Vaimo vieraissa

Yllätysyrittäjä

Olemme vaimoni kanssa jo kahdestaan asuva pariskunta. Lapset asuvat jo muualla. Itse olen kohta viisikymppinen, vaimo nelikymppinen.
Olen yrittäjätyöni vuoksi paljon pois kotoa, mutta yritän järjestää itselleni säännölliset viikonloppuvapaat tai ainakin niin, että selviän niistä puhelimen ja netin avulla.

Olimme sopineet vaimoni kanssa mökille menosta syyskuisena viikonloppuna. Vaimoni sanoi tulevansa vasta myöhään ja pitävänsä maanantain vapaata.

Kävin hoitamassa viikonlopun kauppa-asiat ja ajelin mökille. Laitoin laiskuuttani sähkökiukaan lämpiämään ja ja päätin käydä pienellä happihypyllä ennen saunaa ja huurteisia. Kävelin otsalampun valossa pitkin järven kuvetta kirtävää harjua. Silloin huomasin kahden auton ajavan naapurihuvilan pihalle. Ihmettelin sitä, koska olin luvannut huvilan isäntäväelle, että tarkistaisin laiturin ja moottoriveneen tilanteen viikolla olleen syysmyrskyn jäljiltä. Isäntäväki itse oli Keski-Euroopan reissulla.

Sammutin otsalampun ja lähdin tarkistamaan tilannetta. Lähestyin pihaa huvilan suojassa ja kurkistin pihalle. Kuului vaimeaa puhetta. Kuului naisen ääni:
- Tämä on autiona tänä viikonloppuna. Voimme olla rauhassa, kunhan emme jätä roskia pihalle.

Tunsin äänen. Sehän oli vaimoni. Hiivin huvilan suojassa lähemmäksi ja näin vaimoni auton ja sen vieressä minulle tuntemattoman auton, jonka sisävalo oli päällä. Vaimoni avasi autonsa oven. Auton sisävälo valaisi autojen välin kirkkaaksi. Huvilan piha-alue oli suojaisa, joten vaimoni ajatteli sisävälojen käytön olevan turvallista.

Autojen vålissä vaimoni ja minulle tuntematon mies suutelivat. Ajattelin hiipiä pois, mutta sitten päätin jäädä katsomaan tilannetta. Miehen käsi kohotti vaimon hameen helmaa ja laski pikkuhousuja ja sukkahousuja alemmas ja alkoi hyväillä vaimoni pillua. Äänistä päätellen vaimoni nautti siitä kovasti. Hän availi miehen farkkujen vyötä ja sujautti kätensä miehen housuihin.

- Mennään minun autoon. Sen etupenkki kaatuu taakse, kuulin vaimoni sanovan.
- Mitä, jos pannaan ensiksi tässä minun autoa vasten. En ole nainut vaimoani moneen viikkoon, koska olen säästänyt sinua varten, niin kuin viimeksi ylitöissä sovittiin, mies sanoi.
Vaimoni riisui sukkahousut ja pikkuhousut. Heitti ne autonsa etupenkille. Sitten hän sovitti kenkänsä paljaisiin jalkoihinsa, nojautui miehen auton peräkonttia vasten ja sanoi:
- Käytä eka kerralla kortsua, jotta spermasi ei sotke paikkoja. Sinulla tulee kuitenkin suuri lasti niinkuin viimeksi toimistossa.

Mies otti autosta korstsupaketin ja laittoi sen peräkontin kannelle. Sitten hän laski housunsa ja meni kalu pystyssä vaimoni levitettyjen jalkojen väliin. Mies avasi vaimoni paidan, nosti rintsikat rehevien rintojen päältä ja alkoi imeä jäykistyneitä nännejä. Vaimoni nojautui peräkontin kannelle. Mies hankasi vaimoni kosteaa vakoa jäykällä kyrvällään.

- Paina se sisään paljaana, mutta älä laukea, vaimoni huohotti.
Mies teki työtä käskettyä ja alkoi hitaasti työnnellä kyrpäänsä vaimoni kosteassa pillussa. Vaimoni eleistä ja ääntelystä päätellen hän laukesi. Vaikertaen hän sanoi:
- Se on niin hyvää. Anna mennä sisään.

Miehen työnnöt kiihtyivät ja ähkäisten hän puristi vaimoni lanteita itseään vasten ja laukesi tämän sisään. Pariskunta nojasi liikkumattomana autoa vasten. Sitten vaimoni laski jalkansa maahan. MIes veti kyrpänsä ulos. Vaimoni piti hametta ylhäällä ja kyyristyi. Hän sanoi miehelle jotain ja tämä haki autosta talouspaperirullan. Vaimoni pyyhki pilluaan ja mies kuivasi kyrpäänsä. Näin, kuinka mies laittoi käytetyt paperit vaimoni auton roskapussaain.

Sitten he alkoivat hyväillä alapäät ja vaimoni rinnat paljaana toisiaan autojen välissä.
Eikä aikaakaan, kun vaimoni taitavat kädet saivat miehen elimen kovaksi. Vaimoni kumartui kaatamaan autonsa etupenkin selkänojan ja laittoi takapenkiltä luultavasti tarkoitusta varten varaamansa peitteen istuimelle. Hän riisuutui alastomaksi ja meni selälleen peitteen päälle. Mies riisui vaatteensa omaan autoonsa ja meni vaimoni päälle. Sisävalo sammui. Hiivin kyyryssä auton viereen.

Jonkin ajan kuluttua autosta alkoi kuulua huohotusta ja auto keinahteli. Vaimoni vaikersi ja sitten tuli hiljaista. Peräännyin kauemmaksi. Sisävalo syttyi. Talouspaperia tarvittiin taas.

Päätin jättää pariskunnan omaan rauhaansa. Ajattelin piruuttani soittaa vaimolleni, mutta sitten hillitsin mieleni. Vaimoni kärähtäminen tavallaan rauhoitti mieltäni. En halunnut kostaa vaimolleni. Päinvastoin. Pidin omia syrjähyppyjäni nyt luonnllisena asiana.

89

39961

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Paulamärkänä

   Ihanan seksikäs tarina

   • Anonyymi

    Todellakin Paula! Minulla alkoi "oireilemaan" tuota lukiessa! Olisitpa Sinä nyt tässä lähellä? Mä asun Lahdessa, entä sinä...?
    Olen aviossa, muttei se haittaa... Laita vaikka maili rakot@suomi24.fi sovitaan jos vaikka tavattaisiin...Missä vain sopii mulle! t. Raikku


  • GL36

   Ajattelen samoin kun Paula. Kiihoittavaa naida vierasta sekä laskea sisälle.

  • kooysi

   Vähän turhan lyhyt mutta muuten mukava tarina.

  • DFGHGFD

   laitoin sulle privaa,
   saitko postia kun vastausta ei kuulu ??

  • Lähtisipä minunkin vaimoni tuollaiselle retkelle....

   • JortikkaJorma

    On kuule käynytkin (Mutta sinä sen viimeisenä tiedät)


  • batmanjarobin

   kyllä se lähtee.
   hiukan suosttutelua

  • Laivamuijanmies

   Olemme asuneet Tukholmassa vaimoni kanssa jo vuosia. Vikinglinen terminaalli ei ole kovin kaukana ja vaimoni käy Maarianhaminan risteilyllä yhtenään. Palaa kotiin hyvin naituna ja minä pääsen suoraan liukkaille. Se pitää mielen virkeänä.

   • Anonyymi

    Oikeaa puhetta. Minun vakituiseni käy naimisissa olevan tyttöystävänsä kanssa välillä risteilyillä ja me miehet kysyimme kerran heiltä kun haimme heidät laivalta, terminaalilta, miksi me emme pääse koskaan teidän mukaan, käyttekö te vieraissa. Naiset katsoivat toisiaan ja purskahtivat nauramaan, sanoivat, tietysti käymme aina vieraissa, mennessä ja tullessa eri mies, siksi sinne mennään. mitäpä siihen lisäämistä.


  • Hyvä tarina kyllä. Me vaimon kanssa harrastetaan kimppaa ja joskus parinvaihtookin. Seksi elämä on parempaa nyt. Koulukaveri on 3:spyörä. Vaimoki oppinu nielemään spermaa nyt. Kiihottaa kahtoo kun koulukaveri panee paljaalla ja laskee sisään joka kerta. Vaimon ratsataminen olohuoneessa kiihotti viimeviikoloppuna. Ite menin ja rupesin puristelemaan koulukaverin täysiä pusseja kun satsi oli tulossa 3 :nen kerran sisään ehkäsynä varmat päivät vaan

   • Anonyymi

    Tuo kun vaimo ratsastaa vieraalla on kiihoittavaa ja varmoilla päivillä meilläkin mennään.


   • Anonyymi

    +30v rouvat ihanan halukkaita kiimaisia, eivät vaadi kumia vaan haluavat paljasta patukkaa sisäänsä. Kokemusta on.


   • Anonyymi

    Minä panen toisten naisia aina kun tilaisuus. Tykkäävät kun iso ja paksu kulli, eivätkä kysele kumia, eikä ehkäisystä puhuta.mahtavaa ruiskia sisään kaikki spermat.kiihottaa..


  • Hyvin kirjoitettu meillä jäi kumit aika alussa pois. Koulukaveri käy meillä pussit tyhjentämässä ite pääsen sit liukkaille. Vappuna viimeks katoin kun pussit tyhjeni useempaan kertaan

  • Anonyymi

   Vaikea vieläkin uskoa, että se totta oli. Puolituttumme, sinkkumies, esitti ujona rohkean pyynnön, että saisi rakastella jo varsin pyöreävatsaista raskaana olevaa vaimoani.

   Että hän on aina haaveillut sellaisesta.

   Vaimostakin se oli jännä pyyntö, ja kiihotti minuakin kaikessa järkyttävyydessään.

   Pidettiin saunailta, ja kun vanhempi lapsistamme oli nukahtanut, järjestettiin makuuhuoneeseen vieraalle mahdollisuus olla vaimoni kanssa. Lisämauste tuli vielä siitä, että kun vaimo ei voisi tulla raskaaksi, kun oli jo, vieraan sallittiin siementää aviomiehen jo raskaaksi siementämä pillu.

   Se oli jotenkin hyvin luonnollista. Vaimon pyöreä, suuri vatsa, paisuneet rinnat, raskauden turvottama häpy ja samalla kertaa hellä ja kiimainen mies, jolla on lupa iloita, nauttia kyrvällään vieras, karvainen, fertiili aviotussu.

   Eikö se ole onnea.

   Mies jälkeenpäin tunnusti omalla erikoisella tyylillään, että koskaan ei siemenvuoto ole tuntunut niin hyvältä.

   • Anonyymi

    Vaimoni tuli viimeksi raskaaksi kun vieras laukesi vaimoni sisään, on kyllä aika omituinen fiilis vaikka nautin kyllä yhdynnän katselemisesta.


   • Anonyymi

    Minun vaimoni käy kerran viikossa viikonloppuna vieraissa. Hänellä on ehkäisy kunnossa, saa laskea sisään.


   • Anonyymi

    Tunne on uskomaton kun näkee vieraan panevan paljaalla tiineenä olevan vaimon aviopillua. Minulla ei ole ikinä ollut muulloin niin kovaa seisokkia. Ajattelin että onkohan lapsikaan minun kun vaimo päästi vieraan siementämään noin helposti. Seisokki vain koveni kun se tuli mieleen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimoni tuli viimeksi raskaaksi kun vieras laukesi vaimoni sisään, on kyllä aika omituinen fiilis vaikka nautin kyllä yhdynnän katselemisesta.

    Minun vaimollani on ehkäisy kunnossa ja hän voi huoletta käydä vieraissa halutessaan. On hauskaa kun on tyytyväinen, hyvin naitu vaimo, kannustan häntä pitämään hauskaa, nauttimaan muistakin kuin minusta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimoni tuli viimeksi raskaaksi kun vieras laukesi vaimoni sisään, on kyllä aika omituinen fiilis vaikka nautin kyllä yhdynnän katselemisesta.

    Nussitan tiinettä vaimoa jatkuvasti vierailla synnytykseen asti,saavat laskea sisään ja jatkaa synnytyksen jälkeen.Tosi kiimaista katsoa ja päästä liukkaille,ehkä tiineeksi vieraalle.


   • Anonyymi

    Tuli mieleen, kun vaimo oli toista kertaa raskaana lähes viimeisillään, niin hän tunnusti, että vaikka hän yleensäkin tykkää yhteissaunomisesta eli miesten ja naisten yhteisistä sekasaunoista, niin nyt hän aivan erityisesti haluaisi kokea sellaisen tämän suuren ja kauniin vatsansa kanssa.

    Mietittiin sitä aikamme ja keksittiin, että pienellä näppärällä tekosyyllä kutsumme kylään erään entisen työkaverini, jonka kanssa ollaan aina syksyisin käyty sorsajahdissa, vaikka emme nykyisin enää mitään ammukaan.

    Sovitettiin se vierailu niin, että lauantain illan ohjelmaan sopivasti solahti saunominen. Mentiin sinne meidän pieni perhe, ja vieras mukaan, eikä se ensimmäinen kerta ollut. Mutta edellisestä oli aikaa, ja se oli ollut hieman ujompaakin. Niin sai vaimo esittäytyä isoine vatsoineen, paisuneine rintoineen ja onhan raskaana olevan naisen häpykin kivasti lihonut, ainakin meidän rouvalla.

    Eikä minulle sen enempää kuin vieraallekaan jäänyt epäselväksi, että vaimo näitä hedelmälllisyyden merkkejään tykkää näytellä ja järjestää vieraalla vaivihkaa ja naisellisen viehättävästi näkymiä, joita vieraamme ilmiselvästi arvosti.

    Olihan se eroottista, tunnelma aivan tihkui lämmintä suoraan sanottuna seksiä. Jälkeenpäin on tullut monta kertaa mieleen, että olisipa silloin ollut rohkeampi ja antanut tilanteen kehittyä, hieman ohjaillutkin sitä siihen suuntaan, että vaimo ja vieraamme olisivat kokeneet sellaistakin, mikä valmiiksi raskaana olevalle naiselle ei ole ongelma vaan mahdollisuus.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nussitan tiinettä vaimoa jatkuvasti vierailla synnytykseen asti,saavat laskea sisään ja jatkaa synnytyksen jälkeen.Tosi kiimaista katsoa ja päästä liukkaille,ehkä tiineeksi vieraalle.

    Moi. Täällä isokaluinen mies 49 haluaa vaimoosi spermat.. isopaksu@gmail.com


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimoni tuli viimeksi raskaaksi kun vieras laukesi vaimoni sisään, on kyllä aika omituinen fiilis vaikka nautin kyllä yhdynnän katselemisesta.

    Toi on kiihottavaa.itse ruiskin aina varattujen naisten sisään spermat..


  • Anonyymi

   Yllätysyrittäjä. Hyvin kirjoitetussa tarinassasi on yksi kivasti kiihottava virke: "Talouspaperia tarvittiin taas." - Se on todellista elämää. Ja tutuksi se talouspaperi, oikeastaan paperinenäliina tuli meillekin vaimon kanssa pari vuosikymmentä sitten, kun innostuimme vastailemaan lehti-ilmoituksiin. Se oli olevinaan niin viatonta, kun palstat olivat paperilehdessä kaikkien luettavana. Se huumaava näky, kun vaimo sipsutti makuuhuoneesta paperituppo reisiensä välissä. Tuore nolo tieto siitä, että siellä reisien välissä oli äsken toinen mies. Pilke silmäkulmassa, kun sinne oli menty kaksistaan paljain pakaroin, miehen käsi vaimon uumalla, kohta hävyllä. Potifarin vaimo, jolla järkyttävän nuori mies. Elin kuin oriilla, vuoto kuin aasilla. Huvittava yksityiskohta: esinahka rullalla terskan alla kuin kukon heltta. Mitenkähän nainen sen kokee? Vieraan jännittävä jäykistyvä penis, sitä odottava nautinto naisesta joka haluaa olla mieliksi, joka hymyssä suin ja tottuneesti varailee tyynyn alle nenäliinoja. Ne on tarkoitettu pillun pyyhkimiseen, kunhan se on ensin märäksi kiihotettu, vihitty vieraan esinahalla ja lujasti naitu.

   • Anonyymi

    Vaimoni on risteilyllä tyttöystävänsä kanssa ja sain häneltä aamulla tekstari, jossa kertoi olleensa kahden miehen kanssa, on ollut hauskaa, saivat nussia paljaalla. Vaimo muisti minua kuvalla jonka tyttöystävä oli ottanut kuvassa näkyy vaimon pää, mies on siten että näkyy kuinka kalu on tavaran sisällä, vaimon sääret ovat miehen niskan takana. oli mukavaa saada kuva. Minun vaimoni on ihana.


   • Anonyymi

    Vaimosi osaa tuon pelin. Ilmoittaa että nussittua pillua on tulossa kotiin. Hän tietää sinun odottavan nyt koko ajan kalu kovana ja pyörivän tuskissani. Kotona hän tietää saavansa heti kiimaista seksiä. Toivottavasti vaimosi antaa vielä vieraalle viimeisen kerran juuri satamaan saavuttaessa ja pääset liukkaille.


   • Anonyymi

    Vaimoni nussii tänään hyvän työkaverinsa kanssa ja ottaa suihin. Vaimo soitti iltapävällä ja kysyi saako hän jäädä töitten jälkeen nussimaan työkaverinsa kanssa kaverin kotona. Vaimo sanoi että kaveri ei ole saanut naista vähään aikaan ja haluaisi häntä. Olemme sopineet että kun vaimoni haluaa saada vierasta, hänen pitää pyytää lupa. he ovat ennenkin naineet. Annoin tietysti luvan, kaveri saa vetää paljaalla, vaimolla on ehkäisy kunnossa.


   • Anonyymi

    Vaimosi on ihana. Varatulle pillulle pääseminen on joka miehen unelma. Vielä paremmalta kaverista tuntuisi jos vaimosi ehkäisy ei olisi kunnossa.

    Minä olen kerran nainut vaimon kaveria paljaalla kun he yrittivät lasta. Hän sanoi monesti ettei hänellä ole mitään ehkäisyä. Kun huippuhetki lähestyi hän huusi, anna tulla. Hän ei tullut raskaaksi silloin vaan pian tuon jälkeen. Elämäni kiihottavin kokemus.

    Toivotavasti vaimosi toi lastit kotiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimosi on ihana. Varatulle pillulle pääseminen on joka miehen unelma. Vielä paremmalta kaverista tuntuisi jos vaimosi ehkäisy ei olisi kunnossa.

    Minä olen kerran nainut vaimon kaveria paljaalla kun he yrittivät lasta. Hän sanoi monesti ettei hänellä ole mitään ehkäisyä. Kun huippuhetki lähestyi hän huusi, anna tulla. Hän ei tullut raskaaksi silloin vaan pian tuon jälkeen. Elämäni kiihottavin kokemus.

    Toivotavasti vaimosi toi lastit kotiin.

    Oma vaimo tarjoaa myös työkaverilleen paikan johon pistää siementään. Työkaveri on jonkinlainen alemman tason pikkupomo, työnsä vaihtanut naimisissa oleva mies jonka vaimo on jättänyt seksin väliin. Vaimoni on alle kolmenkymmenen, isohaluinen ja näyttävä nainen, ja tuo mies on kuulemma vähän päälle viisikymppinen ja molemmat hoitavat pienen toimistonsa töitä ja päivän päätteeksi vaimo tarjoaa kevennyksen molemmille ja pääsee kotona pikkari pyykille. Lupaa on silloin tällöin kysytty, mutta eipä tuo vaimo kaikkiin kertoihin ole lupaa anellut vaan tekee oman päänsä mukaan. Varsinaiset pomot käyvät paikan päällä harvemmin ja muut pikkupalaverit hoituvat heillä pelkän videopuhelun turvin ja minäkään en ole siellä koskaan käynyt, joten minun luvilla tai kielloilla ei taitaisi olla mitään merkitystä kuitenkaan.

    Vaimon kanssa on seksiä kahdesta kolmeen kertaan viikossa ja innolla olisin työntämässä kikkelin voideltuun pilluun, mutta hän on myös kieltäytynyt jos on tullut tarpeeksi tyytyväiseksi työkaverinsa toimesta. Eipä tuo haittaa että ukko pääsee levittämään siementään oman vaimonsa sijasta minun vaimoon. Vaimolla on isot halut ja meillä molemmilla omaa kokemusta entisestä pihtarista. Ymmärrän oikein hyvin että ukko haluaa, kun vastakappaleena on märkä ja halukas kolo johon laitella vapaasti.


   • Anonyymi

    Tälläiset vaimot ovat kiihottavia jotka antavat vieraalle miehelle oman miehen luvalla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimosi on ihana. Varatulle pillulle pääseminen on joka miehen unelma. Vielä paremmalta kaverista tuntuisi jos vaimosi ehkäisy ei olisi kunnossa.

    Minä olen kerran nainut vaimon kaveria paljaalla kun he yrittivät lasta. Hän sanoi monesti ettei hänellä ole mitään ehkäisyä. Kun huippuhetki lähestyi hän huusi, anna tulla. Hän ei tullut raskaaksi silloin vaan pian tuon jälkeen. Elämäni kiihottavin kokemus.

    Toivotavasti vaimosi toi lastit kotiin.

    Sallittakoon naisenkin kommentti. Mieheni toi minulle luettavaksi jostain löytämänsä vanha Hymy-lehden, jossa oli artikkeli "En voi elää ilman miehiä", muuan helsinkiläisrouva tilitti. Minä en sitä ensin viitsinyt lukea, mutta myöehmmin löysin sen uudelleen, ja sehän oli ainakin minulle pommi. "Jokapäiväinen yhdyntä on naisen onnelle ja hyvinvoinnille yhtä tärkeä kuin jokapäiväinen leipä", siinä luki, ja sanoja esiintyi siinä omalla nimellään ja kasvoillaan ja lehden kuvassa ilman rihman kiertämää. Sehän on kuin minä, tämmöinen nelikymppinen aviovaimo, ajattelin. "Rakkauden papittaren 10 000 yhdyntää", oli yksi lehden otsikko, ja minä luin jo ahmien. Minulle naisen sukupuolisuus on ollut aina hieman häpeällistä, ja nyt tämä papitar puhui siitä iloisesti ja suoraan, näyttäen meille kaikille karvoituksensa ja paljaat tissinsä. "Täydellisesti koetusta yhdynnästä ei jää koskaan kummallekaan ikävää jälkimuistoa." - Mutta miksi mieheni tämän lehden minulle toi? Se vaivasi minua ja lopulta kysyin, mikä johti pitkiin kivoihin keskusteluihin. Lopulta tultiin siihen, että mieheni kysyi, kokisinko naisena, ihan tavallisena naimisissa olevana naisena vapauttavana, jos kokeilisin yhdyntää muidenkin miesten kanssa. - Ne sanat iskivät kuin sähköisku, päästä varpaisiin. Tunsin olevani se hymyilevä kaunis nainen siinä lehtikuvassa, esittäytymässä miehille, nuorille ja vanhoille kokemaan "yhdessä ja nimenomaan yhtyessään" muodostamaan "kokonaisuuden, ykseyden joka on täydellinen". - Se mitä on tapahtunut tämän jälkeen, jätän meidän yhdessä ja yhdynnässä olleiden keskinäiseksi salaisuudeksi!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tälläiset vaimot ovat kiihottavia jotka antavat vieraalle miehelle oman miehen luvalla.

    Vaimoni nussii tänään kahden miehen kanssa. Vaimo lähti 1,5 h sitten tuttuun baariin, menen kohta perässä. Vaimo laittoi minimekon päälleen, pesi ja huolsi tavaransa, kysyi minulta tavara esillä, kelpaako hauskanpitoon, vaimolla on posliini, se on helpompi pitää puhtaana kun siihen lauetaan, sanoin, kyllä kelpaa. Vaimo soitti äsken miesten ollessa vessassa ja kertoi olevansa baarissa kahden miehen kanssa, eivät ole ennen tavanneet. Vaimo sanoi istuvansa miesten keskellä seinää vasten, miehet ovat hyväilleet hänen reisiään, hameenhelma ylhäällä. Vaimo kysyi, saako hän antaa miehille, miehet kysyivät häneltä saavatko he minua. Sanoin, kysyn mieheltäni saanko antaa. Sanoin että anna pois, pidä hauskaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimoni nussii tänään kahden miehen kanssa. Vaimo lähti 1,5 h sitten tuttuun baariin, menen kohta perässä. Vaimo laittoi minimekon päälleen, pesi ja huolsi tavaransa, kysyi minulta tavara esillä, kelpaako hauskanpitoon, vaimolla on posliini, se on helpompi pitää puhtaana kun siihen lauetaan, sanoin, kyllä kelpaa. Vaimo soitti äsken miesten ollessa vessassa ja kertoi olevansa baarissa kahden miehen kanssa, eivät ole ennen tavanneet. Vaimo sanoi istuvansa miesten keskellä seinää vasten, miehet ovat hyväilleet hänen reisiään, hameenhelma ylhäällä. Vaimo kysyi, saako hän antaa miehille, miehet kysyivät häneltä saavatko he minua. Sanoin, kysyn mieheltäni saanko antaa. Sanoin että anna pois, pidä hauskaa.

    Tulin silloin baariin ja näin vaimoni kahden miehen kanssa miesten keskellä. Tervehdimme, kättelimme ja sanoin, olette kiinnostuneita vaimostani, vaimoni on jo luvannut antaa teille, annoin hänelle luvan nussia ja imeä teitä, mutta missä olette ajatelleet pitää hauskaa. vaimo punasteli ja sanoi, emme ole vielä päättäneet paikkaa, mutta ehdota sinä paikkaa. Sanoin, tuolla takana on omistajan lepohuone, siellä on vessa, suihku ja iso sänky, voisitte mennä sinne jos huone on vapaana. Vaimo sanoi, hyvä ehdotus, käy kysymässä omistajalta voisimmeko mennä sinne. Kävin kysymässä, omistaja sanoi huoneen olevan vaimoni käytettävissä, mutta vaihda sänkyyn lakanat, lakanoita on kaapissa. Sanoin vaimolle ja miehille, voimme mennä huoneeseen, vaihdan sänkyyn lakanat, te voitte käydä pesulla kun laitan sängyn kuntoon. He kävivät pesulla, tulivat sänkyyn, vaimo asettui selälleen sääret levällään ja koukussa, toinen mies asettui reisien väliin, vaimo ohjasi kädellään miehen kalun häpyhuuliensa väliin, toisella kädellään vaimo piti häpyhuuliaan levällään, mies työntyi sisään. täytyy sanoi, minulla teki häijyä kun vieraan miehen kalu oli vaimoni sisällä. vaimo käänsi päätään ja sanoi toiselle miehelle, voin ottaa sinua suihin, laita kalusi suuhuni, nyt pidetään hauskaa. mies asetti kalunsa pään vaimon suuhun, vaimoa nussittiin ja vaimo otti suihin. Jätin heidät rauhaan, he tulivat huoneesta vajaan parin tunnin päästä, vaimolla posket punoitti, vaimo laski hameenhelman alemmaksi, muutamat baarissa olevat tiesivät mitä huonessa oli tehty. Miehet kiittivät meitä upeasta illasta. Kävin kiittämässä baarin omistajaa huoneen lainasta, menin vaihtamaan uudet lakanat sänkyyn, siivosin naimisen jäljet pois


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tulin silloin baariin ja näin vaimoni kahden miehen kanssa miesten keskellä. Tervehdimme, kättelimme ja sanoin, olette kiinnostuneita vaimostani, vaimoni on jo luvannut antaa teille, annoin hänelle luvan nussia ja imeä teitä, mutta missä olette ajatelleet pitää hauskaa. vaimo punasteli ja sanoi, emme ole vielä päättäneet paikkaa, mutta ehdota sinä paikkaa. Sanoin, tuolla takana on omistajan lepohuone, siellä on vessa, suihku ja iso sänky, voisitte mennä sinne jos huone on vapaana. Vaimo sanoi, hyvä ehdotus, käy kysymässä omistajalta voisimmeko mennä sinne. Kävin kysymässä, omistaja sanoi huoneen olevan vaimoni käytettävissä, mutta vaihda sänkyyn lakanat, lakanoita on kaapissa. Sanoin vaimolle ja miehille, voimme mennä huoneeseen, vaihdan sänkyyn lakanat, te voitte käydä pesulla kun laitan sängyn kuntoon. He kävivät pesulla, tulivat sänkyyn, vaimo asettui selälleen sääret levällään ja koukussa, toinen mies asettui reisien väliin, vaimo ohjasi kädellään miehen kalun häpyhuuliensa väliin, toisella kädellään vaimo piti häpyhuuliaan levällään, mies työntyi sisään. täytyy sanoi, minulla teki häijyä kun vieraan miehen kalu oli vaimoni sisällä. vaimo käänsi päätään ja sanoi toiselle miehelle, voin ottaa sinua suihin, laita kalusi suuhuni, nyt pidetään hauskaa. mies asetti kalunsa pään vaimon suuhun, vaimoa nussittiin ja vaimo otti suihin. Jätin heidät rauhaan, he tulivat huoneesta vajaan parin tunnin päästä, vaimolla posket punoitti, vaimo laski hameenhelman alemmaksi, muutamat baarissa olevat tiesivät mitä huonessa oli tehty. Miehet kiittivät meitä upeasta illasta. Kävin kiittämässä baarin omistajaa huoneen lainasta, menin vaihtamaan uudet lakanat sänkyyn, siivosin naimisen jäljet pois

    Muistan kun vaimo kysyi ensimmäisen kerran saako hän nussia viraan miehen kanssa. Olimme yhtenä kesänä tanssilavalla, vaimoani haki tanssimaan yksi mukavan tuntuinen mies muutaman kerran, minä myös tanssin pari kertaa. Näin kuinka mies suuteli vaimoani, vaimon käsi meni miehen haarojen väliin, minä tanssin samalla yhden naisen kanssa. Vaimo huomasi minun huomanneen kun he suutelivat vaimon käden ollessa vähän aikaa miehen haarojen välissä, vaimo hymyili minulle kauniina. Tanssin loputtua vein tanssitettavan pöytäänsä, vaimo tuli käsikkäin miehen kanssa luokseni. Näin kuinka miehellä pullotti housujen sisällä, vaimo punasteli ja sanoi, saanko nussia tämän kivan miehen kanssa, näit kuinka suutelimme,jos et anna lupaa, en nussi enkä ime miestä, mutta olisi ihanaa jos saan luvan. kysyin missä haluaisitte nussia, mies sanoi, hänellä on tuolla 500 metrin päässä moottorivene jossa on pari hyttiä, voisimme olla siellä. Sanoin, pyydät niin kauniisti että saat luvan, olet huolehtinut ehkäisystä, mies voi laueta sisääsi paljaalla. He kiittivät luvasta, kävelimme veneelle, vaimo ja mies menivät sisään, kuulin kuinka vaimo sanoi, pyyhin ja kuivaan alapääni, saat puhdasta, tee sinä samoin kalullesi. Kuulin kuinka mies työntyi vaimon sisään, vaimo sanoi, tämä on ihanaa, nyt nussitaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Muistan kun vaimo kysyi ensimmäisen kerran saako hän nussia viraan miehen kanssa. Olimme yhtenä kesänä tanssilavalla, vaimoani haki tanssimaan yksi mukavan tuntuinen mies muutaman kerran, minä myös tanssin pari kertaa. Näin kuinka mies suuteli vaimoani, vaimon käsi meni miehen haarojen väliin, minä tanssin samalla yhden naisen kanssa. Vaimo huomasi minun huomanneen kun he suutelivat vaimon käden ollessa vähän aikaa miehen haarojen välissä, vaimo hymyili minulle kauniina. Tanssin loputtua vein tanssitettavan pöytäänsä, vaimo tuli käsikkäin miehen kanssa luokseni. Näin kuinka miehellä pullotti housujen sisällä, vaimo punasteli ja sanoi, saanko nussia tämän kivan miehen kanssa, näit kuinka suutelimme,jos et anna lupaa, en nussi enkä ime miestä, mutta olisi ihanaa jos saan luvan. kysyin missä haluaisitte nussia, mies sanoi, hänellä on tuolla 500 metrin päässä moottorivene jossa on pari hyttiä, voisimme olla siellä. Sanoin, pyydät niin kauniisti että saat luvan, olet huolehtinut ehkäisystä, mies voi laueta sisääsi paljaalla. He kiittivät luvasta, kävelimme veneelle, vaimo ja mies menivät sisään, kuulin kuinka vaimo sanoi, pyyhin ja kuivaan alapääni, saat puhdasta, tee sinä samoin kalullesi. Kuulin kuinka mies työntyi vaimon sisään, vaimo sanoi, tämä on ihanaa, nyt nussitaan.

    Jäin silloin istumaan laiturille kun vaimoni nussi veneen hytissä iskemänsä vieraan miehen kanssa luvallani, kuulin kuinka vaimo sanoi miehelle, tunsin tanssiessamme kalusi pituuden ja kovuuden itseäni vasten ja halusin saada sen sisääni ja nyt se on siellä, sinulla on ihana kalu jota osaat käyttää hyvin, on ilo olla panosi. Mies sanoi, olet kaunein nainen. blondi jota olen nussinut, tarjoilet tavaraasi tosi hyvin, olet ihana. Vaimo sanoi, emme ole vielä esittäytyneet, voimme varmaan tehdä sinunkaupat, mies sanoi, tehdään pois. Vaimo sanoi, olen Tia, hauskaa tutustua. mies sanoi, olen Arttu, tosi hauskaa tutustua sinuun. Kuulin kuinka vaimo sai panon aikana kaksi orgasmia, mies laukesi vaimoon paljaalla. he tulivat hytistä, vaimolla oli rintsikat päällään, pyyhe kädessään, tavara esillä, samaten miehellä oli pyyhe ja puolikova kalu esillä. Vaimo sanoi miehelle, mennään pesemään elimemme tuonne rannalla, minulle vaimo sanoi, jäit kuuntelemaan kun nussimme, vaimosi sai vierasta, oli ihanaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimosi on ihana. Varatulle pillulle pääseminen on joka miehen unelma. Vielä paremmalta kaverista tuntuisi jos vaimosi ehkäisy ei olisi kunnossa.

    Minä olen kerran nainut vaimon kaveria paljaalla kun he yrittivät lasta. Hän sanoi monesti ettei hänellä ole mitään ehkäisyä. Kun huippuhetki lähestyi hän huusi, anna tulla. Hän ei tullut raskaaksi silloin vaan pian tuon jälkeen. Elämäni kiihottavin kokemus.

    Toivotavasti vaimosi toi lastit kotiin.

    "Varatulle ... pääseminen", kuten kirjoitit! Opiskelijapoikana kerran huomasin tulleeni houkutelluksi erään pariskunnan kesämökille. Oli tarkoitus jatkaa päivällä kyläjuhlilla alkaneita juttuja, ja niitä jatkettiin, kohta jo saunan laiteilla kolmistaan. Jossain vaiheessa mies sai minulle sanottua, että heillä ei olla mustasukkaisia, vaan päinvastoin, vaimo tykkää, kun häntä katsellaan. "Hän on silloin parhaimmillaan", mies iski silmää. Ja olihan se rouva komea ilmestys. Leveät reidet, pyöreä takapuoli, voimakkaana kaartuva vatsa, jonka alla salaperäinen karvainen mätäs, halki niin kuin se naisella on. Sitten siirryttiin mökkiin, jossa oli ohjelmassa "seuraleikkejä", niin kuin isäntä niitä kutsui. Ilta huipentui siihen, että sain naida rouvaa. Se oli niin hekumallista, ettei sanat riitä. Kun vielä isäntä selvitti minulle tilanteen sääntöjä, nimittäin, että "naimisissa oleva nainen annetaan ja otetaan paljaaltaan".


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sallittakoon naisenkin kommentti. Mieheni toi minulle luettavaksi jostain löytämänsä vanha Hymy-lehden, jossa oli artikkeli "En voi elää ilman miehiä", muuan helsinkiläisrouva tilitti. Minä en sitä ensin viitsinyt lukea, mutta myöehmmin löysin sen uudelleen, ja sehän oli ainakin minulle pommi. "Jokapäiväinen yhdyntä on naisen onnelle ja hyvinvoinnille yhtä tärkeä kuin jokapäiväinen leipä", siinä luki, ja sanoja esiintyi siinä omalla nimellään ja kasvoillaan ja lehden kuvassa ilman rihman kiertämää. Sehän on kuin minä, tämmöinen nelikymppinen aviovaimo, ajattelin. "Rakkauden papittaren 10 000 yhdyntää", oli yksi lehden otsikko, ja minä luin jo ahmien. Minulle naisen sukupuolisuus on ollut aina hieman häpeällistä, ja nyt tämä papitar puhui siitä iloisesti ja suoraan, näyttäen meille kaikille karvoituksensa ja paljaat tissinsä. "Täydellisesti koetusta yhdynnästä ei jää koskaan kummallekaan ikävää jälkimuistoa." - Mutta miksi mieheni tämän lehden minulle toi? Se vaivasi minua ja lopulta kysyin, mikä johti pitkiin kivoihin keskusteluihin. Lopulta tultiin siihen, että mieheni kysyi, kokisinko naisena, ihan tavallisena naimisissa olevana naisena vapauttavana, jos kokeilisin yhdyntää muidenkin miesten kanssa. - Ne sanat iskivät kuin sähköisku, päästä varpaisiin. Tunsin olevani se hymyilevä kaunis nainen siinä lehtikuvassa, esittäytymässä miehille, nuorille ja vanhoille kokemaan "yhdessä ja nimenomaan yhtyessään" muodostamaan "kokonaisuuden, ykseyden joka on täydellinen". - Se mitä on tapahtunut tämän jälkeen, jätän meidän yhdessä ja yhdynnässä olleiden keskinäiseksi salaisuudeksi!

    Mistähän minäkin tuon Hymy-lehden löytäisin? Antaisin vaimolle luettavaksi. Olen näet haaveillut että meillä olisi vaimon kanssa tämmöinen yhteinen salaisuus, sellainen, johon en koskaan itse pääsisi, että miltä naimisissa olevasta naisesta tuntuu kun hän päästää vieraan miehen naimaan itseään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jäin silloin istumaan laiturille kun vaimoni nussi veneen hytissä iskemänsä vieraan miehen kanssa luvallani, kuulin kuinka vaimo sanoi miehelle, tunsin tanssiessamme kalusi pituuden ja kovuuden itseäni vasten ja halusin saada sen sisääni ja nyt se on siellä, sinulla on ihana kalu jota osaat käyttää hyvin, on ilo olla panosi. Mies sanoi, olet kaunein nainen. blondi jota olen nussinut, tarjoilet tavaraasi tosi hyvin, olet ihana. Vaimo sanoi, emme ole vielä esittäytyneet, voimme varmaan tehdä sinunkaupat, mies sanoi, tehdään pois. Vaimo sanoi, olen Tia, hauskaa tutustua. mies sanoi, olen Arttu, tosi hauskaa tutustua sinuun. Kuulin kuinka vaimo sai panon aikana kaksi orgasmia, mies laukesi vaimoon paljaalla. he tulivat hytistä, vaimolla oli rintsikat päällään, pyyhe kädessään, tavara esillä, samaten miehellä oli pyyhe ja puolikova kalu esillä. Vaimo sanoi miehelle, mennään pesemään elimemme tuonne rannalla, minulle vaimo sanoi, jäit kuuntelemaan kun nussimme, vaimosi sai vierasta, oli ihanaa.

    Olemme vaimon kanssa asuntoautolla liikkeellä ja käymme aina kun on mahdollista tanssilavoilla. Vaimo on kaivannut lavatensseja kun viime vuonna ei päässyt Koronan takia. Vaimo oli täpinöissään eilen kun valmistautui lähtemään lavalle jonkun mukavan miehen iskettäväksi, kesäpanoksi sanoi vaimo.. Vaimo laittautui seksikkääksi, ohut kesämekko päällään, olin laittanut, ajellut vaimon tavaran posliiniksi, vaimo oli reidet levällään ja oli tyytyväinen kun oma mies piti hyvää huolta alapäästään jota miehet pääsevät nussimaan. Vaimo meni lavalle, vähän yli tunnin päästä vaimo tuli yhden miehen kanssa, he näkivät minut ja vaimo sanoi, menen tämän miehen asuntoautolle, auto on meidän auton vieressä, mies on yksin liikkeellä, mies sanoi ettei hänellä ole tauteja, annan nussia paljaalla. Sanoin pitäkää hauskaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olemme vaimon kanssa asuntoautolla liikkeellä ja käymme aina kun on mahdollista tanssilavoilla. Vaimo on kaivannut lavatensseja kun viime vuonna ei päässyt Koronan takia. Vaimo oli täpinöissään eilen kun valmistautui lähtemään lavalle jonkun mukavan miehen iskettäväksi, kesäpanoksi sanoi vaimo.. Vaimo laittautui seksikkääksi, ohut kesämekko päällään, olin laittanut, ajellut vaimon tavaran posliiniksi, vaimo oli reidet levällään ja oli tyytyväinen kun oma mies piti hyvää huolta alapäästään jota miehet pääsevät nussimaan. Vaimo meni lavalle, vähän yli tunnin päästä vaimo tuli yhden miehen kanssa, he näkivät minut ja vaimo sanoi, menen tämän miehen asuntoautolle, auto on meidän auton vieressä, mies on yksin liikkeellä, mies sanoi ettei hänellä ole tauteja, annan nussia paljaalla. Sanoin pitäkää hauskaa.

    Sama homma meillä vaimon kanssa kesäisin. Olemme parhillaan Kuopiossa Rauhanlahdessa asuntoautolla. Karaokeeta ulkona terassilla eilen illalla jossa vaimolla synkäs nuoremman asfaltti miehen kanssa heti alkuillasta. Puolen yön maissa vaimo ilmoitti menevänsä kaverin vaunuun ottaa lasillisen, olin nukumassa kello oli viisi kun vaimoni tuli autoon. Vaihtoi pikinit sanoi menevänsä uimaan tän kaverin kanssa. Lähden jùuri pienelle pyörälenkille kun vaimo vielä omilla teillään. Kuiteski tosi kiihottava olo itsellä ehkä lenkin jälkeen pääsen maistaa herkkua.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sama homma meillä vaimon kanssa kesäisin. Olemme parhillaan Kuopiossa Rauhanlahdessa asuntoautolla. Karaokeeta ulkona terassilla eilen illalla jossa vaimolla synkäs nuoremman asfaltti miehen kanssa heti alkuillasta. Puolen yön maissa vaimo ilmoitti menevänsä kaverin vaunuun ottaa lasillisen, olin nukumassa kello oli viisi kun vaimoni tuli autoon. Vaihtoi pikinit sanoi menevänsä uimaan tän kaverin kanssa. Lähden jùuri pienelle pyörälenkille kun vaimo vielä omilla teillään. Kuiteski tosi kiihottava olo itsellä ehkä lenkin jälkeen pääsen maistaa herkkua.

    Parinvaihtajien suosiossa nää asfaltti urokset..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olemme vaimon kanssa asuntoautolla liikkeellä ja käymme aina kun on mahdollista tanssilavoilla. Vaimo on kaivannut lavatensseja kun viime vuonna ei päässyt Koronan takia. Vaimo oli täpinöissään eilen kun valmistautui lähtemään lavalle jonkun mukavan miehen iskettäväksi, kesäpanoksi sanoi vaimo.. Vaimo laittautui seksikkääksi, ohut kesämekko päällään, olin laittanut, ajellut vaimon tavaran posliiniksi, vaimo oli reidet levällään ja oli tyytyväinen kun oma mies piti hyvää huolta alapäästään jota miehet pääsevät nussimaan. Vaimo meni lavalle, vähän yli tunnin päästä vaimo tuli yhden miehen kanssa, he näkivät minut ja vaimo sanoi, menen tämän miehen asuntoautolle, auto on meidän auton vieressä, mies on yksin liikkeellä, mies sanoi ettei hänellä ole tauteja, annan nussia paljaalla. Sanoin pitäkää hauskaa.

    Olemme tänään taas eripaikassa asuntoautolla. Olimme pari päivää sitten, lauantaina yhdellä tanssilavalla, toinen lava parin päivän sisällä. Vaimo laittautui seksikkääksi, iskettäväksi kun lähti tanssimaan lavalle. Katselin lavan ulkopuolelella kun vaimoa haettiin, yksi mukavan tuntuinen mies haki toisen kerran vaimoa tanssiin ja hejäivät juttelemaan kahdestaan tanssin loputtua. Arvasin että siinä isketään kesäpanoa hauskanpitoon ja niin he tulivat pois lavalta, luokseni. Vaimo näki missä seisoin ja sanoi hymyillen, sovimme tämän miehen kanssa että menemme meidän asuntoautoon, meillä menee varmaan pari tuntia, yritä viihtyä se aika yksiksesi. Mies sanoi, vaimosi kysyi onko minulla tauteja, ei ole ja saan nussia paljaalla kaunista vaimoasi. Sanoin, viihtykää, ota myös suihin panon lisäksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sama homma meillä vaimon kanssa kesäisin. Olemme parhillaan Kuopiossa Rauhanlahdessa asuntoautolla. Karaokeeta ulkona terassilla eilen illalla jossa vaimolla synkäs nuoremman asfaltti miehen kanssa heti alkuillasta. Puolen yön maissa vaimo ilmoitti menevänsä kaverin vaunuun ottaa lasillisen, olin nukumassa kello oli viisi kun vaimoni tuli autoon. Vaihtoi pikinit sanoi menevänsä uimaan tän kaverin kanssa. Lähden jùuri pienelle pyörälenkille kun vaimo vielä omilla teillään. Kuiteski tosi kiihottava olo itsellä ehkä lenkin jälkeen pääsen maistaa herkkua.

    Moi ootteko pitkään rauhalahdessa? Kiinnostaisiko tavata mukava 34v kundi? Oon terve ja luotettava.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Moi ootteko pitkään rauhalahdessa? Kiinnostaisiko tavata mukava 34v kundi? Oon terve ja luotettava.

    Lähdimme ajelee Nurmekseen, tuumme takaisin torstaina viikon ajaksi. Vaimo vieressä innoissaan, pyysi vastaa kiinnostaa tavata olet kuulema sopivan ikäinen. Terveys tärkeää ja luottamus itsestään selvää tälläisissä tapaamisissa. Oletko tulossa leirityy vai asutko paikkakunnalla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lähdimme ajelee Nurmekseen, tuumme takaisin torstaina viikon ajaksi. Vaimo vieressä innoissaan, pyysi vastaa kiinnostaa tavata olet kuulema sopivan ikäinen. Terveys tärkeää ja luottamus itsestään selvää tälläisissä tapaamisissa. Oletko tulossa leirityy vai asutko paikkakunnalla.

    Asun Kuopion lähellä. Olis kiva kuulla teistä lisää


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Asun Kuopion lähellä. Olis kiva kuulla teistä lisää

    Täälläkin tarkenee, onneksi ilmastointi autossa. Haluisitko tietää jotain..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olemme tänään taas eripaikassa asuntoautolla. Olimme pari päivää sitten, lauantaina yhdellä tanssilavalla, toinen lava parin päivän sisällä. Vaimo laittautui seksikkääksi, iskettäväksi kun lähti tanssimaan lavalle. Katselin lavan ulkopuolelella kun vaimoa haettiin, yksi mukavan tuntuinen mies haki toisen kerran vaimoa tanssiin ja hejäivät juttelemaan kahdestaan tanssin loputtua. Arvasin että siinä isketään kesäpanoa hauskanpitoon ja niin he tulivat pois lavalta, luokseni. Vaimo näki missä seisoin ja sanoi hymyillen, sovimme tämän miehen kanssa että menemme meidän asuntoautoon, meillä menee varmaan pari tuntia, yritä viihtyä se aika yksiksesi. Mies sanoi, vaimosi kysyi onko minulla tauteja, ei ole ja saan nussia paljaalla kaunista vaimoasi. Sanoin, viihtykää, ota myös suihin panon lisäksi.

    Ollaan taas toisessa paikassa, vaimo ei iskenyt pariin päivään uutta miestä, sunnuntaina kyllä iski alueen kahvilassa, vaimo meni kahvilaan yksin ja näin kuinka yksi mies meni juttelemaan vaimolle. Mies kävi hakemassa lasinsa ja tuli istumaan vaimon viereen. He juttelivat tunnin verran ja tulivat luokseni, näin kuinka miehellä pullotti housujen sisällä, vaimo näki että näin miehen seisokin ja sanoi hymyillen, huomaat varmaan että mitä menemme tekemään, ei sitä turhaan tarvitse seisottaa kun naista on tarjolla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ollaan taas toisessa paikassa, vaimo ei iskenyt pariin päivään uutta miestä, sunnuntaina kyllä iski alueen kahvilassa, vaimo meni kahvilaan yksin ja näin kuinka yksi mies meni juttelemaan vaimolle. Mies kävi hakemassa lasinsa ja tuli istumaan vaimon viereen. He juttelivat tunnin verran ja tulivat luokseni, näin kuinka miehellä pullotti housujen sisällä, vaimo näki että näin miehen seisokin ja sanoi hymyillen, huomaat varmaan että mitä menemme tekemään, ei sitä turhaan tarvitse seisottaa kun naista on tarjolla.

    Kyllä on vaimo tänä kesänä saanut vierasta miestä, tavaraa on käytetty hyvin, vaimo on käyttänyt luvan täysimääräisesti olemalla eri miesten kanssa, vaimo on ollut onnellinen, hyvin nussittu kaunis blondi. Olemme olleet eri paikoissa asuntoautolla, vaimo nukkuu nyt. sai illalla kunnolla munaa, minä juon aamukahvia ja kirjoittelen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä on vaimo tänä kesänä saanut vierasta miestä, tavaraa on käytetty hyvin, vaimo on käyttänyt luvan täysimääräisesti olemalla eri miesten kanssa, vaimo on ollut onnellinen, hyvin nussittu kaunis blondi. Olemme olleet eri paikoissa asuntoautolla, vaimo nukkuu nyt. sai illalla kunnolla munaa, minä juon aamukahvia ja kirjoittelen.

    Vaimo on ollut onnellinen kun on saanut nussia niin paljon kuin on halunnut eri miesten kanssa. Minä olen saanut olla aisurina, se on kivaa kun olen saanut myös nähdä kun vaimo imee miestä ja myös itse nussii miestä. Tänäänkin vaimo menee tanssilavalle iskettäväksi, minä kannatan aisaa, pidän siitä tunteesta kun vaimoa vedetään vituiksi paljaalla ja lauetaan sisään. Huollan mielelläni vaimon vitun, se on minun työtäni. Minusta on hauskaa kun vaimo esittelee minulle uuden miehen jonka kanssa menee nussimaan.On mukavaa kätellä miestä joka on kohta vaimon reisien välissä kalu tanassa jonka vaimo ojhjaa sisäänsä ja he nussivat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimo on ollut onnellinen kun on saanut nussia niin paljon kuin on halunnut eri miesten kanssa. Minä olen saanut olla aisurina, se on kivaa kun olen saanut myös nähdä kun vaimo imee miestä ja myös itse nussii miestä. Tänäänkin vaimo menee tanssilavalle iskettäväksi, minä kannatan aisaa, pidän siitä tunteesta kun vaimoa vedetään vituiksi paljaalla ja lauetaan sisään. Huollan mielelläni vaimon vitun, se on minun työtäni. Minusta on hauskaa kun vaimo esittelee minulle uuden miehen jonka kanssa menee nussimaan.On mukavaa kätellä miestä joka on kohta vaimon reisien välissä kalu tanassa jonka vaimo ojhjaa sisäänsä ja he nussivat.

    Voisit tuoda vaimosi suoraan mun luo niin sanoisin ja sitten suihkussa pesin vaimosi kunnolla ja jopa panisin siellä ekakerran ja sitten makkariin niin nuolisin pillun kunnolla ja hieroisin rinnat myös . Lopuksi panisin vielä toistamiseen .


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimo on ollut onnellinen kun on saanut nussia niin paljon kuin on halunnut eri miesten kanssa. Minä olen saanut olla aisurina, se on kivaa kun olen saanut myös nähdä kun vaimo imee miestä ja myös itse nussii miestä. Tänäänkin vaimo menee tanssilavalle iskettäväksi, minä kannatan aisaa, pidän siitä tunteesta kun vaimoa vedetään vituiksi paljaalla ja lauetaan sisään. Huollan mielelläni vaimon vitun, se on minun työtäni. Minusta on hauskaa kun vaimo esittelee minulle uuden miehen jonka kanssa menee nussimaan.On mukavaa kätellä miestä joka on kohta vaimon reisien välissä kalu tanassa jonka vaimo ojhjaa sisäänsä ja he nussivat.

    Nyt vaimo on naimassa uuden miehen kanssa meidän asuntoautossa. Vaimo itse iski miejen tanssllavalla ja kuiskasi miehen korvaan heidän tanssiessa hidasta, haluan nussia kanssasi ja imeä sinua, haluatko nussia kanssani. Kaveri sanoi kyllä, vaimo kertoi keskustlun minulle kun kaveri oli pesemäsää kaluaan suihkussa, vaimo pesi ensiksi tavaransa. Käteltiin kaverin kanssa, toivotin hänelle antoisaa iltaa vaimoni kanssa, sanoin vaimoni olevan himokas narttu joka osaa tyydyttää miehen kunnolla.. Asuntoauton ovi on hiukan auki, näen heidät kun he nussivat, näin vaimoni imevän mestä, otti suihin, minulla teki pahaa mutta samalla höpöä kun oma vaimo imee vierasta miestä ja nyt nussii miehen kanssa. Kyllä on aisamainen olo kun vaimolla on lupa naiskennella miesten kanssa. Näen kuinka mies hyväilee vaimon rintoja, he suutelevat ja nussivat, minä olen aisankannattaja. Sovittiin että kun he alkavat naimaan minä voin mennä auton sisälle ja kun vaimo on reidet levälään , mies on asettunut reisien väliin kalu tanassa,, minä saan kunnian levittää vaimon häpyhuulet levälleen vaimon ohjaressa kalun sisäänsä, pääsen näkemään aivan läheltä kun mies työntyy sisään ja alkavat nussimaan. On ilo kuunnella kun vaimo saa kunnolla isoa kyrpää ja kaveri tietää että saa laueta sisään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nyt vaimo on naimassa uuden miehen kanssa meidän asuntoautossa. Vaimo itse iski miejen tanssllavalla ja kuiskasi miehen korvaan heidän tanssiessa hidasta, haluan nussia kanssasi ja imeä sinua, haluatko nussia kanssani. Kaveri sanoi kyllä, vaimo kertoi keskustlun minulle kun kaveri oli pesemäsää kaluaan suihkussa, vaimo pesi ensiksi tavaransa. Käteltiin kaverin kanssa, toivotin hänelle antoisaa iltaa vaimoni kanssa, sanoin vaimoni olevan himokas narttu joka osaa tyydyttää miehen kunnolla.. Asuntoauton ovi on hiukan auki, näen heidät kun he nussivat, näin vaimoni imevän mestä, otti suihin, minulla teki pahaa mutta samalla höpöä kun oma vaimo imee vierasta miestä ja nyt nussii miehen kanssa. Kyllä on aisamainen olo kun vaimolla on lupa naiskennella miesten kanssa. Näen kuinka mies hyväilee vaimon rintoja, he suutelevat ja nussivat, minä olen aisankannattaja. Sovittiin että kun he alkavat naimaan minä voin mennä auton sisälle ja kun vaimo on reidet levälään , mies on asettunut reisien väliin kalu tanassa,, minä saan kunnian levittää vaimon häpyhuulet levälleen vaimon ohjaressa kalun sisäänsä, pääsen näkemään aivan läheltä kun mies työntyy sisään ja alkavat nussimaan. On ilo kuunnella kun vaimo saa kunnolla isoa kyrpää ja kaveri tietää että saa laueta sisään.

    Oliko kiimanen ilta ja yö vieraan ja vaimon välillä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nyt vaimo on naimassa uuden miehen kanssa meidän asuntoautossa. Vaimo itse iski miejen tanssllavalla ja kuiskasi miehen korvaan heidän tanssiessa hidasta, haluan nussia kanssasi ja imeä sinua, haluatko nussia kanssani. Kaveri sanoi kyllä, vaimo kertoi keskustlun minulle kun kaveri oli pesemäsää kaluaan suihkussa, vaimo pesi ensiksi tavaransa. Käteltiin kaverin kanssa, toivotin hänelle antoisaa iltaa vaimoni kanssa, sanoin vaimoni olevan himokas narttu joka osaa tyydyttää miehen kunnolla.. Asuntoauton ovi on hiukan auki, näen heidät kun he nussivat, näin vaimoni imevän mestä, otti suihin, minulla teki pahaa mutta samalla höpöä kun oma vaimo imee vierasta miestä ja nyt nussii miehen kanssa. Kyllä on aisamainen olo kun vaimolla on lupa naiskennella miesten kanssa. Näen kuinka mies hyväilee vaimon rintoja, he suutelevat ja nussivat, minä olen aisankannattaja. Sovittiin että kun he alkavat naimaan minä voin mennä auton sisälle ja kun vaimo on reidet levälään , mies on asettunut reisien väliin kalu tanassa,, minä saan kunnian levittää vaimon häpyhuulet levälleen vaimon ohjaressa kalun sisäänsä, pääsen näkemään aivan läheltä kun mies työntyy sisään ja alkavat nussimaan. On ilo kuunnella kun vaimo saa kunnolla isoa kyrpää ja kaveri tietää että saa laueta sisään.

    Kyllä tuo kun vaimo antaa paljaalla tuo melkoisen lisän aktiin, silloin on ikäänkuin tosi kysymyksessä, vieras panee silloin aviomiehen piikkiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nyt vaimo on naimassa uuden miehen kanssa meidän asuntoautossa. Vaimo itse iski miejen tanssllavalla ja kuiskasi miehen korvaan heidän tanssiessa hidasta, haluan nussia kanssasi ja imeä sinua, haluatko nussia kanssani. Kaveri sanoi kyllä, vaimo kertoi keskustlun minulle kun kaveri oli pesemäsää kaluaan suihkussa, vaimo pesi ensiksi tavaransa. Käteltiin kaverin kanssa, toivotin hänelle antoisaa iltaa vaimoni kanssa, sanoin vaimoni olevan himokas narttu joka osaa tyydyttää miehen kunnolla.. Asuntoauton ovi on hiukan auki, näen heidät kun he nussivat, näin vaimoni imevän mestä, otti suihin, minulla teki pahaa mutta samalla höpöä kun oma vaimo imee vierasta miestä ja nyt nussii miehen kanssa. Kyllä on aisamainen olo kun vaimolla on lupa naiskennella miesten kanssa. Näen kuinka mies hyväilee vaimon rintoja, he suutelevat ja nussivat, minä olen aisankannattaja. Sovittiin että kun he alkavat naimaan minä voin mennä auton sisälle ja kun vaimo on reidet levälään , mies on asettunut reisien väliin kalu tanassa,, minä saan kunnian levittää vaimon häpyhuulet levälleen vaimon ohjaressa kalun sisäänsä, pääsen näkemään aivan läheltä kun mies työntyy sisään ja alkavat nussimaan. On ilo kuunnella kun vaimo saa kunnolla isoa kyrpää ja kaveri tietää että saa laueta sisään.

    Kuuntelin ellen vesi kielellä kun vaimo naitiin paljaalla, kuulin kun vaimo sai pari orgasmia, olin otettu aisankannattaja kun oikea mies veti vaimoa vituiksi ja minä kannatin aisaa. Kaveri laukesi sisään, kalu oli sisässä kun menin sanomaan, kun vedät kalusi pois vaimon sisältä, kuivaan roiskeet pois vitun päältä, haluan tulla liukkaille, nyt on aisurin vuoro, ole vaimo siinä sängyssä, tulen sisääsi kun kaveri on lähtenyt. Kaveri sanoi, oli ilo olla vaimosi kanssa, vaimosi tarjoilee tavaransa hyvin, kaveri kuivasi kalunsa, käteltiin kaverin kanssa ja minä sain nussia hyvin nussittua vaimoani.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä tuo kun vaimo antaa paljaalla tuo melkoisen lisän aktiin, silloin on ikäänkuin tosi kysymyksessä, vieras panee silloin aviomiehen piikkiin.

    Minulla se on ehtona vaimolle. Avioliitto on naimalupa. Rengastettua pilluun ei kumit kuulu. Paljaalla naiminen on luonnollisempaa, kiihottavampaa ja siinä antautuu enemmän himolleen. Vaikka kuinka ehkäisy olisi kunnossa voi aina tulla raskaaksi. Se lisää omaa kiihottavuuttaan. Vaimo antaa oman ruumiinsa vieraan täydellisesti käytettäväksi. On eläimellisen kiihottavaa päästä naimaan vieraan jo siementämää vaimoa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sama homma meillä vaimon kanssa kesäisin. Olemme parhillaan Kuopiossa Rauhanlahdessa asuntoautolla. Karaokeeta ulkona terassilla eilen illalla jossa vaimolla synkäs nuoremman asfaltti miehen kanssa heti alkuillasta. Puolen yön maissa vaimo ilmoitti menevänsä kaverin vaunuun ottaa lasillisen, olin nukumassa kello oli viisi kun vaimoni tuli autoon. Vaihtoi pikinit sanoi menevänsä uimaan tän kaverin kanssa. Lähden jùuri pienelle pyörälenkille kun vaimo vielä omilla teillään. Kuiteski tosi kiihottava olo itsellä ehkä lenkin jälkeen pääsen maistaa herkkua.

    Kertoo Ukko64


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuuntelin ellen vesi kielellä kun vaimo naitiin paljaalla, kuulin kun vaimo sai pari orgasmia, olin otettu aisankannattaja kun oikea mies veti vaimoa vituiksi ja minä kannatin aisaa. Kaveri laukesi sisään, kalu oli sisässä kun menin sanomaan, kun vedät kalusi pois vaimon sisältä, kuivaan roiskeet pois vitun päältä, haluan tulla liukkaille, nyt on aisurin vuoro, ole vaimo siinä sängyssä, tulen sisääsi kun kaveri on lähtenyt. Kaveri sanoi, oli ilo olla vaimosi kanssa, vaimosi tarjoilee tavaransa hyvin, kaveri kuivasi kalunsa, käteltiin kaverin kanssa ja minä sain nussia hyvin nussittua vaimoani.

    Nyt on loma loppu, vaimo meni jo työpaikalle, minä lähden muutaman tunnin päästä. Kyllä on vaimo saanut tänä kesänä miestä, on ilo katsella tyytyväistä kaunista blondia. Tultiin kotiin eilen ja vaimo soitti tyttökaverilleen, kuulin puhelun. Vaimo sanoi naineensa tosi monien miesten kanssa, mieheni huolsi tavarani, miehestäni oli hauskaa olla aisankannattaja, oletko sinä nainut miesten kanssa ? En kuullut vastausta, mutta vaimo sano, sinullakin on ollut kiva loma. Soitin illalla kaverille, perhetuttavalle jonka vaimon kanssa vaimoni puhui. Kerroin vaimoni olleen monien miesten kanssa kesäpanona, on ollut hauskaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olemme vaimon kanssa asuntoautolla liikkeellä ja käymme aina kun on mahdollista tanssilavoilla. Vaimo on kaivannut lavatensseja kun viime vuonna ei päässyt Koronan takia. Vaimo oli täpinöissään eilen kun valmistautui lähtemään lavalle jonkun mukavan miehen iskettäväksi, kesäpanoksi sanoi vaimo.. Vaimo laittautui seksikkääksi, ohut kesämekko päällään, olin laittanut, ajellut vaimon tavaran posliiniksi, vaimo oli reidet levällään ja oli tyytyväinen kun oma mies piti hyvää huolta alapäästään jota miehet pääsevät nussimaan. Vaimo meni lavalle, vähän yli tunnin päästä vaimo tuli yhden miehen kanssa, he näkivät minut ja vaimo sanoi, menen tämän miehen asuntoautolle, auto on meidän auton vieressä, mies on yksin liikkeellä, mies sanoi ettei hänellä ole tauteja, annan nussia paljaalla. Sanoin pitäkää hauskaa.

    Jos vaimo haluaa lisää, niin laittakaa viestiä. Täällä viriili 49v mies. isoapaksua@gmail.com


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä on vaimo tänä kesänä saanut vierasta miestä, tavaraa on käytetty hyvin, vaimo on käyttänyt luvan täysimääräisesti olemalla eri miesten kanssa, vaimo on ollut onnellinen, hyvin nussittu kaunis blondi. Olemme olleet eri paikoissa asuntoautolla, vaimo nukkuu nyt. sai illalla kunnolla munaa, minä juon aamukahvia ja kirjoittelen.

    Jos liikutte vielä, niin täällä olisi viriili 49v mies vaimolle. isoapaksua@gmail.com


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nyt on loma loppu, vaimo meni jo työpaikalle, minä lähden muutaman tunnin päästä. Kyllä on vaimo saanut tänä kesänä miestä, on ilo katsella tyytyväistä kaunista blondia. Tultiin kotiin eilen ja vaimo soitti tyttökaverilleen, kuulin puhelun. Vaimo sanoi naineensa tosi monien miesten kanssa, mieheni huolsi tavarani, miehestäni oli hauskaa olla aisankannattaja, oletko sinä nainut miesten kanssa ? En kuullut vastausta, mutta vaimo sano, sinullakin on ollut kiva loma. Soitin illalla kaverille, perhetuttavalle jonka vaimon kanssa vaimoni puhui. Kerroin vaimoni olleen monien miesten kanssa kesäpanona, on ollut hauskaa.

    Vaimo lähti tunti sitten tyttökaverinsa kanssa vieraisiin, he menivät edeltäpäin ravintolaan syömään, me tulimme kaverin kanssa samaan ravintolaan 1,5 tunnin päästä, naiset istuivat kahden miehen kanssa kun tulimme ravintolaan. Naiset esittelivät meille uudet miehet, kättelimme ja juttelimme. Kävimme vessassa kaverin kanssa ja kun tulimme takaisin, naiset sanoivat, olemme sopineet näiden miesten kanssa että menemme toisen miehen luokse viettämään iltaa ja yötä, lupasimme miehille, meillähän on ehkäisy kunnossa, ei tarvitse olla huolissaan kun saavat nussia paljaalla ja laueta sisään. Me sanoimme kaverin kanssa, pitäkää hauskaa iltaa ja yötä, vaimollani on posliini, olen huoltanut sen hyvin, vaimo ottaa myös suihin.. Kaveri sanoi myös vaimollaan olevan posliini. Käteltiin ja erottiin, naiset ja miehet menivät taksiin, he vilkuttivat meille.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tälläiset vaimot ovat kiihottavia jotka antavat vieraalle miehelle oman miehen luvalla.

    Nämä just parhaita vaimoja.vieras saa tyydytyksen ja toisen vaimo spermat sisään... Nams isolla ja paksulla!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimo lähti tunti sitten tyttökaverinsa kanssa vieraisiin, he menivät edeltäpäin ravintolaan syömään, me tulimme kaverin kanssa samaan ravintolaan 1,5 tunnin päästä, naiset istuivat kahden miehen kanssa kun tulimme ravintolaan. Naiset esittelivät meille uudet miehet, kättelimme ja juttelimme. Kävimme vessassa kaverin kanssa ja kun tulimme takaisin, naiset sanoivat, olemme sopineet näiden miesten kanssa että menemme toisen miehen luokse viettämään iltaa ja yötä, lupasimme miehille, meillähän on ehkäisy kunnossa, ei tarvitse olla huolissaan kun saavat nussia paljaalla ja laueta sisään. Me sanoimme kaverin kanssa, pitäkää hauskaa iltaa ja yötä, vaimollani on posliini, olen huoltanut sen hyvin, vaimo ottaa myös suihin.. Kaveri sanoi myös vaimollaan olevan posliini. Käteltiin ja erottiin, naiset ja miehet menivät taksiin, he vilkuttivat meille.

    Kaverini haki naiset seuraavana aamuna kotiin toisen miehen luota, naiset olivat tyytyväisiä miehiin, olivat naineet kunnolla. Vaimon kanssa ollut mies oli lauennut illan ja yön aikana kolme kertaa vaimooni paljaalla, kerran suuhun ja kaksi kertaa tavaran sisään. Vaimo oli kunnolla nussitun näköinen kun tuli kotiin. Vaimo oli pessyt tavaransa, mutta minä halusin pestä vaimon alapään kunnolla ennen kuin vaimo meni nukkumaan muutamaksi tunniksi. Vaimosta on hauskaa kun pidän hyvää huolta hänen tavarastaan jota miehet saavat nussia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaverini haki naiset seuraavana aamuna kotiin toisen miehen luota, naiset olivat tyytyväisiä miehiin, olivat naineet kunnolla. Vaimon kanssa ollut mies oli lauennut illan ja yön aikana kolme kertaa vaimooni paljaalla, kerran suuhun ja kaksi kertaa tavaran sisään. Vaimo oli kunnolla nussitun näköinen kun tuli kotiin. Vaimo oli pessyt tavaransa, mutta minä halusin pestä vaimon alapään kunnolla ennen kuin vaimo meni nukkumaan muutamaksi tunniksi. Vaimosta on hauskaa kun pidän hyvää huolta hänen tavarastaan jota miehet saavat nussia.

    Vaimon entinen poikaystävä tuli käymään pari päivää sitten, kaveri asuu eri paikkakunnalla, kaveri jäi meille yöksi, vaimo erosi sovussa, mutta he ovat naineet aina kun kaveri tulee käymään. Vietettiin iltaa yhdessä, entinen poikaystävä ja vaimon nykyinen mies. Vaimo meni kaverin kanssa illalla myöhään meidän toiseen makuuhuoneeseen ja jäi sinne yöksi. He nussivat vielä kerran aamulla ennen kuin erosivat. Makuuhuoneen ovi oli hiukan auki kun he nussivat aamulla, näin kuinka vaimoa naitiin. Vaimo lähti aamulla töihin, mutta sanoi ennen lähtöään, hän tapaa illalla yhden puolitutun liikemiehen joka on kysynyt olisinko kiinnostunut olemaan hänen kanssaan yön hotellihuoneessa kun hän jää yöksi. Liikemies oli soittanut hänelle töihin muutama päivä sitten, kysynyt häntä ja he sopivat että hän jää yöksi liikemiehen hotelliin ensiksi syömään ja keskustelemaan. Tarkistin taas kerran että vaimon tavara on edustuskunnossa kun pääsee antamaan uudelle miehelle. Minule teki häijyä ja samalla höpöä kun kuulin että kaunis vaimoni antaa vieraalle miehelle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minulla se on ehtona vaimolle. Avioliitto on naimalupa. Rengastettua pilluun ei kumit kuulu. Paljaalla naiminen on luonnollisempaa, kiihottavampaa ja siinä antautuu enemmän himolleen. Vaikka kuinka ehkäisy olisi kunnossa voi aina tulla raskaaksi. Se lisää omaa kiihottavuuttaan. Vaimo antaa oman ruumiinsa vieraan täydellisesti käytettäväksi. On eläimellisen kiihottavaa päästä naimaan vieraan jo siementämää vaimoa.

    Kun aviomies on nähnyt vaimonsa ja vieraan yhdynnän niin on kiinnostavaa nähdä se aviomiehen varmuus, määrätietoisuus ja himo jolla hän vieraan jälkeen ottaa vaimonsa. Ja mies kyllä tietää tuon mainitsemasi riskin ja kiihoittuu siitä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimon entinen poikaystävä tuli käymään pari päivää sitten, kaveri asuu eri paikkakunnalla, kaveri jäi meille yöksi, vaimo erosi sovussa, mutta he ovat naineet aina kun kaveri tulee käymään. Vietettiin iltaa yhdessä, entinen poikaystävä ja vaimon nykyinen mies. Vaimo meni kaverin kanssa illalla myöhään meidän toiseen makuuhuoneeseen ja jäi sinne yöksi. He nussivat vielä kerran aamulla ennen kuin erosivat. Makuuhuoneen ovi oli hiukan auki kun he nussivat aamulla, näin kuinka vaimoa naitiin. Vaimo lähti aamulla töihin, mutta sanoi ennen lähtöään, hän tapaa illalla yhden puolitutun liikemiehen joka on kysynyt olisinko kiinnostunut olemaan hänen kanssaan yön hotellihuoneessa kun hän jää yöksi. Liikemies oli soittanut hänelle töihin muutama päivä sitten, kysynyt häntä ja he sopivat että hän jää yöksi liikemiehen hotelliin ensiksi syömään ja keskustelemaan. Tarkistin taas kerran että vaimon tavara on edustuskunnossa kun pääsee antamaan uudelle miehelle. Minule teki häijyä ja samalla höpöä kun kuulin että kaunis vaimoni antaa vieraalle miehelle.

    Kyllä on vaimo nyt tyytyväinen, otettu ja ylpeä itsestään kun pääsi eilen imemään ja nussimaan yhden komean liikemiehen kanssa. Kaverini vaimo, vaimon tyttöystävä soitti pari päivää sitten vaimolle ja sanoi että yksi hänen liikemiestuttu tulee kaverinsa kanssa käymään paikkakunnalla ja jäävät yöksi, pyysi häntä viettämään iltaa kanssaan, myös otettaisiin uusiksi yhdyntä ja suihinotto. Tyttöystävälle kävi hyvin, liikemies kysyi, olisiko hänen kaverilleen saatavilla myös nainen ja vaimon tyttöystävä sanoi tietävänsä kauniin ja halukkaan blondin joka ei ole turhan tarkka tavarastaan. Vaimoa nauratti kun kun kuuli että hän on helppo tapaus ja vastasi että tulen mielelläni mukaan neljänneksi. Vaimo sanoi minulle eilen ennen kuin kuin lähti panoksi, voit huoltaa alapääni, tavaran pitää olla edustuskunnossa, minä huolsin vitun mielelläni. Veimme naiset miehille hauskanpitoon yhteen edustusasuntoon.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä on vaimo nyt tyytyväinen, otettu ja ylpeä itsestään kun pääsi eilen imemään ja nussimaan yhden komean liikemiehen kanssa. Kaverini vaimo, vaimon tyttöystävä soitti pari päivää sitten vaimolle ja sanoi että yksi hänen liikemiestuttu tulee kaverinsa kanssa käymään paikkakunnalla ja jäävät yöksi, pyysi häntä viettämään iltaa kanssaan, myös otettaisiin uusiksi yhdyntä ja suihinotto. Tyttöystävälle kävi hyvin, liikemies kysyi, olisiko hänen kaverilleen saatavilla myös nainen ja vaimon tyttöystävä sanoi tietävänsä kauniin ja halukkaan blondin joka ei ole turhan tarkka tavarastaan. Vaimoa nauratti kun kun kuuli että hän on helppo tapaus ja vastasi että tulen mielelläni mukaan neljänneksi. Vaimo sanoi minulle eilen ennen kuin kuin lähti panoksi, voit huoltaa alapääni, tavaran pitää olla edustuskunnossa, minä huolsin vitun mielelläni. Veimme naiset miehille hauskanpitoon yhteen edustusasuntoon.

    Vaimoa naidaan taas tänään paljaalla ja ottaa vierasta miestä suihin. Vaimon tyttöystävä, kaverini vaimo soitti eilen ja sanoi, olisi hyvä panokeikka tiedossa, kaksi liikmiestä on tulossa seuraavana päivänä käymään paikkakunnalla ja he halusivat pari halukasta naista joiden kanssa voi pitää hauskaa ja hän sanoi tietävänsä yhden kauniin blondin kaverikseen, blondi on myös naimisissa mutta on käytettävissä. Vaimo sanoi tulevansa mielellään mukaan. Minä huolsin taas kerran vaimon vitun, se on minun tehtäväni. Vein äsken kaverini kanssa naiset yhteen yksityisasuntoon, miehet tulivat hakemaan naiset autolta, kättelimme ja luovutimme naiset miehille. Näin kuinka toinen mies suuteli vaimoani ja toinen käsi meni hameen alle, he nauroivat, katsoivat meitä ja menivät sisään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimoa naidaan taas tänään paljaalla ja ottaa vierasta miestä suihin. Vaimon tyttöystävä, kaverini vaimo soitti eilen ja sanoi, olisi hyvä panokeikka tiedossa, kaksi liikmiestä on tulossa seuraavana päivänä käymään paikkakunnalla ja he halusivat pari halukasta naista joiden kanssa voi pitää hauskaa ja hän sanoi tietävänsä yhden kauniin blondin kaverikseen, blondi on myös naimisissa mutta on käytettävissä. Vaimo sanoi tulevansa mielellään mukaan. Minä huolsin taas kerran vaimon vitun, se on minun tehtäväni. Vein äsken kaverini kanssa naiset yhteen yksityisasuntoon, miehet tulivat hakemaan naiset autolta, kättelimme ja luovutimme naiset miehille. Näin kuinka toinen mies suuteli vaimoani ja toinen käsi meni hameen alle, he nauroivat, katsoivat meitä ja menivät sisään.

    Haettiin kaverin kanssa vaimomme pois asunnolta sovittuna aikana, oli sovittu että naiset ovat miesten käytössä kolme tuntia, siinä ajassa naiset ovat kerenneet irrottamaan kalusta varvin suuunsa ja toisen kerran vittunsa sisään, naiset antavat miesten nussia paljaalla, he ovat kokeneita bisnespanoja, ammattipanoja. Yksi miehistä tuli avaamaan oven ja sanoi virnuillen, vaimonne ovat vielä miesten käytössä, ovat tosi hyviä panoja. Menimme sisään, yhden huoneen ovi oli auki, huoneessa oli iso, valtava sänky, vaimomme olivat kontallaan, heillä oli molemmilla kyrpä suussa ja toiset miehet nussivat heitä takaapäin paljaalla. Miehet nussivat vaimojamme suoraan suuhun, miehet huohottivat ja sanoivat, nyt huora ime kyrpää, ime huora ime ja vaimomme imivät kyrpää. Vaimojamme käsiteltiin pelkkinä huorina, miehiä oli kuusi vaikka oli sovittu parista miehestä joille vaimomme antaisivat. Ne miehet jotka nussivat vaimojamme, sanoivat meille kun huomasivat meidän olevan huoneen ovella, Nämä teidän vaimonne ovat parhaimpia huoria joita olemme naineet, antavat toi hyvin, kyllä on tiukka vittu tällä huoralla. Miehet laittoivat kätensä vaimojemme rinnoille ja panivat paljaalla meidän kauniita vaimojamme. Näimme kun miehet laukesivat vaimojemme vittujen sisään, miehet sanoit kalunsa vitun sisällä, spermaa valui vitusta ulos samalla, kyllä olette hyviä ja kauniita, halukkaita huoria, täytyy ottaa uusiksi joku kerta. Ne miehet joita otettiin suihin, laukesivat myös vaimojemme suuhun, spermaa valui suusta ja vitun sisältä, vaimomme olivat tehneet työnsä hyvin, ammattitaidolla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Haettiin kaverin kanssa vaimomme pois asunnolta sovittuna aikana, oli sovittu että naiset ovat miesten käytössä kolme tuntia, siinä ajassa naiset ovat kerenneet irrottamaan kalusta varvin suuunsa ja toisen kerran vittunsa sisään, naiset antavat miesten nussia paljaalla, he ovat kokeneita bisnespanoja, ammattipanoja. Yksi miehistä tuli avaamaan oven ja sanoi virnuillen, vaimonne ovat vielä miesten käytössä, ovat tosi hyviä panoja. Menimme sisään, yhden huoneen ovi oli auki, huoneessa oli iso, valtava sänky, vaimomme olivat kontallaan, heillä oli molemmilla kyrpä suussa ja toiset miehet nussivat heitä takaapäin paljaalla. Miehet nussivat vaimojamme suoraan suuhun, miehet huohottivat ja sanoivat, nyt huora ime kyrpää, ime huora ime ja vaimomme imivät kyrpää. Vaimojamme käsiteltiin pelkkinä huorina, miehiä oli kuusi vaikka oli sovittu parista miehestä joille vaimomme antaisivat. Ne miehet jotka nussivat vaimojamme, sanoivat meille kun huomasivat meidän olevan huoneen ovella, Nämä teidän vaimonne ovat parhaimpia huoria joita olemme naineet, antavat toi hyvin, kyllä on tiukka vittu tällä huoralla. Miehet laittoivat kätensä vaimojemme rinnoille ja panivat paljaalla meidän kauniita vaimojamme. Näimme kun miehet laukesivat vaimojemme vittujen sisään, miehet sanoit kalunsa vitun sisällä, spermaa valui vitusta ulos samalla, kyllä olette hyviä ja kauniita, halukkaita huoria, täytyy ottaa uusiksi joku kerta. Ne miehet joita otettiin suihin, laukesivat myös vaimojemme suuhun, spermaa valui suusta ja vitun sisältä, vaimomme olivat tehneet työnsä hyvin, ammattitaidolla.

    Emme olleet kaverini kanssa tietneet että vaimomme myös huoraavat tarvittaessa, antavat myös ryhmälle miehiä, ovat maksullisia ammattilaisia, bisneshuoria. Vaimot menivät pesemään maksullisen vittunsa ja ottivat vastaan jokaiselta mieheltä maksun käytöstään. Me katselimme kaverin kanssa hämmentyneinä kun vaimomme aivan luonnollisesti ottivat maksun suunsa ja vittunsa käytöstä, he olivat huoria, kauniit omat blondimme. Meillä on ihanat vaimot jotka ovat myös prostituoituja, huoria. Olimme ylpeitä huoraavista vaimoistamme, oli ilo nähdä kun kaksi miestä piti hauskaa vaimollani ja vaimon tyttöystävällä, huorilla. Jokainen mies suuteli vuorollaan vaimojamme, he hyväilivät kädellään vaimojemme paljaita vittuja, miehet olivat käyneet pesemässä kalunsa, vaimomme suutelivat ennen eroamistaa miesten kalun päätä meidän nähdessä tapahtuman, vaimomme eivät enää peitelleet sitä että ovat huoria jotka saavat maksun miesten elimien tyydyttämisestä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Emme olleet kaverini kanssa tietneet että vaimomme myös huoraavat tarvittaessa, antavat myös ryhmälle miehiä, ovat maksullisia ammattilaisia, bisneshuoria. Vaimot menivät pesemään maksullisen vittunsa ja ottivat vastaan jokaiselta mieheltä maksun käytöstään. Me katselimme kaverin kanssa hämmentyneinä kun vaimomme aivan luonnollisesti ottivat maksun suunsa ja vittunsa käytöstä, he olivat huoria, kauniit omat blondimme. Meillä on ihanat vaimot jotka ovat myös prostituoituja, huoria. Olimme ylpeitä huoraavista vaimoistamme, oli ilo nähdä kun kaksi miestä piti hauskaa vaimollani ja vaimon tyttöystävällä, huorilla. Jokainen mies suuteli vuorollaan vaimojamme, he hyväilivät kädellään vaimojemme paljaita vittuja, miehet olivat käyneet pesemässä kalunsa, vaimomme suutelivat ennen eroamistaa miesten kalun päätä meidän nähdessä tapahtuman, vaimomme eivät enää peitelleet sitä että ovat huoria jotka saavat maksun miesten elimien tyydyttämisestä.

    Nyt on aikaa jkirjoitella, vapaapäivä .Vaimo jää tänään illalla yhden liikemiehen käyttöön, antaa maksusta. Minä huolsin taas tottuneesti vaimon vitun aamulla kun kuulin että vaimolla on tärkeä panokeikka liikemiehen kanssa, huoran vittu pitää olla aina edustuskunnossa. Silloin kun haimme vaimomme miesten asunnolta, juttelimme tapahtuneesta, siitä että vaimomme ovat ammattilaisia. Vaimoni sanoi, olen koko kesän harjoitellut eri miesten kanssa suihinottoa, nyt osaan ottaa suihin kunnolla ja tarjota tavaraani maksajalle olen mielelläni huora joka antaa myös iilmaiseksi. Vaimo sanoi, miehet pitävät suihinotosta ja imen heitä heidän haluamalan tavalla, olen nykyään täyden palvelun huora.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nyt on aikaa jkirjoitella, vapaapäivä .Vaimo jää tänään illalla yhden liikemiehen käyttöön, antaa maksusta. Minä huolsin taas tottuneesti vaimon vitun aamulla kun kuulin että vaimolla on tärkeä panokeikka liikemiehen kanssa, huoran vittu pitää olla aina edustuskunnossa. Silloin kun haimme vaimomme miesten asunnolta, juttelimme tapahtuneesta, siitä että vaimomme ovat ammattilaisia. Vaimoni sanoi, olen koko kesän harjoitellut eri miesten kanssa suihinottoa, nyt osaan ottaa suihin kunnolla ja tarjota tavaraani maksajalle olen mielelläni huora joka antaa myös iilmaiseksi. Vaimo sanoi, miehet pitävät suihinotosta ja imen heitä heidän haluamalan tavalla, olen nykyään täyden palvelun huora.

    Vaimo kävi t'änään kotona, vaihtoi huoran alusvaatteet ja sukat päälleen ennen kuin lähti maksulliseksi bisnespanoksi imemään ja nussimaan miehen kanssa, minun oma kaunis bondini. Vaimo laittpi asiallisen jakkuåuvun alle, vaimo näytti liikenaiselta päällepäin, mustan huorien käyttämän korsetin, en ollut tietoinen että vaimollani on sellainen korsetti joka jätti rintojen yläosan näkyville, nännit näkyvät paljaina, pienet, mustat sukkanauhaliivit, ikkuhousut olivat ohut naru joka meni van välistä, paljas posiimivittu oli täysin näkyvillä. Vaimo laittoi ohuet sukat sääriinsä, laukkuun mukaan saumasukat jotka vaimo vaihtaa hotellihuneessa, kaunis meikki kasvoillaan. Vaimoni oli kaunis, samalla maksullinen huora,


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimo kävi t'änään kotona, vaihtoi huoran alusvaatteet ja sukat päälleen ennen kuin lähti maksulliseksi bisnespanoksi imemään ja nussimaan miehen kanssa, minun oma kaunis bondini. Vaimo laittpi asiallisen jakkuåuvun alle, vaimo näytti liikenaiselta päällepäin, mustan huorien käyttämän korsetin, en ollut tietoinen että vaimollani on sellainen korsetti joka jätti rintojen yläosan näkyville, nännit näkyvät paljaina, pienet, mustat sukkanauhaliivit, ikkuhousut olivat ohut naru joka meni van välistä, paljas posiimivittu oli täysin näkyvillä. Vaimo laittoi ohuet sukat sääriinsä, laukkuun mukaan saumasukat jotka vaimo vaihtaa hotellihuneessa, kaunis meikki kasvoillaan. Vaimoni oli kaunis, samalla maksullinen huora,

    On tämä viikko vapaata, aikaa kirjoitella. Vaimoni tuli illalla myöhään kotiin, oli ollut kuulemma hyvä keikka, mielyttävä liikmies joka maksoi hyvin, vaimo sanoi imeneensä miehen kyrpää ja oli itse nussinut miestä laukeamiseen saakka, kaksi laukeamista. Liikemies oli sanonut, hän suosittelee vaimoani myös muille liikemiehille kun tulevat paikkakunnalle ja heitä on monta niin saisiko vaimo jonkun muun myös kaverikseen. Vaimo olli sanonut, hänellä on yksi hyvä tyttökaveri joka on myös naimisissa, antaa nussia paljaalla, on blondi ja maksulinen huora, täyttää kaikki normaalit toiveet, asiakkaat ovat olleet naiseeen tyytyväisiä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    On tämä viikko vapaata, aikaa kirjoitella. Vaimoni tuli illalla myöhään kotiin, oli ollut kuulemma hyvä keikka, mielyttävä liikmies joka maksoi hyvin, vaimo sanoi imeneensä miehen kyrpää ja oli itse nussinut miestä laukeamiseen saakka, kaksi laukeamista. Liikemies oli sanonut, hän suosittelee vaimoani myös muille liikemiehille kun tulevat paikkakunnalle ja heitä on monta niin saisiko vaimo jonkun muun myös kaverikseen. Vaimo olli sanonut, hänellä on yksi hyvä tyttökaveri joka on myös naimisissa, antaa nussia paljaalla, on blondi ja maksulinen huora, täyttää kaikki normaalit toiveet, asiakkaat ovat olleet naiseeen tyytyväisiä.

    Vaimon ja hänen tyttöystävänsä on neljä liikemiestö tilannut huorakseen, he ovat olleet liiikemiesten käytössä iltapäivästä lähtien,. vVimme kaverimme kanssa vaimomme miesten käyttöön yhteen yksityistaloon, haemme naiset parin tunnin päästä kotiin. Vaimomme eivät enää peittele olevansa prostituoituja, alan ammattilaisia, kyrvänlutkuttajia jionka he osaavat tosi hyvin. Miehet ja asiakkaat kehuvat aina kuinka hyvin vaimomme imevät kyrpää, myös tarjoilevat tavaransa hyvin. Vaimoni pukeutui ennen lähtöä huoraksi seksikkäisiin huoran alusvaatteisiin. En ole tiennyt että vaimollani on tosi monia huorien käyttämiä alusvaatteita, sukkia ja muita hepeniä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vaimoni on risteilyllä tyttöystävänsä kanssa ja sain häneltä aamulla tekstari, jossa kertoi olleensa kahden miehen kanssa, on ollut hauskaa, saivat nussia paljaalla. Vaimo muisti minua kuvalla jonka tyttöystävä oli ottanut kuvassa näkyy vaimon pää, mies on siten että näkyy kuinka kalu on tavaran sisällä, vaimon sääret ovat miehen niskan takana. oli mukavaa saada kuva. Minun vaimoni on ihana.

    Kuvat on kivoja


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimon ja hänen tyttöystävänsä on neljä liikemiestö tilannut huorakseen, he ovat olleet liiikemiesten käytössä iltapäivästä lähtien,. vVimme kaverimme kanssa vaimomme miesten käyttöön yhteen yksityistaloon, haemme naiset parin tunnin päästä kotiin. Vaimomme eivät enää peittele olevansa prostituoituja, alan ammattilaisia, kyrvänlutkuttajia jionka he osaavat tosi hyvin. Miehet ja asiakkaat kehuvat aina kuinka hyvin vaimomme imevät kyrpää, myös tarjoilevat tavaransa hyvin. Vaimoni pukeutui ennen lähtöä huoraksi seksikkäisiin huoran alusvaatteisiin. En ole tiennyt että vaimollani on tosi monia huorien käyttämiä alusvaatteita, sukkia ja muita hepeniä.

    Vaimoni nukkuu nyt, Oli eilen huoraamassa entisen työkaverinsa kanssa ja haimme naisen miehen kanssa vaimomme illalla myöhään kotiin kun olivat tehneet työnsä, olivat tyydyttäneet neljä liikemiestä. Entinen työkaveri oli meillä kotona kolme viikkoa sitten, he eivät tienneet että vaimoni antaa myös maksusta, on ammattilainen. Vaimon työpuhelin soi mistä vaimon voi tilata huoraksi. Vieraat kuulivat puhelun kun vaimoni sopi seuraavalle päivälle paikan missä antaa liikemiehelle. Vaimoni on liikemiespano. Vieraat vähän punasteli kun kuulivat puhelun, vaimoni sanoi heille, olen nykyään maksullinen huora, ammattilainen. Vaimoni kysyi naiselta, annatko sinä miehille, olet kaunis blondi josta miehet ovat varmasti kiinnostuneita. Nainen punasteli ja sanoi, käyn pari kertaa kuussa liikematkoilla, annan aina illallisen jälkeen jollekin mukavalle miehelle. Vaimoni sanoi, minä annan nussia paljaalla jos kalussa ei ole tauteja, saa laueta sisään, asiakkaat maksavat hyvin kun saavat nussia naimisissa olevaa blondia paljaalla ja laueta sisään. Nainen sanoi, minä annan myös nussia paljaalla jos tiedän että kalu on puhdas, muuten pitää käyttää kortonkia varmuuden vuoksi. Vaimoni sanoi, minun mieheni kävi viimeksi apteekissa ostamassa minulle erilaisia kortonkeja, joskus niitä tarvitaan, sanoin että siellä on tuttu henkilö, hänelle voi sanoa että kortongit tulevat hänelle, myyjä tietää millaisia kortonkeja ostan. Minä sanoin, apteekissa ei ollut silloin muita ihmisiä kun kävin hankkimassa kortongit, sanoin myyjälle kenelle kortongit tulevat. Myyjä hymyili minulle ja sanoi, vaimosi pitää hyvää huolta itsestään, ei pääse tulemaan tauteja kun on miesten kanssa yhdynnässä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimoni nukkuu nyt, Oli eilen huoraamassa entisen työkaverinsa kanssa ja haimme naisen miehen kanssa vaimomme illalla myöhään kotiin kun olivat tehneet työnsä, olivat tyydyttäneet neljä liikemiestä. Entinen työkaveri oli meillä kotona kolme viikkoa sitten, he eivät tienneet että vaimoni antaa myös maksusta, on ammattilainen. Vaimon työpuhelin soi mistä vaimon voi tilata huoraksi. Vieraat kuulivat puhelun kun vaimoni sopi seuraavalle päivälle paikan missä antaa liikemiehelle. Vaimoni on liikemiespano. Vieraat vähän punasteli kun kuulivat puhelun, vaimoni sanoi heille, olen nykyään maksullinen huora, ammattilainen. Vaimoni kysyi naiselta, annatko sinä miehille, olet kaunis blondi josta miehet ovat varmasti kiinnostuneita. Nainen punasteli ja sanoi, käyn pari kertaa kuussa liikematkoilla, annan aina illallisen jälkeen jollekin mukavalle miehelle. Vaimoni sanoi, minä annan nussia paljaalla jos kalussa ei ole tauteja, saa laueta sisään, asiakkaat maksavat hyvin kun saavat nussia naimisissa olevaa blondia paljaalla ja laueta sisään. Nainen sanoi, minä annan myös nussia paljaalla jos tiedän että kalu on puhdas, muuten pitää käyttää kortonkia varmuuden vuoksi. Vaimoni sanoi, minun mieheni kävi viimeksi apteekissa ostamassa minulle erilaisia kortonkeja, joskus niitä tarvitaan, sanoin että siellä on tuttu henkilö, hänelle voi sanoa että kortongit tulevat hänelle, myyjä tietää millaisia kortonkeja ostan. Minä sanoin, apteekissa ei ollut silloin muita ihmisiä kun kävin hankkimassa kortongit, sanoin myyjälle kenelle kortongit tulevat. Myyjä hymyili minulle ja sanoi, vaimosi pitää hyvää huolta itsestään, ei pääse tulemaan tauteja kun on miesten kanssa yhdynnässä.

    Sanoin farmaseutille, on turvallinen olo kun kuulen että vaimoni huolehtii hyvin itsestään, miehiä on paljon jotka pääsevät nussimaan vaimoani, saako kysyä, annatko sinä muille kuin miehellesi, sinulla on sormukset sormissa, olet naimisissa. Nainen sanoi, annan joskus, 2-3 kertaa kuussa mukaville miehille, kerron kyllä miehelleni että kävin vieraissa, mieheni arvostaa sitä kun kerron rehellisesti olleeni miesten kanssa. Farmaseutti sanoi, myös minulla on näitä kortonkeja varmuuden vuoksi jos en ole varma kalun puhtaudesta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sanoin farmaseutille, on turvallinen olo kun kuulen että vaimoni huolehtii hyvin itsestään, miehiä on paljon jotka pääsevät nussimaan vaimoani, saako kysyä, annatko sinä muille kuin miehellesi, sinulla on sormukset sormissa, olet naimisissa. Nainen sanoi, annan joskus, 2-3 kertaa kuussa mukaville miehille, kerron kyllä miehelleni että kävin vieraissa, mieheni arvostaa sitä kun kerron rehellisesti olleeni miesten kanssa. Farmaseutti sanoi, myös minulla on näitä kortonkeja varmuuden vuoksi jos en ole varma kalun puhtaudesta.

    Oli kiva jutella farmaseutin kanssa kanssa, pääsi kekustelemaan vaimon ammatista ymmärtäväisen naisen kanssa joka myös käy välillä vieraissa. Kysyin, oletko koskaan antanut maksusta, olet kaunis nainen. Nainen sanoi, annoin muutaman kerran kun opiskelin, sai lisätuloja. Nainen sanoi, minulla on yksi hyvä tyttöystävä joka antaa välillä maksusta, olen lähtenyt hänen kaverikseen kun on tarvittu kaksi naista, olen ollut joitakin kertoja mukana, en huoraa vakituisesti. Juteltiin siinä vähän aikaa ja läksin kotiin, annoin kortongit vaimolleni.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Oli kiva jutella farmaseutin kanssa kanssa, pääsi kekustelemaan vaimon ammatista ymmärtäväisen naisen kanssa joka myös käy välillä vieraissa. Kysyin, oletko koskaan antanut maksusta, olet kaunis nainen. Nainen sanoi, annoin muutaman kerran kun opiskelin, sai lisätuloja. Nainen sanoi, minulla on yksi hyvä tyttöystävä joka antaa välillä maksusta, olen lähtenyt hänen kaverikseen kun on tarvittu kaksi naista, olen ollut joitakin kertoja mukana, en huoraa vakituisesti. Juteltiin siinä vähän aikaa ja läksin kotiin, annoin kortongit vaimolleni.

    Vaimoni on nyt huoraamassa entisen työkaverinsa kanssa. Vaimo sai entisen työkaverinsa mukaan kokeilemaan huorana oloa, juteltiin silloin meillä kotona ja vaimoni sanoi, kun annat liikematkoilla muillekin kuin miehellesi, lähde mukaan kun tarvitaan kaksi huoraa, kysy mieheltäsi saatko lähteä mukaani, näyt olevan kiinnostunut ammatistani. Nainen punasteli ja sanoi, olen kiinnostunut kokeilemaan millaista olisi antaa maksusta, saanko mieheni kokeilla huoraamista. Vaimoni sanoi, otan aina myös suihin, olen opetellut suihinoton kunnolla, saa laueta suuhuni ja alapäähäni paljaalla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimoni on nyt huoraamassa entisen työkaverinsa kanssa. Vaimo sai entisen työkaverinsa mukaan kokeilemaan huorana oloa, juteltiin silloin meillä kotona ja vaimoni sanoi, kun annat liikematkoilla muillekin kuin miehellesi, lähde mukaan kun tarvitaan kaksi huoraa, kysy mieheltäsi saatko lähteä mukaani, näyt olevan kiinnostunut ammatistani. Nainen punasteli ja sanoi, olen kiinnostunut kokeilemaan millaista olisi antaa maksusta, saanko mieheni kokeilla huoraamista. Vaimoni sanoi, otan aina myös suihin, olen opetellut suihinoton kunnolla, saa laueta suuhuni ja alapäähäni paljaalla.

    Juteltiin siinä nelistään, minä sanoin ylpeänä, vaimoni antaa huoltaa alapäänsä posliiniksi miehille hauskanpitoon, se on minulle kuuluva tehtävä, pidän hyvää huolta vaimoni vitusta, vaimoni luottaa minuun että tavara on aina edustuskunnossa, pullea posliini jota on kivaa miesten nussia, suosittelen että annat vaimosi kokeilla huoraamista sanoin miehelle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juteltiin siinä nelistään, minä sanoin ylpeänä, vaimoni antaa huoltaa alapäänsä posliiniksi miehille hauskanpitoon, se on minulle kuuluva tehtävä, pidän hyvää huolta vaimoni vitusta, vaimoni luottaa minuun että tavara on aina edustuskunnossa, pullea posliini jota on kivaa miesten nussia, suosittelen että annat vaimosi kokeilla huoraamista sanoin miehelle.

    On nyt aikaa aina välillä kirjoitella vaimostani ja ystävättäristään. Vaimon entisen työkaverin mies punasteli kun kuuli että vaimonsa halusi kokeilla antamista maksusta, mies sanoi, luotan entiseen työkaveriisi koska hän huoraa säännöllisesti, on ammattilainen. Minä sanoin, voisit alkaa vaikka siitä että ajelet vaimosi vitun posliiniksi, se olisi sinun tehtäväsi, se tekee höpöä kun tiedät että vaimosi vittu on ajeltu vieraiden miesten käyttöön, minä voin näyttää kuinka teen ajelun vaimolleni, tee sinä samoin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    On nyt aikaa aina välillä kirjoitella vaimostani ja ystävättäristään. Vaimon entisen työkaverin mies punasteli kun kuuli että vaimonsa halusi kokeilla antamista maksusta, mies sanoi, luotan entiseen työkaveriisi koska hän huoraa säännöllisesti, on ammattilainen. Minä sanoin, voisit alkaa vaikka siitä että ajelet vaimosi vitun posliiniksi, se olisi sinun tehtäväsi, se tekee höpöä kun tiedät että vaimosi vittu on ajeltu vieraiden miesten käyttöön, minä voin näyttää kuinka teen ajelun vaimolleni, tee sinä samoin.

    Vaimolla oli pari päivää sitten yksi asiakastapaaminen, 2 tuntia oli sovittu, suihinotto ja pano paljaalla liikemiehen kanssa. Vaimolla meni kolme tuntia ja hän tuli kotiin tosi tyytyväisenä, oikein kehräsi. Kysyin mistä olet noin iloissasi ja vaimo sanoi,asiakas oli tosi komea liikemies joka oli varannut hänet käyttöönsä, mies oli miellyttävä, oli ilo imeä miehen kyrpää ja mies nussi hyvin ja kunnolla, ihastuin mieheen. Vaimo sanoi, annoin ilmaiseksi, teimme sinunkaupat kun miehen lauennut kalu oli sisälläni ja kädet rinnoillani, sovimme seuraavan tapaamisen parin viikon päähän yhteen hotelliin, jään sinne yöksi. Vaimo sanoi, oli ihanaa miehen kanssa, sinä voit viedä hänet hotellille miehen luokse, esittelen hänet sinulle ja jos haluat, voit nussia minua vaikka olen hyvin saanut, sain pari orgasmia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimolla oli pari päivää sitten yksi asiakastapaaminen, 2 tuntia oli sovittu, suihinotto ja pano paljaalla liikemiehen kanssa. Vaimolla meni kolme tuntia ja hän tuli kotiin tosi tyytyväisenä, oikein kehräsi. Kysyin mistä olet noin iloissasi ja vaimo sanoi,asiakas oli tosi komea liikemies joka oli varannut hänet käyttöönsä, mies oli miellyttävä, oli ilo imeä miehen kyrpää ja mies nussi hyvin ja kunnolla, ihastuin mieheen. Vaimo sanoi, annoin ilmaiseksi, teimme sinunkaupat kun miehen lauennut kalu oli sisälläni ja kädet rinnoillani, sovimme seuraavan tapaamisen parin viikon päähän yhteen hotelliin, jään sinne yöksi. Vaimo sanoi, oli ihanaa miehen kanssa, sinä voit viedä hänet hotellille miehen luokse, esittelen hänet sinulle ja jos haluat, voit nussia minua vaikka olen hyvin saanut, sain pari orgasmia.

    Kaunis blondi vaimoni on nyt juuri entisen työkaverinsa kanssa huoraamassa maksusta. Yksi liikemies soitti vaimolle viikko sitten, kuulin puhelun, kaiutin oli päällä, että heitä on neljä liikemiestä pitämässä hauskaa yhdessä edustusasunnossa lauantaina ja he haluaisivat kaksi blondia, huoraa joita saa nussia paljaalla. Liikemies sanoi, yksi huora kahdelle miehelle, kävisikö vaimolle 6 tunnin keikka ja ottaisi toisen huoran mukaan.Vaimo sanoi, hän on silloin vapaa, pyydän yhden tosi kauniin naimisissa olevan naisen mukaan, olemme molemmat naimisissa ja meitä saa nussia paljaalla ja otamme molemmat tietysti suihin.Vaimo pyysi entisen työkaverinsa mukaan, nainen lähti mielelllään mukaan. Naisen mies ei ole vielä oikein tottunut siihen että vaimonsa antaa maksusta ja on myös miesten kanssa ilmaiseksi. Sanoin miehelle, ajellaan yhdessä vaimojemme vitut posliiniksi, saa asiakkaat posliinia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaunis blondi vaimoni on nyt juuri entisen työkaverinsa kanssa huoraamassa maksusta. Yksi liikemies soitti vaimolle viikko sitten, kuulin puhelun, kaiutin oli päällä, että heitä on neljä liikemiestä pitämässä hauskaa yhdessä edustusasunnossa lauantaina ja he haluaisivat kaksi blondia, huoraa joita saa nussia paljaalla. Liikemies sanoi, yksi huora kahdelle miehelle, kävisikö vaimolle 6 tunnin keikka ja ottaisi toisen huoran mukaan.Vaimo sanoi, hän on silloin vapaa, pyydän yhden tosi kauniin naimisissa olevan naisen mukaan, olemme molemmat naimisissa ja meitä saa nussia paljaalla ja otamme molemmat tietysti suihin.Vaimo pyysi entisen työkaverinsa mukaan, nainen lähti mielelllään mukaan. Naisen mies ei ole vielä oikein tottunut siihen että vaimonsa antaa maksusta ja on myös miesten kanssa ilmaiseksi. Sanoin miehelle, ajellaan yhdessä vaimojemme vitut posliiniksi, saa asiakkaat posliinia.

    Kaunis blondi vaimoni on nyt nussimassa ja imemässä maksusta kahta liikemiestä. Vaimon entinen työkaveri antaa myös kahdelle, he ovat huoria. Haen naiset toisen naisen miehen kanssa kotiin yhdestä talosta parin tunnin päästä, kun ovat saaneet työnsä tehtyä. Vaimo antoi tänään päivällä lähinaapurille ensimmäisen kerran meilä kotona, toisessa makuuhuoneessa missä vaimo antaa välillä ilmaiseksi. Naapuri on poikamies, asunut muutaman kuukauden alueella. Pari viikkoa sitten vaimon haki pari asiakasta asuntomme läheltä autolla. Vein vaimon autolle, halusin nähdä miehet jotka kohta nussivat vaimoani ja ottaa heitä suihin. Vaimolla oli huippulyhyt minihamonen jossa oli edessä sivuhalkiot, ohut toppi, hameen alla oli narupikkuhousut joka meni vaon välistä, pullea posliini oli hyvin näkyvillä. Miehet tulivat ulos autosta, tervehdimme ja toinen mies laittoi omistajan ottein kätensä hameen alle. Vaimo hymyili ja laittoi kätensä miehen haarojen väliin ja hyväili housujen sisällä olevaa kalua. Näin kuinka hiukan sivummalla oleva naapuri näki tapahtuman, miehet eivä nähneet naapuria. Sanoin, tarkistin että vaimolla on erilaisia kortonkeja jos niitä tarvitaan, mutta tehän olette sanoneet vaimolle että teissä ei ole tauteja, voitte nussia paljaalla, se on hauskempaa. Vaimo ja miehet lähtivät, naapuri tuli esille ja tervehdimme. Sanoin naapurille, vaimo lähti viettämään iltaa, sinne tulee pari muuta miestä ja vaimon entinen työkaveri.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaunis blondi vaimoni on nyt nussimassa ja imemässä maksusta kahta liikemiestä. Vaimon entinen työkaveri antaa myös kahdelle, he ovat huoria. Haen naiset toisen naisen miehen kanssa kotiin yhdestä talosta parin tunnin päästä, kun ovat saaneet työnsä tehtyä. Vaimo antoi tänään päivällä lähinaapurille ensimmäisen kerran meilä kotona, toisessa makuuhuoneessa missä vaimo antaa välillä ilmaiseksi. Naapuri on poikamies, asunut muutaman kuukauden alueella. Pari viikkoa sitten vaimon haki pari asiakasta asuntomme läheltä autolla. Vein vaimon autolle, halusin nähdä miehet jotka kohta nussivat vaimoani ja ottaa heitä suihin. Vaimolla oli huippulyhyt minihamonen jossa oli edessä sivuhalkiot, ohut toppi, hameen alla oli narupikkuhousut joka meni vaon välistä, pullea posliini oli hyvin näkyvillä. Miehet tulivat ulos autosta, tervehdimme ja toinen mies laittoi omistajan ottein kätensä hameen alle. Vaimo hymyili ja laittoi kätensä miehen haarojen väliin ja hyväili housujen sisällä olevaa kalua. Näin kuinka hiukan sivummalla oleva naapuri näki tapahtuman, miehet eivä nähneet naapuria. Sanoin, tarkistin että vaimolla on erilaisia kortonkeja jos niitä tarvitaan, mutta tehän olette sanoneet vaimolle että teissä ei ole tauteja, voitte nussia paljaalla, se on hauskempaa. Vaimo ja miehet lähtivät, naapuri tuli esille ja tervehdimme. Sanoin naapurille, vaimo lähti viettämään iltaa, sinne tulee pari muuta miestä ja vaimon entinen työkaveri.

    Nyt on vapaapävä vaimon kanssa, vaimo on kyllä tilattu huoraksi illalla liikemiehille. Jäin juttelemaan silloin naapurin kanssa ja naapuri sanoi minulla olevan kaunis vaimo josta näköjään muutkin miehet pitävät. Naapuri sanoi, näin kuinka toinen mies laittoi kätensä omistavasti vaimosi hameen alle ja hyväili vaimosi häpyhuulia, hame nousi silloin hetkeksi ylös, vaimosi hyväili miehen etumusta, vaimollasi on posliini.Sanoin, minä huollan, ajelen aina vaimon alapään posliiniksi, miehet pitävät posliinista ja vaimosta on helpompaa pitää posliini puhtaana kun miehet laukeavat sisään nussimisen lopussa. Sanoin, vaimo antaa miesten nussia paljaalla jos kalussa ei ole tauteja, vaimolla on tietysti ehkäisy kunnossa eikä ole tauteja. Sanoin, vaimolla on aina kyllä mukanaan kortonkeja jos niitä tarvitaan, se kuuluu minun tehtäviin että niitä on vaimon käsilaukussa, välillä niitä tarvitaan. Sanoin, kun vaimo on antanut iskeä itsensä ja jos ei ole varma ettei ole tauteja, silloin pitää käyttää kortonkia. Sanoin, vaimoni ottaa tosi hyvin suihin miehiä, kaikki miehet ovat pitäneet vaimon suihinotosta. Sovittiin siinä että naapuri tulee käymään meillä kotona joku päivä kun vaimoni on kotona päiväkahville ja tutustuu vaimooni, voi saada häneltä jos hyvin käy vaimon huoneessa. Kaveri tuli käymään meillä ja vaimo piti miehestä, he menivät nussimaan ja suihinottoon makuuhuoneeseen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nyt on vapaapävä vaimon kanssa, vaimo on kyllä tilattu huoraksi illalla liikemiehille. Jäin juttelemaan silloin naapurin kanssa ja naapuri sanoi minulla olevan kaunis vaimo josta näköjään muutkin miehet pitävät. Naapuri sanoi, näin kuinka toinen mies laittoi kätensä omistavasti vaimosi hameen alle ja hyväili vaimosi häpyhuulia, hame nousi silloin hetkeksi ylös, vaimosi hyväili miehen etumusta, vaimollasi on posliini.Sanoin, minä huollan, ajelen aina vaimon alapään posliiniksi, miehet pitävät posliinista ja vaimosta on helpompaa pitää posliini puhtaana kun miehet laukeavat sisään nussimisen lopussa. Sanoin, vaimo antaa miesten nussia paljaalla jos kalussa ei ole tauteja, vaimolla on tietysti ehkäisy kunnossa eikä ole tauteja. Sanoin, vaimolla on aina kyllä mukanaan kortonkeja jos niitä tarvitaan, se kuuluu minun tehtäviin että niitä on vaimon käsilaukussa, välillä niitä tarvitaan. Sanoin, kun vaimo on antanut iskeä itsensä ja jos ei ole varma ettei ole tauteja, silloin pitää käyttää kortonkia. Sanoin, vaimoni ottaa tosi hyvin suihin miehiä, kaikki miehet ovat pitäneet vaimon suihinotosta. Sovittiin siinä että naapuri tulee käymään meillä kotona joku päivä kun vaimoni on kotona päiväkahville ja tutustuu vaimooni, voi saada häneltä jos hyvin käy vaimon huoneessa. Kaveri tuli käymään meillä ja vaimo piti miehestä, he menivät nussimaan ja suihinottoon makuuhuoneeseen.

    Istuttiin iltaa nelistään, vaimon entinen työkavri ja hänen miehensä, vaimo kertoi heille että on ollut hauskaa käydä kesälavoilla, olen saanut tosi monia miehiä eri lavoilla illan lopussa, hänet on isketty tanssin aikana. Pyysin luvan mieheltäni kun halusin nussia mukavan miehen kanssa, ja sain luvan. Oli ihanaa, kaveri nussi minua paljaalla ja laukesi sisääni. Vaimo täpinöissään kun lähdemme muutaman päivän päästä kesän ensimmäiselle lavalle nelistään, vaimo sanoi haluavansa olla taas kesäpanona. Vaimo sanoi naiselle, sinä varmaan myös annat mukaville miehille, kauniit blondit kesäiltana halukkaina pitämään hauskaa miesten kanssa. Nainen vähän punasteli ja sanoi, saanko mieheni antaa miehille jos kaveri on kiva ja mukava, olisi varmaan hauskaa olla kesäpanona. Mies sanoi, olethan sinä muulloinkin miesten kanssa, voit antaa.


  • Hyvin kirjoitettu. Eikös mökki kauppa käy kuumana nyt?

  • Anonyymi

   Hyvä tarina, mutta siinä häiritsi työpaikan korostaminen (niin kuin viimeksi ylitöissä sovittiin / niinkuin viimeksi toimistolla). Tuskin oikeassa tilanteessa tuollaisia sanotaan? Kirjoittajan tarkoituksena oli kai tuoda esille, että parittelijat ovat työkavareita.

  • Anonyymi

   Onko Kuopiossa päin liikenteessä naisia/pariskuntia jotka olis 34v kundin seuraa vailla?

  • Anonyymi

   H­­ei! Om­a stream. Sisää­­nkäynti k­­­aiki­­­lle, jotk­­­a haluavat pi­­­tää ha­­­uskaa 👉 http://6453777.com/H/d5QP 👈

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 138 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   175
   2070
  2. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1879
  3. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   48
   1025
  4. Kirjoitan sulle sydämestäni

   Syvin toiveeni on päästä kanssasi suhteeseen, saada tutustua sinuun ja että sinäkin tuntisit minut sellaisena kuin olen. Minulla on paljon rakkautta s
   Tunteet
   53
   729
  5. uskallatkohan laittaa

   Kerro jotain mistä sinussa pidän? Tunnemme toisemme riittävän hyvin tietääksemme toisistamme nämä asiat melko osuvasti.
   Ikävä
   36
   718
  6. Meillä on vain telepaattinen suhde

   Tai siis mulla suhun. Yksipuolinen se on, ja romanttinen kaikesta huolimatta. Mielikuvitus korvaa sen, mitä ei koskaan ollut.
   Ikävä
   61
   664
  7. Homseksuaaliksi syntyminen - vuosisadan sumutus?

   Tieteellinen fakta on ettei homoseksuaaliksi voi syntyä vaan homoseksuaaliksi ruvetaan. Tätä kylmää ja itsestäänselvää tosiasiaa ei aivan viime vuosik
   Luterilaisuus
   254
   662
  8. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   69
   639
  9. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   238
   617
  Aihe