Ketäs meinaatte äänestää

kuntavaalit

Mä äänestän vain persuja. Ne yksin on avoimesti muslimejen haittamaahanmuuttoa vastaan. Muut puolueet ei sitä ole.

71

610

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tunkki200kg

      Minä äänestän sitä puoluetta joka lupaa laajentaa Oritkarin parkkipaikkaa.

    • Numerotiedossa

      Tynkkynen Oulun ääniharavia yli tuhannella äänellä. Kannattaa lähteä voittajan kelkkaan. Tynkkynen Suomen älykkäimpiä ja sujuvasanaisimpia nuoria poliitikkoja. Vielä kun kokemusta tulee lisää niin on Halla-ahon vertainen.

      Keput ja demarit ovat paikallaan junnaavia puolueita ja nuolevat Eu:ta ja mokuttavat Suomen ja Euroopan tuhoon. Mikään ei muutu, paitsi huonompaan suuntaan. Ruotsi hyvä esimerkki siitä ettei mokutuslähiöihin uskalla enää ambulanssit mennä ilman poliisin suojaa, jotka hekin pelkäävät. Suunta on selvä...

      • Anonyymi

        Perussuomalaisten puolueessa tuskin yhtään joka ei olisi poliisin tutkinnassa ollut tai käräjätuomin saanu, muutama esimerkki. Tynkkynen, Halla aho, Turtiainen, Niikko, Mäenpää, Immonen, Vähämäki, Hakkarainen, nämä tulee heti ensimäisenä mieleen.
        Rikollisten puolue.


    • kannustaja

      Jenna Simulaa äänestäisin, jos jaksaisin vaivautua. mutten jaksa.

      • sinnevaaan

        Jenna on Hyvä ehdokas. Äänestämään vaan, itse äänestän Tynkkystä.


      • Maaria50v
        sinnevaaan kirjoitti:

        Jenna on Hyvä ehdokas. Äänestämään vaan, itse äänestän Tynkkystä.

        juu, ennakkoon heti Sebua äänestämään, siltä varalta että jos joutuisi mielenhäiriöön varsinaisena vaalipäivänä eikä muistaisi äänestää.


      • Anonyymi
        Maaria50v kirjoitti:

        juu, ennakkoon heti Sebua äänestämään, siltä varalta että jos joutuisi mielenhäiriöön varsinaisena vaalipäivänä eikä muistaisi äänestää.

        Niinhän se on, että homot äänestää homoja, kuinkas muuten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinhän se on, että homot äänestää homoja, kuinkas muuten.

        Vihreät.


    • vanharouva-

      Tiina Wiik saa minun ääneni!

      • napakymppi10-

        Tiina olisi hyvä ehdokas, mutta ei siltä listalta läpi mennä. Lisäksi teki suuren virheen kun lähti sen ynisevän kysymysmerkki-tyypin kanssa samaan kelkkaan. Kysymysmerkki-tyyppi vie Tiinalta ääniä, ei lisää.

        Oikeasti heidän listalla yhdistyy suuri äly ja ynisevä tyhjyys. Surullista.
        Tiina sitten seuraaviin eduskuntavaaleihin perSujen listoilta, varma läpimenijä.


    • Biblialainen

      Suurin osa liikkuvista äänestäjistä ovat tätä nykyä "halla-aholaisia" ja äänestävät esim. Oulussa Tynkkystä, Simulaa jne. Suurin osa liikkuvista äänestäjistä on omilla aivoillaan ajattelevia järki-ihmisiä, joihin ei vaikuteta näillä(kään) palstoilla. Halla-aho varmaan ajattelisi itsekin, et he joihin voi vaikuttaa niin parempi kun eivät sellaiset ainakaan häntä äänestä. Aivopestyt ihmiset eivät tuota mitään hyvää.

    • äänipersuille

      Perus suomalaisille tietysti äänet! KesKUSTA, sdp (sosiaalidemokraattipaska) jne tulisi lopettaa vahingollisina.
      Nyt voi äänestämällä osoittaa ajattelevansa omilla aivoillaan ja käydä antamansa äänensä persujen ehdokkaalle.

      • lainauscopyaalempaa

        Kokeilkaapa mumista ja ynistä perässä



        Harjoitellaan:

        tuota.. yy sanoma yyy lehti kalevan mukaan yyyyy olen kuulemma muuyyyämm "käden huiskautus"suomen tunne tuinpia maahan muutto vastustajia YYYYhhhhhhhhhhhh ja tuota ööööö ym, "käden huiskautus" myyyy öö mjyyy ÖÖÖÖÖÖÖ

        Siinä kaikki ;)

        Jatkakaa


    • KunKysyit

      Minä äänestän SDPn ehdokasta. Sinänsä ihan hauska katsella kun persut kieriskelevät kuolemantuskassaan ja mistään ei enää tule apua.

      • vappu-marssija

        Ainahan sinä sitä olet vassuja äänestänyt, tai ainakin olet saanut vassarikasvatuksen.
        Ei valtakunnasta löydy enää koskaan ihmisiä jotka puoluetta vaihtaessa äänestäisivät kommari sosialisteja. Niin alas ihminen ei voi tietoyhteiskunnassa enää mennä.


      • Just_joo
        vappu-marssija kirjoitti:

        Ainahan sinä sitä olet vassuja äänestänyt, tai ainakin olet saanut vassarikasvatuksen.
        Ei valtakunnasta löydy enää koskaan ihmisiä jotka puoluetta vaihtaessa äänestäisivät kommari sosialisteja. Niin alas ihminen ei voi tietoyhteiskunnassa enää mennä.

        Onpa sekavaa. Oletko ottanut jotain mömmöjä?


      • 45JASFHUAF
        Just_joo kirjoitti:

        Onpa sekavaa. Oletko ottanut jotain mömmöjä?

        Sebu Tynkkynen kuulemma ennustettu ylivoimainen ääniharava


      • Anonyymi
        45JASFHUAF kirjoitti:

        Sebu Tynkkynen kuulemma ennustettu ylivoimainen ääniharava

        Se on vain kuulemma.....


      • Anonyymi
        45JASFHUAF kirjoitti:

        Sebu Tynkkynen kuulemma ennustettu ylivoimainen ääniharava

        Kumpi on perheen pää, Sebu vai Alan? Onko Sebu päällä vai Alan alla?


    • Meilläoli

      Keskustaa joku äänestää niin syytä laitta kädet kyynärpäitä myöten ristiin ja. Nostaa katseen ylös ja toivoa että edes Leevi tulisi jelppimään näitä onnettomia.

      • Leevin.plsta-

        Lestadiolaista nuorisoa on enenevässä määrin siirtynyt äänestämään persuja, ehdokkainakin persuissa on pohjois-pohjanmaalla useita.
        Persuissa on paljon loogisesti ajattelevia älykköjä, joita lestadiolaisen on helppo äänestää vaikka ehdokas olisi ateisti. Lestadiolaisiin kohdistuvaa vihaa voidaan vähentää vain äänestämällä ihmisiä jotka kykenevät elämään ja vaikuttamaan asioihin ilman ennakkoluuloja. Oikeudenmukaisesti.
        Lestadiolaisviha perustuu ennakkoluuloihin ja erilaisuuteen. Suurin osa ennakkoluuloista on vääriä. Lähes sama pätee jehovalaisuuteen. Sen sijaan Islamiin kohdistuvat ennakkoluulot ovat lähellä todellisuutta. Faktat ja tilastot kannattaa tarkistaa, ennen kuin "yleistää".
        Toki persuissakin on paljon myös ehdokkaina ihmisiä, joita ohjaavat ennakkoluulot. Nämä löytyvät lähinnä sieltä vanhojen SMP jäärien joukoista... Toki muitakin on.


    • Olihyvinvointi

      Keskusta on Kokoomuksen kanssa kansan kurjistajat rahat jaetaan rikkaille. Näille joilla on köyhät maksaa.

      Keskustan kansanedustaja lähetteli eduskunnassa papereita taksilla joka maksoi yli 600 €. Totesi että pikku rahoista kauhia poru.

      Työttömän kuukausikorvaus kun työnantajat siirtänyt työt lapsityövoimalla Ne kun tekee ilmaista työtä tulee paremmat voitot.

    • Junttilastaoll

      Meidän ongelma on johtajien yli suuret palkat mukaan lukien eduskunnassa iso joukko turhakkeita jotka eivät tiedä mikä on työ .

      Johtajien ylisuuret bonukset.

      Fortumi möi sähkön siirron ja pimittää verosuunnittelulla kansalta kerättyjä ylisuuria maksuja.

      Glopalisaatio jota Halonen hehkutti ajaa meidät turmioon . Yksi omistaa kaikki se on globalisaatio EU. Meidän kurjistaa jolle jokainen maksaa vuosittain valtavat summat

      Kreikka ja muut luuserit ja Turkki pyrkii apajalle kanssa.

      Haluatteko maksaa herrojen leikit.

    • Klauss

      Hahhaa aloittajalle. Vai persuja, jopa nyt jotakin. Persuthan näyttivät kyntensä hallituksessa jo -ja niistä ei kertakaikkiaan ole mihinkään. Kapitalistien kätyri ja köyhän kansan kyykyttäjäpuolue!!! Vasemmistoa tietenkin äänestän.

      • Järkeä.kiitos

        Vai olet sinä kulttuurimarksisti (ks Wikipedia)! Haluat siis jatkaa tätä samaa politiikkaa, mitä tämä kolmen bulvaanipuolueenne johtama hallitus on aktiivisesti harjoittanut Suomen lopulliseksi tuhoamiseksi.
        Myötähäpeäni sinulle. Ja lue historian kirjasta, mitä tapahtui 1917-1918 kun teikäläiset kasaari"juutalaisten" sätkynuket alkoivat hillumaan. Saattaa ne tapahtumat toistua vastakin, ellei järkeä saada muuten päähän!


    • Puuha-Pete11

      Tänään illalla tulee MOT:ssa ohjelmaa siitä että Oulussa vammaiset eivät saa esimerkiksi toista lasillista maitoa. TP-shoppaajille on taas kaupungin piikki auki. Minä äänestän sitä jolla on kaikein tiukin linja tähän turvapaikkashoppailuun.

      • rajat_kiinni1

        Hyvin kiteytit. Kannattaa äänestää sellaista persua joka pystyy vaikuttamaan. Nimeä en halua mainita, mutta onhan siellä Oulussa ainakin yksi vaikuttaja jolla on valtakunnan näkyvyyttä. Homous ei saa vaikuttaa äänestyspäätökseen. Itseasiassa henkilöhän yhdistää suomen kansan tuosta näkövinkkelistä.


    • Kiggs

      Persut on oikeistopuolue. Ei kiitos niille. Ja vielä huonompi kuin muut sipilät.

    • kahareisi

      Äänestämään kaikki rasistit persuja. Ihan turhaa näitä pikkuryhmiä äänestellä kun persut hoitaa kaiken. Ainoa oikea ihminen on Halla-aho. Se kaataa hallituksenkin nuin vaan.

      • tuletulepersu

        Persuja kandee äänestää ne on niin simppeleitä että tulevat perässä kun vähän viheltää.


      • Oulu.ensin

        Oululaisen rasistin kannattaa tarkkaan miettiä mitä persua äänestää, jos persuja on ylipäätänsä pakko äänestää, koska "oulun" persut ovat hyvin usein näitä liitoskuntalaisia syrjäseutujen kannattajia, jotka änkyröi periaatteen vuoksi Kanta-Oululaisia vastaan ja toivovat aidolle Oululle vain pahaa.

        Oulu ensin! ja katsokaa tarkkaan, että äänestätte oululaista rasistia, ettekä jotain syrjäseutulaista pelleä.


      • todellinenelämä
        tuletulepersu kirjoitti:

        Persuja kandee äänestää ne on niin simppeleitä että tulevat perässä kun vähän viheltää.

        Persuja äänestää ihmiset joita ei voi manipuloida.

        Viherpiipertäjät ovat täysin esim median käskytettävissä. Media on periaatteessa heidän kanssa samaa mieltä kaikesta ja päin vastoin. Kukaan ei niitä siis käännytä koska ovat samaa mieltä koko ajan muutenkin.

        Media yrittää käännyttää persuja, mutta silläkään ei ole mitään merkitystä koska persut ajattelevat itse, eivätkä altistu käännytysyrityksille.

        Käännyttäminen onnistuisi vasta sitten jos media alkaisi käännyttämään aivopestyjä viherpiipertäjiä persuiksi, esim. Helsingissä.

        Tällöin tapahtuisi huomattavaa kääntymistä, mutta ei heistä persuja tulisi oikeasti vaan aivopestyjä persujen äänestäjiä.

        Viherpiipertäjä on oikeasti aivokuollut.

        .


    • arvionitässä

      Sebastian Tynkkynen

      Kilpailee Hanna Sarkkinen kanssa Oulun äänikuninkuudesta

      • ransukoira

        Sepu on rinssessa.


    • porvareihinkyllästynyt

      Valitettavasti KTP:llä ei ole ehdokkaita Oulussa, joten pitää tyytyä johonkin SKP:n ehdokkaista.

    • pokke_

      Kokoomuksen Kari Mattilaa. Fiksumpaa miestä saa hakea kissojen ja koirien kanssa.

      • löysinjo

        Saahan sitä etsiä, ja helposti löytääkin, jos tyyppi kerran on kokoomuslainen. Valtaosa suomalaisista on fiksumpia kuin fiksuinkaan kokomusta


      • pokke_

        Monet tapaamani moukat ovat kyllä olleet vasemmiston ja persujen kannattajia, ei sillä että kaikki heistä sitä olisivat.


      • Anonyymi

        Toivottavasti nyt pääsee.


      • Anonyymi
        löysinjo kirjoitti:

        Saahan sitä etsiä, ja helposti löytääkin, jos tyyppi kerran on kokoomuslainen. Valtaosa suomalaisista on fiksumpia kuin fiksuinkaan kokomusta

        Kokoomus pitäisi kieltää lailla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivottavasti nyt pääsee.

        Ei päässyt nytkään. No, ei menestyjienkään joka paikkaan tartte päästä.


    • eirikollisia

      Persuissa on HS:n tutkimuksen mukaan eniten rikostaustaisia ehdokkaita. En äänestä rikollisia mistään ryhmästä.

    • sebastianta

      Olen äänestänyt Sebu Tynkkystä jo kolmesti

      aina niitä henkkareita löytyy ja vaaleja tulee ja menee

      • äänisyntyy

        Joo pierunhan voi päästää vaikka monta kertaa päivässä.


    • votelo

      Keskustan Mikko Jämsä on ehdokkaani.

      • votelo

        Osuin näköjään arkaan paikkaan jotakuta! :D


    • Äänestäjä_

      Äänestän kepua.
      • Kesk. 19
      • Kok. 13
      • Vas. 10
      • SDP 9
      • PS 8
      • Vihr. 7
      • KD 1
      Muutama lisäpaikka kepulle takaa sen, ettei Isokadulla telttailla.

      • kepu.myrkyttää.oulun

        Eipä ole ihmekkään kun Oulun velkaantuminen on taas vain lisääntynyt ja nyt mennään miljardin rajapyykin yli. Tämä siksi, koska valtuutetut, kepulaiset etunenässä haalivat vain etuja omille ryhmilleen.

        Eli, jos haluat Oulun velkaantumisen jatkuvan sekä arinan ja herätysliikkeiden tapaisten järjestöjen jatkavan suhmurointia, niin silloin Kepu on sinun valintasi.

        Jos kepu, arina ja herätysliikeläiset saavat samaan malliin jatkaa riekkumistaan, niin oulu jatkaa vain hurjaa velkaantumista ja taantumista kepulaiseksi hyväveliverkostokyläksi.


      • korjattu.arvattu

        Uusivaltuusto

        • Kesk. 19
        • Kok. 14
        • PS 10
        • Vas. 10
        • SDP 8
        • Vihr. 8
        • Muut 1


      • oulu.ulos.kepusuomesta
        korjattu.arvattu kirjoitti:

        Uusivaltuusto

        • Kesk. 19
        • Kok. 14
        • PS 10
        • Vas. 10
        • SDP 8
        • Vihr. 8
        • Muut 1

        Kepulaisille maalaistollukoille on tärkeää vain oman edun ajaminen, ei kaupungin ja sen asukkaiden etu. Kaikki kepukylät on taantuvia tai vähintäänkin voimakkaasti velkaantuvia paikkakuntia. Niin myös oulussa, jossa meillä on 4000€ velkaa asukasta kohden ja velka vain lisääntyy koko ajan. Esimerkiksi helsingissa, jossa on vallassa kaupunkilaiset puolueet kokoomus ja vihreät, siellä on velkaa 2000€ asukasta kohden ja velkamäärä pienenee koko ajan.

        Ne kaupungit joissa ei ole kepuvaltaa, siellä menee hyvin, eikä ryvetä veloissa, mutta kepupaikkakunnilla menee huonosti. Onko sattumaa?


      • veronkiertäjä
        oulu.ulos.kepusuomesta kirjoitti:

        Kepulaisille maalaistollukoille on tärkeää vain oman edun ajaminen, ei kaupungin ja sen asukkaiden etu. Kaikki kepukylät on taantuvia tai vähintäänkin voimakkaasti velkaantuvia paikkakuntia. Niin myös oulussa, jossa meillä on 4000€ velkaa asukasta kohden ja velka vain lisääntyy koko ajan. Esimerkiksi helsingissa, jossa on vallassa kaupunkilaiset puolueet kokoomus ja vihreät, siellä on velkaa 2000€ asukasta kohden ja velkamäärä pienenee koko ajan.

        Ne kaupungit joissa ei ole kepuvaltaa, siellä menee hyvin, eikä ryvetä veloissa, mutta kepupaikkakunnilla menee huonosti. Onko sattumaa?

        hehheh, velkamäärä stadissa kasvaa koko ajan ja sitä on nyt n.2700 eurua: http://yle.fi/uutiset/3-9210485
        Valtio maksaa aika paljon stadin hankkeista toisin kuin esim. oulussa


      • Oulu.ulos.kepusuomesta
        veronkiertäjä kirjoitti:

        hehheh, velkamäärä stadissa kasvaa koko ajan ja sitä on nyt n.2700 eurua: http://yle.fi/uutiset/3-9210485
        Valtio maksaa aika paljon stadin hankkeista toisin kuin esim. oulussa

        Tuosta ollaan helsingissä tultu nopeasti alas, kun ei ole kepuleita suhmuroimassa omiin taskuihin ja kyläpolitikoimassa

        Näin helsingissa ilman kepuleita:

        Tilikauden ylijäämä nousi 29 milj. eurosta 465 milj. euroon.
        Lainamäärä laski asukasta kohti 2.518 eurosta 2.156 euroon. Lainaa oli siis vähemmän reilut 200 milj. euroa.

        http://www.hel.fi/www/uutiset/fi/kaupunginkanslia/tilinpaatos-2016-talous-tasapainottuu

        Oulussa kohta miljardi velkaa ja lainaa 4000€ asukasta kohden. Kiitos kepuleiden.


    • Sekopää.dille.puolue

      En ainakaan demareita :D

      https://www.suomenuutiset.fi/onko-tassa-valtuustokauden-typerin-puhe-demari-hehkutti-suomalaisen-vaeston-vaihtamista-hyvana-uudistuksena-ps-valtuutetulta-paloivat-kaamit/

      SDP:n valtuustoryhmän puheenjohtajan Martti Hellströmin puhe herätti Espoon valtuustossa suurta hämmennystä. Hellström hehkutti espoolaisten naamanvärin vaihtumista hyvänä uudistuksena.


      – Meillä vaihtuu kuulkaa Espoon naamaväri tässä seuraavan 30 vuoden kuluessa. Meidän valkonaamojen voisi olla viisasta ruveta valmistautumaan siihen niin, että se on rakentava, yhtä hyvä uudistus kuin aikoinaan vasarakirveskansan tuho, Hellström asetteli sanojaan.

      Hellströmin puheesta silminnähden tyrmistynyt perussuomalaisten valtuutettu Simo Grönroos antoi demarin kuulla kunniansa. Suomen ja Pohjoismaiden historiasta maisterintutkinnon suorittanut Grönroos totesi, ettei historiasta vastaavaa puhetta löydy.

      – Tämä on niin harvinaista, että porukka fanittaa sitä että väestö vaihtuu. Eihän tällaista ole historiassa missään ollut, että paukutellaan henkseleitä siitä että hienoa, jäädään vähemmistöksi kohta täällä Suomessa. Kuinka sekaisin täytyy olla, jos tuollaista fanittaa? Tuo loukkaa kaikkia. Tuo on aivan pimeätä.

    • äänestäjä----

      en äänestä ketään

    • henezi

      Nyt sitten Junes hölöttää seuraavat neljä vuotta toisten päälle.

      • Anonyymi

        Onneksi ei enää.


    • Anonyymi

      olen samaa mieltä!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      huomenta Ibrahim

      • Anonyymi

        Ei kai persu itteensä hauku ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kai persu itteensä hauku ?

        Vihervassareilla on pienimmät penikset.


    • Anonyymi

      siirrämmä vaalit-PS omalla kymmen luvulla

    • Anonyymi

      Mitenkähän persut hoitaisivat kunnallisasioita? Ei niillä ole talouspolitiikasta mitään tajua. Buahahaa!

      • Anonyymi

        Kepu pettää aina,niin nytkin. Säälittävää venkoilua ja tekopirteää teeskentelyä saarikolta. Tällä menolla Kepua ei äänestä enää kukaan. Kepun kaikki uskottavuus mennyt eikä missään asiassa ole selvää tolkkua. Sipilä pilasi kepun ja saarikko jatkaa samaa sekoilua. Hyvästi vaan kepulit.


    • Anonyymi

      Haittamaahanmuuttoa on myös buddhalaisten, taolaisten, kunfutselaisen jne muiden itämaisten tulo. Ihan samaa

    • Anonyymi

      Haittamaahan muuttoa ovat myös buddhalaiset jne muut itäisimmät, koska suurin osa haittamaahanmuutosta näyttää tulevan sieltä. Naama sen paljastaa

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      456
      3326
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      436
      3115
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      127
      2849
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2202
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2050
    6. 182
      1420
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1347
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1226
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      81
      1200
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1050
    Aihe