Turhaa tuhlausta

järkeväässsätöä

Miksi ihmeessä joku haluaa käyttää satasia, jopa tuhansia, hääpukuun jota pidetään vain yhden päivän.
Eikö nekin rahat, ökyrikkaita lukuunoittamatta, olisi parempi säästää arjen pyöritykseen. Naimisiin voi mennä ihan tavallisissa mustat housut/ valkoinen paita perusjuhla-asussa, nainenkin, tai vaikka kirpparilta ostetussa kahden euron mekossa tai tehdä näyttävän hameen euron verhosta, ja jos tekee kietaisuhameen, voi sen verhon käyttää edelleen verhonakin.
Muutenkin häähössötys kannattaa pitää aisoissa, eikä ainakaan ottaa velkaa, sillä arki se tulee ja rahaa kuluu kaikenlaiseen, silloin yhden päuivän touhotukseen tuhlatutu tonnit alkavat kaikertaa.

12

401

  Vastaukset

  • No kyllä minä ainakin jos joskus naimisiin menen niin aion häämekkoon panostaa!! Hieno ja tärkeä päivä, paras mahdollinen mekko siis.

   • Sillä mekon hinnalla maksaa helposti kolmen kuukauden vuokran, tai puolen vuoden asuntolaina/ autolaina- lyhennykset.


  • Jokainen tekee kuten haluaa.

   • Kannattaa satsata ennemmin tulevaisuuteen kuin yhteen päivään.Itse menisin naimisiin lomamatkalla ulkomailla vain kahden kesken.


   • No niin tekee, mutta tossa rahantuhlauksessa ei ole mitään järkeä. Elämässä muutakin tärkeämpää mihin rahaa laittaa eikä tollasiin ilimanaikuisiin hössötyksiin.


   • Mansikkamarja0 kirjoitti:

    No niin tekee, mutta tossa rahantuhlauksessa ei ole mitään järkeä. Elämässä muutakin tärkeämpää mihin rahaa laittaa eikä tollasiin ilimanaikuisiin hössötyksiin.

    Samaa mieltä ja nykyään puolisot eroavat toisistaan ihan pienistä ja mitättömistä syistä.
    Onhan sellaistakin tapahtunut, ettei olla edes alttarille päästy, niin häät on peruttu.


  • Kukin tyylillään ja siihen mihin on varaa, häät on sentään sekä miehelle että naisel elämän tärkeä päivä tai ainakin pitäisi olla, ei kannattaa ollaa kateellinen jos joku panostaa esim häämekkoon eikä tyylin ni ku kirjoitit "euron verhokankaasta mistä voi tehä hameen"häissä ei välttämättä panostetaan aivan kaiken jollei oo varakas, moni panostaa ehkä yhteen tai kahteen asian ja häämekko on yks niistä, kuka nainen ei haluais tuntea itteän prinsessaksi tärkeänä pvänä :) mekon voi säästää tulevalle sukupolvelle antamalla vaikka tyttärelle jos huolii taikka miniälle, tai muuten säästä tai sit myydä tapoja on monia

   • Niin tai käyttää samaa häämekkoa sitten uudestaan seuraavissa häissään, yli puolet kuitenkin päätyy avioeroon joten kannattaa pitää huolta kalliista häämekostaan.


  • Eiköhän se ole jokaisen oma asia kuinka paljon rahaa tuhlaa hääpukuun.

  • Samaa mieltä, mutta ymmärrän heitäkin joille tuo juhlaan ja vaatteisiin panostaminen on tärkeää, vaikkakin vain sen muutaman tunnin/yhden päivän takia. Jokainen juhliin omalla tavallaan ja mikäs sen parempaa!

   Meilläkin häät nyt tulossa ja alusta saakka ollaan tiedetty että tästä ei oteta stressiä eikä laiteta paljoa rahaa. Käytetään rahaa yleensäkin mieluummin matkusteluun ja säästetään omaa taloa ja lapsia/lemmikkejä varten, eli tulevaisuuteen. Häämekoksi ostin itselleni pikkumustan, jonka asustan sopivilla väreillä. Ihan paras vaihtoehto mulle, voin pitää mekkoa myöhemminkin vaikka missä tilaisuuksissa ja mikä tärkeintä, tunnen oloni kaikista kauneimmaksi ja tyylikkäimmäksi juurikin täydellisesti istuvassa pikkumustassa. Eli en keksi mitään parempaa mekkoa hääpäivälle:)

  • Itse en ymmärrä miksi joitakin harmittaa, että jotkut haluavat panostaa hääpukuun. Itse valitsin puvun joka on kallis. Tosin vanhemmat maksoivat sen.

  • Kerran elämässä tai no monet vähän useamman kerran 😀

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   131
   8219
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   2809