Kämppistä PK-seudulla

LukiolainenHki

Olen 18-vuotias lukiolainen, joka haluaisi pikkuhiljaa alkaa muuttaa omilleen ja aloitella "omaa elämää" niin sanotusti. Etsiskelen halpaa vuokra-asuntoa/huonetta (vuokra mieluusti välillä 200-350€/kk) ja kämppistä, joka voisi tulla asumaan ja pitämään seuraa samalla! Asunto voisi olla missäpäin PK-seutua, kunhan on tarpeeksi hyvät yhteydet Helsinkiin kaikkina päivinä.

Olen sosiaalinen ja vastuuntuntoinen henkilö, joka pyrkii aina täyttämään velvollisuutensa. Teen tällä hetkellä pientä osa-aikatyötä, mutta kesälle on taattuna puolen vuoden työpaikka. Tämän jälkeen pyrin työllistymään opintojeni ohessa osa-aikaisena jälleen. Olen varma, että yhdessä työstä saadun palkan ja opintotuen avulla pystyn vuokrani maksamaan.

Tykkään todella paljon pyöräilystä, matkailusta ja valokuvaamisesta. Politiikka on myös lähellä sydäntäni. Tykkään kokeilla myös erilaisia vähän eksoottisempia asioita, joten spontaanius on iso osa minua.

Jos sinulla on tarjota kämppä tai huone toistaiseksi opiskelijalle halpaan hintaan, niin pistä vain kommenttia tulemaan, niin voidaan sitten jatkaa keskustelua! Pistä kommenttiin perustiedot itsestäsi kuten ikä, mistä oot, mitä sinulla tarjota yms!

4

266

Vastaukset

 • Olen siis 18-vuotias miehenalku!

 • Hei! Oon 21-vuotias tyttö ja asun Helsingissä Tapulikaupungissa, josta on 15 minuutin matka Helsingin keskustaan. Mulla on iso ja hieno kolmiokämppä ja kaks kissaa. Vuokra on vähän enemmän kuin mitä oot tohon toiveeseen laittanut nimittäin 579€ per naama. Olen hakenut keväällä kouluun ja nyt kesän aikana saan tietää että pääsenkö. Muuten olen ollut nyt toistaiseksi työtön. Kämpässä on kaksi juuri remontoitua vessaa ja parveke. SIjaitsee neljännessä kerroksessa eikä hissiä ole joten liikuntaa ainakin saa! Nykyinen kämppikseni muuttaa ulkomaille elokuun lopussa joten silloin vapautuisi huone.
  Jos kiinnostaa niin ota yhteyttä mun sähköpostiin: onnelaveera@gmail.com

 • Ei todellakaan voi olla puolalainen.

  • mitä


Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  217
  3003