Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pekka Pynnönen miksi sanotaan miestä joka

Entinenäänestäjä

kääntää kelkkansa. Olit yksimielisesti helmikuussa tekemässä päätöstä terveyskeskuksen vuodeosasto paikkojen vaihdosta, Tehostetun Palveluasumisen paikoiksi. Pynnönen voiko sinuun enää luottaa? Olit yks,i sanojesi mukaan näistä kunnan päättäjistä ketkä perustelivat tehtyä päätöstä ja nyt, vajaan kahden kuukauden päästä olet valmis perumaan yhteisen tekemänne päätöksen. Mistä tässä on sinun kohdallasi Pynnönen kyse?
Kalasteletko sairaiden ääniä,(ketään ei jätetä hoitamatta).Tuliko sinulle hätä, pelkäätkö menettäväsi valtuustopaikkasi? Veditkö tarkoituksella tämän tulokkaan Tapio Hytösen tähän juttuun mukaan? Kyllä sinun Pekka pitäisi tietää, mitä mieltä kuntalaiset ovat selkään puukottamisesta. Tänään moni vanhus ja vammainen on hämmentynyt ja hädissään. He ehtivät olla jo tyytyväisiä kunnan tekemään päätökseen, turvata heille yksilöllinen turvallinen vanhuus. Kuitenkin niin että he saisivat tehostetun palveluasumisen edut. Ja näin pystyisivät itsenäiseen elämään.
Jos nyt annan ääneni sinulle, mistä tiedän miten heilahtelet minkin tuulen mukaan.
Tämä Laukaa-Konnevesi lehdessä ollut juttusi pistää miettimään voiko sinuun Pekka luottaa.

18

2332

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hirfggj

      Hyvä JL

      • Entinenäänestäjä

        Hei Hirfggi ! En anna kunniaa kenellekään JL.lle. Kirjoitin tuon Pynnösjutun, isoäitini puolesta. Isoisäni poistui keskuudestamme, pitkään sairastettuaan. Isoäidin terveys ei anna mahdollisuutta yksielämiseen. Hänen toiveensa oli juuri tuo tehostettu palveluasuminen. Isoäitini luki tuon Laukaa Konnevedessä olleen Pynnösen antaman uutisen. Minkä johdosta hän soitti minulle peloissaan.
        Toivottavasti Konneveden kunta harkitsee kaksi kertaa ennenkuin peruu tehdyt päätökset. Ne koskettavat kuitenkin monia vanhuksia ketkä tarvitsevat tukea jokapäiväiseen selviämiseensä. Ei muuta, toivotaan että nämä irtopisteiden kerääjät eivät iskisi näihin heikompiosaisiin vanhuksiin ja vammaisiin.


    • pelehtelevävakka

      Eihän tuossa jutussa ole mitään vanhustenkodin sairasosastosta vaan sairaalasta. Senkään lakkauttamisessa ei ole mitään järkeä.

    • Vihervasurikäyhyvin

      Ihan tuo kuullostaa paikalliselta kepu-kulttuurilta. Eiköhän tämä jo riitä meille. Aika olisi vaihtaa väkeä ja väriä!!

      • läkkiseppä

        Tietääkö Pynnönen paljonko maksoi kirkonkylän puistoon hankitut metallihäkkyrät? Tarvitsihan köyhä käsityöläinen tietysti töitä kun on niin iso katraskin elätettävänä.


      • Hehkuttaja

        Läkkiseppä on nyt mitä ilmeisimmin populismin häntä kainalossa asialla. Puisto ja `läkkisepän` mainitsemat häkkyrät ovat tarkoitetut kuntalaisten silmää ja yleensä ihmisen kauneudenkaipuuta varten.
        -On läkkisepolta aika noloa hinnoitella sitä.


    • oripla

      Ihan lehteen pitänyt mennä moittimaan, että sirkkamäen äänet sais itse. Säälittävää....

      • Kirvesnies

        Eikö mukamas ollu asia kirjooitus?


      • Bitros
        Kirvesnies kirjoitti:

        Eikö mukamas ollu asia kirjooitus?

        Täysin paska


      • exkepulainen

        Eipä taida Pynnösen kurssi olla korkealla omalla kylällä. Tietää kyllä varmasti miksi.


    • Vinkkuhilma

      On siinä konnaveen yrittäjillä oikein hyvä puheenjohtaja...kaikkien kanssa riitelee paitsi omat koppelihörhöt...
      Ikäraja tuohon ehdokkaaksi pääsemiseksi...jäis nuo muutamay narsistikepulaiset pois..miks kukaan keskustalaisista ei oo laittanut teemakseen tuulivoiman vastustamista..sipilä vihkii uusia voimaloita käyttöön ympäri suomea mutta nää perheenäidit ja huru-ukot kirjottellee päättömiä ja keräävät adresseja..

      • Hehkuttaja

        Nyt jäi V-hilman sanoma vähän epäselväksi.-Kaikkiin suuntiin kyllä roiskii hiän
        pahapuheisella haulikollaan mutta asiatähtäin puuttuu täysin. ;)
        Mutta ihan asiaakin puhuen toivon että päteviä naisia saataisiin viljalti uuteen
        valtuustoon puoluekannasta riippumatta.


      • hekuttaja

        Kaikki viisaat on jo viety suolahteen. Toivottomat tapaukset on jätetty Konneveelle ja sirkkämäkkeen.


    • Tiedänkylläkuka

      Onkohan ihan oikein julkisesti hyökätä nimimerkin takaa kenenkään persoonaa vastaan nimellä mainiten täällä palstoilla? Olisi parempi henkilökohtaisesti mennä puheille. Vähän sivistystä!

      • Hyssytelläänvaan

        Niinpä, on se aivan kamalaa. Kun eduskunnassa istuvia ihan televisiossa jututetaan. jopa lehdissä nimiltä arvostellaan. Muka kun ovat kansan valitsemia, niin kansa saa arvostella heidän tekemiään päätöksiä. Olen samaa mieltä tämän "Tiädän kyllä kuka" kanssa. Ei pitäisi julkisesti ja vielä nimellä mennä kirjoittelemaan, näitä mielipiteitä Konneveden kunnanvaltuutettujen tekemistä päätöksistä. Kokou pöytäkirjat salaisiksi, ei julkisia. Hyssyteltäisiin vain pienissä saman mielisissä kuppikunnissa. Että on tämä mennyt nykypäivinä ihan tolkuttomaksi. kuvitelkaa tätäkin, että joku Pynnönen on mennyt oikein lehden palstoilla antamaan lausuntoja. Ai niin mutta hänhän onkin kunnan valtuustossa. Mutta muistakaa kaikki tavalliset tallaajat, että ette mene puhumaan tai kirjoittelemaan mielipiteitänne näistä arvon herroista ja naisista. muistakaa että olette vain ja ainoastaan sitä varten tässä kunnassa että saatte äänestää joka neljäsvuosi. ai ketä? No eikös nämä samat kelpaa ketkä ovat hissukissun touhunneet tämänkin istunto kauden. No niin ei sitten nimiä tänne. Pistetään vain että olen kuullut että?


    • Laukaanauraa

      Olen kuullut että joku meni Laukaa Konnevesi lehteen antamaan lausuntoja valtuuston tekemistä Terveyskeskus päätöksistä. Ja joku toinenkin oli samaa mieltä .
      On tämä vähän arveluttavaa, että ihan omalla nimellä mennään lehteen antamaan lausuntoja. Täällä ei suvaita moista. Menkää lukemaan se nimi tuosta lehdestä. Että tämmöistä täällä Konnevedellä. Ei nimiä. Suuren maailman olisi otettava meistä mallia. Siellähän ne toitottavat kaiken maailman kansanedustajista, ihan nimillä. Voi voi mihin on maailma mennyt. Vähän sivistystä, vaalit tulossa ja täällä nimiä julkistetaan. opetelkaa hyvien tapojen alkeet.

    • keuruunneitonen

      Miettikääpä nyt järjellä...eikö Pekka ole mukamas saanut mitään hyvää aikaiseksi...kelatkaa...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2344
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      52
      2029
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1863
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1638
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1572
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      26
      1437
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1410
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1392
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1370
    Aihe