Onko Juva hyvä paikka asua ja saako sieltä töitä

Olen eroamassa ja olen tutkinut Juvan kuntaa. Pääseekö Salicolle helposti töihin tai johonkin hoitokotiin. Vuokraisin kenties rivari-asunnon . Onko sellainen vaikea saada?
Tapahtuma on syksyllä.
Ilmoita


Juvalla ei ole edes hotellia, jossa vois yöpyä lomilla. Toivottavasti löydät asunnon.
Ilmoita
Juva on ihan mukava paikka asua. Kaikki löytyy mitä tarvitsee , ja naapuripitäjät lähellä
Ilmoita
Ei todellakaan kannata tulla juvalle.. Ihmiset ovat täysin perseestä täällä.
Ilmoita
Hyvä paikka asua peruspalvelut löytyy ja sijainti hyvä 3 kaupunkia 60 kilometrin säteellä ja Kuopioonkin vain 120km. Halvat asunnot paitsi kunnan vuokrakämpät ja tyhjiä asuntoja kyllä riittää. Salicolla on varmaan kokoajan haku päällä että sieltä kannattaa kyllä töitä kysyä.
Ilmoita
Komppaan täysin TotuusJuvasta kirjoitusta. Täällä on ihmiset sellaisia kaksinaamaisia selkäänpuukottajia, kuin olla ja voi. Kyllä niin j*malauta ollaan ensin kaveria, sitten kun päästään parempiin "piireihin/kerhokerhoon", niin kyllä aletaan sellainen mustamaalaus ja p*skanjauhanta seläntakana. Löytyy ihan omakohtausta kokemusta asiasta paljonkin. Onneksi noitakaan entisiä "kavereita", ei ole tarvinnut nähdä missään enää yli 10-vuoteen. Toivottavasti ei tule nähtyä seuraavaankaan 10-vuoteen, noista s*ntakasoista/p-reijistä en halua kuulla enää ikinä yhtään mitään.

Yläasteellä noitakin sankareita pidettiin ensin pienryhmän takia "vammaisina"/ylioppilaina. Menivät ammattikouluun niin kappas, sitten oltiinkin niin kavereita keskenään ja alettiin jauhaa p*skaa seläntakana. Ei p*skahousut uskaltaneet ikinä tulla päin naamaa sanomaan mitään, vaan alettiin esittämään niin kaveria.

toivon todella että elämänne menee mahdollisiman p*rseelleen ja alamäkeen, joka asiassa.

p.s tänne ai kannata muuttaa kenenkään
Ilmoita
On hyvä asua asuin9 v kun muutin pois on salico salaattitehdas sit sisuwoob ja ovitehdas ja saa työpaikkoja mitkä edellä mainitsin nimi merkki make
Ilmoita
Joutuin juvalle vai joutuuko siinäpä kysymys. Mikä ettei jos töitä ,niin siitä vaan. Uimahallikin löytyy.
Ilmoita
Eihän tämä nyt huonoinkaan paikka ole asua. Kylä on toki pieni ja kokoajan kuolemaan päin ja se näkyy palveluissa. Samoin keski-ikä nousee jatkuvasti. Ihan pienille on hyvinkin harrastusmahdollisuuksia ja vanhemmat löytävät varmasti töitä halutessaan. Toki on näitä valittajia jotka eivät kuulemma saa töitä mutta mikään työ ei sitten kelpaakkaan.

Nuoriso sitten on vähän väliinputoajana. Ei paljoa tekemistä ole kun kylällä pyöriskellä ja jos opiskelu kiinnostaa ni se käytännössä pakottaa muuttamaan pois paikkakunnalta.

Vuokra asuntoja tarjoaa yksityiset sekä Lammen Asunnot Oy. Vapaita asuntoja ainakin kerrostaloissa tuntuu olevan vaikka kuinka. Vuokrataso on juvalla todella korkea. Varsinkin Lammen Asunnoilla joten siihen kannattaa varautua.
Ilmoita
Aina pääsee pois. Se on hyvä.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Onko Juva hyvä paikka asua ja saako sieltä töitä

Olen eroamassa ja olen tutkinut Juvan kuntaa. Pääseekö Salicolle helposti töihin tai johonkin hoitokotiin. Vuokraisin kenties rivari-asunnon . Onko sellainen vaikea saada?
Tapahtuma on syksyllä.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta