Tämä on aivan hirveä järkytys ja pettymys!

Minä olen riehunut tällä palstalla jo kymmenen vuotta. Olen kirjoitellut vaikka minkälaisia tarinoita mustatakseni Toyotaa. Kirjoitellut tien sivuun jääneistä Toyotoista, keksinyt nähneeni niitä hinausauton lavoilla, kirjoitellut tarinoita joita olen muka kuullut kahviloissa, kertonut tavanneeni yksinkertaisia Toyotan omistajia, keksinyt kaikenlaisia Toyotan vikoja joista olen muka kysynyt vastausta tällä palstalla, väittänyt Toyotan huoltojen olevan järkyttävän kalliita, ottanut kaikkein pitkäaikaisimman huolenpitosopimuksen laskurista ja kertonut olevan sen todella kallis, olen suorastaan raivopäisesti keksinyt Toyotan ruostuvan välittömästi oston jälkeen, kirjoitellut Toyotan diesel-moottoreista sepittämiäni tarinoita, väittänyt Afrikan olevan ainoa Toyotan markkina-alue, raivonnut Toyotan liian tiheistä huolloista, suorastaa huutanut yrittäen valehdella Toyotan ajo-ominaisuuksista, yrittänyt väittää kaikenlaisin keinon Toyotan olevan turvaton auto, vaikka siinäkin asia on aivan päinvastoin, yrittänyt tehdä Toyotasta vanhanaikaisen, vaikka sillä on teknisesti kaikkein innovatiivisemmat autot. Minä käytän kaiken mielikuvitukseni tehdäkseni modernista autosta vanhanaikaisen.

Minä olen vuosikausia käyttänyt makkaravertausta, yrittääkseni kääntää innovatiivisten, edelläkävijöiden ja modernien autojen valmistajan autojen mielikuvan halvaksi, vaikka Toyota on aina ollut suunnannäyttäjä muulle autoteollisuudelle mm. hybridi- ja vetyautoillaan ja modernilla muotoilullaan. Muut tulevat kaukana jäljestä. Kaikki tämä vaivannäköni näyttää kuitenkin olleen täysin turhaa. Niin turhaa.

Minä olen myös koko ajan metelöinyt Toyotan takaisinkutsuista, vaikka kyse on ollut vain Toyotan huolenpidosta asiakkaistaan ja autoistaan. Kaikki on ollut täysin turhaa. Niin turhaa kaikki. Maailmani on romahtanut.

Minä niin raivostuin kun joku moitti Octaviaa kalliiksi ja sen korjauskuluja suureksi, että kirjoitin siihen jälkeen 10 viestiä kahdessa minuutissa.

Edelleen minä jatkan Esson nurkkapöydän valheellisilla keksimilläni jutuilla enkä tajua, että niiden uskottavuus on mennyt täysin ja kirjoitan kaikkea perätöntä Toyotan ruostumisista, vaikka kirjoituksiini ei enää kukaan uskoisikaan. Minä nostan esiin myös kuusi vuotta vanhoja keksimiäni kirjoituksia ja toivon etteivät lukijat sitä huomaisi. Minä kääntelen aiempien kirjoittajien tekstejä päälaelleen ja taidan saattaa itseni tällä tavoin vain naurunalaiseksi. Jokaisen liikenneonnettomuuden minä aina kerron tapahtuneen Toyotalle, vaikka onnettomuuteen osallisilla autoilla ei olisi mitään tekemistä Toyotan kanssa.

Suurin tuskani on uuden Priuksen myyntimäärät. Autoahan on kehuttu kaikkialla Euroopassa. Toyotia myytiin maaliskuussa 300 autoa enemmän kuin toiseksi tullutta vikawagenia, vaikka uusi Prius ei ollut edes markkinoilla. Samoin uusi RAV4 on tullut juuri markkinoille ja vieläpä hybridinä. Ja C-HR:kin on tulossa. Ja joka toinen ostaa vielä kaiken lisäksi hybridin, joita muilla valmistajilla on tarjolla pelkkinä asiakkaiden kokeiluversioina. Toyotalla sellainen on ollut markkinoilla jo 20 vuotta ja on todettu kaikkien aikojen kestävimmäksi autoksi. Minä piehtaroin tuskissani. Minä piehtaroin. Piehtaroin tuskissani.

Olen kuullut järkyttäviä uutisia uuden Priuksen tilausmääristä. Niitä on tilattu aivan jumalattomasti ja taksimiehetkin ovat niitä tilanneet paljon. Vapisen, tärisen ja tutisen. Vaikka olen käyttänyt kaikki voimani Priuksen hakkumiseen kaikkialla. Kaikki on ollut aivan turhaa.

JATKUU SEURAAVASSA VIESTISSÄ...
Ilmianna
Jaa

68 Vastausta


JATKUU...

Olen kirjoitellut painavista hybrideistä ja tavaratilaa vievistä akuista, mutta nyt nuokin väitteeni on osoitettu täysin vääriksi. Akusto ei pienennäkään mitään tilaa ja hybridi onkin kevyempi kuin vanhanaikaiset autot. Minä olen niin turhautunut ja pettynyt. Minä en jaksa.

On tämä hirveä pettymys. Hesarin jutun kun piti tuhota kaikki Toyotan hybridit, mutta Tekniikan Maailman autoinsinööri kirjoittikin samana päivänä kylmän viileästi aivan toisenlaisen totuuden.

Ihan minä itse keksin oikein älykkään jutun: Tata ostaa Toyotan. Aivan upeimpana huijaustekstinäni minä pidän tätä: "Ave verso D4D hyytyy"

Tänäänkin olen istunut koneella aamukuudesta alkaen ja yrittänyt tehdä kaikkeni mustatakseni Toyotaa, mutta kaikki näyttää tänäänkin olleen aivan turhaa. Jälleen kerran älykkäämmät ovat voittaneet minut ja toimeksiantajani uhkaa lopettaa palkanmaksun.

Minä olen niin väsynyt jankuttamaan vuodesta toiseen tätä samaa paskaa Toyotan rumuudesta, vanhanaikaisuudesta, pääjohtajan anteeksipyynnöistä, takaisinkutsuista, ruosteesta jne. jne. Minä en jaksa enää kun tiedän, että tässä ei ole mitään perää. Mutta minun vahvaa uskoani autojen ja varsinkin niiden mittaristojen pysymisestä entisenlaisena ei mikään murenna.

Minä olen täällä trollannut vuosia ja haukkunut Toyota-liikkeitä kirjoitellen itse pitkiä ketjuja ja silti vaan Toyotaa ostetaan ja Toyotalla on kaikkein tyytyväisimmät asiakkaat. Olen täällä hulluna metelöinyt, että Toyota ei kestä kilometrejä, mutta nyt minulle on juurta jaksain selvitetty, että en ole osannut ymmärtää lukemaani.
Tänään minä tunnen itseni täydellisesti lyödyksi, nurkkaan ahdistetuksi ja aseettomaksi Toyota-yhteisöä vastaan. Olen täysin voimaton ja murtunut. Kaikki minun väitteeni ovat paljastuneet täysin perättömiksi, joille ei löydy perusteluita mistään. Toyota-yhteisö on esittänyt kaikki väitteensä perusteltuina linkkeineen. Minä en voi löytää perusteluja täysin ylivoimaista Toyotaa vastaan. Nyt minä hypin seinille ja juoksen ympyrää. Viekää minut hoitoooooooooooooooooooon! Viekäääääääääääää!

Tämä on aivan hirveä pettymys. Näen kuinka Toyotan liikkeen ovista ajavat koko ajan uusia autoja ulos ja Toyotien myyntimäärät vain nousevat ja nousevat. Nytkin alkuvuonna myivät 1152 autoa enemmän kuin viimevuoden alkupuoliskolla. Minä olen niin pettynyt. Mustaamiseni ei tehoa ollenkaan ja kaikkialla vaan kehutaan Toyotia. Toyota elää luottamuksella ja tyytyväisyydellä. Minä olen niin pettynyt. Juoksen vain ympyrää ja hypin seinille.

Minä olen tämän palstan Devil ja yritän estää ihmisiä ostamasta Toyotaa, koska sillä ajamalla voi tuntea päässeensä taivaaseen.

Kaikkiin noihin kirjoituksiini olen myös aivan itse innokkaasti vastaillut haukkuen Toyotaa. Kaikki tuon on kuitenkin ollut päinvastoin Toyotan eduksi.

Toimeksiantajani soitti, huusi ja kiroili ja aikoi lopetta palkanmaksun, jos en menesty paremmin. Minä en jaksa, pysty enkä kykene. Mi mi mi mi mi minua va va va va va va vapisuttaa. Pa pa pa pahalta näyttää. Vo vo vo vo vokkelohalli ihan tyhjänä. Korjaamoon vuoden jono takuukorjauksia.

Minä olen todella pettynyt noiden Toyotan hybridien suuriin myyntimääriin. Kuusi kymmenestä ensimmäisen vuosipuoliskon aikana ostetusta Auriksesta on ollut hybridejä. Niitä oli ostattu kaikkiaan alkuvuonna 1200 autoa. Kaikkia Toyotia yhteensä oli ostettu peräti 7019 autoa.

Yariksiakin oli myyty hybridinä 641 autoa ja kuukauden myynnissä ollutta RAV4:sta 213 autoa hybridinä.

Passatteja oli myyty hybridinä alkuvuonna vaivaiset 56 kappaletta. toivottavasti ihmeset eivät tiedä, että niiden latausta ei ole saatu toimimaan vieläkään.

Minä olen niin syvästi pettynyt ja järkyttynyt.

Tänään minä olen nostanut sata vuonna 2001 kirjoittamaani ketjua ylös, minua väheksyvät tekstit saavat minut aivan täysin suunniltaan ja sekaisin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tylsiä pitkiä listoja tässä avauksessa. Ei mitään sisältöä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
JATKUU.......

Minua niin vapisuttaa kun ajattelen Toyotan ylivoimaa uusien mallien muodosssa. Jouduun valehtelemaan korkeita kulutuslukemia ja siitä että Toyota ei muka lämpeä talvitestissä. Samoin valehtelen siitä että uudetkaan Toyotat eivät kulje minnekään vaan nollasta sataan menee yli 12 sekuntia. En voi Toyotan ylivoimalle mitään edes valehtelemalla.

Toyotaa ostettiin viimevuomma yli 600 kpl enemmän kuin edellisvuonna. Valehtelin että Toyotan markkinaosuus on laskussa koska tuo ylivoimainen myynninkasvu vitutti niin paljon.

Olen valehdellut myös siitä että Amerikassa 1,5 miljoonaa Toyotaa on ruostumassa puhki koska minua vituttaa se että oikeasti toyotat on tehty alumiinista joka ei ruostu koskaan ja Toyota on ikuinen auto. Ja paras ajaa sekä kuluttaa vain kaksi litraa sataselle vaikka kiityy nollasta sataan alle kolme sekuntia. Tämän kaiken vuoksi trollaan aivan simona ja valehteleeen.

Ai niin, meinasi unohtua tämä pakollinen osuus änkytystehosteilla, Se aina korostaa viestiäni upeasti. Eikö ole hienosti keksitty.

Mi mi mi mi mi minua va va va va va va vapisuttaa. Pa pa pa pahalta näyttää.
Ilmianna
Jaa
Kuin suoraan Teron jokaviikkoisesta soidinkutsusta, naarasta ei vaan näy ei kuulu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
8 VASTAUSTA:
trollipoju vastasi ikäänkuin poju jotain ymmärtäisi naaraista. Mistäpä sitä kokemusta pojulle voisikaan tulla kun istuu koneella aamusta iltayöhön säännöllisesti kuin hautova lintu vähintään 18 h/vrk omia oksennuksiaan toistellen. Nolo tapaus tämä Toyota-trollipoju.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Toyota-palstan kirjoitti:
trollipoju vastasi ikäänkuin poju jotain ymmärtäisi naaraista. Mistäpä sitä kokemusta pojulle voisikaan tulla kun istuu koneella aamusta iltayöhön säännöllisesti kuin hautova lintu vähintään 18 h/vrk omia oksennuksiaan toistellen. Nolo tapaus tämä Toyota-trollipoju.
Salli taas nauraa. Sinussa ei ole miestä kuin sotun loppuosa ja sekin on aikanaan tehty kirjausvirhe.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
Toyota-palstan kirjoitti:
trollipoju vastasi ikäänkuin poju jotain ymmärtäisi naaraista. Mistäpä sitä kokemusta pojulle voisikaan tulla kun istuu koneella aamusta iltayöhön säännöllisesti kuin hautova lintu vähintään 18 h/vrk omia oksennuksiaan toistellen. Nolo tapaus tämä Toyota-trollipoju.
Tojota on oksennuspussi.Itse olet virhe.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
älä.himoitse.pojua kirjoitti:
Tojota on oksennuspussi.Itse olet virhe.
trollipojua satutti kovasti kun vähän avattiin sen profilointia. Luuletko poju ettei täällä osata tehdä johtopäätöksiä palstakäytöksestäsi, yh-äipän järjestämiä muutaman minuutin ruokintataukoja myöten. Muita taukojahan ei tarvita kun voi kusta tyhjään limsapulloon ja yh-äippä vaihtaa vaipat päivittäin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Toyota-palstan kirjoitti:
trollipojua satutti kovasti kun vähän avattiin sen profilointia. Luuletko poju ettei täällä osata tehdä johtopäätöksiä palstakäytöksestäsi, yh-äipän järjestämiä muutaman minuutin ruokintataukoja myöten. Muita taukojahan ei tarvita kun voi kusta tyhjään limsapulloon ja yh-äippä vaihtaa vaipat päivittäin.
Sinulla on jo katetri. Et tarvitse mitään taukoja.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Toyota-palstan kirjoitti:
trollipojua satutti kovasti kun vähän avattiin sen profilointia. Luuletko poju ettei täällä osata tehdä johtopäätöksiä palstakäytöksestäsi, yh-äipän järjestämiä muutaman minuutin ruokintataukoja myöten. Muita taukojahan ei tarvita kun voi kusta tyhjään limsapulloon ja yh-äippä vaihtaa vaipat päivittäin.
Sinun ikäisillä huru-ulkoilla reistaileva eturauhanen vaikeuttaa jo selvästi elämää. Pidemmän päälle katkonainen yöuni näkyy jatkuvana ärtyneisyytenä, joka sinun tapauksessani valitettavasti on heijastunut jo kauan kirjoituksissa. Samaa idioottimaista skeidaa päivästä toiseen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Terolla näitä sekoiluhetkiä piisaa. Nämä naaraiden soidinkutsut tuskin tuovat tulosta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
pojutko.taas.mielessä kirjoitti:
Salli taas nauraa. Sinussa ei ole miestä kuin sotun loppuosa ja sekin on aikanaan tehty kirjausvirhe.
Erittäin hyvin sanottu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tero tahtoo mieluummin Tojon, se ei petä, ei jätä ja on halvempi ylläpitää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kevään tulessa tunnen itseni yhä sairaammaksi ja sairaammaksi ja sairaammaksi ja jairaammaksi ja sairaamaksi ja sairaammaksi sairaammaksi ja sairaammaksi ja sairaammaksi ja jairaammaksi ja sairaamaksi ja sairaammaksi sairaammaksi ja sairaammaksi ja sairaammaksi ja jairaammaksi ja sairaamaksi ja sairaammaksi sairaammaksi ja sairaammaksi ja sairaammaksi ja jairaammaksi ja sairaamaksi ja sairaammaksi.
Ilmianna
Jaa
heh :D tää on hyvä mutta niin totta kuin olla voi, kertoo aivan täysin tästä ocupelle tyypistä joka yrittää mustamaalata toyotan mainetta ja syytää volkkarikonsernin kaikki viat toyotan syyksi :) tämä samainen ocu1.8tsiwepasto trollailee myös vag areenalla ja ilta-sanomien auto palstalla ja poistattaa suutuspäissään kaikki aasialaisia autoja kehuvat viestit ja wv konsernin romuja mollaavat viestit. käyttää ilta-sanomien sivuilla nimimerkkejä mä,jeps jeps,jep jep,ocu, 426hemi,zkoda,vag,kärtsy,litiumia holistille,pena, pappa ja kymmeniä kymmeniä muita nimimerkkejä :D siis tää tyyppi on oikeesti hoitoa vaativa, vakavasti narsistinen tyyppi, isällään on skoda octaavia eikä itsellään autoa ole kun koulupoika vielä on ja isin skooda ropposta kehuu viimeisen päälle vaikka pajallahan se romu seisoo harva se viikko :D katsokaapa kun tänään tuli ilta-sanomien sivulle juttu amarokista kiikussa niin alkaa mollaavat viestit hävitä illan mittaan :) siis tää tyyppi on OIKEESTI SAIRAS!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
sekopäähän Toyota-trollipoju on aina ollut. Selvä skitsofreenikko.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
On sinulla mielenterveysongelmia enemmän kuin yhdelle toivoisi, enemmän melkein kuin tuolla Tojohönöllä
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Sellainen_ kirjoitti:
sekopäähän Toyota-trollipoju on aina ollut. Selvä skitsofreenikko.
Poju paasaa totuuksia.Ei ole sekopää.Jos elät siinä fantasiassa eittä toyota on laatua ja Lexus on luksustusta kannattas mennä tutkituttaa nuppis uudelleen ja tarkistuttaa lääkitys.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
corrosive.corolla kirjoitti:
Poju paasaa totuuksia.Ei ole sekopää.Jos elät siinä fantasiassa eittä toyota on laatua ja Lexus on luksustusta kannattas mennä tutkituttaa nuppis uudelleen ja tarkistuttaa lääkitys.
parasta laatua omassa sarjassaan ja Lexus on luxusta. Eihän sitä kukaan järkevä ihminen edes ilkeä kiistää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Miksi minun ei anneta ivata, pilkata ja herjata Toytaa? Minä olen niin väsynyt.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Anna mennä vaan.Kerro totuus niistä itäautomobiileistä.Paskoja ne on aina ollut eikä muuksi muutu.Ei opi killisilmä autonrakennusta ei
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
lahosi.leksukseni kirjoitti:
Anna mennä vaan.Kerro totuus niistä itäautomobiileistä.Paskoja ne on aina ollut eikä muuksi muutu.Ei opi killisilmä autonrakennusta ei
Toyota-trollipojulle kun on niin YKSIN puolustamassa Vw-konsernin paskalaatua ja solvaamassa Toyotaa. Jokaisessa keskustelussa saa kynsilleen kun ei ymmärrä ettei mielipuolisilla valheilla ja väitteillä pärjää jäätävää faktaa vastaan vaikka trollaa 18 h/vrk päivästä toiseen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Minä olen nyt hoidossa. En jaksanut enää ivata, pilkata ja herjata Toyotaa ja sen omistajia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
Olen varma, että jo huomenna se "kaksoisolentosi" kertoilee trollipojuistasi ja yh-äidistä jne.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
hoitosi.ei.este kirjoitti:
Olen varma, että jo huomenna se "kaksoisolentosi" kertoilee trollipojuistasi ja yh-äidistä jne.
trollipojun säälittävä oksennus. Jos kysyttäisiin, kuka on koko Suomi 24:n noloin ja lapsellisin trolli, sijoittuisit varmasti kärkitiloille. Niin sairasta, noloa ja lapsellista koko 10 vuotisen trolliurasi tuotokset ovat olleet. Pelottaa oikein ajatellakin, kuinka paljon vahinkoa olet Vw-konsernin julkisuuskuvalle sekoiluillasi aiheuttanut. Parasta tässä on että kaikki trollauksesi on satanut Toyotan laariin kun sinä poju et ole tollona tajunnut että tällaisissa tapauksissa vahvoilla ovat ne jotka pääsevät lyömään ns. vastapalloon.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Toyota-palstan kirjoitti:
trollipojun säälittävä oksennus. Jos kysyttäisiin, kuka on koko Suomi 24:n noloin ja lapsellisin trolli, sijoittuisit varmasti kärkitiloille. Niin sairasta, noloa ja lapsellista koko 10 vuotisen trolliurasi tuotokset ovat olleet. Pelottaa oikein ajatellakin, kuinka paljon vahinkoa olet Vw-konsernin julkisuuskuvalle sekoiluillasi aiheuttanut. Parasta tässä on että kaikki trollauksesi on satanut Toyotan laariin kun sinä poju et ole tollona tajunnut että tällaisissa tapauksissa vahvoilla ovat ne jotka pääsevät lyömään ns. vastapalloon.
Eiköhän laiteta kysely pystyyn, kuka on Toyota palstan tyhmin ja noloin?
Saat yhden äänen minulta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
tuumasta.toimeen kirjoitti:
Eiköhän laiteta kysely pystyyn, kuka on Toyota palstan tyhmin ja noloin?
Saat yhden äänen minulta.
sivupersoonasi, Toyota-palstan oma trollipoju. Saanko äänet niiltäkin. Sittenhän minulla on jo satoja ääniä. Hienoa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
On täm yhtä pettymystä.
Ilmianna
Jaa
Kohta minulta loppuvat aiheet Toyotan haukkumiseksi. Kaikki mitä täällä esitän, tyrmätään kylmällä faktalla eikä minun hapero itsetuntoni sellaista kestä. Siispä joudun aina etsimään uusia Volsun ja Skodan vikoja ja heikkouksia jotta voisin syyttää Toyotaa niistä. Mitähän minä seuraavaksi keksin kun kalliit vakuutusmaksut ja korkea polttoaineenkulutuskaan eivät menneet läpi vaan taas tuli kynsille oikein kunnolla. Kohta minun pää räjähtää. ÄIPPÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
Ilmianna
Jaa
Onhan tämä hirveä pettymys. Toivottavsti minä en mene taas kauppakeskuksen parkkihalliin rähjäämään vahoille miehille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Pääsin juuri häkistä. Pitivät kolme päivää, minua Toyotan pilkkaajaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Virastaan potkitun amisopen harhaisuus on taas pahentunut. Kyllä sinä olit ihan tavallisessa pakkopaidassa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Palsta on pilalla. Ennen minä sain valehdella täysin vapaasti Toyotasta, mutta nyt kaikki valheeni oikaistaan heti. Palsta on pilalla.
Ilmianna
Jaa
Toyotaa kehutaan ajettavuudesta, mutta minä haluan moittiaa sitä koko ajan.
Ilmianna
Jaa
Tojohönön itselleenvastailu se jatkuu viikosta viikkoon.
Ilmianna
Jaa
suurimman pettymyksen. Asialliseksi tarkoittamani nimimerkkinä E220CDI lipsautin muutaman jutun kiihkoissani ja minut tunnistettiin heti. Ja niinkuin olen koettanut pitää edes yhden uskottavan sivupersoonan muiden sekopäisten sivupersoonieni joukossa. Turhaan, nyt minua ei usko enää kukaan. Voi rähmä, nyt haluaisin hakata päätäni seinään tai lentää täältä Lapinlahden sairaalan 6 kerroksesta lintuna turvaan. Mistä minä nyt kehitän uskottavan sivupersoonan itselleni kun pää on jo niin hapero ettei synny enää mitään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
"Asialliseksi tarkoittamani nimimerkkinä E220CDI lipsautin muutaman jutun kiihkoissani ja minut tunnistettiin heti".
Hyvä Tojotrolli. Miksi minä bensa-Mersun omistaja käyttäisin nimimerkkiä E220CDI. Olen aina halunnut välttää käsieni ja kenkieni sotkemista haisevalla dieselillä. Dieselpumpuilla asioidessa pitäisi käyttää kertakäyttöisiä kengänsuojuksia ja käsineitä. Ei kiitos.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
No nyt tämä sekopää on menettänyt vähäisenkin järkensä ja seonnut totaalisesti. Tämä mainittu marsumies on ehdottomasti palstan fiksuimpia vakionickejä ja ilahduttava poikkeus autoihin keskittyvillä postauksillaan. Näitä mielenterveysongelmista ja täysin autoiluun liittymättömistä asioista postaavia sekoilijoita on enemmän kuin riittävästi.
Niinkuin koko tämäkin ketju.
Voisko noita korvienväli-ongelmiansa purkaa vaikka jollain muulla palstoilla ja jättää tämä autoista keskusteleville? Taitaa olla liikaa pyydetty.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
12 VASTAUSTA:
Tojohönön lopullinen sekoaminen on jo lähellä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Tästäkö tuo jyrkkä henkisen tilasi alamäki alkoi?
http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/oaj-yli-sata-lukiota-ja-reilut-70-ammattikoulua-lakkautetaan/680797/
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
kertominen.auttaisi kirjoitti:
Nyt Hönöllä olisi hyvä tilaisuus ampua väite alas.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
vastausta.odottaen kirjoitti:
Nyt Hönöllä olisi hyvä tilaisuus ampua väite alas.
Eihän trollipojun sairaita heittoja edes tarvitse ampua alas kun se omalla sekopäisyydellään ei ole mitään rajoja. Meikäläinen on terveeksi todettu ja arvostetussa asemassa. Kuinkas on oman mielenterveytesi laita, Toyota-palstan trollipoju. Vähänkö vippaa ja vituttaa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Mikä_väite kirjoitti:
Eihän trollipojun sairaita heittoja edes tarvitse ampua alas kun se omalla sekopäisyydellään ei ole mitään rajoja. Meikäläinen on terveeksi todettu ja arvostetussa asemassa. Kuinkas on oman mielenterveytesi laita, Toyota-palstan trollipoju. Vähänkö vippaa ja vituttaa?
Hyökkäys on Tojotrollin ainoa puolustus, taas kerran.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Mikä_väite kirjoitti:
Eihän trollipojun sairaita heittoja edes tarvitse ampua alas kun se omalla sekopäisyydellään ei ole mitään rajoja. Meikäläinen on terveeksi todettu ja arvostetussa asemassa. Kuinkas on oman mielenterveytesi laita, Toyota-palstan trollipoju. Vähänkö vippaa ja vituttaa?
Ei ole trollipojullasi samaista Kellokosken päästötodistusta :D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
ei.ole.uutta kirjoitti:
Hyökkäys on Tojotrollin ainoa puolustus, taas kerran.
ettei hullun kanssa kannattaisi käydä väittelemään syystä että hullu pyrkii pudottamaan keskustelun ensin omalle tasolleen ja voittamaan sitten sitkeydellään. Eikös vaan, Toyota-palstan trollipoju?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
On_opittu kirjoitti:
ettei hullun kanssa kannattaisi käydä väittelemään syystä että hullu pyrkii pudottamaan keskustelun ensin omalle tasolleen ja voittamaan sitten sitkeydellään. Eikös vaan, Toyota-palstan trollipoju?
Olen kanssasi täysin samaa mieltä, vain trollipoju sanan korvaan Tojotrolli sanalla. Muistatko, kuka aloitti täällä jutut skitsofreniasta ja muista itseään lähellä olevista aiheista?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
opittu.on kirjoitti:
Olen kanssasi täysin samaa mieltä, vain trollipoju sanan korvaan Tojotrolli sanalla. Muistatko, kuka aloitti täällä jutut skitsofreniasta ja muista itseään lähellä olevista aiheista?
sen jälkeen kun täällä huomattiin sinun sairastavan skitsofreniaa, Toyota-palstan oma trollipoju. Kun katsoi viestiesi sisältöä, trollaamisaikaasi päivittäin ja viestiesi lähetysaikoja, varmistui että olet selvä mielenterveyspotilas. Ei siinä sen kummempaa taustaa tarvittu. Kipeästihän se varmasti käy mutta pitää takuulla paikkansa. Eivät tule juttusi terveestä päästä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Jutut_alkoivat kirjoitti:
sen jälkeen kun täällä huomattiin sinun sairastavan skitsofreniaa, Toyota-palstan oma trollipoju. Kun katsoi viestiesi sisältöä, trollaamisaikaasi päivittäin ja viestiesi lähetysaikoja, varmistui että olet selvä mielenterveyspotilas. Ei siinä sen kummempaa taustaa tarvittu. Kipeästihän se varmasti käy mutta pitää takuulla paikkansa. Eivät tule juttusi terveestä päästä.
Anteeksi vaan mutta milloin (minä vuonna) sinun mielestäsi olen kirjoittanut ensimmäisiä kertoja Tojopalstalle? Sen jälkeen voidaan keskustella kenellä on mikäkin tauti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
konkretiaa.peliin kirjoitti:
Anteeksi vaan mutta milloin (minä vuonna) sinun mielestäsi olen kirjoittanut ensimmäisiä kertoja Tojopalstalle? Sen jälkeen voidaan keskustella kenellä on mikäkin tauti.
samaa paskaa. Samoin sanoin ja ilmauksin. Ei sinusta voi erehtyä, Toyota-palstan trollipoju.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Laita nyt vanha pervo jo ne haisevat nahkahousut jalkaasi ja lähde viikoksi tapaamaan niitä saksalaisia pojujasi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kymmenen vuotta minä olen täällä riehunut ja haukkunut Toyotaa.
Ilmianna
Jaa
Palsta on pilalla. Älkää oikoko koko ajan minun valheitani.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tylsät listasi pilaavat palstan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Valehtelin että Toyota on varasstanut patentteja ja että hybridin olisi keksinyt joku tollo Porsche. Nekin ammuttiin alas. Kukaan ei enää usko minua. Tämä on yhtä tuskaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
ei enää nukuta kun pelkään, milloin paljastun. En osaa edes kuvitella mitä minulle silloin tapahtuu mutta luulen ettei silloin heinällä kutitella. Olisikohan minun pitänyt silloin uskoa kun minua varoitettiin. Nyt pelottaa ihan sairaasti. Yh-äippäkin ihmettelee kun huomasi minun yökastelun. Sanoi että sen yökastelun hän vielä ymmärsi kun minua yläasteella kiusattiin mutta sitä ei että kolmekymppisenäkin vielä. Meinaa viedä minut jollekin psykedeelikolle vai mikä se nyt oli.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Yölläkään_minua kirjoitti:
ei enää nukuta kun pelkään, milloin paljastun. En osaa edes kuvitella mitä minulle silloin tapahtuu mutta luulen ettei silloin heinällä kutitella. Olisikohan minun pitänyt silloin uskoa kun minua varoitettiin. Nyt pelottaa ihan sairaasti. Yh-äippäkin ihmettelee kun huomasi minun yökastelun. Sanoi että sen yökastelun hän vielä ymmärsi kun minua yläasteella kiusattiin mutta sitä ei että kolmekymppisenäkin vielä. Meinaa viedä minut jollekin psykedeelikolle vai mikä se nyt oli.
Tojotrolli, nahkahousut jalkaan ja mars Saksaan pojuja tapaamaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Gynther von kikkelsdorf toivottaa tervetulleeksi saksan maalle. Ps. Omat nahkahousut mukaan.
Ilmianna
Jaa
Minä vain jaksan ja jaksan. Tänäänkin minä aloitin aivan älyttömän ketjun otsikolla "tojohönöt ovat huvittavia" Kyllä minä jaksan. Kirjoitin siihen heti perään vielä kakkosviestin kun kukaan muu ei ole minun kanssani samaa mieltä kuin minä itse. Nuo kirjoitukset ovat vain todella alhaisia ja naurettavia mutta minä en pysty parempaan. On tyydyttävä siihen mitä omasta surkeasta älystä irtoaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Sinulta se "Saksan vappumatka" sitten katkesi ennen aikojaan kuin sen entisen kanan lento. Kävitkö kotipuolessa Pohjanmaalla?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Voi pettymysten pettymys. Kymmenen vuotta kestänyt Toyotan halveeraamiseni on ollut täysin turhaa. Toyotan myyntiluvut vain nousevat ja nousevat. Kymmenen pitkää vuotta. Kaikki täysin turhaa. Järkyttävä pettymys. Olen romahtanut.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kymmenen vuotta sitten Tojon markkinaosuus oli selkeästi suurempi kuin Volsun.
Tällä hetkellä luvut ovat:
VW 27%
Toyota 13,5%

Vaikea tässsä on romahtaa tuollaisen kääpiön edessä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Koville ottaa aloittajalla, Toivottavasti keksit jonkun keinon huonoon oloosi. Narunjatko ei ole mukavaa, mutta jos se on ainoa vaihtoehto, niin käytä sitä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
te kaikki muut olette hulluja. Näen sen kun luen teidän juttujanne joka ainoa päivä aamusta seuraavaan yöhön ja yritän vastata niihin fiksusti ja sivistyneesti. En edes ehdi päivittäin montaakaan kymmentä uutta aloitusta itse kirjoittamaan kun moneen viestiin pitää vastata joka kerta usealla peräkkäisellä oikaisuviestillä. Koettakaa nyt ymmärtää, ei minulla ole helppoa täällä yksinäni teitä kaikkia muita vastaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Minä olen riehunut kymmenen vuotta aivan suotta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Sinun Tojohönö kannattaisikin jo keskittyä kommentoimaan asiallisesti Tojon ongelmia koskevia aloituksia. Yh-äijpät, Helkama Raisut ja skitsofreniat eivät enää tehoa vaan tekevät sinut naurettavaksi pelleksi, mitä tosin oletkin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Typerä avaus; ei tämä ole mitään hyvää mainosta Toyotalle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
0 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Hönön paha olo paistaa läpi hänen kirjoitelmistaan.
Toyota on tavallinen tylsä arkiauto, eikä minkään ison kiihkon arvoinen.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tämä on aivan hirveä järkytys ja pettymys!

Minä olen riehunut tällä palstalla jo kymmenen vuotta. Olen kirjoitellut vaikka minkälaisia tarinoita mustatakseni Toyotaa. Kirjoitellut tien sivuun jääneistä Toyotoista, keksinyt nähneeni niitä hinausauton lavoilla, kirjoitellut tarinoita joita olen muka kuullut kahviloissa, kertonut tavanneeni yksinkertaisia Toyotan omistajia, keksinyt kaikenlaisia Toyotan vikoja joista olen muka kysynyt vastausta tällä palstalla, väittänyt Toyotan huoltojen olevan järkyttävän kalliita, ottanut kaikkein pitkäaikaisimman huolenpitosopimuksen laskurista ja kertonut olevan sen todella kallis, olen suorastaan raivopäisesti keksinyt Toyotan ruostuvan välittömästi oston jälkeen, kirjoitellut Toyotan diesel-moottoreista sepittämiäni tarinoita, väittänyt Afrikan olevan ainoa Toyotan markkina-alue, raivonnut Toyotan liian tiheistä huolloista, suorastaa huutanut yrittäen valehdella Toyotan ajo-ominaisuuksista, yrittänyt väittää kaikenlaisin keinon Toyotan olevan turvaton auto, vaikka siinäkin asia on aivan päinvastoin, yrittänyt tehdä Toyotasta vanhanaikaisen, vaikka sillä on teknisesti kaikkein innovatiivisemmat autot. Minä käytän kaiken mielikuvitukseni tehdäkseni modernista autosta vanhanaikaisen.

Minä olen vuosikausia käyttänyt makkaravertausta, yrittääkseni kääntää innovatiivisten, edelläkävijöiden ja modernien autojen valmistajan autojen mielikuvan halvaksi, vaikka Toyota on aina ollut suunnannäyttäjä muulle autoteollisuudelle mm. hybridi- ja vetyautoillaan ja modernilla muotoilullaan. Muut tulevat kaukana jäljestä. Kaikki tämä vaivannäköni näyttää kuitenkin olleen täysin turhaa. Niin turhaa.

Minä olen myös koko ajan metelöinyt Toyotan takaisinkutsuista, vaikka kyse on ollut vain Toyotan huolenpidosta asiakkaistaan ja autoistaan. Kaikki on ollut täysin turhaa. Niin turhaa kaikki. Maailmani on romahtanut.

Minä niin raivostuin kun joku moitti Octaviaa kalliiksi ja sen korjauskuluja suureksi, että kirjoitin siihen jälkeen 10 viestiä kahdessa minuutissa.

Edelleen minä jatkan Esson nurkkapöydän valheellisilla keksimilläni jutuilla enkä tajua, että niiden uskottavuus on mennyt täysin ja kirjoitan kaikkea perätöntä Toyotan ruostumisista, vaikka kirjoituksiini ei enää kukaan uskoisikaan. Minä nostan esiin myös kuusi vuotta vanhoja keksimiäni kirjoituksia ja toivon etteivät lukijat sitä huomaisi. Minä kääntelen aiempien kirjoittajien tekstejä päälaelleen ja taidan saattaa itseni tällä tavoin vain naurunalaiseksi. Jokaisen liikenneonnettomuuden minä aina kerron tapahtuneen Toyotalle, vaikka onnettomuuteen osallisilla autoilla ei olisi mitään tekemistä Toyotan kanssa.

Suurin tuskani on uuden Priuksen myyntimäärät. Autoahan on kehuttu kaikkialla Euroopassa. Toyotia myytiin maaliskuussa 300 autoa enemmän kuin toiseksi tullutta vikawagenia, vaikka uusi Prius ei ollut edes markkinoilla. Samoin uusi RAV4 on tullut juuri markkinoille ja vieläpä hybridinä. Ja C-HR:kin on tulossa. Ja joka toinen ostaa vielä kaiken lisäksi hybridin, joita muilla valmistajilla on tarjolla pelkkinä asiakkaiden kokeiluversioina. Toyotalla sellainen on ollut markkinoilla jo 20 vuotta ja on todettu kaikkien aikojen kestävimmäksi autoksi. Minä piehtaroin tuskissani. Minä piehtaroin. Piehtaroin tuskissani.

Olen kuullut järkyttäviä uutisia uuden Priuksen tilausmääristä. Niitä on tilattu aivan jumalattomasti ja taksimiehetkin ovat niitä tilanneet paljon. Vapisen, tärisen ja tutisen. Vaikka olen käyttänyt kaikki voimani Priuksen hakkumiseen kaikkialla. Kaikki on ollut aivan turhaa.

JATKUU SEURAAVASSA VIESTISSÄ...

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta