Miten rikkinäinen on uusperhe

jkuio

Kun uusperheessä lapset menevät etävanhemmille ja tämä tapahtuu varmasti useimmiten niin, että lapset ovat samaan aikaan poissa.
Tietenkin on perheitä, joissa uusperheessä on yhteisiä lapsia, näitä ei voikaan noin vain minnekään lähettää.

Jääkö se koti, vaikka olisi kuinka hyvä, uusi ja kaunis niin tyhjäksi, että uusioparin pitää keksiä aina jokin paikka minne mennään, kun lapset ovat poissa. Mennään laivamatkoille, kolmen päivän kaupunkilomalle Eurooppaan, tai talvisin hiihtokeskuksiin. Onko siihen aina todella varaa vai tehdäänkö pikavipin turvin.

Vai onko se elämä todella mennyt erossa niin rikki, että sellainen tasapaino puuttuu. Tiedän kyllä että vaimo useimmiten on jätetty aikanaan lasten kanssa kotiin ja mies on mennyt menemisiään ja pettänyt. Onko tämä "vankilassa" eläminen jättänyt näin valtavan haavan naisen elämään, että täytyy nyt sitten aina olla vuorostaan menemässä ja todella vaikka velkavaroin, vai onko vain päästävä ulos tyhjästä kodista, josta puuttuvat lapset. Mikä ajaa takaa näitä ihmisiä.
Kun nyt olisi koti ja kumppani ja aikaakin yhteiseen siellä kotona. Ihmettelen

73

1631

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onvainydinperhe

      Hyvin rikki on. Jos ei olisi ei uusio perheitä olisi. Oikesti ei ole olemassa kuin ydinperhe, muita ei ole. Nämä keksityt yhteiselot ovat vaan jäänteitä oikeista pehreitä, jossa kaksi epätoivosta korjaavat omaa elämänsä muuttamalla samanlaisen kohtalon kokeneen kanssa yhteen ja nimittävät sitä mukamas uusioperheeksi. sitä ei ole olemassa kuin kuvitelmissa.
      Yksinhuoltajaperhe on yleensä se kun mies jättää lapset ja hyvökää oiekan ydinperheensä, silloin iti on joutunut yksin kantamaan kaiken vastuun kun mies hylkäsi ja vaihtoi elämänlaatuaan vapauteen.

      On surullista että tälläistä tapahtuu, sen annetaan tapahtua, ja lapset jäävät ilman isää ja miehestä tulee kaikkien silmissä luuseri kun hylkää omat lapset ja vaimon.
      Ei sellainen mies ansaitse sääliä eikä mitään muutakaan.
      Uuioperheitä ei ole se on katkeruudessa keksittyä ja yritystä elää kuvitelmissa. Siinä rikotaan enempi kun korjataan.
      Kun tälläisen annetaan tapahtua, uusi asuinkumppani tekee kaikkensa että mies riitautuu syvästi ex vaimon kanssa, alkaa haukkumaan ja mollaaman tätä, myös lapset saavat syytöksistä oman osansa ja mies jättää lapsetkin kokonaan. Mitä hyvää kukaan tnäkee tässä? Kuka näkee, on ylimielinen ja itse se rikkoja.
      Ihmettelen kuka tekee tuossa tilanteessa vielä uuden ihmisen kanssa uusia lapsia?? Eihän niistä entisistäkään ole pystytty huolehtimaan kun on pitänyt hylkätä ja etsiä uusia asuinkumppaneita jakamaan elinkustannukset.
      Mitä mahtaa lapset ajatella kun isä hylkää ja sitten tekee uusia kakaroita, miski entiset ei kelpaa? Ennemmin uusia kakarat kuin he????? Hävetkää miehet, miten kehtaatte?
      Diaknoosi: uusiopehreitä ei ole olemassa, se on katkeruuden suerausta ja surun siirtämistä.. lopullista lasten puolelta. Kuka lapsi haluaa moista isää edes nähdä?

      • Lasten.oikeudet

        Jos laajennetaan asiaa hiukan, niin suututtaa, että isättömistä lapsista on tehty käsikassara moniin periaatteellisiin riitoihin. Lapset asuvat viikon yhdessä, toisen toisessa kodissa, tai viikonloppuielvat jomman kumman vanhemman uusioperheessä, joutuvat hyväksymään uusiosisaruksia. Kukaan ei ole tehnyt tutkimusta siitä, miten nämä lapset lapsuutensa ovat kokeneet. Miten on turvallisuus järkkynyt, onko löytynyt isänmalli tässä kaaoksessa.

        Lapsista on tehty kauppatavaraa ja bumerangeja avioliittokeskusteluihin. Tietenkin tavanomaisiin avioerotapauksiin, mutta eduskuntaa ja puolueita myöten myös sateenkaariperheiden tilanteeseen. Aito avioliitto paukuttaa vaatimusta, että lapsilla pitää olla omat vanhemmat, joka perheessä ISÄ, joka tuo turvan ja miehen mallin.
        Se on minua aina niin suututtanut pelkästä periatteesta, koska näitä eroperheitä, yksinhuoltajia ja uusioperheitä on varmaan jo enemmän kuin perinteisiä avioliittoja, joissa vanhemmat hoitavat yhteistuumin jälkeläisiään.

        Ja kuten aloittajan tekstistä nähdään, katkeruus uusioperheiden välillä on yleistä. "Omia" lapsia ei haluttaisi antaa vieraalle. Lapsella on kuitenkin se paikka, jota nimittää kodikseen, uusioperheen koti on vanhemman ja hänen uuden puolisonsa koti, jossa on oleskeltava vanhempien välisen sopimuksen mukaiset ajat.


      • Lyhytsuhteet

        Aivan samaa mieltä. Helvetin hyvä kirjoitus ja aivan totta. Uskotella ja kuvitella ihmiset sitten saavat mitä vaan ja elää harhoissa. Ja lasten oikeudetkin kirjoittaa tosiasiaa.

        Minä en lapsena tuntenut koskaan kodikseni sitä missä oleili ihan vieras ihminen vaan koti tuntui kuin hotellilta. Siinä on kaksi aikuista rakkauden huumassaan mutta ne lapset eivät rakastu siihen outoon uuteen ihmiseen vaan on PAKKO sopeutua.

        Nyt aikuisena minulle koti on kuin linnoitus, pyhättö minne ei ole kenellä tahansa tulemista. Hotellina se ei toimi vaan silloin kun on sillä päällä että haluaa seuraa.

        Ihan sekopäisiä kakaroita ja vaikeasti traumautusoituneita nykyään aikuisten sekavien suhteiden takia. Tämmöiset uusperheet ovat vain aikuisia varten eikä lapsia. Vaihtelunhaluiset aikuiset valehtelevat koko ajan että uusperhe on ihana. Uusperhe on vain itsekkäiden aikuisten harrastus.

        Kysyin joskus äidiltäni miksi koti on kuin hotelli niin vastaus oli ett ihmisen pitää elää silloin kun elää (j a muista ihan viis)

        Aikuiset ovat ihan vitun ítsekkäitä ja lapsia kun he haluavat niputtaa niin ne niputetaan toimi sitten tai ei. Lapsilta ei kysytä yhtään mitään tai jos kysyttäisi niin ei olisi yhtäkään uusperhettä.

        Uusperheen kakarana olin koulu pudokas eikä kiinnostanut koulu ylä asteella ollenkaan. Häpesin kotiani eikä ollut kiire sinne. Olin kuin vieras kotonani mutta äitini oli rakastunut ja tyytyväinen kaksi vuotta kunhan sekin huuma haihtui. Rakastumisen huumassa ei ihminen näe mitään ei edes omia lapsiaan.


    • SääliSairautta

      KYLLÄ mies on henkiseti sairas uusperheeseen ryhtyessään . Nainen ei halua PIIKOMAAN .

    • jkuio

      Toivon uusperheen aikuisten uskaltautuvan avaamaan sitä omaa näkemystään tuohon kaltaiseen elämään, jossa juostaan ikään kuin jotakin pakoon, kun ei kestetä edes omassa kodissa oloa lasten ollessa etävanhemman luona.
      Ei vaikuta hirveän järkevältä toiminnalta.
      Onko edes koskaan tullut ajatuksiin, että voisi käydä vaikka kerran terapeutin luona eronsa jälkeen, ihan jokainen. Saisiko siten helpomman elämän tulevaisuudessa.

      Sillä raskastahan tuollainen meno on, kun ihmisen pitäisi levätä. Eron jälkeen taitaa monen unet olla "kortilla" jo muutenkin.

    • korjasusarjavaan

      Sairas yhtiömuoto, kuka erustaa uusioperheen, jos on omasta perheesetä eronnut? Eikö ero tarkoita sitä että halutaan eroon perheen vaatimuksista ja velvollisuuksista?
      Hullut ajaa itsensä suoraan uusiin suhteisiin ja tekee uusia lapsia. MIKSI?? MIKSI?

      Sama kierre toistuu, vaikka on epäonnistunut edellisessä. Ei se onni tule uusista, vaan se onni tulee kasvamisesta.

      Hävetkää ihmiset jotka vaihtaa perheensä vieraisiin ja uusiin kakaroihin, se on jo sairasta ja tarvii todellakin psykoligin apua tai muuta mielen hoitoa.

    • wooiuhio

      Onpa jälleen erikoinen aloitus... Me olemme koti-ihmisiä. Harvemmin missään vapaa-ajalla reissataan, paitsi kesällä koko perheen kera, kun käydään jollain suunnalla Suomea huvipuistoilemassa jne.

      Viihdytään kotona oikein hyvin, riippumatta siitä, paljonko lapsia on kotona tai poissa. Lapsista yksi on enemmän poissa ja toinen vähän vähemmä, mutta yhtä aikaa ovat poissa. Kolmas lapsista on pääsääntöisesti meillä, mutta toisinaan saattaa käydä muualla. Ehkä n. 1 yö kuukaudessa ollaan kahdestaan, ja silloin lämmitellään saunaa ja katsellaan leffa tms mukavaa.:) Toisinaan panostetaan myös niihin kotihommiin, joihin muutoin ei ole aikaa, kuten tapetointi yms. Yhdessä on kiva touhuta niitäkin.

      Ei meidän perhe ole olleenkaan rikki. Reissuissakin voidaan käydä, mutta ei siksi, että sillä jotakin haavaa paikattaisiin.

      • oletpahassuihminen

        Onhan se rikki. Ei teillä ole perusperhettä vaan rikkinäinen elämä. Ette ole samaa sukua ja ihmisluku muuttuu ajoittain. Se on rikkinäinen, kun kaksi epätoivoista ihmistä muuttaa yhteen jakaakseen elinkustannukset ja mies tarvii siivoojan ja pyykkärin sekä olkapään.
        Paikkaatte erosuruanne olemalla kotona, hävpeette sitä että yritätte leikkiä perhettä, vaikka ihmiset ympärillä tietää ettei se ole perhettä lähelläkään.

        Kahden epätoivoisen rikkinäisen ihmisen yhteiselo ei ole perhe vaan kunhan joku tuossa vaan on, tilanne.
        Lämmitätte saunan kerran kuussa, kun ei ole niitä lapisa?????? Aha...tuosta voi päätellä että olette toiselle laastari.

        Tapetointi....miten se kuuluu tähän rikkonaiseen perheeseen?? heh olet aika lapsellisesti kirjoittanut... hohhoijaa...
        Vai että tapetoinia ja saunaa kerran kuussa????? Voi sua.

        Pullanleivonta puuttui.. hehheee


      • Oletmielisairasämmä
        oletpahassuihminen kirjoitti:

        Onhan se rikki. Ei teillä ole perusperhettä vaan rikkinäinen elämä. Ette ole samaa sukua ja ihmisluku muuttuu ajoittain. Se on rikkinäinen, kun kaksi epätoivoista ihmistä muuttaa yhteen jakaakseen elinkustannukset ja mies tarvii siivoojan ja pyykkärin sekä olkapään.
        Paikkaatte erosuruanne olemalla kotona, hävpeette sitä että yritätte leikkiä perhettä, vaikka ihmiset ympärillä tietää ettei se ole perhettä lähelläkään.

        Kahden epätoivoisen rikkinäisen ihmisen yhteiselo ei ole perhe vaan kunhan joku tuossa vaan on, tilanne.
        Lämmitätte saunan kerran kuussa, kun ei ole niitä lapisa?????? Aha...tuosta voi päätellä että olette toiselle laastari.

        Tapetointi....miten se kuuluu tähän rikkonaiseen perheeseen?? heh olet aika lapsellisesti kirjoittanut... hohhoijaa...
        Vai että tapetoinia ja saunaa kerran kuussa????? Voi sua.

        Pullanleivonta puuttui.. hehheee

        Ei kukaan muu nai sukulaisiaan, vain sinä sukurustaat, ääliö.
        Uusperhe ei ole rikki, mutta se entinen perhe oli.


      • bvbvbvbvbvbv
        Oletmielisairasämmä kirjoitti:

        Ei kukaan muu nai sukulaisiaan, vain sinä sukurustaat, ääliö.
        Uusperhe ei ole rikki, mutta se entinen perhe oli.

        No onhna se entinen perhe rikki silloin kun joku sen rikkoo. perheenrikkojia on ja he rikkovat toisten perheet. Silloin se paras perhe on rikki.
        Mutta on rikki sekin yhteiselo josa kaksi epätoivoista ihmistä elelee keskenään kun toinen on rikkonut toisen perheen. Surullista että ymmärät sen vasta nyt, kun olet rikkonut onnellisia perheitä. Rikki olet myös isnä


      • edellinen
        oletpahassuihminen kirjoitti:

        Onhan se rikki. Ei teillä ole perusperhettä vaan rikkinäinen elämä. Ette ole samaa sukua ja ihmisluku muuttuu ajoittain. Se on rikkinäinen, kun kaksi epätoivoista ihmistä muuttaa yhteen jakaakseen elinkustannukset ja mies tarvii siivoojan ja pyykkärin sekä olkapään.
        Paikkaatte erosuruanne olemalla kotona, hävpeette sitä että yritätte leikkiä perhettä, vaikka ihmiset ympärillä tietää ettei se ole perhettä lähelläkään.

        Kahden epätoivoisen rikkinäisen ihmisen yhteiselo ei ole perhe vaan kunhan joku tuossa vaan on, tilanne.
        Lämmitätte saunan kerran kuussa, kun ei ole niitä lapisa?????? Aha...tuosta voi päätellä että olette toiselle laastari.

        Tapetointi....miten se kuuluu tähän rikkonaiseen perheeseen?? heh olet aika lapsellisesti kirjoittanut... hohhoijaa...
        Vai että tapetoinia ja saunaa kerran kuussa????? Voi sua.

        Pullanleivonta puuttui.. hehheee

        Vastauksesi on vähintäänkin hämmentävä...

        Toki meillä saunotaan useammin kuin kerran kuussa, mutta aloittajalle vastasin, että mitä usein teemme kun olemme kahdestaan, koska aloituksen mukaan uusperheessä lähdetään aina reissuun muka jotakin tyhjyyden tunteita pakoon. Meillä ei sellaiseen ole tarvetta. Onko yhdessä saunovat pariskunnat laastareita toisilleen? =D =D Me viihdymme yhdessä, mikä mielestäni on parisuhteessa tärkeää.;)

        Meillä ei myöskään mitään erosurua ole. Minä esimerkiksi olen eronnut hyvinkin omasta halusta, ja minun henkilökohtainen onni on alkanut jo sinä päivänä, kun entinen liitto loppui. Eli siis kun olin sinkku.

        Minulla tai nykyisellä miehelläni ei ollut mitään "tarvetta" uudelle parisuhteelle, mutta meillä oli siihen mahdollisuus kun tutustuimme. Suhde eteni aikoinaan rauhallisesti.

        Mieheni ei edes ollut parisuhteessa, kun lapsensa on syntynyt. Eikä voisi kuvitellakaan olevansa lapsensa äidin kanssa suhteessa, kun ovat kovin erilaisia.

        Molemmat siis olimme sinkkuja kun tapasimme. Vieläpä onnellisia sinkkuja. Eikä mitään riitoja exien suuntaankaan nyt ole. Draama ei ole osa meidän elämää. Exilläkin on elämä mennyt eteenpäin.

        Meillä muuten leivotaan kerran kuussa! Hehheh. Mutta leivonnan hoidan lasten kanssa yhdessä, koska he tykkäävät siitä kovasti.

        Enkä ymmärrä kysymystäsi tapetoinnista. Se oli esimerkki kotihommasta, jota on helpompi hoitaa, kun lapset eivät ole kotona. Joskus maalataan, toisinaan entisöidään huonekaluja, joskus tehdään pihatöitä... Omakotitalossa kyllä puuhaa riittää, joten ei ole aika vielä tullut pitkäksi. :) Mutta huolehditaan myös siitä, että saadaan välillä yhdessä ihan rentoutuakin.

        Minun mielestäni rikki meni se entinen perhe, jota ei siis enää ole. Niiden osalta, joilla perhe on ollut. Esimerkiksi miehelläni ei perhettä ennen meidän perhettä ole ollutkaan. Lapsia kun voi saada, vaikka perhettä ei yhdessä perustaisi. (Paitsi toki lapsuutensa perhe.)

        Sinun ajatuksesi uusperhettä kohtaan on kovin katkera. Miksi? Jos esimerkiksi itse olet mustasukkainen exästäsi, niin eikö sinun kannattaisi päästää irti, ja keskittyä tekemään nykyisestä elämästäsi onnellinen? Elämää on vielä edessä...


      • Oletmielisairas
        bvbvbvbvbvbv kirjoitti:

        No onhna se entinen perhe rikki silloin kun joku sen rikkoo. perheenrikkojia on ja he rikkovat toisten perheet. Silloin se paras perhe on rikki.
        Mutta on rikki sekin yhteiselo josa kaksi epätoivoista ihmistä elelee keskenään kun toinen on rikkonut toisen perheen. Surullista että ymmärät sen vasta nyt, kun olet rikkonut onnellisia perheitä. Rikki olet myös isnä

        Ei ole kukaan rikkonut mitään, yhteisestä päätöksestä lähdimme omille teillemme, kun liittomme oli tullut tiensä päähän.
        Eikä se ollut mikään paras liitto ,liian nuorina solmittu.
        Tämä nykyinen liitto on paras aikuisina solmittu.


      • kysynvaann
        bvbvbvbvbvbv kirjoitti:

        No onhna se entinen perhe rikki silloin kun joku sen rikkoo. perheenrikkojia on ja he rikkovat toisten perheet. Silloin se paras perhe on rikki.
        Mutta on rikki sekin yhteiselo josa kaksi epätoivoista ihmistä elelee keskenään kun toinen on rikkonut toisen perheen. Surullista että ymmärät sen vasta nyt, kun olet rikkonut onnellisia perheitä. Rikki olet myös isnä

        Mikäs ammattikunta on "perheenrikkojat" ja mistä voi tällaisen palvelun ostaa?


    • miem

      kyllä meillä on ihan tavallinen perhe vaikka lasten henkisesti sairas ihminen ulkoistettiin

      • oletkylläkummamies

        Miksi sinusta sun lapsesi ovat henkisesti sairaita? Siksikö että uus suuttura niin sulle uskottelee? Sanoisitko itse niin ellei sua usutettaisi?
        Surullista että ajattelt lapsista noin ja vihaat heitä.
        Eikö olekkin parempi että he ovat vain äitinsä kanssa, niin ei ole sulle rasitteita.


      • Tajutonta

        Hui, "miem": kuka ehdoin tahdoin tekee henkisesti sairaan kanssa lapsia?

        Äläkä vastaa, ettei sitä "huomannut", "pystyi piilottamaan" tai ei "silloin ollut", koska se antaa sinusta todella huonon kuvan. Teillä kummallakaan ei pitäisi olla lapsia.

        Tuskin teillä on "tavallinen perhe", mutta et varmaan vain tiedä paremmasta, jos itse olet kasvutaustaltaan samankaltaisesta kodista!


      • suruapuserossa
        Tajutonta kirjoitti:

        Hui, "miem": kuka ehdoin tahdoin tekee henkisesti sairaan kanssa lapsia?

        Äläkä vastaa, ettei sitä "huomannut", "pystyi piilottamaan" tai ei "silloin ollut", koska se antaa sinusta todella huonon kuvan. Teillä kummallakaan ei pitäisi olla lapsia.

        Tuskin teillä on "tavallinen perhe", mutta et varmaan vain tiedä paremmasta, jos itse olet kasvutaustaltaan samankaltaisesta kodista!

        Miemillä ei ole kaikki kotona itselläänkään. Lapset ulkoistettiin kun olivat henkisesti sairaita.


      • suruapuserossa kirjoitti:

        Miemillä ei ole kaikki kotona itselläänkään. Lapset ulkoistettiin kun olivat henkisesti sairaita.

        Ja sullasit on ? Ja ladten äiti ulkoistettiin


      • Tajutonta

        Oletko tuo miem? Jos olet, niin tämä on sitten sinulle "radikaal"

        Hui, "miem": kuka ehdoin tahdoin tekee henkisesti sairaan kanssa lapsia?

        Äläkä vastaa, ettei sitä "huomannut", "pystyi piilottamaan" tai ei "silloin ollut", koska se antaa sinusta todella huonon kuvan. Teillä kummallakaan ei pitäisi olla lapsia.

        Tuskin teillä on "tavallinen perhe", mutta et varmaan vain tiedä paremmasta, jos itse olet kasvutaustaltaan samankaltaisesta kodista!


    • mkliu

      Meneeköhän jotenkin keskustelu vihan vai minkä puolelle. Tässähän nyt ei oikein tarvitse sitä perhettä kovin ottaa mukaan lainkaan, sillä näitä eritavoin rakennuttuja perheitä kun pilvin pimein. On lapsia jo monesta entisestä liitosta ja lisäksi vielä yhteisiä.

      Jos nyt kukin uusperheen vanhempi kävisi sen oman tiensä ajatuksissaan ja uskaltaisi kirjoittaa siitä, miltä tuntui sen ensimmäisen liiton alussa ja miten muuttui. Miltä tuntui eron ajattelu, oliko siihen usuttajia vai oliko oma päätös. Entä sitten tämän uuden tapaaminen, mikä oli se suurin odotus tai tarve ja miten jatkui. Onko se sanotaan vaikka viiden vuoden kuluttua vielä sitä huumaa, vai onko sama "harmaa" nytkin, kuin ennen eroa.
      Ehkä sen verran voisi katsoa niiden ex liiton lasten suuntaan, miten jaksavat, ovatko joutuneet orjiksi vai saavatko elää lapsuutta äänekkäästi, tuoda kavereita kotiin ja saavatko tavata ilman marinaa sukulaisiaan. Ovatko he vain pakko elämässä.
      Pystyttekö itse pitämän yhteyttä edes vanhempiinne vai onko jäänyt suuri häpeä, joka estää tämän normaalin yhteyden. Entä se uusi kumppani, rajoittaako hän tapaamisianne ja mustamaalaa sukuanne, lapsianne.

      Mikä on se oikea todellisuus, onko rohkeutta kertoa oikea totuus.

      • vaikeaaonrikkinäisessä

        Minkä sille voi jos ei tykkää toisen lapsista. Pääasia että lapset tykkää uudesta äidistä ja kohtelee häntä kunnioittavsti. Äitipuolen ei tarvi kasvattaa kenenkään muksui kun on jo omat saanut kasvatettua. Lasten kuuluu olla näyriä ja hyväksyämitä heidän eteen itipuoli tekee, se ei le paljon vaadittu. Lasen elämä on muutenkin helppoo, senkun tulee valmiiseen ruokapöytään.
        Äitipuoli ja lasten isä kuitnekin maksaa elareita ja pitää huolta ja sen semmoista, niin onhan se kurjaa kun äitipuoli tuntee olonsa ylimääräiseksi vaikka asuu miehen kanssa. Niin mikä on oikein mikä väärin, se on äitipuolen päätettävissä.


      • oijopijer

        Vastaanpa näihin: Ero oli minun ja exän yhteinen päätös. Ei ollut usuttajia. Osalle lähipiiristäkin tuli yllätyksenä, mutta meille päätös oli selvä. Eropäätös ei tullut yhtäkkiä, vaan sitä olisi voinut arvailla jo kahden viimeisen vuoden ajan. Tuona aikana kuitekin saatiin yhteinen lapsi, mikä hieman lykkäsi eron ajankohtaa. Eropäätöstä en ole koskaan katunut. Tuskin exäkään.

        Toki olen vanhempieni kanssa tekemisissä! Eihän minun erollani ole mitään tekemistä siihen. Välini vanhempiini ovat oikein hyvät. Ei minun hyvänen aika tarvitse hävetä sitä, että erosin surkeasta liitosta, jossa en ollut onnellinen! Olen myös yhteydessä exäni siskoon säännöllisesti, koska hän on kaverini. Exäni äitiä tapaan joskus satunnaisesti, pari kertaa vuodessa, jos vien/haen lasta hänelle hoitoon. Välit ovat ok myös siihen suuntaan, mutta kyläilyjä emme harrasta enää. Minulla on kuitenkin appivanhemmat nykyisen puolisoni kautta.:)

        Nykyinen liittoni alkoi, kun molemmat olimme onnellisesti yksin. Mitään tarvetta uudelle liitolle ei ollut, mutta kun kohtasimme, niin suhde alkoi edetä omalla painollaan, rauhassa. Olimme tunteneet puolisen vuotta, kun aloimme seurustella. Mitään erityisiä odotuksia ei ollut, mutta toki elämästä oli molemmat oppineet, että mitä emme halua. Toisissamme kohtasimme ihmisen, johon pystyimme todella luottamaan. Meille oli itsestäänselvää toistemme kunnioittaminen.

        Yhteiseloa on nyt takana 8 vuotta, ja onnellisia ollaan yhä. Kaikki lapset ovat tietenkin meille valtavan rakkaita. Ihan normaalia perhe-elämää vietämme. Lapset saavat tavata kavereitaan ja sukulaisiaan ihan normaalisti.

        Puolisoni ei ole koskaan mustamaalannut sukuani tai lapsiani, tai minä hänen. Miksi ihmeessä sellaista tekisimme? Yhteistä sukuahan he nyt ovat, ja lapset ovat meidän perheen lapsia.

        En ymmärrä näitä sinun kirjoituksiasi, että minkä takia mielikuvasi uusperheestä on niin kieroutunut? Meillä on hyvinkin onnellinen perhe, ja tunnen myös muita onnellisia uusperheitä. Toki uusperheissäkin on erilaisia, kuten myös ydinperheissä. Se nyt on selvä.


      • meilleietulla
        oijopijer kirjoitti:

        Vastaanpa näihin: Ero oli minun ja exän yhteinen päätös. Ei ollut usuttajia. Osalle lähipiiristäkin tuli yllätyksenä, mutta meille päätös oli selvä. Eropäätös ei tullut yhtäkkiä, vaan sitä olisi voinut arvailla jo kahden viimeisen vuoden ajan. Tuona aikana kuitekin saatiin yhteinen lapsi, mikä hieman lykkäsi eron ajankohtaa. Eropäätöstä en ole koskaan katunut. Tuskin exäkään.

        Toki olen vanhempieni kanssa tekemisissä! Eihän minun erollani ole mitään tekemistä siihen. Välini vanhempiini ovat oikein hyvät. Ei minun hyvänen aika tarvitse hävetä sitä, että erosin surkeasta liitosta, jossa en ollut onnellinen! Olen myös yhteydessä exäni siskoon säännöllisesti, koska hän on kaverini. Exäni äitiä tapaan joskus satunnaisesti, pari kertaa vuodessa, jos vien/haen lasta hänelle hoitoon. Välit ovat ok myös siihen suuntaan, mutta kyläilyjä emme harrasta enää. Minulla on kuitenkin appivanhemmat nykyisen puolisoni kautta.:)

        Nykyinen liittoni alkoi, kun molemmat olimme onnellisesti yksin. Mitään tarvetta uudelle liitolle ei ollut, mutta kun kohtasimme, niin suhde alkoi edetä omalla painollaan, rauhassa. Olimme tunteneet puolisen vuotta, kun aloimme seurustella. Mitään erityisiä odotuksia ei ollut, mutta toki elämästä oli molemmat oppineet, että mitä emme halua. Toisissamme kohtasimme ihmisen, johon pystyimme todella luottamaan. Meille oli itsestäänselvää toistemme kunnioittaminen.

        Yhteiseloa on nyt takana 8 vuotta, ja onnellisia ollaan yhä. Kaikki lapset ovat tietenkin meille valtavan rakkaita. Ihan normaalia perhe-elämää vietämme. Lapset saavat tavata kavereitaan ja sukulaisiaan ihan normaalisti.

        Puolisoni ei ole koskaan mustamaalannut sukuani tai lapsiani, tai minä hänen. Miksi ihmeessä sellaista tekisimme? Yhteistä sukuahan he nyt ovat, ja lapset ovat meidän perheen lapsia.

        En ymmärrä näitä sinun kirjoituksiasi, että minkä takia mielikuvasi uusperheestä on niin kieroutunut? Meillä on hyvinkin onnellinen perhe, ja tunnen myös muita onnellisia uusperheitä. Toki uusperheissäkin on erilaisia, kuten myös ydinperheissä. Se nyt on selvä.

        Koska uusioperhettä ei ole olemassa.
        On vain ydinperhe ja se kun hajoo jäljelle jää yh perhe, joka on pakotettu muoto, koska mies on vaihtanut lapsensa uusiin sutturoihin.
        Ei kukaan naikkonen voi alkaa väittämään että mieheltä napattu perhe olisi hänen omia?? Hyvänen aika. Silloinhan kaikki voisi väittää että naapurin lapset ovat minun omia lapsia. Ei ketään voi keltään ottaa ja omistaa vaan lapset tehdään itse, perhe tehdään itse, ei sitä oteta keltään.

        Meillä mies vaihtoi lapsensa sutturoihin ja sen jälkeen ei olla oltu tekemisisää, lapsdet ällöää isää kun vaihtoi heidät ja meille sutturat ei ole tulleet kun kielsimme että meille ei tulla eikä meidän kanssa sutturat ole missään tekemisissä.
        Mieshän siitä entiten kräsii kun menetti kaike, vaimon, lapset, sukunsa ja ystävät. Mitä sai tilalle? Tyhjää sontaa.
        Olisi kauheeta jos mies tulisi sutturan kanssa meille meitä haukkumaan ja kotiamme sotkemaan tai pakottaisi meidät menemään sutturan kotiin, miksi?
        Jos viahtoi niin eihän entiseten lasten ja exän tarvi olla jisssään tekemissä miehen eikä sutturan kanssa.
        Näin meillä toimittiin ja hyvä et toimittiin,lapset ovat onnellisia perheellisiä jo itsekin, ja ollaan läheisiä. Isää tuskin enää muistamme, mutta sen on mies ansainnutkin.


      • Olethoidontarpeessa

        Sairasta kirjoitusta!


    • jkuio

      Vai ylimääräiseksi, eihän ne lapset ole kuin pari kertaa kuukaudessa isäänsä tapaamassa. Sen muun ajan sinä saat olla kaiken napa, vei etkö saakaan. Siksikö isket lapsia jatkuvasti näillä tutuillasi.

      • annikkitannikki

        Eikös uuioperheen merkitys ole siinä että kaksi rakastunutta ihmistä elää ja haluaa olla hdessä. Se parisuhdehan siinä on tärkein.
        Entiselt lapset ovat menneen talven lumia siinä mielessä, että he eivät kuulu siihen yhteiseen eloon jota yritetään rakentaa. Ei kenenkään tarvitse ottaa toisen lapsia vastuulleen, vaan elää yhdessä kahden hyvää elämää. Lapset ovat sitten silloin tällöin tulevia vieraita ainakin sille uudelle rakkaalle.
        Totta haluan olla miehelle maailman napa se ainoa ja tärkeä, ei mua voi verrata hänen lapsiin haluan olla se jonka kanssa mies viettää joka päivä mahdollisimman paljon aikaa, olla se tärkein ja korvaamaton. Se on vaimon osa uusissakin suhteissa. Lapset tuovat sitten vanhemmalleen toisenlaista iloa ja rahan kulua, jota ei tarvi jokapäivä. Lpaset kyllä jaksaa odottaa ja olla toisena, sillä se on heidän osa kun perhe eroaa. Kasvatusvstuu ja lasten hoito pitää olla aina vanhemmilla, ei koskaan uudella isän suhteella. Harmittavan usein se jää kuitenkin hänelle.
        Jonkun on todellakin kasvatettava ja opetettava miesten lapsille kaikki alusta pitäen. Se vaan on näin juurtunut, mutta toivottavasti äidit ymmärtää että vastuu on aina heidän.


    • ehjääeioleenää

      Ns uusio perhe, on rikki hvyin rikki. Muutehna ei olisi kahta eronutta ihmistä ellei he tulisi rikki menneestä liitosta toisen rikkinäisen ihmisen kanssa yhteiseen huusholliin leikkimään sitä rikkinäistä kotia.

      • Pitkänniemenhoitsut

        Sää olet päästäsi täysin laho.


    • EnItseUusioperheenjäsen

      Mietitköhän nyt turhaan tommosia...syitä on monia....kysy suoraan, jos olet oikeasti kiinnostunut, syyt ovat joskus yllättäviä ja avartavia. Jotenkin näin sivusta kysymyksesi paljastaa oman kateutesi...mietit toisten raha-asioita. Älä hukkkaa energiaasi moiseen.

    • Tositarinaontämä

      Aivan järjettömän rikki. Isä ei näe lapsiaan kuukausiin koska suttura estää, näkee vain lasten tavarat ja itkee. Lapset rikki, ikävöi isää ja on pakko-oireita ja ahdistusta, lasten äiti pakotettu yh ehkä eniten rikki kaikista. Suttura juo viinaa ja nauraa että sainpas rikottua ja kiusaa lapsia ja yrittää tuoda omia tilalle.

      • Pitkäniemenhoitsut

        Mielisairasta kirjoittelua.


      • Sinun tapauksessa sinä olet se suttura joka esti lapsia näkemästä isää


    • kummallisiaakkoja

      Kyllä rikkinisiä perheitä on paljon kun kolmas tulee ja rikkoo toisten perheet. Myös nämä rikkojat ovat erittäin rikki koska muuten ei ihminen riko toisten perhettä jos ei olisi mielessä vikaa.
      ;iten joku voi rikkoa kun tietää että lapset jäävät ilman isää. Ei ole tervettä rikkoa. Sitten aletaan kehumaan miten kivaa oli rikkoa perhe ja saada perheest mies ja elättäjä. On aikamonen suomi nykysin jos tuo on elämässä päämäärä.

      • Oletsairas

        Mielisairasta kirjoitusta.


      • Jep sinä olet se kolmas ulkoistettu


      • HAHHAHAHAAAA

        Sinut ressukka ulkoistettiin jo, kun synnyit. Tiesitkö sen?


    • Blaaaaaa

      Blaaaaaaa

    • Tottakaionnii

      Ei ole yhtään mielisairasta kirjoittelua vaan juuri niinkuin asia on.

      • miem

        hullu aloitus! Totta kai lapset menee samaan aikaan etän luokse !


      • surullinenlastenpuolesta

        Sinähän olet mies joka vihaa omia lapsiaan ha haukkuuheitä ja heidän äitiään jotta uusio nainen olisi onnellinen. Mitämuuta se nainen on saanut aikaan, varmasti paljon pahaa.
        Monet miehet ovat juuri kaltaisia, uskoomitä perheenrikkoja uskottelee, lapseton rahaton ja laiska alkoholia paljon käyttävänainen, siinä on kivaa sitten olla ilman velvollisuuksia.
        Onneksi lasten äiti on vastuullinen ja voit hyvillä mielin unohtaa lapset ja ja jättää öidin hoiviin, äiti on se joka ei hylkää.
        Miksi vihaat omia lapsia? Et ole vielä selventänyt, mutta ei heillä varmaan olekaan sulle väiä.


      • surullinenlastenpuolesta
        surullinenlastenpuolesta kirjoitti:

        Sinähän olet mies joka vihaa omia lapsiaan ha haukkuuheitä ja heidän äitiään jotta uusio nainen olisi onnellinen. Mitämuuta se nainen on saanut aikaan, varmasti paljon pahaa.
        Monet miehet ovat juuri kaltaisia, uskoomitä perheenrikkoja uskottelee, lapseton rahaton ja laiska alkoholia paljon käyttävänainen, siinä on kivaa sitten olla ilman velvollisuuksia.
        Onneksi lasten äiti on vastuullinen ja voit hyvillä mielin unohtaa lapset ja ja jättää öidin hoiviin, äiti on se joka ei hylkää.
        Miksi vihaat omia lapsia? Et ole vielä selventänyt, mutta ei heillä varmaan olekaan sulle väiä.

        Sinähän olet nainen, "äiti" joka vihaa omia lapsiaan haukkuu heitä ja heidän isäänsä, jotta uusio mies
        olisi onnellinen. Mitä muuta se mies on saanut aikaan, varmasti paljon pahaa. Monet naiset ovat juuri kaltaisia, uskoo mitä perheenrikkoja uskottelee, lapseton rahaton ja laiska alkoholia paljon käyttävä nainen, siinä on kivaa sitten olla ilman velvollisuuksia. Onneksi lasten ISÄ on vastuullinen ja voit hyvillä mielin unohtaa lapset ja jättää ISÄN hoiviin, ISÄ on se joka ei hylkää. Miksi vihaat omia lapsia? Et ole vielä selventänyt, mutta ei heillä varmaan olekaan sulle väiä. ÄITI- JA VIRANOMAISET EIVÄT OSAA LAPSIAAN HOITAA JA OLLA VASTUULLISIA; NARSISTI, VIERAANNUTTAJA "ÄITI- JA VIRANOMAINEN" EI OLE KOSKAAN SOPIVA HOITAMAAN, KASVATTAMAAN JA HUOLTAMAAN LAPSIANSA.


      • miem
        surullinenlastenpuolesta kirjoitti:

        Sinähän olet mies joka vihaa omia lapsiaan ha haukkuuheitä ja heidän äitiään jotta uusio nainen olisi onnellinen. Mitämuuta se nainen on saanut aikaan, varmasti paljon pahaa.
        Monet miehet ovat juuri kaltaisia, uskoomitä perheenrikkoja uskottelee, lapseton rahaton ja laiska alkoholia paljon käyttävänainen, siinä on kivaa sitten olla ilman velvollisuuksia.
        Onneksi lasten äiti on vastuullinen ja voit hyvillä mielin unohtaa lapset ja ja jättää öidin hoiviin, äiti on se joka ei hylkää.
        Miksi vihaat omia lapsia? Et ole vielä selventänyt, mutta ei heillä varmaan olekaan sulle väiä.

        En vihaa lapset ovat päässääntöisesti minun luona ja vihaanko heidän äitiä... ...en vihaa en tunne mitään häntä kohtaan


    • taasolihauskaa

      Tällaista perhe muotoa kuin uusioperhe ei ole olemassa. Sen on keksineet ne pareheenrikkojat jotka epätoivoisesti etsii meistä omille lapsilleen kun elättäjä on lähtenyt, niin joku pitää saada maksamaan heidän kulut kun perheenrikkoja juopottelee kaikki lasten rahat.
      Uusio perhe on satua, siihen suostuu vaan tossun alla elelevät miehet jotka ei koskaan sano ei koka pelkää naisia jotka pompottelee. Ja pitää miehellä olla olkapää jota vasten itkee kun perhe on mennyttä.
      Nauramme työporukan kanssa näitä itkijä naisia täällä jotka rikkooo ensin perheen, sitten suututtaa ja rikkoo exän ja lasten ja miehen välit ja sitten alkaa leikkimään perhettä miehen kanssa ja elättää itsensä hänen kustannuksella. Milalsia on miehet?

      Ilmankos monet miehet on eronneita 10 kertaa kun ovat niin huiputettavissa.
      Me työporukka täällä kahvitunti pidetään aina surullisten tipujen tarinatuntia täällä kun luetaan näitä tolkuttomia itkuvirsiä.

      • miem

        jep ei ole kuin perhe ja ex ei kuulu perheseen ! Ja meillä perheseen kuuluu minä,vaimoni,hänen lapset ja minun lapset


      • vainydinperheon
        miem kirjoitti:

        jep ei ole kuin perhe ja ex ei kuulu perheseen ! Ja meillä perheseen kuuluu minä,vaimoni,hänen lapset ja minun lapset

        Höpsis, mitä sie taas provosoit????? Vihaat lapsiasi yli kaiken ja sitten ilmoitat että lapsia asuu sun luona? Mielikuvitus lapsia, sun mieli tekee nyt tepposet kun viha on niin kova.

        Perhe on isä, äiti ja yhteiset lapset. PISTE PISTE PISTE!
        Ilmeisesti et ole ollut koulussa tunneilla mukana kun ei osaa hahmottaa mikä on perhe.
        Surullista että vihaat omia lapsia ja sitten kuvittelet ettäs ulla mukamas on niitä ja ne asuu sun luona.... voi vua mene hakeen sitä hoitoa, ennenkun alat kuvittelemaan itsesikin. Voi sua voi sua


      • ZzzzzzZZZssss

        Mitäs tää sun kaljakaverit ,sun "työporukka"siis kaljaporukka sanoo miespuolisista perheenrikkojista, jotka asuu muijansa siivellä ja juopottelevat lasten rahat?? Yleensä lapset ei paljoa tienaa, kesätöissä ehkä vähän, no ne ukot rikkoo ekan perheen ja nuo auervaarat vie sitte viimeisetkin rahat naiselta.
        Oletko sanonut sille kaljaporukalle et suurin osa kirjoituksista on sun parkumistasi.


      • vainydinperheon kirjoitti:

        Höpsis, mitä sie taas provosoit????? Vihaat lapsiasi yli kaiken ja sitten ilmoitat että lapsia asuu sun luona? Mielikuvitus lapsia, sun mieli tekee nyt tepposet kun viha on niin kova.

        Perhe on isä, äiti ja yhteiset lapset. PISTE PISTE PISTE!
        Ilmeisesti et ole ollut koulussa tunneilla mukana kun ei osaa hahmottaa mikä on perhe.
        Surullista että vihaat omia lapsia ja sitten kuvittelet ettäs ulla mukamas on niitä ja ne asuu sun luona.... voi vua mene hakeen sitä hoitoa, ennenkun alat kuvittelemaan itsesikin. Voi sua voi sua

        Minun perhe on minä ,vaimo,vaimon lapset ja minun lapset!!!!!!! Ex puolisot ei kuulu meidän perheseen eikä heillä ole juridisesti mitään oikeuksia meidän taklouteen ... ...etkä sinä lissu lässy narsisti sitä päätä


      • näinkävisullekin
        radikaal kirjoitti:

        Minun perhe on minä ,vaimo,vaimon lapset ja minun lapset!!!!!!! Ex puolisot ei kuulu meidän perheseen eikä heillä ole juridisesti mitään oikeuksia meidän taklouteen ... ...etkä sinä lissu lässy narsisti sitä päätä

        Sulla mitään perhettä ole. Itse ajoit ja hylkäsit omat lapset joita vihaat yli kaiken ja syytät omista onglemista sitä ex vaimoa jonka uus naikkonen surutta lemppasi pihalle sun elämästä. Olet aikamoinen veijari ja juippi.

        Joo en päätä sun surullisesta elämästä ja miten sen elät. Mutta omasta ja lasteni elämästä päätin kun olivat pieniä. Mies ei siitä päättänyt koska hylkäsi ja vaihtoi sutturoihin joten ei edes kehdannut vaatia mitään muuta kun olla samaa mieltä kuin me. Olisi ollutkin kauheeta jos sutturat olisi meille tulleet asumaan tai me sutturoiden kotiin. Miksi olisi pitänyt.
        Olismme kaikki pilalla yhtä lailla kuin lasten ex isä, surullista mutta totta. Olemme onneksi siitä jo päässeet vuosia sitten ja aikuiset lapset perheineen eivät halua edes moista ukkelia nähdä. Sillai käy kun hylkää ja vaihtaa perheensä sutturoihin.


      • näinkävisullekin kirjoitti:

        Sulla mitään perhettä ole. Itse ajoit ja hylkäsit omat lapset joita vihaat yli kaiken ja syytät omista onglemista sitä ex vaimoa jonka uus naikkonen surutta lemppasi pihalle sun elämästä. Olet aikamoinen veijari ja juippi.

        Joo en päätä sun surullisesta elämästä ja miten sen elät. Mutta omasta ja lasteni elämästä päätin kun olivat pieniä. Mies ei siitä päättänyt koska hylkäsi ja vaihtoi sutturoihin joten ei edes kehdannut vaatia mitään muuta kun olla samaa mieltä kuin me. Olisi ollutkin kauheeta jos sutturat olisi meille tulleet asumaan tai me sutturoiden kotiin. Miksi olisi pitänyt.
        Olismme kaikki pilalla yhtä lailla kuin lasten ex isä, surullista mutta totta. Olemme onneksi siitä jo päässeet vuosia sitten ja aikuiset lapset perheineen eivät halua edes moista ukkelia nähdä. Sillai käy kun hylkää ja vaihtaa perheensä sutturoihin.

        Älä Lässytä lissu enempi mulla on ollut perhettä jo lapsena kuin sulla koskaan ! Enkä mä oo koskaan sukulaista nainut niinko sinä !!!!
        Ja kun eroaa niin ei tarvii roikkua etisessä ämmässä kun ottaauhden tilalle


      • uhfhfhfhfhfh
        radikaal kirjoitti:

        Älä Lässytä lissu enempi mulla on ollut perhettä jo lapsena kuin sulla koskaan ! Enkä mä oo koskaan sukulaista nainut niinko sinä !!!!
        Ja kun eroaa niin ei tarvii roikkua etisessä ämmässä kun ottaauhden tilalle

        Ei lapsia vihaavalla miehellä voi olla lapsia muuten kuin ajatuksissa. Toivonmukaan sullakin näin, ajattelet heitä vaikka vihaat ja heitit pois eämästä. Lapset on mielessä vaan silloin kun kehut naisillesi että sulla on lapsia mutten muuten välitä.
        Taas kaljanhuurussa heittelet omituisia juttuja siellä...on sulla aikaa lkaljotella ja herjata muita ihmsiiä kun ei ole lapsia rasitteena. niin helppoa on sun elämä.

        Juu eronneena ei tarvi sietää lapsia eikä roikkua heidän kanssaan missään, senkun jättäääidin luokse sen on niin helppoa, äidit kun ei lapsiaan hylkää. Sinä hylkäsit ja vihaat heitä.


      • uhfhfhfhfhfh kirjoitti:

        Ei lapsia vihaavalla miehellä voi olla lapsia muuten kuin ajatuksissa. Toivonmukaan sullakin näin, ajattelet heitä vaikka vihaat ja heitit pois eämästä. Lapset on mielessä vaan silloin kun kehut naisillesi että sulla on lapsia mutten muuten välitä.
        Taas kaljanhuurussa heittelet omituisia juttuja siellä...on sulla aikaa lkaljotella ja herjata muita ihmsiiä kun ei ole lapsia rasitteena. niin helppoa on sun elämä.

        Juu eronneena ei tarvi sietää lapsia eikä roikkua heidän kanssaan missään, senkun jättäääidin luokse sen on niin helppoa, äidit kun ei lapsiaan hylkää. Sinä hylkäsit ja vihaat heitä.

        Ainoa joka lapsia täällä on vihannut on LÄSSYLISSU joka on käyttänyt lapsia hyväkseen kiusatakseen ex miestään .... ...ja aino haukkujakin on vain Lissu ja fobinenkin on ja juoppo .... ...ja enempää hänen päävikaan puuttumatta ei hänen mantransa ole ainakaan lastensuojelulain mukaista


      • uhfhfhfhfhfh kirjoitti:

        Ei lapsia vihaavalla miehellä voi olla lapsia muuten kuin ajatuksissa. Toivonmukaan sullakin näin, ajattelet heitä vaikka vihaat ja heitit pois eämästä. Lapset on mielessä vaan silloin kun kehut naisillesi että sulla on lapsia mutten muuten välitä.
        Taas kaljanhuurussa heittelet omituisia juttuja siellä...on sulla aikaa lkaljotella ja herjata muita ihmsiiä kun ei ole lapsia rasitteena. niin helppoa on sun elämä.

        Juu eronneena ei tarvi sietää lapsia eikä roikkua heidän kanssaan missään, senkun jättäääidin luokse sen on niin helppoa, äidit kun ei lapsiaan hylkää. Sinä hylkäsit ja vihaat heitä.

        Ja tämä LÄSSYLISSU/OYP on myös käskyttämistä rakastava psykopaatti puoli(PULI)äiti (äidin kuvatus).


      • puhuäänelläjonkakuulen
        radikaal kirjoitti:

        Ja tämä LÄSSYLISSU/OYP on myös käskyttämistä rakastava psykopaatti puoli(PULI)äiti (äidin kuvatus).

        Tarkoitat psykologiaa lukenut ihminen. Hän ymmärtää sinuakin kun sulla on noin paha mieli ja synkkä sydän. On hyvä että täällä voit purkaa sydäntäsi se helpotta ja auttaa sinua eteenpäin.
        Yritä hakea apua tuohon mielialaan pian, kaikki järjestyy kyllä.


      • puhuäänelläjonkakuulen kirjoitti:

        Tarkoitat psykologiaa lukenut ihminen. Hän ymmärtää sinuakin kun sulla on noin paha mieli ja synkkä sydän. On hyvä että täällä voit purkaa sydäntäsi se helpotta ja auttaa sinua eteenpäin.
        Yritä hakea apua tuohon mielialaan pian, kaikki järjestyy kyllä.

        Ei tämä LISSULÄSSY PSYKOPAATTI YMMÄRRÄ YHTÄÄN MITÄÄN EI AINAKAAN PSYKOLOGIASTA


    • uusparisuhde

      Ei tommoset laivamatkat maksa juur kauheesti niis on nyk kova kilpailu näin työttömänä täl hetkel oon itekin pystynyt tekemään yhen yöreissun laivalle, täytyy sitä nyt joskus mennä uuden puolisonsakin kanssa jonnekin ulos, sama se mihin menee kaiketi joku vähä halvempi vaihtoehto valitaan ja aivan varmasti vaihtoehtona kotonakin on tosi kiva olla yhdessä, tässä koitetaan varmaan syyllistää isän tai äidin uutta puolisoa joka sitten on yllyttänyt parinsa lähtemään heti jonnekin kun on tilaisuus ja näin ollen taas kuluu rahaa joka olisi kuulunut antaa lapsille, onko lapsilta koskaan tullut mieleen kysyä esim siltä omalta vanhemmalta jos hän vaikka on sattumoisin ehdottanut tälle uudelle puolisolleen jotain pientä reissua kaksistaan,.? Ei varmaankaan kun se syyllinen on se "ulkopuolinen",. jotkut kuluttaa ja ostelee enemmän kuin toiset, ite kuulun siihen jälkimmäiseen joten voin huoletta joskus harvoin tehdä puolisoni kanssa jonkun pienen reissun, töitäkin on näköpiirissäni lähiaikana tosin ei vakituista mutta palkka menee tukiaisten edelle.

    • onsekumma22334455

      On se kumma kun se uusperhe todetaan heti rikkinäiseksi jos jonnekin mennään aikuisten kesken,. silkkaa piruiluu, hyvä et mennään sillon ettei valita sitä ajankohtaa kun lapset ovat käymässä.

      • oletpakauheaihminen

        Rikkihän se on alusta asti. Jos joku sanoo sitä uusioperheeksii, niin sillonhan se on rikki, ydinperhe on ainoa eheä perhe.
        Perheenrikkoja voisi miettiä mitä tekee kun hajoittaa lapsiperheen että on ko ihan viisasta no ei ole.
        Hassua että jotkut vielä puolustaa sekasotkuperheitä ja haluavat niitä lisää? Miksi? Lapset kärsii, mies kärsii, ec vaimo kärsii kaikki kärsii paitsi se rikkoja, joka nauttii että lapset jäivät ilman isää ja exvaimo . Mitä kivaa on rikkoa jonkun perhe?

        Miksi susta on kiva ettei mies nää omia lapsia? Haluat siis olla ihminen joka sotkee toisten perheet ja rikkooo niitä eikä ajattele muita kuin itseään. Onneks sulla ei ole lapsia eikä mies ja ex vaimo halua antaa sun nähtäväksi lapsiaan kun olet noin katkera ja idiootti joka kiusaa lapsia ja exää ja miestä, kun ei halua että mies näkisi omia lapsiaan.


      • Yksinhuoltajaisä
        oletpakauheaihminen kirjoitti:

        Rikkihän se on alusta asti. Jos joku sanoo sitä uusioperheeksii, niin sillonhan se on rikki, ydinperhe on ainoa eheä perhe.
        Perheenrikkoja voisi miettiä mitä tekee kun hajoittaa lapsiperheen että on ko ihan viisasta no ei ole.
        Hassua että jotkut vielä puolustaa sekasotkuperheitä ja haluavat niitä lisää? Miksi? Lapset kärsii, mies kärsii, ec vaimo kärsii kaikki kärsii paitsi se rikkoja, joka nauttii että lapset jäivät ilman isää ja exvaimo . Mitä kivaa on rikkoa jonkun perhe?

        Miksi susta on kiva ettei mies nää omia lapsia? Haluat siis olla ihminen joka sotkee toisten perheet ja rikkooo niitä eikä ajattele muita kuin itseään. Onneks sulla ei ole lapsia eikä mies ja ex vaimo halua antaa sun nähtäväksi lapsiaan kun olet noin katkera ja idiootti joka kiusaa lapsia ja exää ja miestä, kun ei halua että mies näkisi omia lapsiaan.

        Hohhoijaa ja naiset saa tehdä mitä huvittaa, jättää miehensä toisen miehen tähden ja lapsensa, sukkelaa kun vain naiset on perheenrikkojia, kyllä meitin perheen rikkoi uus mies, vai onko tässäkin tapauksessa ex vaimo syyllinen.


    • kipikapipuistoihin

      Uusio perheitä ole olemassakaan. On vain ydin perhe ja sen kun perheenrikkoja rikkoo on yh perheitä. Uusio perhe on jo nimenäkin kauhean korni, naurettava ja vitsikäs, tulee meileen uusiopapaperi.
      Nämä perheenrikkojat ovat senkeksineet jotta voisivat näytttää miten kivaa on kun rikkoo lapsiperheen, he ovat itse nimittäneet itselleen uusioperheen, hauska nimi katkerille ja epäonnistuneille naikkoisille.
      Kun heillä ei ole mitään on pakko keksiä kaikenmaailman nimityksiä, mullakin on uusio koira, uusio auto, uusiokampaus ja uusioruoka, kaikista voi tehdä uusioita, jopa uusiotalosta voi kehittää epätoivoisesti uusioita.
      Pelkkää katkeruutta, epätoivoa ja kateellisuutta, kannatas miettiä asioita ja etsiä se mies vaikka kesäisin puistonpenkeiltä, siellä niitä kohta on mistä valita, sieltä ottaa uusio miehen itteeleen vai mitä perheenrikkojat?

      • Saatananjuoppoolet

        Sää olet ne miehes puistonpenkiltä löytänyt, samanlaisia juoppoja kaikki tyynni.


    • aabbccddeeffgghh

      Olemme olleet jo jokusen vuoden uusiopari, molemmilla takana avioerot jotka erottiin hyvissä väleissä, molemmilla on lapsia mut ei yhteisiä, joten tervetuloa molempien lapset meille kun haluatte tai siltä tuntuu jopa kauempaakin, ovet ovat auki teille !

    • gtyrtrtryt

      Olen sitä mieltä että rikkinäiset ihmiset perustavat näitä yhteisiä "koteja" kun ovat epätoivoisia ja rahattomia. Mitään nimitystä ei moiselle yhteiselle asumiselle voi olla, joku epätoivoinen yritys voisi olla nimi. Kukaan ei todellakaan halua olla osallisena moiseen yritykseen, lapset häpee ja kärsii. siksi heitä ei pitäisi ikinä kertoo että isä asuu nyt epätovoisen ihmisen kanssa ja siksi ei voi maksaa sinulle elatusta eikä halua sua nähdä.

      • Oletpähkähullu

        Eikö äidit sitte koskaan asu epätoivoisen kanssa?


      • Kamalatilannehui

        Osuit naulan kantaan. Avainsana on rahattomuus ja lasten häpeä. Lapset häpeää pyytää kavereita kun paljastuu että talossa on isän haaska, suttura.


      • Nojustjooo
        Kamalatilannehui kirjoitti:

        Osuit naulan kantaan. Avainsana on rahattomuus ja lasten häpeä. Lapset häpeää pyytää kavereita kun paljastuu että talossa on isän haaska, suttura.

        Ja höpö, höpö ,minunkin nykymieheni on insinööri ja hyvässä työpaikassa ei ole mikään persaukinen ja myös minulla hyvä ammatti ja työ.
        Sinä olet rahaton alkkis ja kaltaisesi kaverit myös alkkiksia ,luusereita ethän sinä tunne muita ,kun alemman yhteiskuntaluokan ihmisiä ,samanlaisia kun itse olet.


      • fhdfjdhfjdhjdhfdj
        Nojustjooo kirjoitti:

        Ja höpö, höpö ,minunkin nykymieheni on insinööri ja hyvässä työpaikassa ei ole mikään persaukinen ja myös minulla hyvä ammatti ja työ.
        Sinä olet rahaton alkkis ja kaltaisesi kaverit myös alkkiksia ,luusereita ethän sinä tunne muita ,kun alemman yhteiskuntaluokan ihmisiä ,samanlaisia kun itse olet.

        Siis koti insinööri? Hah ja sie oot keittiöpastori. Onhan noita juttuj a kuka lie uskoo.

        Me ollaan lakimiehiä ja on omat toimistot ja 50 alaista meillä. On uudet autot ja monta asuntoa ja mökkejä siellä täällä.
        Lapset ovat hienoilla aloilla ja rikkaita kun mitkät


      • Nojustjooo
        fhdfjdhfjdhjdhfdj kirjoitti:

        Siis koti insinööri? Hah ja sie oot keittiöpastori. Onhan noita juttuj a kuka lie uskoo.

        Me ollaan lakimiehiä ja on omat toimistot ja 50 alaista meillä. On uudet autot ja monta asuntoa ja mökkejä siellä täällä.
        Lapset ovat hienoilla aloilla ja rikkaita kun mitkät

        Noin kirjoittaa kateellinen luuseri ,jolla ei ole mitään muuta , kun veden huuhtoma paljas perse.


      • Hahahaaaaaaa
        Nojustjooo kirjoitti:

        Noin kirjoittaa kateellinen luuseri ,jolla ei ole mitään muuta , kun veden huuhtoma paljas perse.

        Sitä paljasta peppua lissu just tarvii ja hiukan viinaa sekä joku vanha läppäri 😄😄😄😄😄😄


    • asiat-on-hoidettu

      Meillä uusperheessä on molemmilla työpaikat ja aina on hoidettu elarit ajallaan ja kaikki muutkin pakolliset maksut mitä lapsien hyväksi tulee ja on tullut, niistä ei ole koskaan kehittyny mitään riitaa eikä mitään muutakaan epäasiallista exien kanssa, eikä me silti mitään sen rikkaampi tai kummosempia olla vaikka töissä käymmekin,.

    • huhuuh

      Kuinka monesti sen yhteen muuton perusteena on raha. Olen kuullut perusteluna moneen kertaan, että on edullisempaa asua yhdessä osoitteessa.
      Syitä olen tavannut monenlaisia, yhdellä on ulosotossa asioita, joten elättäjää siinä haetaan, toinen muutoin tuhlaa varansa , sama elättäjän hakemine.

      Mikä minusta on kaikkein tyrmistyttävintä, naiset alkavat olla näitä maksajia ja elättää hunsvontti miehiä. On niin helppo valahdella ja sanoa niitä kauniita fraaseja naiselle. Kun sanoo, että olet kaunis, vaikka todellisuus nyt ei aivan sitä olisikaan, tämä tuntuu olevan monelle nuorelle naiselle se kaikkein tärkein asia, sillä tuskin kukaan menee muutoinkaan sanomaan että olet ruma.
      Tuntuu vain olevan se huono itsetunto, vaikka olisi ihan kohtuu hyvän näköinen ja opiskellut arvostettuun ammattiin, niin siltikään ei tunne riittävän itselleen. Vaikka luuseri äijä sanoo tuon hänelle, hän uskoo ja maksaa miehelle tuosta, elättämällä, kuullakseen noita fraaseja ja ukko pettää ja menee miten milloinkin haluaa. Vähät välittää mistään auttamisesta ja rehellisyydestä.

    • eionnistuikinaeionnaa

      Se on 120 % rikki, alusta asti rikki, kaksi epätoivoista ihmistä tulee rikkinäisestä perheestä ja yrittää aloittaa rikkinäisillä menneisyyksillään jotain epätoivoista. Valmiiksi rikkinäiset eivät voi saada mitään ehjää aikaan.
      Ehjä on vain ydinperhe, jonka valitettavan monet epätoivoiset ihmiset rikkovat kun on itse niin rikki ettei mitään rajaa.

      • Otahuikatnihelpottaa

        Voi sinua mielisairasta ja muistisairasta katkeraa ihmistä, voi , voi sentään.


      • samaamieltämekaikki
        Otahuikatnihelpottaa kirjoitti:

        Voi sinua mielisairasta ja muistisairasta katkeraa ihmistä, voi , voi sentään.

        Juuri semmoisia he ovat, epätoivoisia ja sydämensä lianneita katkeria ihmisiä, et voisi paremmin kuvailla epätoivoisia ihmisiä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe