Hoitsu on tyhmä

ihmettelijaä

Jos hoitsu on lääkäri niin se on yhtä tyhmä kuin muutkin. Voitteko kuvitella että se tarjoaa aivovikaan niskahierontaa. Eikö Suomessa tarvitse ollenkaan käydä kouluja päästäkseen lääkäriksi.

26

430

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yxt.nustt

      Minusta tissuttaja on kanamainen homofiili.

    • g76544

      Mitä oikein kitiset?
      Ota tikkari tai kysy äidiltä jotain tekemistä.

    • 1.......hoitsu

      Eikö aloittajalle ole opetettu tekemään solmua kotona?
      Olisi vanhemmat opettaneet et olisi täällä turhia kuluttamassa veronmaksajien rahoja.

      • khuinhkha

        Kuin sul on mulkku naamassas


    • connectings

      Connecting...
      connecting
      connecting..

    • Hoitsun ongelma ei ole älykkyys. Lääkärit vain yksinkertaisesti ovat usein tuollaisia paskiaisia, egoisteja ja paksun lompakkonsa perään itkijöitä heti kun joku yrittääkin nostaa heidän verojaan, ollaan muka muuttamassa USA:han, tuohon lääkärien ja miljonäärien unelmien maahan. Se aika kun ei olla "auttamassa" ihmisiä, jaetaan itsemurhaneuvoja foorumilla tai halveksitaan heikkoja ja pudonneita leimaamalla heidät kaikki sontasepoiksi. Harva lääkäri sentään haaveilee mamujen kautta suoritetusta rodunpuhdistuksesta kuin oma Hitler-hoitsumme.

      Lääkäreiden itsekkyydestä, sekä myös "älykkyydestä" minulla on kova kokemus, kun välillä käyn korjaamassa heidän solmuun laitettuja tietokoneitaan.

      Tosiasia kuitenkin on, että mielelläni menisin kantaman 1hoitsun matkalaukut lentoasemalle omakätisesti, jos hän toteuttaisi uhkauksensa. tai eikö hän muutenkin 10 kuukauden ajan lomaile Floridassa. Mikäli ei trollaillut. Syyriasta piisaa korkeakoulutettua lääkäriä joilla nämä turhakkeet saadaan korvattua.

    • Hoitsuontissu

      HOITSU ON TISSU JA TISSU ON HOITSU. Kaikki muut ovat turisteja.

    • 1......hoitsu

      Paras ideani aikoinaan oli keksiä palstalle nimitykset:
      Sontaseppo, bentsopena,mömmömauri ja bentsoidi.
      Sontasepot nuo savet housussa katkokävelevät haimaksat omaksuivat uudet määritteensä vaivattomasti.
      Sinäkin sontaseppo olet pian lyhytkasvuisilla sormentyngillä alituiseen sätkää käärivä, itsekseen höpöttävä karvaturpa, kellertävä iho kiljun tuoksuista hikeä helmeillen,lämmin sontalasti lahkeesta valuen, elämänsä tarkoitusta pohtien katsellen kaiholla sontaluukkunsa ikkunasta kaduilla kulkevia nuoria pareja,perheitä ja työssäkävijöitä.
      Kun olet pari vuotta kituuttanut toimeentulotuella, päivärahoilla, hanttihommilla, terveyttäsi ja hampaitasi kukaan ei ole hoitanut, vaatteesi hankkinut kirppiksiltä etkä ostellut uutta kodinelektroniikkaa ja asunut juoppojen kansoittamassa vuokrahelvetissä kurakaljaa juoden niin alat olla kypsä siirtymään laitoshoitoon mielisairaalaan.
      Nämä rautatieaseman ympäristössä vaeltavat hullut, itsekseen höpöttävät , pahanhajuiset törkyturvat ovat kuten sinä, paatuneita addikteja ja narsisteja.
      Oma typeryys on syynä heidän ahdinkoonsa eli liian suuret kuvitelmat kyvyistään ja pettymykseen dokaaminen.

    • Paha vain että palsta on täynnä vain sonta bride-trolleja jotka on oikeasti työssäkäyviä, alkoholihallintaisia perheenisiä ja 1hoitsun tekstejä spämmääviä toisia trolleja. Kuinka pehmä saa pää olla että cop-pasteaa samoja tekstejä vuosikausia?

      Mutta ei voi mitään. Nautin siitä kun ihmiset luulevat minun käyttävän huumeita tai tosissani asuvan jossain puohitiellä tai muistuttavani ulkomuodoltani vanhaa spukea. Totaalisesti repeän kun joku kunnolla hermostuu sontahomopropagandaani, kyllä siinä on naurussa pitelemistä :)

      • Puohitiellä on mukava asua. 15min matka keskustaan mutta toisaalta joki kalastus ja uimapaikkoineen on likellä ja metikköä jossa piileskellä rapulakävelyllä Hugon kans ja sitä paitsi puohitien erakoituneet juopot on parhaita naapureita kun ne ei valita mistään. Jos haluan vaikka ke iltana kuunnella musiikkia niin nou problem


    • totuuksia___

      Tissu noiden kaikkien nimimerkkien takana asdfh32 1hoitsu ja muut.

      • Hauka.ahvala

        Eli mä en ole tissu. Jess.


    • left

      Jee jee mä olen vasemmistolainen. Mitäs siihen sanoo oikeisto öyhöttäjät

      • Sitten

        Sinulla on käsi aina toisen lompakolla.


    • hahahahahahhahaaa

      Sontasepot vikisee tissun perään tosi hauskaa.

    • K___k

      Ja paska. TodeIIa paska.

    • hörhörhör

      "Jos hoitsu on lääkäri.."
      Olet umpityhmä.
      Hoitaja ja lääkäri ovat kaksi eri ammattia.

      • mrPASKA

        Hahhah! Tuo on kyllä kieltämättä totta.


      • Vitsi mikä päätelmä! Tämän palstan älyllisyyden helmiä!


    • Asdfh3512

      Missä hoitsu nykyään?

    • asdfh4358

      Koska palsta on jo kuollut, katson asiakseni paljastaa salaisuuden: minä ja 1hoitsu olemme sama ihminen. Loin kummatkin profiilit ja tappelin itseäni vastaan, koska siten on vaikea tajuta, että kysymys on trollauksesta.

      Sitä tuskin olisi muutenkaan vaikea toteuttaa, koska palstan liuotettujen aivojen keskimääräinen ÄO on jotain 75, mutta varmuuden vuoksi kuitenkin näin.

      Terveisiä niihin supistettuihin leipäjonoihin parakkimajoitusta odottaen,

      Aito ja alkuperäinen asdfh3234

    • 1...........hoitsu

      Hyvä Asdfh...
      Ymmärrän , että litium on jäänyt ottamatta, kun saat suuruudenhulluja ajatuksia, että olisit luonut 1.....hoitsun tarinoineen.
      Tosiasiassa et pysty luomaan edes jälkeläisiä, sillä isäsi järjen hetkellä patologisessa humatilassa kastroi sinut tiiliskivillä intuition johdattamana, kun havaitsi vinoon kasvaneen narsistisen persoonallisuutesi ja perinnöllisen mielisairauden runtelemat koprofiilit ajatuksesi.
      Me odotamme täällä sairaalassa sinua Suntion kanssa, jotta sinullekin selviää alkoholistin karmea kohtalo, kuoleman odottamisen äärimmäinen pakokauhu krematorion loimussa, kun kukaan ei voi enää auttaa ruskeankeltaista sontaseppoa.
      Jos malttaisit työntää kävyn peräaukkoosi ja juoda paljon kiljua, niin saisit aavistuksen mistä kirjoitan.

    • asdfh4537

      Ajattelin että pieni trollailu tekee vain hyvää, ja palsta on täynnä oikeassaolijoita jotka ovat "tajunneet asian jo ajat sitten", olisi olllut hauska nauraa näille kommenteille. Pilasit tämän.

      Mutta jokin ei nyt täsmää. Edelleen seuraat palstaa aamuyöllä vaikka kuukausiin et ole kirjoitellut mitään? Arvostettu päihdetyön erityislääkäri notkuu kuolleell palstalla vuosikausia kyseenalaisiin aikoihin? Roikunhan täällä itsekin mutta satuilen näitä juttuja vain tylsän työn vastapainoksi, kuten olen jo miljoon kertaa (turhaan) sanonut.

      Oletko Trolli vai alkuperäinen? Kielikuvasi osoittavat erinomaista kielellistä rikkautta, mutta toistelevat alkoholistin tapaan samoja lauseita ja ajatuksia ja olet alkoholistin tapaan aina oikeassa etkä varsinkaan koskaan väärässä. Silloinkin kun olet väärässä sekoitat pakkaa sen verran ympäripyöreilä argumenteilla että musta muuttuu valkoiseksi ja olet jälleen ollut aina oikeassa kaikesta jo lähtökohtaisesti. Sanoin tunne-elämältäsi tunnut olevan kehittynyt ja loukkaannut pienestäkin hevostelusta välillä yllättävän helposti, terve ihminen kun ymmärtääkseni naureskelisi niille samoin kuin minä naureskelin äskeiselle jutulle eikä ota pulttia siitä että arvioi asioita joskus vääärin, onpa kauheaa kun joskus erehtyy.

      En osaa päättää oletko rappio--alkoholisti joka asuu roskiksessa vai oikeasti joku huippulääkäri ullanlinnassa, sinulla on piirteitä molemmista.

      Jos vastaat tähän, arvostaisin itsenäisiä ajatuksia enkä copy-pastea. Hyvää työpäivää kaikille, jotka töissä käy:)

    • HilpeäSuntio

      Kun muistat ottaa litium lääkkeesi, niin 1.hoitsu häviää palstalta. Muistat varmaan tämän viime vastaanottokäynniltä.
      Sontasepot ovat sinänsä harmittomia, mutta tukien varassa elävinä heidän elämäntapansa vie tulevaisuudessa tuet myös oikeasti köyhiltä, sairailta ja muilta raittiilta väliinputoajilta. Sontaseppojen avulla voidaan perustella kaikkien sosiaalitukien alasajoa.
      Lisäksi en voi sietää sonnanlemua kassajonossa, siksi pakotettu käymään stokkalla.

    • hehehehheheee

      "Jos hoitsu on lääkäri..."
      Olet äärettömän tyhmä luullessasi hoitajaa lääkäriksi.

      • ihmettelijjä

        Jottei tämä jäisi roikkumaan vailla selvyyttä niin pakko vastata pois tämä asia. Aloitus on huolimattomasti kirjoitettu mutta nykyäänhän kaikkialla suomessa ensin mennään hoitajan luokse valittamaan vaivoista julkisella. Jonka jälkeen hoitaja kommunikoi lääkärin kanssa. Tämänkään jälkeen ei välttämättä näe ollenkaan lääkäriä vaan sen jälkeen hoitaja kertoo potilaalle mitä lääkäri sanoi.


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      383
      4540
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      284
      2524
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      144
      1813
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1554
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1463
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1307
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1305
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      58
      1226
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      46
      1214
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      346
      1063
    Aihe