Sain panon josta olin uneksinut vuosia

Lippaattyhjiksi

Mieheni oli viikot töissä pääkaupunkiseudulla ja jouduin viikolla käymään kaupungissa asunto-autollamme ostoksilla perjantaisin.
Matkalla ajoreittini meni pienen varuskunnan sivuitse ja usein otin kyytiin varusmiehiä jotka liftasivat kun linja-auto kulki melko harvoin.
Kerran sitten otin neljä liftaria kyytiin ja sanoin että jääkaapissa on kylmää olutta jos kelpaa ja kelpasihan se.
Matka kaupunkiin kesti melkein tunnin ja aika monta olutta pojat olivat jo tissutelleet kun saavuimme kaupunkiin jonne pysäköin torin varteen autoni.
Pysäköityäni auton menin itse ja juomaan yhden oluen pienen pöydän viereen jossa oli melko ahdastakin ja juttelimme siinä aikansa jolloin kaksi poikaa sanoi lähteväns' hakemaan alkosta lisää olutta.
- Pojilla taitaa olla lippaat täynnä kun viikon ootte olleet tyttöystävistänne erossa, koitin keventää tunnelmaa tunnelmaa ja samalla huomasin kuinka käsi alkoi hivellä pöydän alla reiteni sisäpuolta.
jatkuu....

4

10997

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pääkaupunkiseudulla

      Ihan kiva alku, mutta eikös meitä liftareita ollut seitsemän?

      • Sarjatulta

        Huh kun on kuuma, menen pikaisesti suihkuun, sanoin.
        Riisuiduin nopeasti vaunun taka-osassa , panin kaihtimet kiinni ja livahdin suihkuun valkoinen aamutakki päälläni.
        Tultuani suihkusta pojat olivatkin siellä ja puoliväkisin kaatoivat mut sänkyyn, avaten aamutakin ihailivat paljasta vartaloani ja kiimaisena hipelöivät rintojani.
        Toisen levittäessä jalkojani auki, vastustelin muodollisesti, mutta samalla olin niin töpinöissäni ajatuksesta että mitä kohta tapahtuisi, tunsin kastuvani.
        Pilluni oli siinä kuin tarjottimella ja nuoluhommiksihan se meni, tärisin kiimasta kun klitoristani kielellä imettiin oikein kunnolla, mieheni ei koskaan ole sitä tehnyt.
        Toinen riisuitui kalsareille jotka uhkaavasti pullottivat, kokeilin päältäpäin sitä ja repäisin nopeasti ne alas, huh, huh, mikä jötikkä sieltä paljastuikaan.
        Nyt pojat meette alapesulle ennen kun etenemme ja kiltistihän menivät, korjasin asentoani oikein kiimaiseen asentoon sillä aikaa, pantuani loputkin kaihtimet kiinni oli melko hämärää ja olimmehan keskellä kaupunkia torin laidalla.
        Nopeastihan pojat tulivat kalut vielä märkänä olivat tosi kiihoittavasti pystyssä, avasin jalkani äärimmilleen ja nostin ne samalla pystyyn.
        Tunsin kuinka kuuma terska melkein väkisin tunkeutui sisääni hitaasti kunnes tapasi pohjan, oi kuinka tekikään hyvää, otin tiukasta pepusta kiinni ja painoin sitä alas jotta saisin loputkin kalusta sisääni.
        Toinen pojista, se isokaluisempi työnsi kalun aivan suuhuni kiinni ja näin kuinka melkein sinisestä terskasta valui kiimatippoja jotka nuolaisin, samalla ottaen sen kokonaan suuhuni puristaen vartta voimakkaasti, poika parkaisi nautinnosta.
        Kyllä teki hyvää kun kalu alkoi tahtiaan kiihdyttäen naputtamaan pimppiini sellaista vauhtia etten oikein oikein pysynyt mukana, huusin ettei laske sisääni, mutta se oli jo myöhäistä kun poika painoi aivan pohjaan ja nautinnosta huutaen alkoi pumpata spermaa sisääni.
        Tunsin joka ruiskauksen pimpissäni ja ihmettelin kuinka sitä aina vaan tulee lisää, sperma alkoi jo tulla varren välistä jo uloskin - oli se tosi kiihoittavaa kun välähdyksen mietin miestäni ja kuinka saan vierasta spermaa keskellä kaupunkia sisääni.
        Hitaasti poika veti vielä nykivän kalun ulos kauhean spermamällin saattelemana joka valui aamutakilleni joka oli allani, talouspaperilla pyyhin pimppiäni joka oli tulipunainen kiimasta.
        Samassa olikin jo se isokaluinen painamassa terskaansa sisääni ja aattelin ettei se millään mahdu tiukkaan vakooni, mutta se oli niin hyvin voidelu että muljahtaen meni sisään, voi kuinka teki hyvää.
        En ehtinyt äskein oikein orkkuni huipulle mutta tämä korjasi tilanteen ja kalun hitaasti panuessa sisääni huusin nautinnosta ja katsoin kuinka vartta meni hitaasti lisää sisääni, piti otaa oikein siitä kiinni ettei liikaa heti työnnä.
        Vihdoin se tapasi herkkuni pohjan mutta vartta oli vieläkin näkyvissä, mahtava kalu ajattelin.
        Poika vetäisi kalun kokonaan ulos ja naurahti kun kuului mahtava maiskahdus terskan tullessa ulos, maiskis, maiskis yhä uudelleen sitä teki, tärisin kiimasta.
        Vihdoin koko herkku oli taas aivan pohjassa ja hitaasti alkoi tahti kiihtymään, tunsin kuinka aloin pääsemään huipulle ja melkein pyörryin kun orkkua kesti ja kesti vaan, puristin tiukkoja pakaroita ehkä liikaakin.
        Laske sisääni koko satsi, nyt huusin kun muistin kuinka hyvää se teki kun kunnolla ruiskitaan ja kohtahan sitä jo alkoi tulla taas melkopinen määrä.
        Kalun sykkiessä joka ruiskauksella tunsin kuinka se jotenkin laajeni samalla, tuntui aikas riettaalta kun sitä taas alkoi tulla ulos joka nykäyksellä sykäyksittäin vaikka kalu oli aivan pimppini pohjassa.
        Poika veti hitaasti limaisen kalun ulos ja maiskis kuului taas ja herkkumutteri kaapi loputkin spermat ulos samalla, otin vielä sykkivän kalun varren käteeni ja kauhukseni huomasin sen olevan käsivarttanikin paksumpi, mahtavaa.
        Vetelin sitä ees taas ja eihän se meinannut veltostua lainkaan, poika sanoi että olin saanut kahden viikon mällit sisääni ja siltähän se tuntui kun koko alapääni kylpi spermalätäkössä.
        Jäin selälleni väsyneenä makaamaan, pojat kiittivät ja kalut pestyään lähtivät kaupungille sanoen että otetaan joskus uusiksi, annoin numeroni.
        Makasin tovin ja taisin nukahtaa siihen en edes jaksanut mennä alapesulle. heräsin kun ovi kolahti ja ne kaksi jotka kävivät alkossa tulivat takaisin.
        Olin varmaan rietas näky kun jalat levällään punaisenhehkuisesta pimpistä vieläkin valui paksua spermaa ulos - siitäkös nämä pojat innostuivat ja.......
        Jatkuu...


      • lippaattyhjiksi

        Ryntäsin nopeasti uudelleen suihkuun ja kuivatettuani itseni raotin varovaisesti ovea joskos pojat ovat lähteneet jo pois.
        Mutta nämä olivatkin vähissä vaatteissa ja vetivät pitkäätikkua, ihmettelin miksi mutta jälkeenpäin tajusin että oli tullut riitaa kumpi pääsee ensimmäiseksi herkkuuni työntämään.
        Vastustelin taas muodollisesti kun jätkät suorastaan kaappasivat mut sänkyyn ja sivusilmällä näin kuinka molemmilla uhkaavasti kalsareissa pullotti, mietin että kohta varmaan saan lisää kalua sisääni joten luovutin ja asetuin kontalleni sängyn päätyyn, mutta vaadin poikia ensin menemään pesemään vehkeensä.

        Tuli kova ryntäys vessaan ja samantienhän ne sieltä tulivat kalut aivan pystyssä vatsaa vasten, huh mikä näky oli, tunsin kuinka aloin kastumaan vaikka vanhastaanhan se pimppini oli vielä turvoksissa ja märkä.
        Menin mahdollisimman kiihoittavaan asentoon peppu pystyssä kuin kiimaisella kissalla ja välittömästihän takanani oltiin työntämässä vartta sisääni mutta toinen huusi että muista mitä sovittiin että vain 20 työntöä ensin ja sitten on mun vuoroni.
        Kiimasta huohottaen poika alkoi työntymään sisääni ja mahdollisimman hitaasti ensin, nautti joka sentistä, toinen antoi kalunsa käteeni ja vasta nyt huomasin kuinka paksu se olikaan kun käteni ei ylettynyt sen ympäri.
        Tahti alkoi pikkuhiljaa kiihtyä, mutta toinen alkoi ja vaatia sisäänpääsyä ja huusi että kaksikymmentä työntöä oli jo aikoja sitten mennyt, kuului vain maiskahdus kun kalu vedettiin sisältäni ja toinen oli heti menossa sisääni.
        Ohos, sehän ei mennytkään niin vaan kun oli niin paksu, mutta rajulla survaisullahan se lopulta meni sisäään, kylläpä teki tosi gutaa ja tunsin kuinka lähestyin taas huippua ja vaistomaisesti huusin kiimasta.

        Oli tosi kiihoittavaa kun sain sisääni paksua vartta ja sekös vielä kiihoitti kun toinen kalu siinä silmieni edessä pillunesteestä kiiltäen tatti sinisenä odotti vuoroaan, taivaallista ja häivähdys omasta miehestänikin kävi mielessä.
        Seuraava vaihto kävi tosi nopeesti ja vain pillun maiskahdus kuului kun tatti irtosi ja eihän se pimppini edes ehtinyt sulkeutua kun jo toinen kalu meni vauhdilla sisääni, en ihan orkkua alkanut heti uudelleen rakentamaan, mutta gutaahan se teki koko ajan.
        Pojat olivat pikkusen humalassa ja eivät heti laskeneet satsiansa sisääni, meni varmaan ainakin kuusi vaihtoa ennen kun toisen kalu alkoi nykimään sisälläni, pohjaan ensin työnsi ja huudon säestämänä pumppasi koko satsin pimppini pohjalle.
        - Pitikö sun sisälle laskea, kuulin toisen sanovan, mutta ei se haitannut lainkaan kun toinen vauhdilla ja oli taas sisälläni, toisen mulkku vieressäni nytkähteli vieläkin pystyssä siementä valuttaen terskasta kokolattia matolleni.
        Ai, tämä onkin se paksumpi, mietin kun sekin kiihdytti tahtiaan ja myös alkoi ruiskimaan sisääni, piru kun sitä taas tuli paljon ja kuinka kuumalta se tuntui pimpissäni, sperman imelän tuoksun tunsin nenässäni.
        Kalun vetäytyessä hitaasti sisältäni aikamoinen satsi spermaa valahti ulos ja valui reisiäni pitkin sängylle,
        Pojat hieman ujoina pukivat vaatteet päällensä ja hiipivät matkoihinsa mitään sanomatta, mutta käskin panna ulko-oven lukkoon mennessään.

        Katsoin kelloa ja yllätyin kun totesin että pojat olivat naineet mua melkein tunnin ja kyllähän sen ja tunsin alapäässäni,
        Oli niin raukea olo ja nukahdin sänkyyn alastomana, mietin että menen kohta suihkuun mutta nukahdin ja herätys olikin sitten vähän outo.

        Mieheni oli tullut jo kaupunkiin ja tutun asunto-auton nähtyään oli hiljaa tullut sisään,
        minä siinä nukuin alasti kyljelläni , enkä herännyt heti.
        Pimppinihän siinä näkyvillä, punaisena turvonneena käytetyn näköisenä spermaa vieläkin valuttaen oli mieheni silmien edessä.
        - Pikku rouva on näköjään saanut vierasta kullia, mitenkä olisi jos minäkin vähän omaa vaimoani saisin välillä.
        Mieheni riisui housunsa kulli pystyssä availi varovasti pimppini huulia työntäen kalunsa suuhuni samalla, häntä kiihoitti pilluni joka spermasta märkänä klitoris turvonneena oli siinä aukinaisena.
        Tämähän olikin yllättävää, että mieheni kiihoittui kun mua oli toinen jyystänyt, imin oikein kunnolla ja samassahan lasti lensi suuhuni samantien.
        - Nyt mennään kotiin ja saunaan jonka jälkeen katson millainen kolli sua oli oikein jyystänyt, viittasi samalla kolmeen pieneen kameraan jotka oli asentanut mun tietämättään.
        Kamerat alkavat kuvaamaan liikkeestä ja liikettähän on tosiaan ollut viimeaikoina.
        Mitenkö selitän miehelleni että kulleja olikin ollut neljä, jännitin sitten saunan jälkeen oikein tosissani mieheni reaktiota, heh.

        Ka


    • Kallu4

      Maistuis varmaan mullekin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      166
      2819
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2021
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1825
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe