Aihe

Lääkiksen valmennuskurssikokemuksia?

Lääkikseen

Moi!
Onks kellään kokemuksia lääkiksen valmennuskursseista? Katoin et ainaki lääkisvalmennus.fi (?) ois elo-syyskuussa alkava kurssi joka sit kestäis sinne pääsykokeesee asti. Valmistun ens keväänä lukiosta ja oon lukenu bilsaa, fysiikkaa ja pitkää matikkaa mut kemia on sit jääny vähemmälle. Onks kellään tietoa esim tosta mainitusta kurssista tai jostai muusta mistä sais ne tarvittavat kemian taidot ja mielellää sitä fyssaaki prepattuu iha kunnol? Oon myös valmis lukee itsenäisestiki ne kaikki mut ois tosi hyvä jos saisin jotai muutki apuu siihe opiskeluu ku lukemist on tosi paljon ja sillee :)

7

646

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • opistonkäynyt

   Etelä-Pohjanmaan Opisto ja lääketieteen opintolinja, löytyy elokuussa alkava pitkä ja tammikuussa alkava lyhyt. Huippupaikka!

   • Sisälle

    Näitä opistolinjojahan on vaikka missä, mutta pääseekö niiltä kukaan sisään?


  • Mafylainen

   Kävin itse Mafyn kurssin, ja voisin suositella sitä kenelle vain! Tyyris, mutta hintansa arvoinen: loistavat oppimateriaalit tabletissa (kiitos Antille!), taitavat opettajat ja bonuksena opot, jotka seuraa tahtiasi, neuvovat ja kannustavat koko kurssin ajan. Tykkäsin.

  • Omapanostärkeintä

   Tulevan lääkärin äitinä ja itsekin aikanaan alalle valmistuneena suosittelen lämpimästi MaFy:n itseopiskelumateriaalia. Se on kaiken kattava ja halvempi versio kuin monet muut(ja kalliit) kilpailevat kurssit. Saat edetä omaan tahtiisi, eikä aikaa kulu matkoihin kurssipaikalle. Opettajia voi konsultoida sähköpostitse, jos on jotain kysyttävää. Toiminut ainakin meidän perheen lääkäreiden kohdalla vallan hyvin!:)

  • Doctortobe

   Itse suosittelen ehdottomasti Valmennuskeskuksen kurssia! Minä kävin marraskuussa alkaneen valmennuskurssin, enkä voisi olla enempää tyytyväinen. Opetus ja materiaalit olivat täydellisiä. Soveltavat tehtävät sopivat loppuajan kertaukseen ja preppaukseen kun taas lukuisat Valmennuskeskuksen opetusvideot takasivat lukutehokkuuden, kun kirjat alkoivat jo puuduttaa. Pääsin sisään ensimmäisellä hakukerralla, ja vaikka mikään valmennuskurssi ei takaa sisäänpääsyä, voin kyllä sanoa, että Valmennuskeskuksen avulla lääkikseen pääseminen helpottuu huomattavasti!

  • kandidaattinyt

   Mafynettiä suositellaan, mutta se ei sisällä kunnollista opetusta toisin kuin perinteisimmät valmennuskurssit. Joillekin tämä sopii, itselle ei olisi sopinut.
   Pääsin sisään 2 vuotta sitten ja valmennuskurssina toimi Eximia (aamu-kurssi). Ei jäänyt mitään moitittavaa kurssista, ilman ei olisi sisälle menty.
   Suurin bonus itselle kurssista oli aikataulutus (ja tietenkin kattavat tehtävät). Opetus alkoi heti kirjoitusten jälkeen ja kurssin opetusrunko toimi oman aikataulun pohjana. Sen mukana tuli kerrattua koko koealue hyvin. Itsellä taustalla oli välivuosi ja asiat oli toki käytynä kertaalleen läpi jo ennen kurssiakin (eximialta sai myös ennakkotehtäväpaketin, joka toimi myös hyvin ennen kurssia). Kurssilla oli välikoe ja kenraalikoe, jotka molemmat oli toteutettu hyvin. Motivaatiobonusta toi myös kokeesta julkaistu pisteytyslista, josta näki millä tasolla oma osaaminen oli verrattuna muihin kurssilaisiin koko suomessa (koe oli sama joka paikkakunnalla ja samaan aikaan).

   Nyt 2 vuotta opiskelleena täytyy sanoa, että todella harvalta olen kuullut negatiivista palautetta oikeastaan miltään valmennuskurssilta. Iso osa opiskelijoista on jonkun kurssin kyllä käynyt.

  • Lekuriksi

   Lääkisvalmennus.fi on kyllä laadukas. Opetusta käydään pienryhmissä, mikä ainakin omalla kohdalla oli tärkeää. Jokainen opettajista myös läpäissyt lääkiksen pääsykokeet eli tietävät mitä opettavat.

   Lääkisvalmennuksen hinnat on kyllä selkeästi parhaat verrattuna muihin valmennuskurssitarjoajiin. Laadukkaan opetuksen lisäksi jotkut kurssit (en nyt muista mitkä) sisältää 24/7 pääsyn kurssitiloihin eli sinne voi mennä opiskelemaan milloin haluaa!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   15853
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5629