Toukokuussa uusi Yaris.

nytsetulee

Meinaan ostaa kun sitten tulee niitä uusia malleja, eli niitä 1,5 koneella olevia. Mutta yksi ongelma, se etumaski on järkyttävän näköinen, eikö sille mahda mitään? Jos vaikka vaihdetaan vanhasta keulapala siihen? Tai voisko peittää jollakin etusuojalla, presssulla tai vaikka pahvilla?

25

434

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • etelänuhvo

      Keula minun mielestä näyttänyt uusissa yariksissa ihan hyvältä, aika agressiivisen näköinen.
      Takapään muotoilu on joka pikkuauton isoin haaste, ei oikein onnistu missään pikku autoissa sen muotoilu. Takapäässä mokaillaan eniten kuten mersukin jossa on onnistuttu ja ei onnistuttu mallista riippuen. Perä kannattaisi pitää yksinkertaisena, suuri laaja pyöreys, ei liikaa kikkailua niin voi olla parempi lopputulos, puskuri saisi mennä tarpeeksi alas ettei takarenkaat näkyisi niin paljon.. hassua kun auto näyttää takaapäin joltain maastoautolta, miksi takarenkaita ja alustaa voi vähän edes yrittää peittää muotoilulla ja puskurin alemmaksi tuonnilla.

      1.33 Dual VVT-i Multidrive S -automaattivaihteisto
      Alkaen 20 227,30 €

      Hybrid Style
      Alkaen 21 746,59 €

      Eroa 1519 euroa
      Rahana ei ns iso määrä mutta hydriidin etu kulutuksessa tuskin tuo tuota eroa takaisin
      tai ero on niin mitätön, vai tuleeko ajoneuvoverossa merkittävää etua? 1500 tarkoittaa monelle jo yli vuoden polttoaine kuluja euroissa. Paras ominaisuus varmaan se mistä kannattaa jotain maksaa on se sähkömoottorin äänettömyys, niin kauan kuin virtaa riittää ja kone on tarpeeksi lämmin yms.

      Multidrive S -automaattivaihteisto
      1.5 Hybrid eCVT -automaattivaihteisto
      Molemmat cvt vaihteistoja, sama laatikko kuitenkin?

      Tuo on kyllä kuitenkin hyvä että ei ole lähdetty mihinkään dsg yms vaihteistoihin, joko vanhan ajan automaatti tai cvt takaa sivistyneen pehmeän kyydin. Todella tyytyväinen ollu oman autoni cvt laatikkoon (ei toyota) joka nyt ihan pieni poikkeuksia lukuunottamatta normaaliin ajoon on aivan täydellinen, saa moottorijarrutusta ja kiihdtyy kun painaa kaasua. Tietyissä tilanteissa ärsyttävyyttäkin on toki mutta ei täydellistä olekkaan, kuten se pieni viive vaikka 50 vauhdissa moottoritien tietyömaan alueella ja kun siitä lähdet kiihdyttää "kilpaa" ettei jää toiseksi niin on sitä kuminauhamaisuutta mutta se liikkuu, etukäteen voi tähän varautua että laittaa pientä sisään jo valmiiksi, välityksiä kun riittää ja kyllä sitten lähtee ja yleensä muut jää näissä normaaleissa kiihdytyksissä silloin :) Toinen ikävä puoli on oikein hidas ruuhkamatelu, voi johtua autoni ruiskun toiminnastakin että se ei ole siihen ideaalinen eli vetää liikaa ja sitten taas ei vedä yhtään, että se automaatin luksus ja rentous ei ole ihan läsnä. Mutta taas toisessa autossa jossa on vanhan kunnon automaatti niin sitä on taas oikein miellyttäävä ajaa vaikka kuinka hiljaa, ei lopu veto eikä vedä yhtäkkiä liikaa jne. Näin on erilaisia laatikot, dsg on ajettu ja ei ollu kaksinen kokemus, toimii ajo nopeuksissa ok mutta liikkeelle lähtö töks ja 1-2 töks kuin ajaisi manuaalilla, erityisesti kylmällä lootalla oikein korostuu että onko koko laatikko edes kunnossa, kaippa se on..

      Eipä tuo uusi auto juuri kannata heh, sitä eroa ei kuoleta mikään kun ostat käytetyn auton vaikka 10 000 eurolla vs uusi auto yli 20te. Tunnekysymyksiä ja autokuumetta yleensä..
      https://www.nettiauto.com/toyota/yaris?id_fuel_type=5
      Sieltä vaan, säästää 10-7te helposti kun ostaa käytetyn 100tkm ajetun yariksen ja varmasti on kilometrejä edessä toiset 100tkm ilman isompia huolia, huonoa tuuria voi aina tulla tietysti ja kun ei osta taloa eikä autoa mutu tuntumalla niin ei tule niin helposti niitä pettymyksiä.

      • VainPienetErot

        Totta tuo viestisi on.
        Uuden 1.5L 2NR-FKE bensamoottorilla varustetun ja Yaris Hybridin kohdalla hintaero aika pieni. Ei ole hirvittävästi järkeä ostaa hybridiä jos kilometrejä kertyy paljon muuallakin kuin kaupunki ajossa. Sekalaisessa ajossa kuitenkin tuo Hybridi Yaris jonka hybriditekniikka perustuu GEN2 Priuksen tekniikkaan, ei saavuta merkittävää eroa polttoaineen kulutuksessa verrattuna uuteen 1.5l 2NR-FKE moottoriin. Sekalaisessa ajossa Hybrid Yariksen ja uuden 1.5L 2NR-FKE 111hv moottorilla varustetun Yariksen välillä on polttoaineenkulutuksessa keskimäärin eroa hybridin eduksi vain melkein litran verran ulkomaiden autotestaajien mukaan.


    • Tero.testaa

      Uusi Yaris hybrid on maailman puhtaimpia automalleja kokonaispäästöiltään. Jopa Tesla saastuttaa enemmän. ADAC testasi tänä vuonna.

    • kallistaRuostetta

      Perus Yariksen saa hieman yli 15ke ja hybridin karvan alle 20ke, kalliiksi tulee pienet bensan säästöt. On muuten kamalan näköinen keulastansa tuo kökötys. Onkohan noissa panostettu yhtään ruosteenestoon, edellisestä se nimittäin puuttui tyystin ja ruostui pahasti jo kestotestin aikana helpommissa olosuhteissa kuin Suomi.

      • Plönen

        Hinnat alk. mallin 1.0 on Jeesuksen isän aikainen moottori. Vääntöä saman verran kuin kahdessa mopossa. Yaris mark kakkonen ei ole paha ruostumaan. Ykkönen oli. Toyotissa ei koskaan panosteta ruosteeneston, mutta kestävät kuitenkin 10 vuotta kohtuudella.


      • eiOleIhmisenKulkine
        Plönen kirjoitti:

        Hinnat alk. mallin 1.0 on Jeesuksen isän aikainen moottori. Vääntöä saman verran kuin kahdessa mopossa. Yaris mark kakkonen ei ole paha ruostumaan. Ykkönen oli. Toyotissa ei koskaan panosteta ruosteeneston, mutta kestävät kuitenkin 10 vuotta kohtuudella.

        Ykkönen ruostui pahasti jo parissa vuodessa ja kakkonen hieman parempi, ehkä mainoksessa, tuskin tuo kolmonen on yhtään parempi.


      • saf44cvcvcv

        Vertaa yaris automaattia hybriidiin ja vastaavia varustetasoja niin ei se ero olekkaan enää niin suuri, tulee sen hybriidin mukana se automaattikin.


      • säästääkö.litrann

        Vertaa hybridiä manuaalivaihteiseen ja huomaat että hybridissä valinnavaraa ei ole. On otettava automaatti jos valitsee hybridin. Suomessa suurin osa uusista autoista myydään manuaalilaatikolla vaikka lähes jokaiseen automalliin on saatavana automaatti. Hybridiä voi kätevästi huollattaa vain marmoritiskillä. Marmoritiskillä huoltohinnat on monopoliaseman mukaisia. Pienessä autossa hybridi ei vaan kannata.


      • Ei_Ruostukaan

        Mulla 2012 Yaris ja juuri hain leiman . Vasemm. puolen jarruvalo pimeenä. Ei muuta .Kysyin inssiltä kun oli nosturilla :onko ruostetta ? Totesi vain Ei nämä ruostu! Ajettu kehän Suolasumussa joka talvi ja muutenkin pelkkää kaupunkiajoa, Se eka Yaris ruostuu ,on jo tosin 15v, vanhakin!


    • ZKODA

      suosittelen Toyota Yarista vilpittömästi! on huiman hyvä auto eikä edes ruostu. vaggin romut ruostuvat parissa vuodessa käyttökelvottomaksi ja monelta vaggin romu ruostunut vuodessakin käyttökelvottomaksi.

    • Kohta_Hybridi

      Toukokuussa tulee mulle hybridi, on ideaalinen mun käyttötarkoitukseen. Ostin uuden, koska nimenomaan halusin automaattihätäjarrutuksen. Joku näköjään vei mun Kohti_Hybridiä nimimerkin, kiitosta vaan...

      • zkodasetäsekoileemyös

        Vai automaattihätäjarru ratkaisi valinnan, jihuu! Mitä oikein tuolta lelulta luulet saavasi? Aiemmin ne ei ainakaan ole toimineet kuin satunnaisesti anturihäiriöiden vuoksi.
        Taisi olla melkoinen oikeasti melkoinen vitsi.


      • Surkeimmin_epäonnistui
        zkodasetäsekoileemyös kirjoitti:

        Vai automaattihätäjarru ratkaisi valinnan, jihuu! Mitä oikein tuolta lelulta luulet saavasi? Aiemmin ne ei ainakaan ole toimineet kuin satunnaisesti anturihäiriöiden vuoksi.
        Taisi olla melkoinen oikeasti melkoinen vitsi.

        Audi Q2 jossa tuo automaattijarru toimi vain satunnaisesti eikä siihen voinut täällä kerrotun kokemuksen mukaan luottaa lainkaan. Systeemi ei toiminut edes tehtaan korjaamana.


      • Kohti_Hybridiä
        zkodasetäsekoileemyös kirjoitti:

        Vai automaattihätäjarru ratkaisi valinnan, jihuu! Mitä oikein tuolta lelulta luulet saavasi? Aiemmin ne ei ainakaan ole toimineet kuin satunnaisesti anturihäiriöiden vuoksi.
        Taisi olla melkoinen oikeasti melkoinen vitsi.

        No kohtahan tuo selviää. Tuohan on vain toisia autoja varten, ei jalankulkijoita. Toteutettu laser-tekniikalla, ei tutkasignaalilla. Ja kyllä, auto valittu nimenomaan varusteiden perusteella.


    • etsilleisemenee

      """"Multidrive S -automaattivaihteisto
      1.5 Hybrid eCVT -automaattivaihteisto
      Molemmat cvt vaihteistoja, sama laatikko kuitenkin?""""

      Täysin eri laatikot, myös toimintatapa täysin erilainen. Multidrive metalli hihnalla ja muuttuvilla "rattailla" ja hybrid on tasauspyörästö vaihteisto jota ohjataan sähkömoottorilla.

    • EiIkinäToyotaa

      Ei hitto että lens aamukahvit ruudulle....Maailmanhistorian rumin ja pienin ja ahtain pikkukoppero maksaa 20 tuhatta...Ja ihan vastikään laite onnistui ruostumaan katsastuskelvottomaksi kestotestin aikana. Ei helkkari...Jos haluaa mikroauton niin saa sen halvemmallakin.
      Tuollaisen hinnalla saa jo Golfin tai 308:n tai Focuksen tai vastaavan, täysikokoisen, sinkityn ja asiallisen näköisen auton, puhumattakaan sitten Polosta, 208:stä tai Fiestasta. Jopa Ford Ka tai Fabia tarjoavat enemmän kuin tuo naurettava ristihuuli.

      • aasialainenHalpisKallis

        Panttimaksua ei huomata ja luullaan että arvo säilyy kun vaihdossa hyvitetään tuo ylimääräinen panttimaksu. Oikeasti tuo hinta pitäisi olla 13-15ke. Ja jos vielä ottaa huomioon puuttuvan ruosteenestokäsittelyt ja sen teettäminen maksaa vähintään 1ke ja kunnollinen reilusti enemmän.


      • 334534

        Missäs vaiheessa Fordin ovipellit on alkaneet kestää? Kyllä ne aiemmin on vaihdettu huoltojen yhteydessä.


      • Kohti_Hybridiä

        Kuinka iso auton pitää olla? Mä mahdun hyvin 190 senttisenä kuskin paikalle ja myös kuskin taakse.


      • Yaris_Ei_Ruostu
        334534 kirjoitti:

        Missäs vaiheessa Fordin ovipellit on alkaneet kestää? Kyllä ne aiemmin on vaihdettu huoltojen yhteydessä.

        Poikani on Fordin ovia kuorma autolla paljon kuskannut. Omistajien onneksi menneet takuuseenkin.


    • Tgfjac

      Älä osta valaantappajilta mitään vaikka reilu mieluummin niin ei koneet pauku.eikä ruostu.

    • Rduhplm

      Juu ja saat hiukka paremmat ajo-ominaisuudet. Ja on puoliks kotimainen . EU.

    • yllättäväasiakaskunta

      Niin tuo uusi varis on ainakin mainoksen perusteella suunniteltu noin 25 vuotiaalle suuressa kaupungissa elävälle metroseksuaalille, jolla on noin 2.5 kaveria. En tiennyt että noita on niin paljon, että kannattaa ihan oma automalli tehdä.

    • nixnxc

      belgias myyvät 12000eur jos joku toyo homoo kiinnostaa.. v 6 koneel

      • Sieniäkö_Söit

        Oot ihan sekaisin ja Homot aina mielessä..hyi Helvata !!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4773
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      95
      4572
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      620
      4184
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3147
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2691
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2213
    7. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      221
      2163
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      347
      2163
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1775
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1502
    Aihe