Martina varoittaa nettivalmennuksen vaaroista!

tekniset_housut

"Nettivalmennus vs yksilöllinen valmennus"

"Kaunista huomenta!"

"Mulla on takana todella huonosti nukuttu yö. En ensin saanut unta ja sitten koko yö ihan ihmeellisiä unia… vähän on epävireinen olo mutta, pitää ottaa päivällä pienet päiväunet jos alkaa luomi painamaan."

"Se on tiistai aamu ja tarkoittaa sitä että meillä on Speedo Team– uintitreenit märskyssä 10-12 . Teen tässä koneella hommia pari tuntia ennen lähtöä ja Isabellan tarhaan viemistä."

"Tänään kirjoitan taas aiheesta mistä varmasti jokaisella on jonkunlainen mielipide. Netti pursuaa erillaisia nettivalmennuksia joilla luvataan vähintään kuu taivaalta."

"Itsellänikin on netissä oma juoksuvalmennus www.fitclubfinland.fi sivustolla kolmeen eri lähtötasoon ja kovasti haluaisin olla mun valmennettavien mukana, mutta se on aikalailla mahdotonta. Yhteinen facebook -ryhmä löytyy missä voin vastata mieltä askarruttaviin kysymyksiin."

"Valmennus on mielestäni hyvä ja riskit minimoitu."

"Tulossa on myös oman kehonpainoharjoittelu- valmennus mikä toimii loistavasti mm. matkoilla."

"Minuun kohdistunut valmennus on aina perustunut hyvin yksilölliseen valmennukseen. Joka lajiin on ollut oma valmentaja joka on mukana treeneissä, kenelle saan kertoa ajatuksia ja kuka seuraa kehitystä. Tällä hetkellä valmennus on hyvin tarkaan miettityä ja ohjeista EI SAA POIKETA!"

"Treenit tehdään aina kaksi viikkoa eteenpäin, huomioiden mun työt ja muut työn puolesta tulevat treenit. Ylikunto ja loppuun palamisen riski minimoidaan ja fakta on että järkevällä treenillä tapahtuu fyysinen kehitys."

"Eilen treeniä tehdessäni mietin miten ison työn mun valmentaja näkee minuun ja kuinka tärkeää on ottaa huomoon kaikki muu elämä."

"Valmentajalla on aika iso vastuu, mitä ei moni ajattelekaan. Esimerkiksi jos lähdetään laihduttamaan nettivalmennuksen kautta, voi tämä oikeasti olla vaarallista."

"Olen nähnyt näitä ihan omin silmin Miss Helsingin – parissa kun tuhoja ollaan yritetty korjata."

"Ravinnon kanssa ei saa leikkiä, koska tuhot saattaa olla korjaamattomissa."

"Liian isoilla painoilla ja väärällä tekniikalla tekeminen saattaa tehdä ikuiset vammat kehoon."

"Siitä syystä suosin vain hyvin neutraaleja nettivalmennuksia, millä aloitetaan esimerkiksi kunnon kasvattaminen tai etsitään sitä motivaatiota aloittaa uusi terveellinen elämä."

"Tässä valmennuksien plussat ja miinukset."

"Nettivalmennus:

edullinen

nettivalmennukset on nykyän hyvin laadukkaita hyvien alustojen ansiosta

treeni sovitetaan omaan aikatuluun

voit lähteä yhdessä vaikka ystävän kanssa

ei ole niin vakavaa

– vastuu epäonnistumisesta jää sinulle itsellesi

– valmennuksia voi tehdä kuka vaan ja ammattitaitoa ei vaadita

– loukkaantumis riski on suurempi

– ei sovi kaikille"

"Yksilöllinen valmennus:

valmennus on tehty juuri sinun keholle ja kunnolle

loukkaantumis riski on minimaalinen koska tiedetään mitä ja miksi tehdään

tulokset pitkä kestoisempia

sopii kaikille

tekeminen ehdottomasti ihan nextillä levelillä —> tosi treenareille

– kalliimpi"

"Tärkeää kuitenkin on että jokainen liikkuu ja voi hyvin sitä kautta. Liikkuu liikunna ilon kautta EI peilikuvan takia."

"Kehotan kysymään mielummin liikaa, kuin että tekisi asioita väärin tai ottaa riskiä. Omalla terveydellä ei oikeasti kannata leikkiä."

"Energiaa kaikkien viikkoon!"

"XOXO"

Lähde: http://www.idealista.fi/martina/

"valmennuksia voi tehdä kuka vaan ja ammattitaitoa ei vaadita"
Tämän lukeminen Martinan sepustuksesta oli todella hauskaa.

40

1405

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • crossxsplach

      Marulla onneksi on pt-koulutus ja hän tietää valtavasti treenaamisesta entisenä kv-tason edustusurheilijana.

      • Vale-pt

        Onko Martina jo valmistunut pt-kurssilta, vai onko se edelleen kesken?


      • PaskanTärkeä
        Vale-pt kirjoitti:

        Onko Martina jo valmistunut pt-kurssilta, vai onko se edelleen kesken?

        Marulla on ihan ikioma pt-tutkinto.


      • pt_salarakas-nakumalli
        PaskanTärkeä kirjoitti:

        Marulla on ihan ikioma pt-tutkinto.

        P*skanTärkeä -tutkinto tuli Martinalle Eremenkon ja salarakaskohun myötä kuin kalanraato lokille.

        Martinan jo vuosia kestänyt personal trainerin tutkinnon "opiskelu" on edelleen kesken. Jos hän olisi pt-tutkinnon suorittanut, asiaa olisi hehkutettu somessa ainakin viikko.


      • tämmöistätäällä
        PaskanTärkeä kirjoitti:

        Marulla on ihan ikioma pt-tutkinto.

        Kun vielä oppisi kirjoittamaan niin, ettei lukijan tarvitsisi tuntea myötähäpeää yritäessään saada edes jotain selvää madamen sepustuksista. Onkohan hänellä taipumusta lukihäiriöön?


      • tämmöistätäällä
        tämmöistätäällä kirjoitti:

        Kun vielä oppisi kirjoittamaan niin, ettei lukijan tarvitsisi tuntea myötähäpeää yritäessään saada edes jotain selvää madamen sepustuksista. Onkohan hänellä taipumusta lukihäiriöön?

        ..pakko heti korjata, siis yrittäessään :D


    • ahneutta-ilmassa
      • huikea_esimerkki

    • treeniikokopäivä

      miten työssäkäyvä ottaa päivä unet. missä työssä maksetaan nukkumisesta. eikö voima ruuat ja vitamiinit auta. itse treenasin vapaapäivänä, eikä maksanu yhtään mitään.

    • MissHälsinki

      "Vastuu epäonnistumisesta jää sinulle itselle" Siis lähtökohtaisesti lähdetään epäonnistumaan?

    • Arghhhh

      Mua kiinnostaisi kans millä pätevyydellä Martina näitä valmennuksia pitää? Joo, toki kaikki osaa juosta mutta ei se tee kaikista valmentajia. Voi olla vahingollista kun juoksuvalmentaja on amatööri. En lähtis. Instassa Martina ilmoitti 3kk sitten sektiolla synnyttäneelle äidille että mukaan vaan, vaikka fiksumpaa olis ollu sanoa että kysy ensin lääkärin mielipidettä.

      • verkkosukkavalmentaja

        "Kehotan kysymään mielummin liikaa, kuin että tekisi asioita väärin tai ottaa riskiä. Omalla terveydellä ei oikeasti kannata leikkiä."

        Aina "kannattaa" kysyä MARTINALTA, ei oikeilta asiantuntijoilta.


    • WT.University.Helsinki

      Mikään ei anna niin suurta itseluottamusta kuin täydellinen tietämättömyys.

      Ois lumpun kannattanut käydä koulunsa aikanaan.

      • antipatiaa

        nimenomaan, täydellisen tietämättömyyden ja suuren itseluottamuksen suhde on martilla kohdallaan. Itse en ilkeäisi marttina edes avata suutani saati kirjoittaa päättömiä ja mitäänsanomattomia ajatelmiani kaiken kansan luettavaksi. Martina se osaa tehdä itsestään aina vain vastenmielisemmän.


    • huseeraja

      Martinalla on pelko, koko olemassa olosta. Mediasta tulee julkisuteen toinen toistaan upeampia
      naisia ja missejä ym. Martina alkaa pikkuhiljaa jäädä takavasemmalle. Ei ole
      päässyt rikkaisiin naimisiin. Ei ole julkisuudessa oikein minkään muun takia, kun omien hölmöilyiden. Mitä pitäsi tehdä?
      Oikeasti jotain oikeaa.

      • mitämitämitä

        ..mutta mennään yli siitä, mistä aita on matalin. Thermanin avokki olisi hyvin ehtinyt kouluttautua edes johonkin ammattiin niin, että olisi edes jonkinlainen ammattikoulutodistus taskussa. Kallista aikaa on vaan käytetty kaikkeen muka-hörhöilyyn ja muka-ammatteihin. Aloitettu on vaikka mitä, mutta missään ei ole päästy maaliin saakka...


    • Hartley

      Martina on väsynyt. Missä on Stefan? Sitä ei ole näkynyt sen jälkeen kun niiden piti Hankoon mennä viikonlopuksi mutta jäivät kaupunkiin.
      Taitaa suhde olla heillä sellainen että ollaan yhdessä kun Stefanille sopii. Martina sai olla joulun, uudenvuoden, ja Espanjan loman miehensä kanssa ja taas koti ammottaa tyhjyyttä.

      • Eikäykateeks

        Perfactia, millintarkkaa ihanaa elämää?


    • lontooseen_nyt

      Kova on kilpailu nettivalmennukseen osallistujista Martilla ja Sohvilla. Molemmat tykittää instaan -10%:n koodeja omiin "valmennuksiinsa". Siis lähteekö porukka oikeesti näiden mukaan??? Martina varsinkin on niin tuuliviiri, että kesken jää kaikki. En usko hänen pystyvän sitoutumaan tällaisiin "valmennushommiin". Kai tässä yritetään lypsää rahaa helpolla, tehdä "Jutat", mutta ei Jutta Gustafsbergin kopioiminen niin helppoa ole.

      • täyttäpaskaa

        Se on totta. Marun voimajuomat eivät pärjää Jussilan ternimaidolle.


      • rahat-pois
        täyttäpaskaa kirjoitti:

        Se on totta. Marun voimajuomat eivät pärjää Jussilan ternimaidolle.

        Se Jussiloiden ternimaitokusetus oli kyllä aika "legendaarinen"


    • täysseko

      On se ihan täysi dorka se akka. Eihän hänellä itsellään ole mitään koulutusta valmentamiseen, psyykkisestä, sosiaalisesta pääomasta puhumattakaan. Ei hän osaa asettua "valmennettavansa" housuihin, joka on todella tärkeää urheiluvalmennuksessa (oli kyseessä sitten kuinka suppea valmennus tahansa, kotioloissa tai ilman).

      Ei juoksuvalmennus, salitreenivalmennus tai mikä tahansa urheilu valmennus ole pelkkää: "Miten juokset/treenaat salilla tai muualla", pelkkää liikkeiden näyttämistä.

      Ei se akka tajua mistään mitään. Sitten kuvittelee vielä, että on hyvä asiassa, jossa ei ole minkäänlaista ammattipätevyyttä mihinkään. Hän osaa itse treenata oman valmentajansa kanssa, niin kuin me kaikki, koska ihminen tuntee parhaiten omaa kroppaansa ja henkistä kyvykkyyttä jne. Mutta ei se oikea valmennus lähde siitä, että "olenpahan juossut tässä muutaman vuoden ja treenannut salilla, joten alan valmentamaan". Tottakai narsistit voi "olla ja alkaa vaikka psykologian tohtoreiksi", jos niitä huvittaa, koska heiltä puuttuu täysin terve käsitys itsestään.

      Onhan näitä valelääkäreitä ja -hoitajiakin, jotka ovat omasta mielestään ihan ammattilaisia ja vaikka ei olekkaan, niin mitä väliä. Mutta jotenkin naurattaa, kun välillä toimittajat kirjoittaa Martasta, "kuin vahva hän on" "selviytyijä". Eihän hän tiedä ja ole minkäänlaista kokemusta todellisesta vahvuudesta tai selviytymisestä. Itse käsitän selviytymistä, niin että on terve henkinen ja fyysisen suhtautuminen itseensä ja muihin vaikka kuinka olisi kokenut vaikeuksia. Ei uho ja sairas itsekkyys/narsismius ole selviytyimistä, vahvuudesta puhumattakaan. Kertoo kyllä myös tästä ajasta paljon, kun joku oikeasti edes kirjoittaa tuollaisia.

      Ammattilaiset olisivat passittaneet jo aika pöiviä sitten Marttaa sairaalaan, jos se suomessa olisi mahdollista, siis pakkohoito. Lapsien etua ajatellen. Se akka on tyhmä kuin aasi, mutta sillehän ei sinänsä voi mitään, ja toisaalta narsismiakaan ei voi parantaa, joten menetetty tapaus. Lapset pitäisi ottaa pois siltä akalta.

      Onhan näitä muitakin tapauksia julkisuudessa, mutta tämä martta on jo ihan omaa luokkaansa.

      • kaikkitietäväinenkö

        Minkähän alan asiantuntija olet?


      • tissit_törrölle
        kaikkitietäväinenkö kirjoitti:

        Minkähän alan asiantuntija olet?

        Aina kun tulee joku todella hyvä, osuva ja varmasti ihan todenmukainen analyysi tissipimusta, joku kaltaisesi hyppii heti seinille. Sekin kertoo tästä ajasta ja kansasta paljon.


    • Moniosaaja_Martsu_

      Huikeaa jälleen kerran! Mara varoittaa nettivalmennuksen vaaroista eli myös itsestään! Nyt kaikki tietävät, että myös Martinan valmennettavat vastaavat itse, jos jokin menee pieleen. Eli "takuu on voimassa niin kauan kuin perävalot näkyvät" jos sitäkään. Onneksi boikotti kaikkea Martinan edustamaa kohtaan pitää

      • kunrahateiriitä

        Persaukisilla ei olisikaan varaa valmennukseen, joten silloinhan on boikotoitava paremman puutteessa.


      • kunrahateiriitä
        kunrahateiriitä kirjoitti:

        Persaukisilla ei olisikaan varaa valmennukseen, joten silloinhan on boikotoitava paremman puutteessa.

        Persaukiset pummaavat uo-rahat mutsiltaan ja tekevät elaripullan saadakseen katon munakoisonsa päälle.


    • julkisuus.hämää

      Kertokaa nyt edes yksi oikeasti todella ammattitaitoinen julkkisvalmentaja? Ei tule heti ketään mieleen.

    • Fuulaaaaa

      hah hah

    • Onsetollo

      Martina on taas ajatellut ajatuksia! Ihan pokkana jakaa taas muiden tietoja valmennuksista ,näkyy kyllä että näitäkin ketjuja on käyty lukemassa ,kun täytyy päteä tiedoillaan samoista teemoista ,mikä estää sitä nyt vain hankkiutumasta kouluttautumaan liikunta-alalle . Varmaan vain oma kovakalloisuus ,kun on päättänyt että tietää kaikesta kaiken ,niin varsinainen oppi ei taatusti kalloon mene ,vaarallinenhan se on itse "asiakkailleen" tossahan se horisi ,että jokainen on vastuussa vain itsestään ,ei tästä kyllä vakuuttavaa vaikutelmaa taaskaan saa--feikki mikä feikki

      • lueymmärryksenkanssa

        Et näköjään ymmärtänyt mitä Martina tarkoitti.


      • Onsetollo
        lueymmärryksenkanssa kirjoitti:

        Et näköjään ymmärtänyt mitä Martina tarkoitti.

        No ymmärsin oikein hyvin kiitos kysymästä! Martinahan tarkoitti olevansa näistä kaikista törkytyrkky bimboista se kaikkein parhain ja vastuullisin valmentaja ,joka tietää ja osaa kaiken --eikö niin -ei vaan vakuuta alan ammattilaista


      • kiitoskysymästä
        Onsetollo kirjoitti:

        No ymmärsin oikein hyvin kiitos kysymästä! Martinahan tarkoitti olevansa näistä kaikista törkytyrkky bimboista se kaikkein parhain ja vastuullisin valmentaja ,joka tietää ja osaa kaiken --eikö niin -ei vaan vakuuta alan ammattilaista

        En kysynyt mitään, joten senkin ymmärsit väärin. En viitsi edes yrittää selittää mitä Martina tarkoitti, kun et ymmärrä vähempääkään.


      • Onsetollo
        kiitoskysymästä kirjoitti:

        En kysynyt mitään, joten senkin ymmärsit väärin. En viitsi edes yrittää selittää mitä Martina tarkoitti, kun et ymmärrä vähempääkään.

        No kiitos siitäkin ,tätä tolloa ihailevat ovat ihan yhtä tolloja näköjään itsekkin ,ei teihin kannata ruutia tuhlata ,menkää vaan toi idiootin valmennukseen ,mutta ei sitten kannata inistä kun tulosta ei tulekaan --kannattais varmaan treenata tota medialukutaitoa sinunkin--jos asiaa pitää ulkopuolisen yrittää selittää on viestissäkin vikaa


    • Ja-homma-pyörii

      Aloitus on parin vuoden takaa,mutta paskasta ei edelleenkään saa muuta kuin paskaa, vaikka sen kuinka koreasti paketoisi.
      Samat teemat näyttää jatkuvan myös muijan blogissa,missä se vimmaisesti vakuuttelee oikeuttaan myydä tätä sontaa jatkossakin.

    • uskottavuusongelma

      Ketähän toi Martina oikein kusee silmään noilla jutuillaan. AUTON RATISSA, tyttö takapenkillä selitellään eroja entiseen ja nykyiseen hömppävalmennukseen. Martinan oma kroppa ja iho on mukamas kuosissa, kun noudattaa hänen valmennuksiaan. Ja Pa**t, itse treenaa jatkuvasti omiin koitoksiina ihan muilla metodeilla ja toisten valmennettavina. Kurttuja kiristetään naamassa, käydään hieronnassa ja kuorinnassa yms. mutta ei todellakaan vakuuta kehuskelullaan.

      • kaasupullo-fife

        Onneksi silikonit ovat luomua Turkista.


    • Harpie

      PT Peippo piti juuri noista nettivalmennuksista kovan puheen. Tais Martina ottaa nokkiinsa

    • uglymom

      Martinan lapset on rumia.

      • HAHAHAHAAHAH

        Vicotria ja Isabelka ovat kuninkaallisia.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8721
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2613
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2351
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1487
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe