Onko Kokoomus kunnanjohtoa vastaan?

dsep

Sysmän Kokoomus kannanotossaan ilmoittaa vastustavansa kelluvien mökkien rakentamista leirintäalueen rantaan. Kuitenkin samainen puolue apupuolueineen on kunnanhallituksessa ollut hanketta kannattamassa vuokraamalla vesialueen yrittäjälle ja hyväksymällä kaavan valmistelun. Samoin ainakin kunnanjohtaja on alle 2 v. sitten lausunut lehdistölle: "Kunnalle mökkikyläsuunnitelma on mieluinen."
http://yle.fi/uutiset/3-7962915

19

1194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Guuggeliii

      Munatonta touhua yrittäjien Kokoomukselta! Kuka yrittäjä uskaltaa investoida Sysmään yhtään mitään, jos takkia käännetään joka käänteessä? Yrittäjien pj. vetää parhaansa mukaan julkisuudessa mattoa toisen yrittäjän alta vaikka vuokrasopimusta tehdessä asia oli hänenkin tiedossa. Minkä muun etujärjestön pj. voi olla yhtä kiero toista vastaan. Kysyn vaan?

      • kahtokeespoekaa

        Etkö tiedä että hän on Järvisen käsinukke, marjanpoimija itse huutelee tahtia puskasta ja pellet tanssii. Siihen perustuu kokoperssosialistien toiminta.
        Lainaten metsäradion tunnusmusiikkia " Vielä niitä tolloja vilisee, täällä Sysmän salomailla...."


    • dsep

      Kelluvien mökkien kaavasuunnitelmahan on oikeasti huono heikentäessään selvästi leirintäalueen (ja huom myös kunnan) uimarannan käyttöä. Mutta Sysmän Kokoomuksen täydellinen takinkääntö asiassa osoittaa sen, että siellä asioita ei oteta asioina vaan aina katsotaan oman jäsenen etua. Etenkin jos tämä varauksettomasti tukee suurta johtajaa.

    • george.lentää

      Lauantain 18.3. -17 Itä-Hämeen jutussa kerrottiin kuinka Kiinassa asti on käyty tutustumassa paikalliseen matkailubisnekseen ja saamassa vahvistusta oman ponttoonikylän erinomaiselle potentiaalille globaalilla matkailumarkkinalla.

      Ainakin havainnekuvien perusteella rakennukset ovat erittäin funktionaalisia ja pelkistettyjä houkutellen varmasti runsain mitoin parakkimaisesta asumisesta viehättyneitä matkaajia majoittumaan (kts. wikipedia: sarkasmi).
      Suomeksi sanottuna jos tuollaisia laatikoita laitetaan rumentamaan kauneinta järvenrantamaisemaa, se menee jo lähestulkoon rikoksen tunnusmerkistölle.

      Jos hanke toteutuu (mihin sitten toteutuukaan), toteutettakoon se ainakin tyylillä.

      • VoikoVerrata

        Kuinkakohan pitkään Kiinassa on vedet jäässä yhtäjaksoisesti per kalenterivuosi?
        Montakohan ihmistä on Kiinassa enemmän kuin Suomessa?


    • EnnenOliEnnen

      Tilanteet muuttuu, vain muutos on pysyvää.

      Hyvä on ymmärtää elää tilanteen mukaan, aistia mikä milläkin hetkellä on kannattavaa ja kestävää kehitystä.

    • muutanko

      Tämän on muutenkin takinkääntäjien luvattu kunta. Ottamatta mitenkään kantaa onko joku puolue sitä tai tätä mutta luottamus on ainakin PS ja SDP mennyt 100%. Ajatelkaas nyt kun Sysmässä äänestää noita puolueita niin ääni menee 100% kokoomukselle. 4 vuotta on näin ollut kokoomus on käskenyt miten tehdään ja täydellisesti. Äänestääkö vasuri todellakin Sysmässä kokoomusta kysyn vaan. Toivottavasti antavat varman vastauksen ennen vaaleja onko heillä omaa tahtoa vai äänestämmekö heidät kokoomuksen käsikassaroiksi. Hävytöntä että työmiehen ääni annetaan vapaaehtoisesti kokoomuksen käyttöön.

    • housunkääntäjä

      Kyllä kuntapäättäjiä voi syyttää sinisilmäisyydestä. Sutkin yrittäjän hienot puheet menivät täydestä. Eikä osattu selvittää taustoja kun vielä tautapiruna oli kepun terävin kaarti. Kun sitten selvisi että kyseessä oli persaukinen tyhjätasku, toisella yrityksellä suuri määrä laskuja perinnässä, silmät aukesivat kuin kissanpojalla. Kelluvien kannattajat jatkavat kepun valitsemalla tiellä. Saahan siinä pilattua hyvin toimivan leirintäalueen ja uimarannan. Tämän ennakkotapauksen perusteella voisi sitten hakea kuka hyvänsä tontinomistaja kelluville parakeille lupia, jos rakennusoikeus ei riitä.

      • oikeaatietoa

        Itse asiassa kovin harva tontinomistaja voisi näin tehdä, sillä hyvin harva tontin omistaja omistaa sitä vesialuetta. Eli monen mökin rantaan voisi tulla joku muu, joka rakentaa kelluvia mökkejä tai muuta vesialueelle - omalle tai vuokraamalleen.


    • Pena71

      Tämän kelluvan yrittäjän taloustiedot näyttävät aivan järkyttäviltä, kyllä olisi komeaa saada kunnon mökkikupla Sysmään ja pilata toiminnallaan hienosti hoidettu leirintäalue.

      Tilikauden tulos (tuhatta euroa) -20 284 -11 -112 (Boatman Group)

      Lakelivingillä ei liikevaihtoa....

      • Symäläinen

        Selitätkö numerot tarkemmin ja panetko lähteen esille. Kiitos.


      • Osaanlukeajakirjoittaa
        Symäläinen kirjoitti:

        Selitätkö numerot tarkemmin ja panetko lähteen esille. Kiitos.

        Ihan vaan Goolettamalla löytyy ilmaiseksi, jos vain osaat lukea ja kirjoittaa.


      • Osaatvai
        Osaanlukeajakirjoittaa kirjoitti:

        Ihan vaan Goolettamalla löytyy ilmaiseksi, jos vain osaat lukea ja kirjoittaa.

        Kirjoitustaitoa korostaakin tuo goolettaminen.


      • Symäläinen
        Symäläinen kirjoitti:

        Selitätkö numerot tarkemmin ja panetko lähteen esille. Kiitos.

        Paljonko Sinun selityksesi maksaa?


      • Sysmäläiselle

        tiedoksi, niin se -112 tarkoittaa 112.000 euroa tappiota Boatman Groupin vuoden tuloksena. Saa siinä taas idänsijoittaja kantaa muovikassilla dollareita ettei tule U-Boat Group koko lafkasta.


    • dsep

      Normaalisti vuokranantaja tarkistaa vuokralaisen taloustilanteen hyvin tarkasti. Eikö kunnanhallitus tehnyt tätä ennen kuin teki vuokrasopimuksen? Etenkin kun puheenjohtajan talousosaamista on kehuttu laajalti (tietyissä piireissä).

    • persiilleenmeni

      Kunnanhallituksen ja kunnan toiminta ei kyllä herätä luottamusta uusille yrittäjille. Nyt vuokrattiin vesialue kelluvia mökkejä varten ja sitten sanotaan että ei me mitään rakennusoikeutta vuokrattu. Ajatelkaan jos kuntaan tulisi uusi yrittäjä ja haluaisi vuokrata kunnalta maata hallia varten. Vuokrasopimuksen tekemisen jälkeen kunta sitten ilmoittaa että siihen ei muuten saa rakentaa - ei me sulle mitään rakennusoikeutta vuokrattu. Eli nyt kunnanhallituksen ja kunnan virkamiesten pitäisi neuvotella yrittäjän kanssa, tutkia vaihtoehtoista sijoituspaikkaa ja neuvotella vesialueitten osakaskuntien kanssa vaikkapa vesialueiden vaihtamisesta jotta kelluvat saadaan parempaan paikkaan. Eihän sitä kuitenkaan niin voi tehdä, kun demareitten yksiselitteinen vaalislogan on "Ei kelluville". Ja noista asioista ei voida tietenkään neuvotella niin kauan kuin ryhmä17 on voimissaan ja kepulle kostamassa. Toivottavasti vaalit muuttavat tilannetta niin, että henkilökohtaiset kaunat ja vastakkaiset leirit ei ole pääasiallinen päätöksenteko- ja toimintatapa.

    • älyeiriitä

      persiilleenmenijällä. Kun tehdään vuokrasopimus, se on hallintaoikeus alueeseen. Sitten tulee kaavoitus, siinä määritellään rakentamisen rajat ja ehdot. Voisihan sitä vuokrata läntin Päijänteen rantaa ja rakentaa sellaisen kelolinnan rantaviivaan kun huvittaa, mutta laki ei vaan salli.

    • ryhmä17kostamassa

      Taas kepulainen puusilmä kirjoittamassa kostosta. Kepun naiskaksikkohan on omaa vihakampanjaansa käynyt jo pitkään. Julkisuudessa taas ihmetellään yhteistyöhalun puutetta, samaan aikaan kepun vaaliehdokkaat levittävät paskaa isolla talikolla. Mikähän olisi ollut reaktio, jos joku väärän puolueen edustaja olisi suureen ääneen aviisissa antanut lausuntoa että omassa navetassa saa panna mitä haluaa, muttei se sovi kunnantalolla. (Eihän ne nelijalkaiset sovi ovista sisään)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe