Omakotitalo kahdeksalla tonnilla!

Vetreataxi

Kalliokylästä omakotitalo sähkö- ja vesiliittymineen kahdeksalla tonnilla! Tämä onnistuu tosin vain jos olet tuottajajärjestön johtaja ja eliitin jäsen. Minullekin olisi kelvannut tuolla neliöhinnalla, vaan eipä tarjottu.

15

692

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huomattua

      olen huomannut saman asian, sisäpiiri ja sukulaissuhteet ammattina tietenkin se ryhmä jota tuetaan ja sähkölaskut maksetaan. paskakaivon tyhjennyskin sopivasti "omalla" kärryllä tyhjennetään ja tietenkin viedään "jätteenkäsittelylaitokselle" ja säästetään satanen pari kun ei tarvitse oikeaa ammattilaista tilata. miksiköhän jossain pellon ja metsänreunoilla niinkuin ihmispaska haisisi? kait minä pesulla itse kävin...

    • Nähtyon

      Ja kaiken lisäs piste iin päälle, kun talossa on vielä syytinki, niin ei voi muuta kuin ihmetellä tuota tekoa. Millä perusteella voi tehdä näin ilmeisesti juttu on siinä kun on niin kylmäverinen ja tunteeton.

      • raktarkastaja

        Syytinki? Hometta?


      • Jokaisellejotain

        Syytinki joka ei purkaudu jos asianomainen ei itse pura!! tuliko ahneuksissaan tehtyä hävittömästi. Nytkö vasta rupee valkenemaan totuus..niin kerta oot tarkastaja niin voisit omat nurkkas tutkia löytyykö sieltä mitään epämääräistä!


      • pulumurunen

        Tykkään susta ;)


      • NeljättäPolvea

        Pakkohuutokaupassa syytingille lasketaan rahallinen arvo, joka korvataan. Enää ei tule väkisin mökki mummon kanssa, niinkuin joskus kävi. Reilu 10 v sitten tuli pakkohuutokauppaan joutuneen tilan osituksessa talon ostajalle mukana myyjämiehen vanhainkodissa oleva mummo, josta pari kk. maksettiin syytinkiä kuten omistaja sitä ennen, sitten kauppaa hoitanut asianajaja sai selville könttäsumman, jolla loppu maksettiin, olisiko ollut noin puolen vuoden arvosta. Dementoitunut mummo eli vielä pari vuotta, ei kutsuneet hautajaisiin.


      • raktarkastaja
        Jokaisellejotain kirjoitti:

        Syytinki joka ei purkaudu jos asianomainen ei itse pura!! tuliko ahneuksissaan tehtyä hävittömästi. Nytkö vasta rupee valkenemaan totuus..niin kerta oot tarkastaja niin voisit omat nurkkas tutkia löytyykö sieltä mitään epämääräistä!

        Joo, nyt tajusin. Kyllä löytyy nurkasta homehtunut mummu.


      • sivustaseurannut

        On oletettavaa juuri se ettei selvitetä vaan sokeana toimitaan koska minä kysyin tuottajalta ja selvitettiin asian laita ei sitä ollut Hakola tai Huuskosen porukkakaan ajatellut ennen meidän informaatiota ja siinä sitä sitten ollaan kun syy oli se että Ympäristö tarkastajan toimesta kerrottiin että Hakola toimii saman kaavan mukaan muuallakin jo ennen Vilokkia ja siinä sokeudessa tulee niitä itsestään selviä tekoja joita kukaan ei kysenalaista ja puhumalla psyykataan vaihtoehdottomaan ratkaisuun ja yksi on salaaminen tekojen ketjuna pitää muistaa että kun joku kieltää puhumisen asiassa niin silloin asia ei kestä päivänvaloa ja toinen tekijä nopeus mihin kaikki ei osaa vastata sekä toiminta ajan valitseminen lomaaikaan jolloin vikaportaat ovat tuuraajien varassa ei tee mitään ja Hakolan toimissa oli myös eliminoida Vilokki ruukkaajankohtaan osuvat työt, kuin liikevaihdon nostamalla jolloin ei varaa toimia jossa yhteistyökumppanin varilla toimies meni nekin konkurssin tilille ja Hakolan papereiden mukaan ostaja Huuskolle vaikkei siihen kauppakirjaa voi olla eikä kaupanvahvistajakaan silti kaikkia käytettiin mutta allekirjoittajat haettiin tietämättömistä henkilöistä joita ei voitu korjata ennen kuin se puretaan sitten vyyhti oikeutta käymällä!
        Tässäkohtaa oli valjastettu tekoihin Hakolalle jääviytetyt tuomarit?
        Samaa koulukuntaa kaikki ja kun ulkoistetaan laittomia vääriä ihmisiä niin suma on jo niin suuri että kestää sitä purkaa,mutta ongelma on siinäkin yksi HAKOLA ON VALJASTANUT TUOMIOISTUIMEN ESIKUNNAKSEEN SUULLISET ISTUNNOT POIS JA YSINOIKEUDELLA KIRJALLISINA JOLLOIN PAIKALLA ON VAIN HÄNEN MIEHENSÄ JA TODISTEET OHITETAAN JÄRJESTELMÄLLISESTI MITÄ SANOTTE ?
        NOUSEE KYLMÄRINKI PERÄAUKON YMPÄRILLE JA HUUSIN PÄÄLLÄ ISTUNTO TIHEÄMPÄÄN ONKO MEILTÄ VIETY YHDENVERTAINEN KUULLUKSI TULEMISEN OIKEUSKIN?
        Kun aktiivi kirkon jäsenet asialla vieläpä..
        Kymmenen käskyn kohta ei auta kun ahneuden homo saa otteensa


    • Rattelinakke

      Heil Hitler, meil H.......n

    • kiinteistovalittaja

      Kuinka vanha talo oli kyseessä ja milloin oli viimeinen perusteellinen remontti tehty.
      Sijaiseeko tontti järven rannalla kauniilla paikalla.
      Onko öljylämmitys vai maalämpö.

      Tälläiset asiat vaikuttaa asiaan todella paljon ennen kuin voi arvioida hintoja.
      Kertokaa tarkemmat tiedot niin voin kertoa onko hinta kohdallaan.

      • sivustaseurannut

        Mistä palstalta te saatte ostaa metsää 24000,€, lla
        Tai asunnon 8000,€,lla
        Silti kauppa tehdään lomakuukautena jolloin kaikki seisoo odottaa henkilökunnan paluuta työmailleen , ymmärtänette jotta ei ole tarkoitettu myytäväksi vaan annettavaksi lahjoittamalla ja pankin allekirjoittamana hyväksytty mutta sitä ei oikeutta edes ole syytinkioikeus sitoi molempia sekä asuntoa ja meysää sukulaiselleen hän oli siltä osin Vilokkikin estetty siirtoihin.
        Toinen asia tekee asiasta kauppaan laittomana haltuunoton mahdottomaksi että elämme edelleen riitautettua pesänselvitysvaihetta alihintaisena kaupan kuin yhteistyökumppaninkin jättämän yli miloonan etuosto oikeutta johon ei pankkilainaa tarvita ollut voimassa ja tidossa asianosaisilla jotka niistä päättää.
        Kolmas tekijä Vilokin puolison velkasanerauksessa velka on kumottu100% prosenttisesti ja senkin aikana perityt laittomat ulosotot on laittomia niiltä sidotuilta tahoilta
        Rikosoikeudellisen saatavan piiriin tomiva Hakolan siirrot kaikki ovat laittomia ja ne o. Julkisesti tuotu kaikkien tiettävästi alusta asto joten ,Huuskosen ja avustajiensa saatavat on toimitettu virkaa tekevien tietoon realiajassa joten jokaista käytettyä sen jälkeen henkilöä on siten sidottu on osallinen rikoseen avun antona saman rikosen tuleva vahinkolainsäädäntönä jo konkurssilaki 13 pykälän mukaan vaadetta oikeus saatava odottamassa joka tapauksessa.
        Lukkojenvaihtajat tietokoneeseen murtautumiseen yhtistyökumppanin ja asunnon haltuunotto kuin karjan vahingoittamiseen sen hyödyntämiseen ja vahinoittamiseen sopimusrikkomusiin eläinten luovuttaminen kolmansille tahoille siirtokiellon ollessa voimassa ja tykoneiden myyminen kuulema mm Siilinjärvelle ja paikkakuntalaisille myös maaseutuasiamiehen vuokraviljelijöiden tuet Huuskosen yhtiömiehille ilmeisesti on lain vastainen sillä selvitys vaiheessa ei maseta mitään,huomiota on että tukimaksuissa oli myöhässä edellisenkin vuoden tuet jne


    • VäIittäjä

      Alittelijalle tiedoksi, jos sinulla on kerta rahaa ostaa niin meneppä www.oikotie sivustolle siellä sinulle ostettavaa riittää, mutta älä hyvä mies itke jos rahasi ei riitä

    • ihastunna

      Nytkö sinnout laajentanna jo kiinteestöpisnekseennii,ihan selvään näkköö että ammattimieshän sinusta tuas tulloo <3

    • Saatananoma

      Onko se kirkonmiehiäkin ? Toimii kyllä kaikkea kristityn toimintaa vastaan. Saatanan palvelija on , sen näkee teoistaan. Hedelmistään puu tunnetaan.

    • lakimiesGF

      KIURUVEDEN MTK:n virkaveljet tulee kohta olemaan ELÄMÄNSÄ KUSESSA . ja PASKASSA, sekä PERÄSUOLIENSA PÄTKISSÄÄN

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      222
      1910
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      67
      1699
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1496
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1189
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1100
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1065
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      4
      988
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      950
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      871
    Aihe