Miten saisin miehen taas innostumaan seksistä?

Sohvahylje

Olemme yli kolmekymppisiä ja lapsia useampi vaikkakin jo kaikki ala-asteikäisiä. Sairastuin yhtäkkiä vakavaan sairauteen joka muokkasi ulkomuotoani epäedulliseen suuntaan. Ennen olin hoikka ja urheilullinen, nyt en pysty juurikaan liikkumaan ja olen lihonut merkittävästi lyhyessä ajassa. Mies joutuu myös työnsä ohessa tekemään suuren osan kotitöistä vaikka meillä on myös palkattua kotiapua. Seksi on vähentynyt aiemmasta ja mies on ymmärrettävästi väsynyt. Kuitenkin hän sanoi että seksi on vain yksi lisätyö eikä siksi oikein enää maistu. Että pitäis hoitaa työt, kotihommat ja vielä vaimokin hoidella. Mies on alkanut itse urheilemaan ja toitottaa urheilullisten naisten perään. En halua valittaa seksin puutteesta koska ymmärrän että väsyttää ja näytän rumalta. Kaipaisin kuitenkin läheisyyttä ja seksiä. Olisiko ehdotuksia miten miehen saisi vielä innostumaan ettei olisi niin "lisätyötä" hänelle? Loukkaannuin mielessäni tuosta, kuvittelin että meillä läheisyys ja seksi on ollut ilon aihe ja siitä on saatu energiaa eikä päin vastoin.

5

306

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kevääseen_

      Kuulostaa aika julmalta sanoa toiselle, että seksi on lisätyötä. Mies voi tietenkin olla tosi väsynytkin. Tuollainen lausahdus kertoo kuitenkin suhteen tilasta.
      Onko lihomiseen mahdollista vaikuttaa syömällä vähemmän jos liikkuu nyt vähän jos ollenkaan? Avuttomassa tilassa alkaa pitää tuollaista suhtautumista helposti asiaan kuuluvana, vaikka olette edelleen suhteessa ja seksi kuuluu intiimiin suhteeseen tai ainakin läheisyys. En tiedä, miten sairaus vaikuttaa toimintakykyysi ja voisitteko käyttää esim. seksileluja. Voitko sinä hoitaa miestäsi suuseksillä tai käsillä? Miettikää ja olkaa kekseliäitä. Hanki mahdollisuuksien mukaan jotain "omaa", ole mahdollisimman itsenäinen ja osoita, että sinulla on myös "oma" elämä, joka ei riipu miehen arvostuksesta.
      Hyvää kevättä koko perheelle!

    • RideOnGirl

      Sanon nyt aika suoraan kun en muuhunkaan syytä näe. Vaikuttaa siltä, ettei miehesi nyt koe sinua seksuaalisesti haluttavana. Kerrot, että olet muuttunut sekä ulkoisesti että elämäntavoiltasi pasiivisemmaksi. Mies on havainnut saman ja vaikka rakastaisin sinua, hän on jo alkanut viehättymään muista naisista kuten kerroit.

      Tämä ajatus satuttaa varmasti, mutta asioita on joskus hyvä katsoa rehellisesti. Se, että mies sanoo seksin olevan työtä on sellainen merkki, että jotain on tehtävä ja pian. Kyllä hän urheillakin jaksaa ja ehtii, joten jaksaa kyllä rakastellakin taatusti. Seksitön elämä tekee myös hänet onnettomaksi ja olet vaarassa menettää miehesi.

      Kevääseen antoikin jo konkreettisia vinkkejä. Miehesi saattaa jopa kokea, että et itse laita tikkua ristiin, ja silti hänen pitäisi tuosta noin vaan alkaa haluamaan sinua uudelleen. Näytä siis hänelle aktiivisesti, että sinä et painosta häntä etkä odota valmista, vaan tarjoat jotain mikä tuottaa mielihyvää.

      Kaipaisiko ulkonäkösi piristystä, uusia vaatteita (seksikkäitäkin), uutta kampausta? Laihduta. Koeta pitää itsesi positiivisena ja iloisena. Mieti mikä itseäsi ilahduttaa ja saa tuntemaan itsesi seksikkääksi, se myönteisyys välittyy myös mieheesi.
      Pystytkö hemmottelemaan miestäsi (hieronnat, hellät saunan pesuhetket tms) ja sitä kautta hänen ehdoillaan lisäämään läheisyyttä ja viemään sitä itse aktiivisesti vähän eroottisempaan suuntaan? Kun hanat saadaan vähän auki, pidä päämääränä piristää seksielämäänne edelleen kuten yllä neuvottiin.

    • sykoloogi

      Hei

      Vaikuttaa siltä, että tuossa tilanteessa oleellista ei ole enää se, että miten saat miehen kiinnostumaan uudelleen sinusta ja teidän välisestä seksistä, vaan miten saada sinut kiinnostumaan elämästä ja itsestäsi, ja itsesi hoitamisesta, pois passiivisuudesta itsesi takia.

    • ryhtiliike

      Sykologi on oikeassa. Muisteleppa mitä sai sinut aikoinaan onnelliseksi. Sen jälkeen muistele mikä sai miehessäsi sinun huomiosi. Unohda seksihepenet ja "aikuisten kivat leikit". Ole rehellinen itsellesi ja ryhdy toimeen.

      Itse nivelkipua kärsivänä tiedän että ei ole helppoa liikkua. Mutta jos en liiku, olen kohta jäykkä kuten muutkin ihmiset. Ruokavalio, homeopatinen hoito sekä yrttilikörit tekevät tehtävänsä ja liikkuminen pysyy osin entisellään. Tosin, paino tahtoo nousta mutta sitten vain nukutaan lisää. lisää ja lisää. Ja sen jälkeen liikutaan lisää, lisää ja lisää.

      Suurin yksittäinen asia painossa on se kun jättää leivän pois. Kaikki leivät ja pullat kerralla pois. Mitään muuta ei tarvitse tehdä. Ja jos "naposteluttaa" niin syö porkkana joka kerta. Kolmannen porkkanan jälkeen ei tee mieli syödä mitään.

    • rakastan.naisia

      Miehesi innostuu seksistä välittömästi, kun pääsee tekemisiin nuoren, hoikan, mutta kurvikkaan pimun kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe