyllä sai maito diiselit monta kertaa pumpata suuttimen putkista. Mutta itsepähän olette valinneet tienne?

    • Köyhätlyttään

      Todella heikkolaatuista diisseli -51 celciusta pitäis kestää ja kahdessa kymmenessä jo jäätää.Kyllähän ne köyhiä varmaan on ja muka laskeevat vielä että jotain säästää....BUAAAH BUAAAAHHH sanon minä.Kannattais varmaan aloittaa matikan alkeiskurssi BUAAAAHHHHHHH

    • bensakasissaisotankki

      Kuka hullu tuonne dieselautolla kehtaa ajella ,kun kulkee muutenkin hajulla.

    • KULTAATANKISA10KG

      Puukuormassa ennen tuotiin 100000 savuketta kevyesti läpi tullin helpo nakki ku ei täälä kainuusa ollu rönmtgeneitä .

      • veroaveroa

        mutta loppuipahan se sinunkin hommasi :D


    • Jollefa

      Kateelliset ruikuttaa.

    • hoonaimetkunnossa

      Niin mitä ne Suomen tankaajaurhot. Käyvät siellä näitä Kostamuksen. Vuokkiniemen ja Kalevalan niin moneen kertaan tsekattuja yli viiskymppisiä mammoja vielä hoonaamassa. Eivät tiedä Suomimammat, mitä siellä urhot harrastaa yöpymisreissuillaan. Ja syy on se, että saapi tuoda tupakit ja viinat. Ja siinä tulee sivussa satiaiset, kupat ja tippurit. Ja autot menee huoltoon reissun jälkeen. Ja miesten hoonaimet myös. Josko ukko ei ala seksiä harrastamaan venäjän reissun jälkeen, niin on käynyt poliklinikalla testeissä ja odottaa tuloksia!!!

    • LoinenHuutaa

      Ihme urputtajia löytyy....mee ittekin hakee niin ei tartte olla katkera vanha loinen...

    • pienpalkkainen

      Kainuussa on monta todella pienellä palkalla työssä käyvää, jotka joutuvat ajamaan pitkiäkin työmatkoja. Kuinkahan monella työssä käynti olisi kutakuinkin mahdotonta jos ei voisi käydä rajan takana tankkaamassa huomattavasti halvempaa polttoainetta? Tähän tietysti joku vastaa, muuta lähemmäs työpaikkaa. Entäpä jos se ei vaikkapa perheen tai useammalla paikkakunnalla sijaitsevan osa-aikatyön takia ole mahdollista? Onko valittajien mielestä parempi jos nämä pienpalkkaiset jäävät kotiin makaamaan työttömänä?

    • Namuavaanpyllyyn

      Jeps niin ne kainuulaiset ukot kehuvat työpaikoillaan kuinka käyneet venäjällä tankkaamassa ja samalla huorissa sekä kotona emäntä lapsineen onnellisesti odottaa kotiin palaamista.
      Näin yksi yli 50 vuotias ukko kertoili kun kotonaan vähän alle 40 vuotias emäntä oottelemassa tuliasia mieheltään..

    • Ei.hyvä.juttu

      Tuonti rajoitukset olisi paikallaan, polttoaine verot rajalla perintään.
      Tupakan ja päiteiden tuonti kokonaan kiellettävä.

    • kainuulainenkateus

      Käykää itse, niin ei tavitse valittaa. Mitä se muille kuuluu kenenkään kulkemiset ja naimiset. Voi teitä raukkoja.

    • ethehth

      On se vaan hyvä että tuolta naapurimaasta saa kaiken niin paljon edullisemmin. Vuosien aikana säästänyt rahaa toistakymmentä tuhatta kun autot tankannut, tuonut erinäistä tavaraa ja varaosia ynnä muita ajoneuvoihin ja laitteisiin. Tupakkaa en ole koskaan tuonut. Viinaa vain omaan käyttöön vähän.

      • Tulot_itselle_itselle

        Entä montako kuppaa, tippuria tai klamydiaa kuskasit rajan? Kai muistit käydä yksityislääkärillä, ettet vain ota hommasta pelkkiä säästöjä, vaan maksat itse myös kulut?


    • Tuheroavaan

      Pillua saa ja halvalla tuolta rajan puolelta ja kotiin kun menee niin emäntä ei tiedä reissusta mitään tietenkään eikäö tule tietämäänkään.Toki voi olla riski että kotona on joku vieras ukko käynyt naimassa omaa akkaa mutta no pikku vikoja.

      • Anonyymi

        " eikä tule tietämäänkään"

        Et usko Jumalaan?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe