Jackpot!!!

numerokeno

Mikä saa meidät peliriippuvaiset jahtaamaan tätä mytologista olentoa? Legendaa, jonka kaikki tuntevat ulkonäöltä, mutta kukaan ei ole häntä henkilökohtaisesti tavannut. Jälkiä on nähty ja tarinoita kuultu, mutta ei ole osunut omalle kohdalle.

Omakohtaisesti tarkasteltuna, luulen suurimman syyn olevan tyytymättömyys omaan elämään. Ajatus siitä, että jättipotti ratkaisisi kohdalle osuessaan kaikki ongelmat. Todellisuudessa jättipotti varmasti helpottaisikin montaa osa-aluetta elämässä, mutta 95% näistä ongelmistahan on aiheutunut itse jättipotin metsästyksestä. Jäljelle jäisi jättipotin nylkemisen jälkeen, sama tyhjyys mikä siellä oli ennen jahdin aloittamista.

Edellä esitetyn teorian todistaa todeksi se tosiseikka, että kaikki voitothan pelataan takaisin korkojen kera. Mitä isompi voitto, sitä suuremmiksi panokset ja pelaaminen kasvaa. Kyllä miljoonankin saa pelaamiseen menemään, se vain ottaa vähän enemmän aikaa.

Koen näistä asioista kirjoittamisen muuten pitävän paremmin kiinni todellisuudessa, ehkä se liittyy peliongelman myöntämiseen ja tiedostamiseen. Mielen illuusioiden murtamista omilla ehdoilla, pelipäiväkirjan pitämisessä voisi olla ideaa. Suosittelen kokeilemaan!

3

194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pieleen.meni

      Mulla oli pääsyynä jackpotin tavoitteluun kyllästyminen työpaikkaan, mutta kun jackpottia ei tietenkään tullut, hölmöjen kusetusta koko homma, niin tulikin vippivelat pelaamisen takia. Olen siis entistä enemmän kiinni työssä, josta halusin voiton turvin eroon, ennen pelaamista olisin mahdollisesti voinutkin helpommin lähteä.

      • ymmärsinkö.oikein

        Mutta eikö tyytymättömyys omaan työpaikkaan, luokitella kategoriaan tyytymättömyys omaan elämään? Työ on osa elämää, itseasiassa aika iso osa elämää.


      • Pieleen.meni
        ymmärsinkö.oikein kirjoitti:

        Mutta eikö tyytymättömyys omaan työpaikkaan, luokitella kategoriaan tyytymättömyys omaan elämään? Työ on osa elämää, itseasiassa aika iso osa elämää.

        Kyllä, juuri näin on. Jackpotin metsästys on kaikista huonoin vaihtoehto elämän muuttamiseen, sitä ei tn. saa koskaan, sen metsästäjä velkaantuu pahasti yrittäessään ja lisäksi bonuksena sairastuu peliriippuvuuteen, jolloin hän ei ehkä saa sitä jackpottia edes kotiutettua, koska peliriippuvainen pelaa mahdollisesti jackpotinkin pois, jos sen joskus onnistuu saamaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      133
      3397
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1341
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1310
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      67
      1156
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1094
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1071
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      999
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      986
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      43
      973
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      47
      877
    Aihe