telefinlad muutui Telia finland, hinnat nousee

Ei_kai_muiluteta

Huomasin että kaikki "perus-liittymät" loistaa poissa olollaan Telian valikoimasta. halvin on 9,90e, mutta telefinland liitymä oli 3e. todella iso korotus kk-maksuun.
Taitaa sama peli jatkua kun Soneralla aikoinaan, huijataan mitä keritään ja pidetään helvetin suuria kk-maksuja.

26

1608

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taidan_vaihtaa_tonne

      Globetelin halvin on 3,90 /kk, tekstarit ja puhelut 49 senttiä kpl/min.

      • etumaksuliittymä

        Telia prepaid olisi tarjouksessa 3,9 eur, sis. 7 eur saldoa. Puhelut ja viestit 6,6 snt/min/kpl. Netti 1 snt/Mt, max.veloitus 99snt/päivä.

        Tuo saattaisi olla edullisin vähäiseen käyttöön?


      • ExGlobetel

        On näköjään nostaneet perusliittymää. Oli ensiksi 0.59 €/kk ja sitten 1.59 €/kk. On vähän laskenu puhelu ja viestihinnat 0.069 €:sta 0.049 €:n. Eikö noihin Telian liittymiin sisälly jo EU/ETA alueen käyttö ??


      • hoksaaja.-

        moni vaihoi DNA perusliittymän Globeteliin ja nyt on hinta noussut näemmä sielläkin. kuten arvattiin. halvempihan tuo on edelleen kuitenki kuin DNAlla kuitenkin.


    • Liian_kallis_Telia

      telefinlandian aikaan sai rajattoman käytön kk. 256kbps netti. nyt tarjotaan liian nopeaa millä en tee mitään. koska puhelin tarvitsee vain pienen datan siirtoon 24h/vrk. 3euroa on ihan passeli. en kyllä maksa 9-12euroa turhasta. mitä en käytä. etenkin kun en edes soita puhelimella vain vastailen.

    • ex_taidan_vaihtaa_tonne

      En vaihdakaan Globeteliin kun vanhoille Tele Finlandin (nykyisin Telia) asiakkaille Mini-liittymän kk-maksu on edelleen 3 euroa.

      • nouseevarmalla

        Ai jaa. Missä niin sanotaan?
        "Muutoksen yhteydessä uudistimme liittymävalikoimaamme ja palveluitamme, jolloin hinnasto on myös päivitetty. Muutokset ovat maltillisia, mutta osa hinnoista laskee, osa nousee ja osa säilyy ennallaan."


      • nouseevarmalla kirjoitti:

        Ai jaa. Missä niin sanotaan?
        "Muutoksen yhteydessä uudistimme liittymävalikoimaamme ja palveluitamme, jolloin hinnasto on myös päivitetty. Muutokset ovat maltillisia, mutta osa hinnoista laskee, osa nousee ja osa säilyy ennallaan."

        Ei hinnankorotuksista vii yhtäkkiä pamauttaa. Kyllä niistä pitää kertoa etukäteen.


      • mini_ainakin_vielä
        nouseevarmalla kirjoitti:

        Ai jaa. Missä niin sanotaan?
        "Muutoksen yhteydessä uudistimme liittymävalikoimaamme ja palveluitamme, jolloin hinnasto on myös päivitetty. Muutokset ovat maltillisia, mutta osa hinnoista laskee, osa nousee ja osa säilyy ennallaan."

        Niin sanotaan laskussa. Hintoja on muutettu mutta koskee siis uusia asiakkaita. Kun se oli vielä Tele Finland niin Mini-liittymän hinta nousi 3 eurosta (liittymän kk-maksu 1 €, rajaton netti 0,256 Mbit/s 2 € = 3,00 €) olikohan se nyt 5 euroon niin mun hinta pysyi 3 eurossa jossa se on siis vieläkin! Mini-liittymään siis tuli aikanaan tuo pakollinen netti kun hinta ennen sitä oli 1 €.

        http://aijaa.com/Jy0PAG


      • älä.sure.kyllä.ne.nousee
        mini_ainakin_vielä kirjoitti:

        Niin sanotaan laskussa. Hintoja on muutettu mutta koskee siis uusia asiakkaita. Kun se oli vielä Tele Finland niin Mini-liittymän hinta nousi 3 eurosta (liittymän kk-maksu 1 €, rajaton netti 0,256 Mbit/s 2 € = 3,00 €) olikohan se nyt 5 euroon niin mun hinta pysyi 3 eurossa jossa se on siis vieläkin! Mini-liittymään siis tuli aikanaan tuo pakollinen netti kun hinta ennen sitä oli 1 €.

        http://aijaa.com/Jy0PAG

        Niin, mutta nousihan se nimenomaan silloinkin, kun kuukausimaksu oli ennen 1 euro, niin se muuttui 3 euroon. Mininetti tuli yllättäen ja pyytämättä, vaikka sitä ei tarvitsisikaan, jos kännykällä ei pääse nettiin.


    • ei-perusmaksuille-

      Näin siinä käy aina. Globetel nostaa perusliittymän perusmaksua, ja käytön hintaa laskee. Sama kuin ajoneuvoverossa, maksatetaan niillä jotka eivät käytä muiden käyttöä. Vielä tuo 3.9€ on siedettävä, mutta ei se pysy siinä kauan.

      Kyllä kaikki perusmaksut pitäisi laittaa käyttöön, niin jokainen saisi itse päättää mitä on vara käyttää. Puhelimen kyllä voisi nakata järveen ja odotella postista kirjeita, jos nekään viitsivät niitä jakaa.

    • Mitäsieltäoikeintulee

      Hiukan törkeää touhua Telialla. Tuli tunne, että asiakasta pöllytetään surutta.

      Viikko sitten tuli postissa lappunen jossa ilmoitettiin, että "Sonera ja Tele Finland ovat nyt Telia".

      Lappusessa todettiin myös, että "Palveluidesi hinnat säilyvät ennallaan". Olin tyytyväinen, koska Mini-liittymä riittää minulle tässä vaiheessa hyvin.

      Kävelin sitten eilen marketissa Telian myyntikojun ohi, jossa myyjä hyökkäsi kimppuun ja alkoi väkipakolla myymään uutta kalliimpaa liittymää. Hän uhkaili, että nykyiset liittymät lakkaavat kohta olemasta ja tarjosi tilalle pakettia, jossa on 100 Mbit netti ja sitten tietysti normaalit puhelut ja tekstiviestit. Kun en heti tarttunut tarjoukseen, niin myyjä näytti närkästyneeltä ja pelotteli, että tämä tarjous ei ole kauaa voimassa. Kävelin tieheni.

    • Vesseli-Vesa

      Minulle tarjottiin Telialta 3 euron liittymien päivitykseksi liittymää, jossa oli rajaton netti 5 gigatavun kuukausikiintiöllä hintaan 4,90 € / kk, tuo alennushinta voimassa vuoden ajan. Liittymänvaihtosivuilla ei kuitenkaan missään ollut linkkiä täydelliseen hinnastoon, ja niinpä onnistuivat huijaamaan siinä, että uusissa liittymissä laskutus menee alkavan minuutin mukaan eikä sekunnin mukaan.

      Ymmärtääkseni tuo tarkoittaa, että jos puhelun hinnaksi sanotaan 7 snt / min, niin ylimääräistä hintaa tulee keskimäärin noin 3,5 snt / puhelu. Ja tuo on nähdäkseni Telian uusien liittymien yleinen ominaisuus, ei vain minun 4,90 €/kk -tarjoukseni.

    • puhnumero

      Osta puhelin teleltä, rikkoutuu ennenkuin kerkiät soittamaan ja takuu ei juuri tätä vikaa korjaa siinä tulee kuukausi maksuille hintaa

    • asmirwejwqjnnjnj

      aivan ja kun tilaat tuotteen niin lue tarkkaan takuu teksti jota ei ole painettu mihinkään vaan saat tiedon kun tuote pitää saada takuuseen
      tulee yllättävän kalliiksi jonka huolto liike laskuttaa
      jo laskun kysyminen maksaa
      ja pitäisi olla takuu

    • asiakasti

      Ei taida olla mitää hyvää tässä telefinland muutoksessa? Edulliset liittymät häviävät. Pitää kohta olla ilman kännyä.

    • EntinenTelia-asiakas

      hinnat nousivat ja asiakaspalvelu on kelvotonta. Minulle vastaili joku Markus, todella törkeää käytöstä

    • tiedottaja-teliako

      Onkohan Telian viimeinen "uudistus" ja varsinkin siitä tiedottaminen ihan kaikkien kuluttajansuojalakien ja -sääntöjen mukaista.??!! Ilmestyi Telialta nimittäin kirjepostia laatikkooni 15.6.2017. Kirje kertoo, että liittymäsi ei toimi ulkomailla 14.6.2017 alkaen. Mutta jos alat maksaa ensin 12 kk ajan 6,90 euroa/kk ja sen jälkeen 12,90 e/kk, niin kaikki päivittyy. Sanoisinko, että melkoinen KUSETUSYRITYS!!! Joka satavarmasti yritykseksi jääkin. Ja suorastaan upeata tiedottamista: Ellet maksa lisää, niin liittymäsi lakkasi toimimasta joka tapauksessa juuri eilen ulkomailla.!!!!!!!!!!!!!!!!! KULUTTAJANSUOJA SUORASTAA HAISEE!!

      • Hämmästyinkovin

        Itselle on tullut näitä jo kolme kappaletta! Molemmista kännyköistä (multi-sim) ja liikkuvasta netistä! Väittävät etteivät voi enää näin "vanhoja" päivittää. Tähänkin asti on tullut nimimuutoksia ym päivityksiä ihan pyytämättä. Telian sivuilla väitetään että kaikki heidän liittymänsä toimivat nyt ulkomailla samoilla hinnoilla. Noh, odottelen pölyn laskeutumista kun ei ole ulkomaille juuri menoa. 28 v Telian ja sen edeltäjien asiakkaana, ei olisi odottanut. Kohta varmaan sähköäkin tulee vain pätkittäin ellei "päivitä" liittymää aika-ajoin.


    • 68677865876

      Varaliittymäksi satunnaiseen Internetin käyttöön hankkimani Tabnetti-liittymän kuukausimaksu kolminkertaistui. Entinen yksi euro oli vielä siedettävä, kolme ei, kun esimerkiksi Elisalla (Saunalahdella) on kokonaan kuukausimaksutonkin käyttöpäiväveloitteinen liittymä tarjolla. Ahneus karkottaa asiakkaita. Liittymä sinänsä on toiminut hyvin silloin kun sitä on tarvinnut.

    • Huijausta

      Jep, telia on ihan kusetusta. Minunkin tabnettini hinta kolminkertaistui ja oli lätkäisty 5€ avausmaksu päälle. En ollut avannut uutta liittymää, enkä ollut saanut koskaan mitään kirjettä hinnan muutoksista. Asiakaspalvelussa selittivät vain jotain paskaa. En kyllä sieltä ota yhtään mitään enää.

    • NoTelia

      Alunperin ärsyynnyin TeleFinlandiin, kun muuttivat liittymää ja nostivat hintaa. Viimeinen suuttumuksen aihe oli MMS-viesti, jonka näkyminen vaati kaksi (sangen vihaista) puhelua. Se oli tosiaan viimeinen, eilen vaihdoin liittymää.

    • Nyt Telian minimikuukausimaksu on 12,90 €/kk.

      • Taitaa muuten olla Suomen matkapuhelinhistorian suurin.


    • halpaanykyään

      Ei taida tenavat muistaa aikoja kun kännykällä soittaminenkin maksoi 3,60mk/min eli 60snt/min ja rahanarvokertoimella tämän päivän rahaksi muutettuna jopa 1.50e/min

      • Arvaustoimisto

        Eihän tämän päivän tenavat edes tiedä. mitä tuossa "mk" tarkoittaa. Se on markka, rahayksikkö käytössä Suomessa ennen euroa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe