"Nopein" nettitikku tällähetkellä?

mokkuloia

No hei, ropleema sellanen että ollut kuukauden soneran "150 meganen" mobiililaajakaista kotona käytössä, sellainen homma tullut eteen että nykyinen huawei e392 mokkula nyt mitä ilmeisimmin rajoittaa kaistaa. normaalitilanne on että mokkula on kiinni teknisessätilassa sijaitsevassa telewellin reitittimessä. nykysten tämä viritys jaksaa työntää vain 30-40mb nopeutta, rukattu on asetuksia ja pyöritty ympäri kämppää ja tökätty tikku suoraan tietsikkaan tilanteen paranematta ja sitten kokeilin laittaa kortin puhelimeen ja kappas, nopeustesti näytti usealla mittauksella 85-105mb nopeutta..

eli mokkula vaihtoon mutta millanen, olisiko tuosta e3372:sta mihinkään? kokemuksia? mistään?

11

315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rottenpotatoes

      Tuollaisia arvoja löytyi.

      HUAWEI E392 4G LTE FDD TDD Multi-mode Data Card
      download Speed up to 100 Mbit/s

      e3372 Support for LTE category 4 means you can enjoy higher download data transfer rates. Specifically, up to an incredible 150 Mbps.

      Mihin sinä tuon datamäärän kanssa joudut 24/7 latauksilla?

      • mokkuloia

        Jaa että pitäisi tukea 100mb asti tuo nykyinen, ei kyllä siltä tunnu.. toki vanha mokkula, varmaan ensimmäsiä 4g malleja ni ei varmasti ihan tolkuissaan enää.. mihin joudun? no varmaan sohvalle katsomaan pätkimätöntä netti-tv:tä samalla kun toinen istuu läppärillä :) pitääpä tosiaan ottaa tuo 3372 hankinnan alle ni pääsee tekstaamaan.


    • fghasgfhghg
    • gfsgsdfgsdg

      Mokkulassa on syytä olla liittimet dual LTE antenille ja laittaa antenni ikkunan väliin tukiaseman suuntaan. Minun Huawei E3372 tikussa on kaksi LTE liitintä ja 150 Mb nopeus on. Maksoi ebay latvia kaupassa 30 euroa vuosi sitten.

    • mokkuloia

      No juuri siksi koska langalliset, ja kuitu tekee vasta tuloaan niin ei alettu uuteen taloon tyhjää vanhoja lankoja kaivamaan.. mullon tässä paikassa masto vajaa kilometrin päässä ni oiskohan nusta lisäantenneista apua? mietin kun puhelimellakin saa sen ~100mb suht helposti? tosiaan soneralta kävin hakemassa lainalaitteeksi tollasen wifi-polikan vian selvittelyä varten, vaan enpä sillä saanut tulemaan kuin semmosta 4-7mb :D tämä olisi tietenkin vaatinut sitten ne lisäantennit..

      miten ulkomailta uskaltaa tilata mokkuloita, ettei vain ole operaattorilukittuja? muuta huomioonotettavaa?

      • fdsgfsdgfgsd

        Ei ne ebay kauppiaat mitään lukittuja palikoita myy, eihÄ olisi mitÄÄn järkeÄ. Jos tuote ei vastaa myynti-ilmoitusta eikä myyjä palauta arhoja yms, on apuna ebay ja paypal resolution center.


      • minullaonadsl

        Eli et suostunut maksamaan sitä noin 1-2k€ liittymismaksua kuparikaapelista ja siksi käytät mokkulaa. Rahan puutetta sanoisin. Ei sitä kuitua kuitenkaan ole tulossa ihan lähivuosina jos alueella on hyväkuntoinen kupariverkko ja DSLAM kohtuullisen lähellä tai kaapelitv saatavuus.

        Itsellä kaupunkialueella ADSL maksiminopeus 9/1, puhelinlinjaa yli 2 kilometriä. Ei tietoakaan että mitään kuitua olisi tulossa.


      • minullaonadsl kirjoitti:

        Eli et suostunut maksamaan sitä noin 1-2k€ liittymismaksua kuparikaapelista ja siksi käytät mokkulaa. Rahan puutetta sanoisin. Ei sitä kuitua kuitenkaan ole tulossa ihan lähivuosina jos alueella on hyväkuntoinen kupariverkko ja DSLAM kohtuullisen lähellä tai kaapelitv saatavuus.

        Itsellä kaupunkialueella ADSL maksiminopeus 9/1, puhelinlinjaa yli 2 kilometriä. Ei tietoakaan että mitään kuitua olisi tulossa.

        Huomattavan suuri osa tämän palstan kysymyksistä tuntuu olevan rahankäytön ongelmia.

        Ehkä ihmisten pitäisi enste ne se raha-asiat kuntoon että kysymykset ei olisi jotain älykääpiöiden "kuinka lataan uusimman pirates of the caribbeanin ILMAISEKSI" -tasoa.


    • sitserupeewörkkimään

      Jos sulla on mokkula teknisessä tilassa, eikä mitään antennia missään, niin eihän se voi toimia. Laita tupla-antenni ja 4G modeemi mimo liittimillä, ja antenni kohti mastoa.

      • mokkuloia

        On sellainen lätkäantenni ollut kiinni kokoajan, vaan saman saa ilmankin, mokkulan kortti työnnetty puhelimeen samalla sijalla ja se työntää 100mb mokkulan jääden 30-40...


    • E392-antenneilla

      E392:n kanssa antenneista on kyllä hyötyä. 3G-yhteydellä ja kahdella 2x12 cm läpyskäantennilla E392 antaa täydet 21 Mbps, ilman antenneja ei.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      225
      1963
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      68
      1711
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1506
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1199
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1110
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1075
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      5
      995
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      950
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe