Aihe

Ootteko harrastaneet peppuseksiä miehen kanssa?

Hamekorviin

Onko se kivaa/ihanaa? Kiinnostas ihan älyttömästi kokeilla, mut pelottaa et sattuukin ja vielä pitäs olla varteenotettava yksilön jonka päästää päälle.

14

871

  Vastaukset

  • Kokeile dildolla. Sen jälkeen voit arvioida onko kivaa.

  • Kondomi ja runsaasti liukastetta, niin pitäisi onnistua ilman suurempia kipuja. Ekan kerran jälkeen voi tuntua vielä useita tunteja, mutta sen jälkeen ainakin itse totuin. c:

  • Dildoilla tulee välillä leikittyä ja hyvyltä tuntuu. Dildolla voi kokeilla ratsastaakin:) Se on vain mistä löytäisi kuuman kundin joka pitäisi vähän maskuliinisemmalta näyttävästä tytöstä.

  • Dildoilla ja anustapeila voi harjoitella. Minä lainasin eka kerran salaa sisareni dildoa ja sitten hankin oman. Myöhemmin sain sitten ihan sitä oikeaakin. Hyvä voitelu ja maltti. Ei siitä nauti jos kauheesti koskee.

   • Hei peppuseksihän on parasta ja ihaninta ja kun on kerran saanut niin kyllä
    siihen jää ns koukkuun itse alotin vasta 50v+ ja nyt aina kun vaan sopivia miehiä niin
    alusasut päälle ja peppua antamaan suosittelen!


   • cdtäti65v kirjoitti:

    Hei peppuseksihän on parasta ja ihaninta ja kun on kerran saanut niin kyllä
    siihen jää ns koukkuun itse alotin vasta 50v+ ja nyt aina kun vaan sopivia miehiä niin
    alusasut päälle ja peppua antamaan suosittelen!

    Moni muukin homo pitää siitä.


   • cdtäti65v kirjoitti:

    Hei peppuseksihän on parasta ja ihaninta ja kun on kerran saanut niin kyllä
    siihen jää ns koukkuun itse alotin vasta 50v+ ja nyt aina kun vaan sopivia miehiä niin
    alusasut päälle ja peppua antamaan suosittelen!

    Jäin koukkuun jo 13v. ;-)


  • Mua on myös kiehtonut asia jo pitkään. Ja mitä enemmän itä miettii, sitä enemmän tekee mieli. Tiedän että jonakin päivänä vielä joku ihana mies tekee sen mulle......!! Ja saa mut tytökseen.

  • ajattelin että en koskaan kokeilisi peppuseksiä nyt kuitenkin mieli muuttunut ja olen kokeillut hieromasauvaa, aluksi pienempää eikä se tuntunut pahalta kun liukkaria tarpeeksi ja varovasti aloittaa, nyt hommattuna jo isompi sauva eikä sekään tuntunut ikävältä tässä kuva nykyisestä sauvasta http://www.seksitori.fi/seksikauppa/seksilelut-seksivalineet/sekslelud-naistele/dildot/love-fantasy-varilliset-dildot-21cm-11821.html, ehkä tämän jälkeen voisi ajatella jo oikeaa kyrpää anuksessa, vai mitäs meinaatte? Itseä kiihottaa kovasti ajatus tulla otetuksi takaapäin kun olen pukeutunut naisten seksikkäisiin alusvaatteisiin!

   • Tulee silloin tällöin laitettua naisten hepenet päälle, peruukki ja vähän opeteltua meikkaamistakin. Dildoja mulla on useita ja tykkään kovasti niiden käytöstä. Tiedän olevani bisse kun miehet kiinnostavat seksi mielessä. Kiinnostus naisiin on taas jollakin tavalla väljähtynyt. Jos antautuisin jonkun miellyttävän kundin naiseksi en tiedä olisiko se vain fantasian toteutus vai homoelämän alku.


   • fdhfdhf kirjoitti:

    Tulee silloin tällöin laitettua naisten hepenet päälle, peruukki ja vähän opeteltua meikkaamistakin. Dildoja mulla on useita ja tykkään kovasti niiden käytöstä. Tiedän olevani bisse kun miehet kiinnostavat seksi mielessä. Kiinnostus naisiin on taas jollakin tavalla väljähtynyt. Jos antautuisin jonkun miellyttävän kundin naiseksi en tiedä olisiko se vain fantasian toteutus vai homoelämän alku.

    Hienoa, että on muitakin samanlaisia. Mullakin on kiinnostus naisiin lopahtanut jo n.15v sitten, vaikka olen naimisissa. Meillä se tapahtui, kun vaimoni sairastui rintasyöpään ja häneltä lopahti halut seksuaaliseen kanssakäymiseen kokonaan. Minulta ei tietenkään halut loppuneet ja aina vaimoni ollessa pois kotoa jatkoini salaa naiseksi pukeutumista. Ilmeisesti olen sen verran bi, että naiseksi pukeutuneena minua alkoi aina himoitaa seksi miehen kanssa. Lopulta rohkaistuin niin, että ensin sain netin kautta yhteyden, vain 40 km päässä asuvaan,vähän itseäni nuorempaan mieheen joka on kiinnostunut minunlaisista "naisista". Nyt olemme tapailleet muutaman vuoden aikana aina silloin tällöin ja harrastaneet peppuyhdyntää. Alussa minulla oli ihan samoja ajatuksia, eli mietin, onko tämä vain uteliasta kokeilua vai homostelua. Nyt olen jo paremmin sinut itseni kanssa, sillä se ei enää ole kokeilua vaan enemmänkin tapa. Jotenkin oikein kaipaan ja odotan aina "mieheni" tapaamista. Vaikka tiedän, että se on homoelämää, niin se ei enää vaivaa minua, mutta siitä huolimatta olen pitänyt sen salaisuutena, enkä ole kertonut siitä kellekään.


  • En ole kokeillut, vielä. Vain dildoja tms. Ajatus houkuttaa kovasti. Sopivat alusvaatteet päälle myös.

  • Outoa käyttää sanaa "peppu" joka on lasten kieltä. Harrastatko sinä sitten tavallisesti pimppiseksiä pippelilläsi?

   Oikea termi olisi perseseksi. Tai peräsuoliseksi.

   Samanlaista totuuden väistelyä kun kutsua sikaa possuksi, kun sitä syö. Sikaa se on silti.

  • Se on ihanaa ja nyt tiedän exukm hetero olin ja kunpa oisin jo nuorena tiennyt
   niin varmasti oisin antanut peppua mutta sanonta myöhään kun ei milloinkaan
   eli nyt annan aina kun vaan saan ja ei siihen kyllästy ja ei ole iästä kiinne!

  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   166
   12816
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   6062
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   89
   4738
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   97
   3359
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   195
   2469