Rintasyöpä

LiikaOnLiikaa

Sain vahvistuksen siitä että rinnastani löytyneet kaksi pesäkettä on syöpää.
Mä en tiedä miten mun pää kestää!
Juuri jäin työttömäksi ja nyt tämä.
Vertaistuki olisi enemmän kun tarpeen.

46

7286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Koita_kestää

      Noin 55 vuotias mieskaverini kuoli äskettäin munuaissyöpään, ennuste oli huono, etäpesäkkeitä, käsivarsi turvoksissa, lääkkeet eivät enää auttaneet. Veljelläni on haavoja kädessä, yleislääkäri sanoi, että se on syöpä, ei etäpesäkkeitä, huomenna
      otetaan koepala ja sitten 24.4. hän tapaa syöpälääkärin, Helsingin ruuhkaa, 3 viikon
      odotus, toivotaan parasta.

    • kjkjkjkjkjkj

      Löysitkö pesäkkeet itse, vain löytyivätkö mammografiassa seulontalöydöksenä? Asialla on merkitystä. Seulonnoissa löydetään usein pieniä "kesyjä" rintasyöpiä, jotka eivät edes kasva nopeasti. Aggressiivisimmat nopeakasvuiset syövät nainen löytää itse seulontojen välissä.

      Jokainen sairastuminen on aina sokki, olipa kyseessä sitten välittömästä elämää uhkaava tauti tai ei. Jos sairaala ei tarjoa sinulle mahdollisuutta jutella psykologin tai psykiatrisen sairaanhoitajan kanssa, niin pyydä lähete terveyskeskuksesta.

      Voimia!

    • LiikaonLiikaa

      Olen ollut geenivirheen takia seurannassa. Puolessa vuodessa kaksi epämääräistä löydöstä (koko alle 2mm) olivat kasvaneet yli 120mm.
      Syöpä vei siskoni hyvin nuorena, ja tätä,päivää olen pelännyt vuosia.

    • pyydätukea

      Pyydä tuota keskusteluapua. Saat puhua asiantuntijan kanssa. Lisäksi voit kysyä paikallisesta syöpäyhdistyksestä tukihenkilöä itsellesi.
      Onneksi sinulla on ollut tiheä seulonta.

    • Stand.by.me

      Voimia ylhäältä sinulle. Erilainen vaihe on tullut elämääsi. Ystäviä, enkeleitä kanssasi, päivä ja hetki kerrallaan.

    • voi.olla.näinkin

      Eikös rintasyöpään ole jo geenitestejä? Siis alttius on mahdollista selvittää jollain tasolla. Lisäksi, rintasyöpä on kaikista syöpämuodoista tutkituin, ja sen vuoksi myös selviämisprosentti jotain yli 80% luokkaa. Keuhkosyöpä on sitten toisessa ääripäässä, jotain 10% hengissä 2 vuoden päästä.

      Edellisen perusteella kirjoittajan ei kannattaisi olla aivan hädissään, vaan odottaa rauhassa lisätutkimusten tuomaa tietoa syövästä. Voi olla, ettei ole levinnyt ja poistettavissa leikkauksella sytostaatit päälle, eli ennuste hyvä.

    • eevaalii

      Minulla todettiin rintasyöpä vuosi sitten. Toukokuussa vasen rinta poistettiin, sne jälkeen sytostaatit ja sädehoito. Tähän asti kaikki on mennyt hyvin. Nyt odottelen vuosi kontrollia, joka ensi kuussa. Toivottavasti siinä ei löydy mitään uutta. Vertaistukea on saatavilla myös facebookista Siskojen siskot - ryhmästä.

    • rebbu14

      itsellä on leikattu syöpäkasvain osapoistona rinnasta.tottakai se säikäyttää sana syöpä on pelottava,mutta suurin osa siitä selviää.suomessa on maan parhaat rintakirurgit,olet hyvissä käsissä.itsellä kasvain löytyi ajoissa ja ennusteeni on hyvä.sytot ja sädetys päälle.itsekin olin kauhun vallassa kun tuloksia odottelin,se on ihan normaalia.mutta ota askel kerrallaan,älä maalaa piruja vielä seinälle.lääkärit tekevät varmasti parhaansa.voimia se sinulta vaatii,mutta puhu asiasta vaikka ystävälle ja kirjoittele esim.tänne sekin helpottaa oloa.joko tiedät leikkaus ajan?tsemppiä.

    • Catty123

      Syöpäyhdistys toimii monessa kaupungissa..sieltä saa keskusteluapua ryhmässä ja yksin.

    • UskoJeesukseenKristukse

      Jeesus Kristus on Herra ,....usko Jeesukseen ,...voit mennä johonkin seurakuntaan ja antaa rukoilla puolestasi.

      Sytostaatit ynnä muut syöpähoidot auttavat vain pientä osaa ihmisistä. Sytostaatit pidentävät jonkin verran ikää, mutta monia syöpiä ne eivät lopullisesti paranna.

      • Oli_ilkeä_kommentti

        Kyllähän sinne seurakuntaan voi mennä, mutta se ei korvaa sairauden hoitoa. Aloittajalla on ilmeisesti ollut nopeasti kasvava agressiivinen rintasyöpä ja aloituksesta on kohta vuosi, joten hänen tilanteensa lienee jo ohi. Hänet on joko leikattu tai vakavampi tilanne, eikä kumpaankaan rukoilut auta. Minulla on useampi ystävä jolta on leikattu rintasyöpä ja elävät nyt terveenä. Rintasyöpä on yleensä hyvin parannettavissa, joten ohjeesi turvautua vain rukoukseen on törkeää.


      • Rfch

        Totta, ikävästi oli toi eräs juttu minä olen parantunut rinta syöpä oli 2011.nyt syön lääkkeitä kalkki ja osteoproossiin mutta kyllä elämä jatkuu hoidot on todella hyvät nykysin.mennään vaan päivä kerrallaan ja minä olen vielä työ elämässä yrittäny olla vaikka olen nyt 61.vuotta vanha minä liikun aika paljon tavallista elämää elän .


      • JeesusTieTotuusElämä

        Uskon ystävä parantunut 2x syövästä, joten ei se rukous ole huuhaata,
        Mutta toki pitää käydä lääkärissä ja hoidat taas itseä
        Mutta syöpä sen lisäks mitä se tuo fyysiseen elämään,
        Tuo myös taloudellisia ratkaisuja,
        Mutta myös psyykkisesti ja henkisesti, juuri sen vuoksi
        Et kuljetaan niinkuin ps23 jonkun käännöksen muukaan
        Ollaan kuoleman varjon laaksossa,
        Ja voi olla et kaikki läheiset ei osaa ottaa tukijana ja kuuntelijan osaa
        Niin rukous on valtava voimavara,
        Ilmasta puheaikaa Taivaaseen, jonne voi kertoo kaikki asiansa niinku ne on.
        Itse on toisenlaisen vaikeuksien tien kulkenut,
        Niin tiedän mikä voima on rukouksessa ja Jeesuksessa ja Jlan läsnäololla


    • Potilaan.ajatuksia

      Minulle tehty osapoisto rintaan, sen jälkeen jatkohoitona 25x sädehoitoa.
      Leikkaus meni hyvin. Ensimmäisistä sädehoitokerroistakaan ei ole vielä tullut mitään
      fyysisiä ongelmia. Enemmän on henkistä turhautumista, suorastaan raivostuttavaa ajella
      80 km päivittäin 20 minuutin sädehoidon vuoksi. Hoitojaksoni osui vielä pahimpien talvikelien aikaan. Hoitoa saan siis terveyteni varmistamiseksi. Mitään 100% takuitahan ei sädehoidon tehosta voida antaa. Siitä huolimatta syövät voivat muhia elimistössäsi ja niitä voi ilmaantua pian hoidon jälkeenkin, kuten pahoja sädehoidon sivuvaikutuksiakin.
      Joita mielestäni vähätellään. Kuten muidenkin syöpähoitojen sivuvaikutuksia.
      Tulee miettittyä jatkuvasti, onko sädehoidosta enemmän jopa haittaa, kuin hyötyä?
      Jos hyötyä, niin onko hyödynsaajina vain potilaat, vai jotkut ihan muut tahot?
      Mikään säteilyhän ei ole turvallista. Sen tajuaa, kun näkee säteilymerkein varustettuja varoituskylttejä sädehoitoklinikan hoitohuoneissa.

      Vaikka mitään fyysistä haittaa sädehoidosta ei ole vielä ilmennyt. Kurkunpäässä tuntuu hieman jo karhealta ja köhityttää. Johtuu siitä, että rintaan ja kainaloon kohdistettu säteily hipoo ja ärsyttää kurkunpäätäkin.
      Eniten minua on sairauteni aikana hämmästyttänyt syöpälääkärit, se miten erilaisia heidän jatkohoitosuosituksensa on.
      Osa heistä ei tunnu suhtautuvan syöpäpotilaisiin yksilöinä. Saman kaavan mukaan lätkivät
      lähes samat hoidot kaikille potilaille.

      Myös minulle suunniteltiin, leikkauksen jälkeisenä jatkohoitona. Ensin sädehoitojakso ja sen jälkeen vielä 7 vuoden hormoonilääkitys.
      Jonka sivuvaikutukset olisi aika inhottavat. Onneksi ennen sen aloittamista, pääsin toisenkin syöpälääkärin vastaanotolle. Hän oli erilainen ja katsoi minua yksilönä, eikä vain syöpäpotilaana. Hän totesi, että jätetäänpäs pois sinulta tämä hormoonihoito kokonaan.
      Ikäni ja kuntoni, sekä syövän lisäksi, toisen parantumattoman perus-sairauteni huomioiden. Tämä lääkäri totesi, että hormonilääkityksestä olisi minulle enemmän haittaa, kuin hyötyä. Arvostin kovasti hänen päätöstään.
      Mielestäni osa syöpälääkäreistä, määrää aika vastuuttomasti ja rutiinilla, samoja rankkoja hoitoja kaikille syöpäpotilaille. Huomioimatta sen enempää potilaiden ikää ja kuntoa ja hoidoista heille tulevia hyötyjä, tai haittoja.

      Hoidot ei ole pakollisia, niiden hyödyn saa kyllä kyseenalaistaa. Mutta kuinka moni uskaltaa olla luottamatta lääkärien suosituksiin? Kun valittavanasi on kaksi vaihtoehtoa.
      Hoitojen sivuvaikutukset on joskus pahoja- Mutta myös syövät tappaa ja kiduttaa.
      Mielestäni näissä hoitosuosituksissa, kannattaa silti käyttää omaakin päätään.
      Koska hoidoista ei ole kaikille potilaille ollut hyötyä. Sivuvaikutukset on tehneet joistakin potilaista entistä sairaampia ja jopa tappaneet heidät.
      Mitä hyötyä on siis nujertaa syöpiä, jos hoidoilla on näin pahoja sivuvaikutuksia?

      • päätäntävaltameillä

        olen samaa mieltä kanssasi,itse me tehdään loppupelissä päätökset,eikä lääkärit.sairastuin 2010 rintasyöpään,leikkaukset,sytöt,sädehoidot.kaikki meni hyvin,mut lääkärit väenvängällä tuputtivat 5v femar hoitoo,en aloittanutkaan sitä lääkitystä .eilen kävin 8vuotis kontrollissa ja kaikki ok.


    • Kroonikko

      No, minä sairastan jo levinnyttä rintasyöpää ja elelen varsin normaalisti töissä käyden. Rauhallisesti olen ottanut, vaikka kolmen vuoden elossaoloajasta on puolet käytetty.

    • Olet_yksi_meistä

      Niin uskomattomalta kun kuulostaakin, niin tälläiseenkin jotenkin sopeutuu.
      Vaikka ensimmäinen syöpädiagnoosi on aina kauhea shokki, joka ei mene hetkessä ohi. Mutta sen jälkeen, ihmeellisesti vaan sitä elämänvoimaa löytyy jostain, vaikka menettääkin terveytensä syövälle. Joko hetkellisesti, tai sairastuu kroonisesti. Jostain löytyy voimia, lähteä leikkaukseen ja hoitoihin.
      Paljon saa myös henkistä tukea muilta sairastuneilta ja hoideltuiltakin.
      Kannattaa vaan rohkeasti mennä juttelemaan. Se hälventää epätietoutta ja pelkojasi.
      Älä pelkää, toivon sinulle paljon voimia ja uskoa parantavaan syövänhoitoon.
      Syövänhoito on meillä nykyään jo aika laadukasta ja kehittynyttä. Sen ansiosta, monet saa useita vuosia jatkoaikaa ja elää tervettä elämää.

    • jasitruuna

      RUOKASUOODA parantaa

      2-3 tuntia aterian jälkeen
      teelusikka suooda kuuma vettä Amuulla 30min. ennen aamiaista

      • höpötihöp

        Ja varmaan olet ihan tosissasi!


      • Älä.ärsytä

        Että suututtaa nämä ruokasooda ym luontaisparantajat! Heillä ei ole selvästikään itsellään mitään omakohtaista kokemusta syövästä. Ei kukaan tälläisillä rohdoilla ole koskaan parantunut syövistä, eikä tule koskaan paranemaan. Järjetöntä jauhamista.
        Pidetäänpä siis ne soodat ja sitruunat siivous ym. puhdistusaineina vaan.


    • Syöpäläinen62

      Minulle tehtiin reilu 2 viikkoa sitten mammografia ja uä. Samalla otettiin neulanäytteet. Viime viikolla varmistui, että pahanlaatuinen muutamaan kainalon imusolmukkeeseen levinnyt syöpähän se on. Tiedän syövästä vasta, että se on duktaalinen gradus 2. Kainalosta otetuista näytteistä ei ole vielä vastausta tullut. 2.3 leikkaus.
      Alkujärkytys oli suuri ja lapseni pelästyivät. Mutta nyt kun tiedän enemmän ja puhun asiasta, ei se enää pelota. Minähän selviän tästä, tietysti. Sairaslomalla olen leikkaukseen asti. Olen 62v ja työni tehnyt. En enää missään tapauksessa töihin palaa. Tsemppiä kaikille sairastuneille. Puhukaa ja pitäkää positiivisuutta yllä. Jos syöpä on tullakseen niin rintasyöpä on syöpien lottovoitto, hoidot Suomessa on huippuluokkaa.

      • syöpäläinen2

        Voimia sulle. Hoidot on rankkoja, muttei ylipääsemättömiä. Ihan kohtuudella niistä selviää. Minulla leikattiin vajaa kaksi vuotta sitten rintasyöpä ja sitten oli sytostaatit ja sädehoito. Olin 63-vuotias. Nyt on vain yksi pilleri päivässä jatkohoitona. Kyllä tuosta leikkauksesta ja imusolmukkeiden poistosta omat vaivat käteen ja kainaloon jäivät, mutta niinhän sitä sanotaan, että vanhuus ei tule yksin. Jokaisella yli 60-vuotiaalla alkaa jotain remppaa olla.
        Noihin vaihtoehtohoitohin ei kannata hurahtaa. Menee vaan rahat eikä paranemisesta ole mitään takuuta. Se on loputon suo, jos alkaa niitä etsimään ja tutkimaan tuolta netistä. Suomessa syöpähoidot on huippuluokkaa. Luota niihin.


      • sis1

        Otsrlläni 2016 Kirralla poistettu 9 mm syöpä, ei tuntubut, piti radioaktiivisesti merkata että löytyy leikkaajalle.Osapoisto ja 15 krt sädetys pkus 5 v hormonit nekin ei ihsn must.
        Europa Donna Rintasyöpäuhdistyksen sivuille keskustelupalsta, suosittelen.
        HUS hoitoputki oli erinomainrn ja toimiva, lähellä asuminen toki helpottaa.
        Pientä vihlontaa, ei muita oireita.


    • Helmar62

      Minä sairastin rintasyövän vuonna 2012. Olin silloin juuri jäänyt työttömäksi, joten sairastuminen vakavasti oli suuri sokki. Hoidot kestin hyvin, en kokenut niitä edes kovin rankoiksi. Hyvä yleiskunto auttaa. Minulle määrättiin tamofen nimistä hormonilääkettä rintasyövän liitännäishoitoon. Lääkkeestä sain pysyvän maksavaurion. Lääkefirman mukaan reaktio on melko harvinainen, mutta niitä on sattunut aikaisemminkin. Lääke on tosi raju myrkky. Eli lääkkeellä voi olla tosi kohtalokkaitakin haittavaikutuksia.

    • Syöpäläisille

      Annoin homeopaattisia lääkkeitä yhdelle rintasyöpäpotilaalle. Sanoi patin pienentyneen huomattavasti viikossa, meni kuitenkin leikkaukseen, kun oli jo varattu aika ja halusi olla varma että se häviää kokonaan. Arsenicum, Lachesis, Conium, Calcarea Fluorica, Graphites ja onhan niitä joitakin muitakin 200 potenssia. Yksi lääke ei riitä useimmissa tapaukissa, kannattaa ottaa usempia kerralla kiireeellisessä tapauksessa ainakin. Ainakaan niistä ei ole haittaa, etsikää homeopaatti vaikka onhan ne Suomessa vähän turhan varovaisia, yksi lääke kerraallaan...

      • nihhh

        Vastuutonta markkinoida tällaista syöpäpotilaille. Koskaan ei voi tietää miten nämä tuotteet reagoivat sytostaattien, syöpälääkkeiden kanssa, tai pahimmassa tapauksessa estävät syöpälääkkeiden toiminnan.

        Sitä paitsi homeopaattiset tuotteet ovat humpuukia.


      • jkkH
        nihhh kirjoitti:

        Vastuutonta markkinoida tällaista syöpäpotilaille. Koskaan ei voi tietää miten nämä tuotteet reagoivat sytostaattien, syöpälääkkeiden kanssa, tai pahimmassa tapauksessa estävät syöpälääkkeiden toiminnan.

        Sitä paitsi homeopaattiset tuotteet ovat humpuukia.

        Mikäli homeopaattiset valmisteet ovat mielestäsi humpuukia, kuinka ihmeessä ne kykenisivät estämään sytostaattien toiminnan.

        Eivät nuo todellakaan ole humpuukia, ja juuri siksi varovaisuus ja harkinta ovatkin paikallaan. Tässäkin ketjussa sairastuneet kertovat, kuinka myös virallisten hoitojen myötä tulee vakavia haittoja. Kokevatko hoidetut tällaisen vastuuttomuutena vaiko sattumana riippuu tapauksesta, tuskin kuitenkaan humpuukina, sillä humpuukin ei oleteta vaikuttavan, ei suuntaan, eikä toiseen.


    • Eret

      Minulla oli myös rinta syöpä itse huomasin patin oikeassa rinnassa siitä alko sitten tutkimuksen aika pianki.sit pääsin lääkäriin ja kuvattiin rinta otettiin koepala .oli se järkytys alussa mutta leikattiin rinta kävin kaikki hoidot läpi ja tästä nyt on aikaa noin 7vuotta olen töissä nytkin ja eteen päin mennään päivä kerrallaan suomessa on hyvät hoidot .toivon kaikille sairastuneille semppiä ja voimia

    • yksinelänjakuolen

      Jos kituuttaa pienellä palkalla tai eläkkeellä tai on työtön, niin kannattaa elää täysillä rintasyövän kanssa niin kauan kuin elämää riittää eikä mennä ollenkaan hoitoputkeen. Köyhälle yksinasuvalle syöpäsairaalle syövän hoitoon kuluu niin järkyttävän iso osa vuosituloista että siinä sitten meneekin koko loppuelämä pilalle kun vanhoja ja uusia velkoja maksaa pois ulosoton kautta. Siis kantsii ainakin harkita tarkkaan haluuko joutua leipäjonoon sen takia että syövän hoidattaa ja sitten köyhyyden vuoksi sairastuu leipäjonoelämässä masennukseen ja sitten se syöpä uusiutuukin ja loppu häämöttää kuitenkin. Syöpäsairaus on pienituloiselle ja selvitysten mukaan myös keskituloiselle potilaalle kallis sairaus. Pienituloinen ei niistä menoista selviä mitenkään eikä yhteiskunnan taloudellinen tuki tavoita kuin niitä jotka elävänä niin köyhinä että joutuvat säännöllisesti ilman sairauttakin leipäjonoon. Kun tietää tosiasiat etukäteen on helppo tehdä kovan yhteiskunnan tuottama ratkaisu jossa voi kuitenkin nauttia loppuelämästä.

      • nihh

        Älä puhu roskaa! Itse olen pienituloinen, rintasyövän sairastanut ja selvinnyt hyvin sekä taloudellisesti että syövästäni. Lääkärissä käynti maksaa n. 34 € ja siihen sisältyy kaikki kuvaukset ja verikokeet. Leikkauksesta maksat korkeintaan 100 €. Sytostaattihoidot maksavat 11€ /krt, samoin sädehoidot. Hoitojen jälkeinen syöpälääke on myös edullinen. Itse maksan Letrozol lääkkeestä 4.50€/3 kk.

        Hoidot kestävät yleensä monta kuukautta, esim. 6-9 kk. Normaalisti saa 2-3 kuukauden palkallisen sairausloman ja sen jälkeen putoaa sairauspäivärahalle, joka on toki huomattavasti pienempi kuin palkka. Sairaalassa saa kuitenkin tarvittaessa neuvoja taloudellisiin asioihin.

        Syöpä kannattaa AINA hoidattaa, niin silloin saa monia terveitä vuosia.


      • nohh

        Ei tuo mitään roskapuhetta ole. Auto pitäisi myydä jotta saisi rahat syövän hoitokuluihin eikä menisi lainat perintään eikä tarvitsisi maksaa autovakuutuksia ja rengasmenoja, sanottiin toimeentulotukineuvonnasta. Maaseudulla vaan ei ilman autoa pärjää vaikka äijä jaksaakin kuskata muksun pyörällä päiväkotiin. Ja milläs menet töihin kun töitä saat jos ei ole autoa. Ilman sukuvippejä ei pärjättäisi. Jos ei olis perhettä niin olisin luovuttanut , euron venytykset käy voimille. Mutta hyvä toki että "nihh" on selvinnyt taloudellisesti hyvin syöpähoidoistaan vaikka onkin pienituloinen. Toivottavasti päättäjät joskus kuuntelevat näitä toisiakin kokemuksia joissa ei selvitä velkaantumatta.


      • nihh

        Kuten yllä kerroin, hoitokulut eivät ole mahdottomia!! Ei todellakaan.


      • sairastanut

        Kyllähän noihin hoitoihin menee rahaa, mutta monissa kustannuksissa tulee maksukatto vastaan, jonka jälkeen esim. taksimatkat on ilmaisia, samoin sädehoito. Harmi vaan, että ne nollaantuvat kaikki aina yhtäaikaa vuoden vaihteessa, että alkuvuosi on tiukkaa. aikaa. Jos sairaus ei uusi, niin ei noita maksuja joka vuosi tule. Loppuu hoidotkin aikanaan.
        Hoitoputkeen menmättä jättäminen ei nyt auta yhtään mitään. Jossain vaiheessa sinne on kuitenkin mentävä, jos antaa vain syövän levitä eikä tee mitään. Ei saattohoitokaan ole halpaa ja tuskin kukaan niitä kipuja jaksaa ilman lääkkeitä kärsiä. Ja hautajaiset ne vasta maksaakin, jos kaikki ajatellaan rahassa.
        Toimeentulotukea voi hakea Kelasta ja yleensä sitä sairaskuluihin saakin, jos on esim. pienellä eläkkeellä. Myös syöpäyhdistys auttaa pienitulosia.
        Ja jos ei ole vielä sairastunut syöpään, kannattaa miettiä vakuutusta. Noista saa yleensä aika hyvät korvukaset, jos kuitnekin syöpä iskee.


      • Ei-maksa-mitään
        sairastanut kirjoitti:

        Kyllähän noihin hoitoihin menee rahaa, mutta monissa kustannuksissa tulee maksukatto vastaan, jonka jälkeen esim. taksimatkat on ilmaisia, samoin sädehoito. Harmi vaan, että ne nollaantuvat kaikki aina yhtäaikaa vuoden vaihteessa, että alkuvuosi on tiukkaa. aikaa. Jos sairaus ei uusi, niin ei noita maksuja joka vuosi tule. Loppuu hoidotkin aikanaan.
        Hoitoputkeen menmättä jättäminen ei nyt auta yhtään mitään. Jossain vaiheessa sinne on kuitenkin mentävä, jos antaa vain syövän levitä eikä tee mitään. Ei saattohoitokaan ole halpaa ja tuskin kukaan niitä kipuja jaksaa ilman lääkkeitä kärsiä. Ja hautajaiset ne vasta maksaakin, jos kaikki ajatellaan rahassa.
        Toimeentulotukea voi hakea Kelasta ja yleensä sitä sairaskuluihin saakin, jos on esim. pienellä eläkkeellä. Myös syöpäyhdistys auttaa pienitulosia.
        Ja jos ei ole vielä sairastunut syöpään, kannattaa miettiä vakuutusta. Noista saa yleensä aika hyvät korvukaset, jos kuitnekin syöpä iskee.

        Mieheni kuoli syöpään. Hänellä ei ainakaan saattohoito (palliatiivinen hoito) maksanut mitään.


    • Mammaliinimamma

      1990 leikattu rintasyöpä,säästävästi,kainalosta imusolmukkeet.Ei mitään hoitoja!!Kiitollisena joka päivä siitä lähtien ja terveenä!Että näinkin voi käydä,nyt 68v.

    • Jarineukko

      Hei,minulla todettiin myös rintasyöpä 11.5.2018,huomenna aloitetaan sytostaattihoito ja yritetään pienentää pattia,edessä solumyrkyt,rinnanpoisto ja varmaan vielä sädetyskin,huomenna tiedän enemmän,voimia sinulle,taistellaan yhdessä♡

    • Jarineukko

      Hei,minulla todettiin rintasyöpä 11.5 ja minulle aloitetaan sytostaattihoito huomenna,minulle annetaan ensin solumyrkkyjä ja sitten vasta leikataan rinta pois,se on kova pala mutta kyllä tästä selvitään,yhdessä,vain toinen sairastunut ymmärtää pelon ja sen että ajatus on jatkuvasti päässä vaikka kuinka yrittäisi muuta,voimahalaus sinulle,jaksetaan yhdessä!!♡

    • Jarineukko

      Nyt mun kirjoitukset tuli tuplana,ei haittaa,kone sekoilee,tai käyttäjä!!!!

    • minämyös

      Mä olen sairastanut rintasyövän kaksi kertaa. Olen 51- vuotias. Ei siihen kuole kun ajoissa löydetään. Älkää puhuko kuolemasta niille joilla on elämä . Ja olen myös uskossa mutta pyh; lääketiede on Herran lahjaa ja viisautta. Ei olisi tullut mieleenikään olla ottamatta hoitoja. Tottakai täytyy ottaa hoidot vastaan. Ja kyllä sinä paranet. Voimia paljon.

    • kestäävuosia

      Syövästä selviää, jos vain kestää hoidot

    • Anonyymi

      Duktaalinen rintasyöpä todettu koepalasta.
      Leikkaus 1 kk kuluttua.

    • Anonyymi

      Ensinnäkin aion todeta tähän viestiketjuun että olen pikkuisen "häiriintynyt" siitä että ylläpito sitten meni ja poisti viestiketjun jossa käsiteltiin keuhkosyöpää. Olen pikkuisen loukkaantunut tästä koska minulla oli vastine kyseiseen viestiketjuun.

      https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/09/image-270.png

      Mutta antaa nyt olla. Ei sillä loppuenlopuksi ole niin paljoa väliä.

      On kyllä mielenkiintoista että kyseinen viestiketju poistettiin juuri kun olin aikeissa vastata siihen. Mitenköhän nyt sitten tälle käy?

      https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/09/image-271.png

      Juu kyseisessä viestiketjussa käsiteltiin siis keuhkosyöpää. Arvatkaapa vaan miltä se näyttää tupakoimattoman Suomalaisen keuhkoissa?

      https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/09/image-266.png

      Mielenkiintoinen väritys kasvaimella ettekö sanoisi?

      https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/09/image-267.png

      Tästähän voisi nyt pistää kunnon selitykset...webbisivustot ja filosofiset pirskeet pystyyn...mutta mitäs moisista? Aion nyt sen sijaan heittää kehiin syöpäotoksia aluksi kiveksestä. Sitten eturauhasesta...ja viimeisenä on vuorossa lymfooma + aivokasvain yhdistelmä!

      https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/09/image-220.png

      https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/09/image-221.png

      https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/09/image-219.png

      Ja nyt vuorossa päivän tietovisakysymys tytöt? Eli miltä näyttää tämä kasvain kun se otetaan ulos purkista + tuosta liejusta ja paljastatetaan sekä huoneenlämmölle että valolle?

      https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/09/image-222.png

      Eli miltä kuulostaa tietää että sinulla on sieni rinnassa tyttöseni?

      https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/09/image-233.png

      Täysin parrannettavissa oleva sieni muuten...

      https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/09/image-189.png

      Mutta se ei sopisi meidän iki-ihanaan julkisilla varoilla rahoitettuun valkoiseen kansanmurha-ohjelmaan vai mitä? Eli rinta ronkisti pois! Yhdelläkin muuten pärjää tytöt ja jos otatte solumyrkkyjä niin pidämme huolen että saat vain kuvan yläpuolisia. Mehän emme haluaisi ihan aikuisten oikeasti PARANTAA KETÄÄN kyseisestä valkoisesta sienitaudista?

      https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/09/image-235.png

      Vai mitä sanovat alan rahoittajat!

      https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/09/image-218.png

      No EI TOTTA HITOSSA!!!

      https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/09/image-244.png

      Ja muuten ainoastaan hullu Asperger-autisti kuuntelisi anonyymeja neuvoja internetissä! Tehän olette fiksuja ja akateemisesti koulutettuja tyttöjä eikö juu? Toivon mukaan ette nyt mene lankaan tai muuten tulee lääkäriltä kyllä sanomista!!!

      https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/09/image-272.png

    • Anonyymi

      Hei.
      Menin lähetteellä mamografiaan ja ultraan oikeanpuoleisen rinnan tulehtuneen oloisen möykyn takia. Jotain kystia, sanoi radiologi. Huh, mikä helpotus! Mutta katsotaanpas tarkemmin tuota toista rintaa, sanoi hän. Mitä hittoa!
      Siellä sitten pieni "kovin outo" kasvain, josta otettiin paksuneulanäyte. Näyte otettiin eilen ja tulos tulee viikon päästä. Olen ihan kauhuissani. Ensin oli helpotus, sitten heti tämä tuskallinen epätietoisuus. Miten tästä kaikesta selvitään.

      Nyt olen tutkinut hoitopolkuja yms. Mutta en ole saanut edes sitä selville, tehdäänkö leikkauksia Lahdessa vai mihin pitää reissata. Ja miten kerron perheelle. Ainakaan ennen neulanäytteen tulosta en hiiskahda mitään kenellekään.

      Millä lailla te reagoitte näihin alkumetreihin? Miten toimitte jatkossa? Kiitos avustanne etukäteen.

      • Anonyymi

        Vanha ketju sinänsä sen jälkeen on tullut uusia lääkkeitä markkinoille mitä tulee syöpään.
        Joten näissä sairauksissa on tärkeää hoitaa itsensä lääkärien kautta eikä millään homeopaattisilla napeilla joita ei edes hyväksyttäisi lääketieteessä .
        Lääkkeet joita nyt annetaan ovat tehokkaampi kun silloin kun tämä ketju aloitettiin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vanha ketju sinänsä sen jälkeen on tullut uusia lääkkeitä markkinoille mitä tulee syöpään.
        Joten näissä sairauksissa on tärkeää hoitaa itsensä lääkärien kautta eikä millään homeopaattisilla napeilla joita ei edes hyväksyttäisi lääketieteessä .
        Lääkkeet joita nyt annetaan ovat tehokkaampi kun silloin kun tämä ketju aloitettiin

        Minulla oli rinta syöpä 2011 aikaa on nyt on välillä ruvennut kiristää leikattu rinta. kokonaan ja hoidettu hyvin sain kaikki hoidot välillä kipeytyy arpi kudos outoja pistelyä tuntuu välillä ei koske ollenkaa käyn kunto salilla. Soitin terveyskeskukseen en pääse kun kivut ei ole kovia vaikka haluisin tutkimuksiin tämä on vaivannut minua kahden vuoden pää stä aina tulee kutsu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulla oli rinta syöpä 2011 aikaa on nyt on välillä ruvennut kiristää leikattu rinta. kokonaan ja hoidettu hyvin sain kaikki hoidot välillä kipeytyy arpi kudos outoja pistelyä tuntuu välillä ei koske ollenkaa käyn kunto salilla. Soitin terveyskeskukseen en pääse kun kivut ei ole kovia vaikka haluisin tutkimuksiin tämä on vaivannut minua kahden vuoden pää stä aina tulee kutsu

        Vaimolla todettiin rinta syöpä huhtikuussa 2023 leikattiin melko pian. Kaikki oli jo kunnossa. Sitten aloitettiin sytostaatit. Ensin tuli diabetes sitten vasemman jalan hermovaurio seuraavaksi oikean jalan hermo vaurio ja vielä vatsan hermo vaurio. Kaikki tämä tapahtui kesäkuun 20 päivästä
        Jalat meni alta kotona 7 kertaa sädetyksessä. 2kertaa ja silta sairaalassa 1 kerran. Nyt on Katriinassa kuntoutuksessa. Ei tiedä palautuuko ennalleen. Docetaxel on vaarallinen myrkky meinas korjata kaikki kerralla tais olla lähellä kuolema.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5238
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2386
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1907
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1598
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1571
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1368
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1277
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1216
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1202
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe