Avioeron kasvattamaa elämäpervous. Family News

vihalintu

God Dag!

Pakkoavioeron jälkeen kamppailin 3 vuotta valtion naisismia vastaan tuloksetta. Huomasin kaiken kukkuraksi itsessäni kasvaneet pervouden, joka kohdistuu naisiin ja eläviin olentoihin. Minua hämmentää sellainen väkivaltaisuus. Tiedän että en ole ensimmäinen hämmennykseni kanssa. On triljoonia samankaltaisia. Ennen vanhaan ajattelin, että kuinka ihminen on noin pahaa. Ymmärsin nyt miksi.

Olin kiltti aviomies. Rakastin vaimoani. Rakastan edelleen. Palaan hänen kanssaan yhteen saman tien jos hän tulisi. Mutta hän ei tulee. Aikaamme laki on the Global Divorce. Tiedä sen.

Huomasin itsestäni heräävän elämän janoisia säveliä, että haluan olla ilkeä, pahaa ja harrastaa seksiä. Tahdon hyväksikäyttää naisia, vaikka koko lapsuus ajan minulle on toitotettu päinvaistaista ja niin hyvin, että pyhitin naisia alttarille, vaikka heitä pitää raiskata, tappaa, kiduttaa, synnyttää lapsia, hyväksikäyttää ja olla koko vitun ajan tosi ilkeä ihminen. Minussa on rauhan puolesta puhujaa karmillisesti, niin en yksinkertaisesti jaksaa vittuilla. En jaksaa. Mietin miten jaksaisin. Silloin saisin pillua suoranaisesti. Joskus en jaksaa. Aikaa taitaa olla nuori kohdallani.

Suomessa kun vielä prostituutio on virallisesti kiellettyä. En tahdo varastaa maksullisesta pillusta hitustakaan, enkä leimautua rikkolliseksi. Tahdon nauttia pillusta niin paljon kuin jaksan. Tässä kohdin, sanon, että minulla on täysi oikeus maksulliseen pilluun. Ei ole sellaista valtiota, josta seksi olisi kiellettyä kuten nykyään on laissa: seksin osto, mitä sekin tarkoittaa. Minä tahdon avointa, suurikylttistä Bordellia keskelle kaupunkia suurineen palveluineen. Kolmekymmeneksi ikävuodekseni en ole vieläkään tuntenut seksin voimaa, koska edellinen vaimoni Vesimies, jolla on yläpään chakroja enemmän kuin alapään, ei osaa harrastaa seksiä. Hänelle seksi on kuin jäniksillä, usein, mutta hetipois. Se ei ole seksiä. Pidemmän päälle se käy hermolle. Vesimies ei osaa ottaa toisia ihmisiä huomioon, mutta vaatii itselleen. Miten tässä tilanteessa seksiä tekisi? Puheetkin kaikuvat tyhjille korville.

Mietin kaikkea pahaa mitä nainen on aiheuttanut ihmiskunnalle. Mutta sitten miettiminen loppuu kun näen kadulla kauniin naisen. Nyt pitää opetella vain iskemään. Ravuille on, sanon, helpompi olla rehti ja maksaa seksipalveluista palkkaa kuin pilata neitsyeitä. Ja jossakin elämän kaaren vaiheessa juuri neitsyet kiinnostavat. Ja montako heitä on maailmassa!!! Tai isät ovat vieneet tyttöjen itsetunnon jo alkuvuosina? Moraalisten ihmisten kannattaa nyt puhua suunsa puhtaaksi, koska moraalittomuus ylivallan.

Kirjoittakaa minulle vittuongelmistanne.

1

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ryhmisjännää

      mennään, hyvän ihmiset, uimaan, saunaan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6123
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3886
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2254
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1880
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1333
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      959
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      36
      901
    Aihe