Lääkiksen valmennuskurssikokemuksia?

Lääkikseen

Moi!
Onks kellään kokemuksia lääkiksen valmennuskursseista? Katoin et ainaki lääkisvalmennus.fi (?) ois elo-syyskuussa alkava kurssi joka sit kestäis sinne pääsykokeesee asti. Valmistun ens keväänä lukiosta ja oon lukenu bilsaa, fysiikkaa ja pitkää matikkaa mut kemia on sit jääny vähemmälle. Onks kellään tietoa esim tosta mainitusta kurssista tai jostai muusta mistä sais ne tarvittavat kemian taidot ja mielellää sitä fyssaaki prepattuu iha kunnol? Oon myös valmis lukee itsenäisestiki ne kaikki mut ois tosi hyvä jos saisin jotai muutki apuu siihe opiskeluu ku lukemist on tosi paljon ja sillee :)

8

5570

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • opistonkäynyt

      Etelä-Pohjanmaan Opisto ja lääketieteen opintolinja, löytyy elokuussa alkava pitkä ja tammikuussa alkava lyhyt. Huippupaikka!

      • Sisälle

        Näitä opistolinjojahan on vaikka missä, mutta pääseekö niiltä kukaan sisään?


    • Mafylainen

      Kävin itse Mafyn kurssin, ja voisin suositella sitä kenelle vain! Tyyris, mutta hintansa arvoinen: loistavat oppimateriaalit tabletissa (kiitos Antille!), taitavat opettajat ja bonuksena opot, jotka seuraa tahtiasi, neuvovat ja kannustavat koko kurssin ajan. Tykkäsin.

    • Omapanostärkeintä

      Tulevan lääkärin äitinä ja itsekin aikanaan alalle valmistuneena suosittelen lämpimästi MaFy:n itseopiskelumateriaalia. Se on kaiken kattava ja halvempi versio kuin monet muut(ja kalliit) kilpailevat kurssit. Saat edetä omaan tahtiisi, eikä aikaa kulu matkoihin kurssipaikalle. Opettajia voi konsultoida sähköpostitse, jos on jotain kysyttävää. Toiminut ainakin meidän perheen lääkäreiden kohdalla vallan hyvin!:)

    • Doctortobe

      Itse suosittelen ehdottomasti Valmennuskeskuksen kurssia! Minä kävin marraskuussa alkaneen valmennuskurssin, enkä voisi olla enempää tyytyväinen. Opetus ja materiaalit olivat täydellisiä. Soveltavat tehtävät sopivat loppuajan kertaukseen ja preppaukseen kun taas lukuisat Valmennuskeskuksen opetusvideot takasivat lukutehokkuuden, kun kirjat alkoivat jo puuduttaa. Pääsin sisään ensimmäisellä hakukerralla, ja vaikka mikään valmennuskurssi ei takaa sisäänpääsyä, voin kyllä sanoa, että Valmennuskeskuksen avulla lääkikseen pääseminen helpottuu huomattavasti!

    • kandidaattinyt

      Mafynettiä suositellaan, mutta se ei sisällä kunnollista opetusta toisin kuin perinteisimmät valmennuskurssit. Joillekin tämä sopii, itselle ei olisi sopinut.
      Pääsin sisään 2 vuotta sitten ja valmennuskurssina toimi Eximia (aamu-kurssi). Ei jäänyt mitään moitittavaa kurssista, ilman ei olisi sisälle menty.
      Suurin bonus itselle kurssista oli aikataulutus (ja tietenkin kattavat tehtävät). Opetus alkoi heti kirjoitusten jälkeen ja kurssin opetusrunko toimi oman aikataulun pohjana. Sen mukana tuli kerrattua koko koealue hyvin. Itsellä taustalla oli välivuosi ja asiat oli toki käytynä kertaalleen läpi jo ennen kurssiakin (eximialta sai myös ennakkotehtäväpaketin, joka toimi myös hyvin ennen kurssia). Kurssilla oli välikoe ja kenraalikoe, jotka molemmat oli toteutettu hyvin. Motivaatiobonusta toi myös kokeesta julkaistu pisteytyslista, josta näki millä tasolla oma osaaminen oli verrattuna muihin kurssilaisiin koko suomessa (koe oli sama joka paikkakunnalla ja samaan aikaan).

      Nyt 2 vuotta opiskelleena täytyy sanoa, että todella harvalta olen kuullut negatiivista palautetta oikeastaan miltään valmennuskurssilta. Iso osa opiskelijoista on jonkun kurssin kyllä käynyt.

    • Lekuriksi

      Lääkisvalmennus.fi on kyllä laadukas. Opetusta käydään pienryhmissä, mikä ainakin omalla kohdalla oli tärkeää. Jokainen opettajista myös läpäissyt lääkiksen pääsykokeet eli tietävät mitä opettavat.

      Lääkisvalmennuksen hinnat on kyllä selkeästi parhaat verrattuna muihin valmennuskurssitarjoajiin. Laadukkaan opetuksen lisäksi jotkut kurssit (en nyt muista mitkä) sisältää 24/7 pääsyn kurssitiloihin eli sinne voi mennä opiskelemaan milloin haluaa!

    • Anonyymi

      Mafy voittaa lääkisvalmennuksen 6-0.
      Lääkisvalmennuksen hippokampus-oppimisympäristö on huono. Tehtäviin ei ole vastauksia kirjallisena vaan joutuu katsomaan pitkiä videoita paskanjauhantaa vaikka yrittää vain tarkastaa tehtävät.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      138
      1945
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe