Onko tässä enää mitään järkeä...

fkdjlsaöfjklasöjgklöa

Olen aivan loppu. En jaksa tehdä yhtään mitään muuta kuin käydä töissä, en näe enää edes kavereita. Kerran viikossa kuitenkin pakotan itseni kyläilemään kummitytön luona, haluan pitää häneen läheiset välit, omia lapsia en tule ikinä hankkimaan. Se onkin sitten ainoa kontakti kehenkään muuhun kuin työkavereihin, jotka tosin ovat mulle etäisiä. Puhutaan vaan ne pakolliset.

Mulla on ahdistuneisuushäiriö. Työ vie kaikki mehut ja valvottaa öisin. Stressaan joka ainoasta asiasta, josta en ole päässyt eroon vuosien terapiallakaan. Ajatukset on kuin pakkoajatuksia ne vaan tulee, en pääse niistä eroon. Syön joka päivä rauhoittavia että pääsen töihin ja töissä lisää että pystyn olemaan siellä. Ja nyt kaikki sanoo että olen koukussa näihin lääkkeisiin ja sen takia joudun syömään niitä. Mutta miksi se on jokin työasia, tehty virhe joka aiheuttaa sen ahdistavan aallon. Mun ahdistus on täysin yhteydessä mun pää koppaan ja ajatuksiin. Mua ei siis ahdista muutoin kun se että päässä pyörii joku asia ja se saa sen ahdistuksen nousemaan. Pahimmillaan ahdistus menee siihen että tunnen olevani pakokauhussa että olen tyyliin tappanut jonkun. Oksennus lentää ja maha on ihan vedellä. Siis tuo ahdistus ei mene tuollaiseksi ilman että sen takana on jokin stn ajatus yleensä töissä tehty moka. Mä olen mestari kehittämään olemattomasta asiasta katastrofin. En voi edes vahingoittaa ketään töissäni mutta silti mun päässäni ole tappanut jo jonkun, tä on sairasta. Ja siis mun on pakko lääkitä itseäni että pysyn edes jotenkin järjissäni. Rauhoittavat/riippuvuus tuskin aiheuttaa näitä ajatuksia. Ja tosiaan olen käynyt vuosia terapiassa niin Kelan tukemassa, kuin kunnallisessa sekä vielä ryhmäterapiassa. Ja ps. tää on ollut alusta asti tätä olin jo ns. burnoutissa ensimmäisenä työpäivänä.

Tämän päivän työelämä ei vaan sovi mulle. Ja turha sanoa vaihda alaa, kerroppa ala kun ruumiskin paskana niin ei tässä mitään lattioita mopata.

Ja tiedän kaikki mokaa ja ei ketään ajattele toisten mokia koska ajattelevat itsekin omia virheitään. Suurin osa ihmisistä on kuitenkin sellaisia että sallivat toisille ne virheet muttei itselle, juu tiedän.

No onneksi asun yksin niin ei kenenkään tarvitse nähdä mun todellista elämää. Miten kieriskelen täällä ja oksentelen ja juoksen vesiripulilla kun henkinen pahaolo muuttuu fyysiseksi. Toivon että mä kilahdan joskus, odottelen sitä. Mä haluan jo että aivot menis tilttiin ettei tarvis enää miettiä yhtään mitään....

Ja ps. en ole enää menossa terapiaan se polku on jo käyty. Mulla on 100 työkalua jotka voin heittää romukoppaan ei ne tähän päähän auta. Oon tosiaa yrittänyt....

Ja jos joku sanoo hae sairaslomaa niin en hae. Sen lisäksi että ahdistun töistä ahdistun yhtälailla siitä että mulla ei ole ketään joka tajuaa mua, siis tarkoitan tällä että on kaikkea saanut kuulla... jos nyt työt lopetan niin en edes halua ajatella mitä siitä saa kuulla, kuolen mielummin. Siis oikeasti kuolema on helpompia ajatus kuin edellämainittu.

4

247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • antaaahdistaa

      Jospa vain annat ahdistuksen olla. Ajattele antaa ahdistaa, ei tähän sittenkään kuole. Älä pakkokeinoin taistele tunnekauhua vastaan.

    • jt5t5t

      Onkohan lääkitys mikää apu itsesääliin hukkuneelle. Suosittelen liikuntaa ja uusien ihmissuhteiden hankkimista ilman päihteitä. Ja keksi mielekkäitä harrastuksia jotka auttaa pois negatiivisesta ajattelu tyylistä.....

    • gjeklg

      Nuo ripulit ja muut johtuu niistä psyykenhuumeista. Vieroittaudu hitaasti, HITAASTI vähentämällä. Se on sama kuin jos juo viinaa joka päivä, tulee delirium tremens johon voi kuolla. Bentsot vaikuttavat samoihin reseptoreihin.

    • iloisestieteenpäin

      Auttaisi ehkä jos menisit "iloisempien ihmisten" palstalle. Jutteleisit tavallisista asioista esim puutarhanhoidosta, kissojen kasvatuksesta, eri musiikkityyleistä, auton korjauksesta, kangaspuista, atomihipuista, yleensä mistä muusta.

      Saat ahdistusajatuksesi käännettyä mielenkiintoisimpiin aiheesta ja etkä vain pyöri oman ahdistuksesi ympärillä ja ota kantaa toisten masentuneitten murheisiin.

      Täällä netillä on niin paljon kaikkea kivaa:
      kuuntele vaikka täältä:

      https://www.youtube.com/watch?v=bwlOPnc5VSY

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      243
      2233
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1458
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1310
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1029
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe