siwakin lopettaa.. :(

kaikkiloppuu

Miksi tämä kylä erakoituu ihan täysin? kaikki liikkeet lopettaa... eläinkauppa meni, pankkiautomaatti ja toinen pankki, kela, optikko, kahvilakonditoria, nyt kirjakauppa. Eikö täällä mikään kannata?

26

825

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fasessa-on-tietoa

      Uus drinkki&punkku aukee pian.
      Yökerhostakin huhutaan.

    • kpp5

      Jokainen joka omistaa auton,ajaa vartissa Porin Itäkeskukseen ja prisman ja Cittarin käytäviltä löytyy monenmoisia liikkeitä ja kauppa asiat sä voit toimittaa Prismassa tai Cittarissa niin kait se siitä sitten johtuu

    • kummaatouhua

      Satakunta on kuoleva maakunta. Pori näivettää ympäristön mutta loppu häämöttää myös porille

    • fatheadsucks

      ei kun läskipää ottaa tuotevalikoimiinsa samat tuotteet kun on jossain muussa kaupassa.muu kauppa lopettaa.näin on ollut jo pitkään .toivottavasti siwan tilalle tulee s market .siwa on hinnoitellut itsensä pihalle.s-kortti löytyy joka toisen taskusta .S KAUPPA HERÄTYS!

    • Measiakkaat

      Liike-elämä on käsittääkseni sellaista, että jos ei kauppa kannata, se on lopetettava. Pyssykankaallakin näin valitettavasti kävi.
      Vai väitetään täällä onnarista silmälaseja, polkupyöriä, kirjoja, kirppistavaraa, farmarihousua, tissiliiviä, polkupyörää ja pizzaa saavan ostaa. Kelatukien nostoakin?
      Ajattele aivoillasi, älä hoe jonninjoutavia.
      Sitä joko tuetaan paikallisyrittäjiä tai osuuskauppaliikettä.

      En kyllä ymmärrä mikä synti se on, että kauppias osaa ammattinsa. Kyllä me asiakkaat ne liikkeet olemme tappaneet, ei joku ruokakauppias. Saatu monta kunnallisveronmaksajaa kortistoon.

      Aika haipakkaa ajat, jos vartissa olet nakkilalaisen taivaassa eli aidon AUTOMARKETIN pihassa. Se on kuin ulkomaille ja taivaaseen yht'aikaa pääsis nakkilalainen, kun prisman ovet aukeaa keskellä savista peltoaukeaa. Juhlahetki saapua paikkaan, jossa saa ostaa pakastettuja simpukoita (samoja kuin onnarissakin on) Ihan sitten kapunkiin asti mennään kerran vuodessa kävelemään silmät ihmetyksestä suurina jatsikatu päästä päähän. Sillai kai, suurkaupunkimaisesti. Joku voi helsinkiläiseks luulla.

      Näik sää kettää julkkista, kyssyy naapuri Poris kävijält, melkei porilaiselt.

      Ihmeellisiä tavaroita ja vaatekappaleita myynnissä, tasokasta automarketlaatua :0. Ei tunnu olo maalaiselta, ostetaan kaks sushia malliksi ja koitetaan kotona väkertää vähän paremman väen riisipalleroa. On se herkkua!

      Pitää päästä valikoimien ääreen kun on niin kehittyneet kulutustottumukset, eikä tarvi nähdä muita maalaisia.

      Kun saatais se viiminenkin ruokakauppa lopettamaan, ni ei meil sit enää olis mittää. Jos terveyskeskus ja kyläkoulut lopetetaan. Vielä kun verottavat laadukkaan ruokaravintolamme ja ravintoloitsijan hengiltä, niin kurjuutemme on ihan tapissa. Pitää vaan sitkeesti yrittää boikotoida ja jaksaa ajella pitkin maakuntaa ropojensa kanssa.

      Sillai kai ne hengiltä saadaan.

      • Hemingwayc

        Laadukas ruokaravintola?Missäköhän päin Nakkilaa sijaitsee,aika piilossa täytyy olla kun ei vielä ole silmiin osunut?

        Ja onhan se hieno homma että jotkut pystyy lapsilleen antamaan suojatyöpaikkoja.On sitten lapsoset omalla työllään edenneet urallaan.


      • Sapekasta

        Mutta hyvä kirjoitus


      • Kpp5

        Miksi minun pitäisi tukea läskipäätä ja hänen perhettään? En keksi ainuttakaan syytä.


      • Rumat_kuvat
        Hemingwayc kirjoitti:

        Laadukas ruokaravintola?Missäköhän päin Nakkilaa sijaitsee,aika piilossa täytyy olla kun ei vielä ole silmiin osunut?

        Ja onhan se hieno homma että jotkut pystyy lapsilleen antamaan suojatyöpaikkoja.On sitten lapsoset omalla työllään edenneet urallaan.

        Peilin vika.


      • Ins.Jaatinen

        Juu, se on juhlahetki saapua paikkaan, jossa saa ostaa ne samat pakastetut simpukat 30-50% halvemmalla kuin paikallisen K-supermarketin pakastealtaasta.
        Kyllä se niin vaan on että sisäänostojen suuruus näkyy myös ulosmyyntihinnassa. Prisma on vaan yksiselitteisesti halvin Porin seudun ruokakaupoista. Ei pärjää Pick & Pay eikä Lidl, mikäli ostetaan samantasoisia private label-tuotteita (samoja merkkituotteita ei sakemannista välttämättä edes saa).
        Nyt alkaa nillitys että kulkeminen sinne maksaa enemmän kuin mahdolliset säästöt. Keskittäkää hankintanne yhteen kauppareissuun viikossa, ei siellä kaupassa tarvii ravata joka päivä eikä edes joka toinen. Kun ostaa isomman erän niin varmasti tienaa bensarahat.
        Nämä omakohtaiset kokemukset koskee tietenkin vain elintarvikkeita - mitään muuta ei tuolta S-kaupan hehtaarihallista ei kannata ostaa!


    • Nakkilan-Vaari

      Pankkiautomaattia ei tarvita.Rahaa voi nostaa K-kaupan kassalta.
      Max 200€/kerta.Nostaminen on turvallista.

    • Eiuuttataivaanalla

      Samallaisia kommunisteja tulee jokaisesta joka kolmetoista markkaa saa haalittua.
      Alkaa toisten tallominen ja päälle kuseminen ja selkään puukottaminen.
      Ylimielisiä paskakasoja.

    • Nakkilalaista

      Monelta oon kuullut että Onnarissa on samoja tavaroita kuin esim. oli pikkukaupoissa. Pienillä liikkeillä sisäänostohinta on kalliimpi kuin marketissa myydään kuluttajille. sääli että pienet liikkeet lopetetaan. Luulis että Siwa olisi voinut pysyä kannattavana, se on sentään kauppa jossa on iloista ja ystävällistä porukkaa myymälässä. Tuotevalikoima on heilläkin melkein sama kun Onnarissa. Tulis nyt jotain liikkeitä tähän käpykylään. Liian monta on lopettanut, esim. luontaistuotekauppa, optikko, kela, eläinkauppa. Vielä kun posti lopettaa niin ollaan keskellä ei mitään. Kurjaa, ei tällä menoa täällä asukkaat pysy, nuoriso muuttaa heti muualle.

    • Pääläski

      Ei ole siitä kiinni etteikö siwa kannattaisi. Kesko kun sen omistaa, on se lopetettava kun kunnassa on jo yksi k- kauppa. Mutta kauppa on myynnissä. Osta pois.

    • Kpp2

      Asiaa kirjoitat "measiakkaat". Kyläläiset päättää asioinnillaan, onko meillä kauppoja ja palveluja vai ei. Ostakaa Nakkilasta. Jonkun euron tai kympin säästö .. pyh. On meillä varaa ja tarve pitää KAIKKI nykyiset kaupat pystyssä!!

    • Kkp2

      En muuten äänestä sellaista ehdokasta joka konkreettisesti ei kannata Nakkilan pslveluja ja jota en koskaan näe ostoksilla omalla kylällä.

      • Measiakkaat

        Pahansanan paikka. Olinpa typerä valinnassani. Ennakkoäänestin jo, enkä älynnyt tuota ottaa huomioon.
        Ehdokastani en tosiaan ole kotikunnan palveluista nauttimassa nähnyt, ruokaostoksilla koskaan. Tuskin Siwastakaan ruokiaan hakee.
        Ei näy kylillä, lähentelee boikottia asenteensa.

        Ihan varteenotettava peruste ehdokasvalinnalle olisi ollut. Montakin taitaa löytyä noita nakkilalaisia kauppatyöntekijöitä tukematonta. Viinakauppa ainakin nurin meni osaksi valtuuston ja kunnanhallituksen jäsenten kainouden takia. Ujostutti niin pitkäripaisessa käynti.

        Nimeltäkin muutaman palveluja käyttämättömän mainita osaisi, mutta en vakavasta asiasta halua politikoida. Yksi pitkäaikainen edustaja minulta joskus kysyi onnarissa neuvoa kananmunien sijainnista, kun niin harvoin on kaupassa käynyt. Minusta nolo tunnustus. Kun on itse ollut nakkilalaisyrittäjä. Muutama tuttu ehdokas ei ikinä ole käynyt onnarissa, tuskin missään ruokapaikoissakaan. Puolueuskollisuus vissiin vaatii osuuskauppa-aatetta kannattamaan.

        Nakkilalainen hammaslääkäri ei kelpaa ja kotikunnan apteekille ei sairautensa kuulu, on tää äänestetty linjannut. Hakee lääkäritalon viereisestä apteekista lääkkeensä.
        Todella typerää sekin, kun vähenevä liikevaihto saattaa saada apteekkitoiminnan loppumaan ja taitaa enin osa henkilökunnasta paikkakuntalaisia olla. Kaksi typerää meitä nyt on, minä toista äänestänyt.

        Kirjoitustaidon lisäksi pitäis kyetä ajattelemaan :(.


      • Measiakkaat

        Nukkumaan menossa iltavuoron jälkeen, mutta kun aloin ajattelemaan tuota apteekkiboikottia. Mitäköhän lääkkeitä ihmiset ei kehtaa kotikunnan apteekista hakea? Jotain sukupuolitautiin määrättyä, masennukseen, kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön vai mitä hitsiä sairastaa.

        Mitä tässä voi muuta kuin anteeks pyytää, jos oon jotakin kuppatautista ja mielialahäiriöistä äänestänyt Nakkilan valtuustoon. Vai sulautuuko kaltaistensa joukkoon ;).
        Ärsyttää. Ylen vaalikonettakaan ei tainnut tää kotikunnan palvelujen käyttö kiinnostaa.


    • Kkp2

      Kovin harva ehdokas Nakkilassa oli kiinnostunut vastaamaan vaalikoneen kysymyksiin.

    • Onkomyynnissä

      Kuka mahtaa omistaa lopetetun Siwan kiinteistön?

    • Jetroruusted

      Ne eikö se nyt saatana ole vuoden jo ollu myynnissä, eli on myynnissä, menikö jakeluun?

      • Kukamaksaa

        Sinäpä älyllä vastasit.

        No ei sitä kuulemma Siwa eli Suomen Lähikaupa,t vai mikä oli, ole omistanut.
        Ja Keskolle myynyt. Mutta onko tuo totta.
        Vuokratilaksi joku väitti. Oletko nähnyt kiinteistöä kaupiteltavan?

        Kiinteistöosakeyhtiö tuon koko rakennuksen olla täytyy. Maksaako siis nyt Kesko ikuisuuden yhtiövastiketta tyhjästä tilasta, vai kuka?
        Tajuatko.
        Siinähän on R-kioski, kukkakauppa ja muita liikkeitä. Jos ei Kesko omista ja tyhjänä on, niin mistä repii omistaja yhtiövastikkeen. Jääkö maksamatta ilman vuokratuloja.

        ELI RAUTALANGASTA.
        VIEKÖ SIWAN LOPETTAMINEN MUITAKIN LIIKKEITÄ MENNESSÄÄN.


    • Kylmäätiedän

      Suomessa on ollut maan tapana että kissat on kuljeskellut vapaana maalaistaloissa yms. ja lisääntyneetkin aika vapaasti...

      Tuntuu että viime vuosina on heräilty siihen ettei se kissa ole sen erityisempi lemmikki kuin koira tai mikään muukaan ja valjaissahan sitäkin pitäisi ulkoiluttaa tai aidatulla piha-alueella. Tiedän niin monta tarinaa taajama-alueilta joissa perheiden kissat ovat "kadonneet" tai jääneet auton alle, koko lapsuudenhan niitä juttuja kuuli ja näki. Myös kattien yöllistä nahistelua kuunteli joka kesäyö ja milloin oli kenenkin kissaa kuskattava EL:lle sen takia. Rivarialueilla myös paskoivat naapureiden pihoille yms. Ihan lapsenakin sen näki ettei siinä ole järkeä ja että kissat ne siinä kärsii. Nykyisin onneksi näkee valjaissa ulkoilua enemmän.

      Asun itse nykyään Helsingissä ja muutaman kerran olen pari onnetonta kissaa nähnyt vapaalla. Ei niitä täällä kyllä minkään järjen valossa saisi vapaana pitää vaan ne pitäis luukuttaa ja viedä löytöeläintaloon. Täällä kun saa pelätä ettei itsekin jää auton alle!

      Sinun kissasi on elänyt elämänsä ulkosalla, ilmeisesti maalla ja se ei kyllä varmaan enää oppisi sisäkissaksi vaan kärsisi jos sitä nyt ruvettaisiin rajoittamaan. Ympäristöhän se muuttuu vaarallisemmaksi mitä kaupungimmaksi tullaan.

      Itse uskon ja toivon että tulevaisuudessa tietoisuus lisääntyy ja ihmiset alkaa pitämään kissojaankin sisällä ja välillä sitten valvottua ulkoilutusta. Varsinkin jos on uusi pentu niin ehdottomasti sisäkissaksi heti kättelyssä. Villieläinhän kissa ei ole.

      • Siinäpätiedät

        Härkis on kotimaisista härkäpavuista valmistettu, käyttövalmis tuote, joka muistuttaa niin maultaan kuin käyttöominaisuuksiltaan kypsää jauhelihaa. Härkäpapu on yksi maailman vanhimpia viljelykasveja, Suomessakin sitä on viljelty tiettävästi jo 1200-luvulta alkaen. Härkis sopii myös vegaanille.


      • Gulinarsisti
        Siinäpätiedät kirjoitti:

        Härkis on kotimaisista härkäpavuista valmistettu, käyttövalmis tuote, joka muistuttaa niin maultaan kuin käyttöominaisuuksiltaan kypsää jauhelihaa. Härkäpapu on yksi maailman vanhimpia viljelykasveja, Suomessakin sitä on viljelty tiettävästi jo 1200-luvulta alkaen. Härkis sopii myös vegaanille.

        Kyllä on makuaisti huono jos väittää että härkis EDES MUISTUTTAA maultaan kypsää lihaa.


    • bellaroma-tasangolta

      Kerätyistä arabica kahvilaaduista valmistettu porovesi sitävastoin on täyttä kuraa.
      Ainakin mun mielestäni?
      En tykännyt.
      Yhtään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9164
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2688
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      145
      2467
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1316
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1310
    Aihe