hyvät biisit viron kaupoissa

pspsp

miten virossa soi kaikissa kaupoissa ym julkisissa tiloissa sekä viron radio kanvilla niin hyvät biisit toisin kuin suomessa soi vain tälläistä mainstream paskaa joka paikassa. ja suomessa on muutenkin yleensä muusiikki julkisissa tiloissa niin hiljaisella että sitä hädin tuskin kuuleekaan toisin kuin taas virossa musiikki soi aika kovalla mikä on hyvä juttu.

82

3064

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • teosto

      Koska viron tekijänoikeuslaki on paljon löysempi kuin suomen niin siellä ei tarvi maksella kaiken maailmab tellejä ja lellejä riittää kun artistille maksetaan toisin kuin täällä suomessa teosto vetää niin paljon välist. ja siellä ei ole mitää desibelirajoja julkisissa tiloissa toisin kuin suomessa ihansama vaikka suomessa soisi ollenkaan kun sitä hädintuskim edes kuulee.

    • Goldeneighty

      Suomessa soivaan musiikkiin en ota kantaa muuten kuin että on todella hyvä että se soi hiljaa julkisissa tiloissa. Olen pannut merkille juurikin Virossa ja muualla itä-Euroopassa julkisissa tiloissa kuten kauppakeskuksissa soivan musiikin. Se soi häiritsevän kovalla volyymilla ja musiikki on aina samanlaista rasittavaa tekno-jumputusta ikäänkuin oltaisiin palattu kultaiselle 80-luvulle. Suorastaan juntin ja häiritsevän kuuloista. 80-luvulla Virossa eikä muualla Neuvostoliitossa voinut soittaa länsimaista musiikkia joten voi olla että he ahmivat sitä nyt senkin edestä?

      • ne.biisit

        Hihi. Suomen musamaku on legendaarinen, minkä näkee jo pelkästään siitä, mitä Euroviisuihin on lähetetty. Paremmin ne siellä Virossa muodin ja tyylin päälle ymmärtävät.

        Suomessahan se musa on pitkälti radiosoitossa näin yksilöitynä:

        1. mollivoittoista vollotusta, joskin tämä iskelmän ja perinteiden sävyttämä musiikki on painumassa unholaan vanhempien sukupolvien myötä. Juutuubissa voi nähdä vanhoja videoita, jotka herättävät hilpeyttä ulkomaisissa katsojissa. Sitä ehtaa, aitoa suomalaisuutta ennen kuin rajat aukenivat 80-luvulla :D

        2. Suomimetallia ja -rockia, joka on karseeta. Tähän joukkoon kuulunee myös Suomen Punk-scene? Muualta jo kadonnut genre, mutta Suomihan on vähän kuin Burroughsin Pellucidar, salattu maailma, jossa esihistorialliset muinaishirviöt ovat jääneet eloon.

        3. Suomiräppiä, joka on vielä karseempaa. Tätä ei voi yksinkertaisesti edes kommentoida.

        Viron "konemusiikki" ei juurikaan eroa siitä, mitä soitetaan keskimäärin Keski-Euroopassa. Suomi sen sijaan paistaa Euroopan kartalla yhtenä amerikkalaistuneimmista maista musamaun suhteen, tosin siinäkin mauttomuuden rajoilla rimpuilevana maana. Ihmekös tuo, jos kaikki ei-kitaramusa kuulostaa "tekno-jumputukselta", jos musamaun rootsit sijoittuu jonnekin Mississippi/Alabama/Detroit/Harlem alueelle (radiosoittolistan mukaan).


      • rahantuhlausta

        Eihän siinä ole mitään järkeä sitten suomessa soittaa musiikkia ollenkaan sitä tuskin puolet asiakkasita edes kuuleee kun musiikista joutuu jokatapauksessa maksamaan niin täällä periaatteessa maksetaan siintä aivan turhaa.


      • fsafas

        Onko se joku yllätys että suomessa jostain maksetaan turhaa


    • Fsafsg

      Ei suomessa musiikeista mitään tiedetä näkee jo siitä minkälaisia biisejä euroviisuihin on laitettu ja mitä paskaa radiot soittavat.

    • Viroturisti

      Ei siellä virossa mitään lupia tarvitse edes maksaa sempätakia biisilistat ovat rajattomia

    • sddsagg

      Virossa kauppiaat ovat 20-30 vuotiaita yleensä heillä varmaan myös hieman erillainen musiikkimaku kuin vanhemmilla henkilöillä mitä suomessa on kauppiaat.

    • sdsaddd

      tosiaan kauppiaat ovat siellä noin puolet nuorempia yleensä mitä suomen kauppiaat niin varmaan on erilainen musiikkimaku siellä virossa kauppiailla kuin täällä ja tosiaan. luvista en tiedä sanoa mutta tuskinpa ryssänmaalla niitä paljoa kysellään ei ainakaan niin aktiivisesti mitä suomessa.

    • fasfsa

      Hyvähän se on että soittavat hyviä biisejä niin siellä viitti käydä väliökö sillä onko luvat maksettu jos niitä ei pahhemmin kysellä niin kuka hullu niistä alkaa maksamaan. ei artistin menestys siihen lopu jos jokin kauppa soittaa heidän musiikkiaan maksamatta.

    • rötväristeiliät
    • Viipurin

      Menkää viipuriin siellä vasta kovat jumputukset soi kaupoissa

    • Jumputtaja

      Suomessa kaupoissa on paremmat äänentoisto järjestelmät mutta täällä ei tarvittaisi yhtään mitään

      • jumputtaja2

        Kyllä. Bosen järjestelmät löytyy melko monesta suomen liikkeestä mutta nehän tuntuvat olevan täällä vain koristeina.


    • fsafsaf

      Bose on kyllä yksi parhaista laitteista ja kun se kerta niin monesta liikkeestä löytyy niin olisi se kiva että niiden loistavaa aäänelaatua hyödynnettäisiin eikä pidettäisi vain koristeena.

    • boseharrastaja

      Minulta löytyy itseltänikin vain Bosen äänentoisto laiteet aivan loistavat en vaihtaisi mihinkään

    • fassa

      Olen pannut merkille että monessa massa missä juurikin löytyy boset tai jotkin vähän paremmat äänentositojärjesteömät niin ei soi tuollainen musiikki mikä virossa

      • maailmanmatkaajaa

        Etpä ole tainut muualla käydä kuin pohjoismaissa. virossa soiva musiikki ei juuri eroa mitenkään muusta euroopasta paistsi pohjoismaista. esim saksassa ja itävallassa melkein kaikissa julkisissa tiloissa on boset . myös hollannissa belgiassa ranskassa luxemburgissa ja englannissa on todella monessa paikassa boset ja näissä maissa soiva musiikki on samalaista jumputusta mitä virossa tai jopa vielä parempaa. myös puolassa oli jossakin kaupoissa bose. ja pohjoismaista ainoana missä samalaiset jumputukset soi niin on tanska ja boset on sielläkin monessa paikassa. ja musiiki myös soi sopivalla volumella että sen kuulee. ihan turha suomessa hommata mitään bosen hintaisia vehkeitä kun täällähän nuo tuntuvat roikkuvan katossa vain näön vuoksi harvoin niistä mitään kuulee ellei nyt pysähdy ihan kuuntelemalla kuuntelemaan.


    • Vfh

      Jenkeissä on jokapaikassa boset

    • Pilvenpolttaja
    • ihmetteliä

      Miksi ketkää myyjät ei missään paikoissa tiedä bosesta mitään esim kahviloissa vaikka päivät pitkät kuuntelee kyseisiä ränkytyksiä luulisi että itseleenkin haluaisivat kyseisen valmistajan tuotteita

      • sfasfs

        Ei heidän tehtävä ole kuin myydä kahvia ja pullaa siellä. mutta on se nyt kumma jos kyseisessä paikassa soi musiikki eikä myyjät kiinnitä mitään huomiota.


    • Ihmetteliä

      En tiedä kun täällä puhutaan ettei suomessa soi kovalla kaupoissa kävin katsomassa laseja optikolla niin sillä ainakin soi kovalla tämmöisiä ihme biisit

      Kiss It Better - KAYTRANADA Edition
      Rihanna

      • pilkenasiakas

        Kävitkö Kotkan pilke optikassa. siellä soi joka kerta tuo sama biisi kun käyn siellä.


      • Ffsz

        Joo kyllä ilmeisesti omistaja on valinnut hyvät biisit soimaan


    • Dhdh

      En ymmärä minkä takia prismassa ja muissakin s ryhmän kaupoissa soi sellaisia jumputuksia. Esim tämä on soinuy monta kertaa ainakin malmin prismassa. https://youtu.be/GUPa46yCbsM

    • Ddhhk

      Tylsät renkutukset tallinnassa vaan soi

    • fsasafff

      Kävin pietarin new yorkerissa ja tulin sieltä ostosten kanssa ulos kuurona. kysyin myyjältä venäjäksi että miksi täällä on musiikki niin jumalattoman kovalla. hän vastasi että järjestelmässä volumensäätö on mennyt rikki niin ei voi hiljentää eikä laittaa kovempaa.

    • jorinaa

      Oisit kysynyt missä heidän volumensäätö ja potkaissut sen mykäks.

    • myymäläagentti

      En tiedä musiikeista mutta myyjiltä virossa saa aniakin persettä

    • sddasds

      Virossa soiva musiikki on suunnilleen melko samanlaista mitä yleisesti euroopassakin soi. työnpuolesta tulee matkusteltua ympäri eurooppaa ja näin musiikkiharrastajana olenkin kiinnittänyt paljon huomiota julkisen tilan musiikkiin ja kysellyt paikalliselta nuorisolta minkälaista musiikkia kuuntelevat alankomaissa nuorison musiikkimaku on melko samanlainen kuin virossa ja julkisissa tiloissakin soi aika lailla samat biisit mitä virossa alankomaissa vain on laadukkaampi äänentoisto kuin virossa. Muissa keskieuroopan maissa taas ei ihan niin rankkaa jumputusta tykätä kuunnella kuin alankomaissa ja virossa. Kyllä muualla euroopassa nuoriso silti ymmärtää kunnon musiikin päällee 100 kertaa paremmpin kuin suomessa.

    • musiikkiammattilainen

      Tässä pari hyvää esimerkkiä minkä tyylistä jumputusta Viron kaupoissa yleensä soi

      SOUND IN NOISE
      Rising Up (feat. WGW)

      Sagan - Music (feat. Roman Polonsky) (Out Now!)

      • kjkhuj

        Mahtavia biisejä molemmat harmi vain että suomessa kunnon musiikin päälle ei ymmäretä sitten hölkäsen pöläystä.


      • Yökerhossa

        Olin tuossa jokin aika sitten tallinassa hotellimatkalla ja tuli kyllä venus clubilla bailattua tuon sound in noisen ja muidenkin kovien biisien tahtiin meno oli 5/5 ja kaikki tavaratkin tallella ja viina oli halpaa.


      • Bailaajaa
        Yökerhossa kirjoitti:

        Olin tuossa jokin aika sitten tallinassa hotellimatkalla ja tuli kyllä venus clubilla bailattua tuon sound in noisen ja muidenkin kovien biisien tahtiin meno oli 5/5 ja kaikki tavaratkin tallella ja viina oli halpaa.

        Tallinnassa on tosiaan ihan eri meiningit yökerhoissa kuin vaikka helsingissä. Kappaleet yleensäkkin juuri sitä mitä yökerhoissa kuulukin soida helsingin yökerhoissa saa vain haaveilla että siellä jokin kunnon musiikki soisi.


      • dssad

        Aivan. on se perkele kumma että suomessa nähtävästi dj:n ei tarvitse musiikista tietää yhtään mitään että dj;ksi pääsee näkee jo siitä että melkeen jokaisessa helsingin yökerhossakin soi enimmäkseen suomalaista musiikkia ja suomalainen musiikki ei vain yksinkertaisesti ole yökerhomusiikkia lainkaan jos englannin kielisistä soi niin on se jotain justin bieberiä tai ed sheerania. aivan toista se on esim juuri tallinnassa tai amsterdamissa dj:lta löytyy melkeen kaikki kappaleet mitä pyytää eikä välttämättä tarvitse edes mitään pyytää kun kappaleet on jo valmiiksi oikeita.


      • Jrjrjj

        Suomessa yökerhoissa soitetaan varmaan eniten justin bieberia ed sheerania ja robinia mikö ei todellakaan sinne kuulu. itse en suomen yökerhossa ole vielä kertaakaan saanut kunnon fiilistä alkaa tanssimaan ihan vain siimtä syystä että djn soittamay kappaleet eivät tanssita meikäläistä kuten esim lontoossa kun ovesta astuu sisään niin kerkeä baaritiskillekään ku tanssijalka alkaa jo vipattaa. Ulkomailla tyyli on tätä
        https://youtu.be/oHGAFVIgepw
        https://youtu.be/0bJQ2guNEsU


    • Pekkapuupea

      Olen melko aloittelija musiikin etsimisessä internetin kautta.
      Mulle kielellä ei ole niinkään merkitystä eli musiikin kielenä voi olla Viro,Englanti tai muu kieli.
      Mistä löytää jotain TOP listoja ja musiikkia jota voisi ostaa Cd:nä tai kuunnella suoraan tai ladata tietokoneelle?

      • miusik

        Lataa sellainen ohjelma kuin Spotify.


      • Parrempispotify
        miusik kirjoitti:

        Lataa sellainen ohjelma kuin Spotify.

        Tai deezer


      • musiikkiammattilainen

        deezerissä on paremmat listat josta juurikin noita oikeita biisejä löytyy niin ei tarvitse sitten alkaa etsimään oikeaa musiikkia spotifysta löytyy vaan tätä suomi roskaa listat täynnä mutta kannataa kokeilla ja vertailla eri suoratoisopalveluita


    • Lontoossa

      Lontoossa ja amsterdamissa soi paljon paremmat kappaleet kaupoissa ja yökerhoissa yms kuin tallinnassa ja kaikenlisäksi niissä on paljon paremmat äänentoistolaitteet kuin tallinnan epävireessä soivat purkit

    • musiikkiammatilainen

      Tallinnassa ainakin Ülemiste keskuksen Sportlandissa soi aivan mahtavat biisit kannataa käydä katsomassa

      Til The Sun Rise Up
      Bob Sinclar Feat. Akon

    • jumpsjumps

      entiedä muista kaupungeista mutta kyllä ainakin turun stadiumissa jumputtaa niin että tukka lähtee päästä

      • asdasdsdsa

        Minkälaista musiikkia siellä soi?


      • jumputustavaan

      • fsdssasasa

      • tallinaaa

        virossa muutenkin tullut huomattua että siellä ei mietitä mikä musiikki sopii tähän paikkaan seillä vain jumputetaan mitä sattuu esim ei mikään R3hab tai MK sovi taidemuseoon tai keskiaikaiseen ravintolaan mutta kukin tyylillään.


      • tillintallinn
        tallinaaa kirjoitti:

        virossa muutenkin tullut huomattua että siellä ei mietitä mikä musiikki sopii tähän paikkaan seillä vain jumputetaan mitä sattuu esim ei mikään R3hab tai MK sovi taidemuseoon tai keskiaikaiseen ravintolaan mutta kukin tyylillään.

        Uskon sen johtuvan siitä että virolaisille länsimusiikki on edelleen uutta ja siinä on tiettyä uutuudenviehätystä. Tilanne tasoittuu pikkuhiljaa ja oikeat musiikkilajit kyllä saavat sijansa korrekteissa paikoissa.


      • EastBoy

        Onko siinä jotain pahaa, jos "itämusiikki" olisi ollut Virossa vielä näihin päiviin saakka suositumpaa? Mitä niin paljon hienompaa länsimaisessa musiikissa on?

        Ota huomioon, että maan asukkaista 25% on venäläisiä. Ei siis mikään ihme, jos musiikkimaku on erilainen kuin Suomessa.


      • EastBoy

        Länsimainen hapatus vie maailman turmioon.


      • sdsasds
        EastBoy kirjoitti:

        Onko siinä jotain pahaa, jos "itämusiikki" olisi ollut Virossa vielä näihin päiviin saakka suositumpaa? Mitä niin paljon hienompaa länsimaisessa musiikissa on?

        Ota huomioon, että maan asukkaista 25% on venäläisiä. Ei siis mikään ihme, jos musiikkimaku on erilainen kuin Suomessa.

        Länsimaisesta musiikista puheen ollen ainakin virossa osataan kuunnella kunnon musiikkia ja radiot soittavat sitä parasta länsimasitamusiikkia esim mk ja r3hab toisin kuin suomen radiot soittelevat vain ns top hittejä päivästä toiseen


      • sdsasaddsa
        tallinaaa kirjoitti:

        virossa muutenkin tullut huomattua että siellä ei mietitä mikä musiikki sopii tähän paikkaan seillä vain jumputetaan mitä sattuu esim ei mikään R3hab tai MK sovi taidemuseoon tai keskiaikaiseen ravintolaan mutta kukin tyylillään.

        Itse mitä olen tallinnassa ravintoloissa ja museoissa käynyt niin kyllä niissä soiva musiikki on ollut juuri sinne sopivaa ei kyllä missään keskiajan ravintolassa minun aikanani ole mikään jumputus soinut. sitten on tääs näitä normaaleita ravintoloita esim lido (ei keskiajan) missä taas soi esim mk ja r3hab tyylistä.


    • kjljkl

      Itseäni ainakin rupeaa pitkän päälle ottamaan päähän kun tälläinen soi joka toisessa liikkeessä mihin astut ei muulloin häiritse mutta seuraavana aamuna kun menee kaupoille niin soi sitten seuraavat 5 päivää päässä
      https://www.youtube.com/watch?v=98IOzCM3Do0
      https://www.youtube.com/watch?v=8BQqX3bUqtY

      • asdsaaa

        Pitääkö sitä viinaa juoda niin paljon että tulee krapula


      • Djfhfhd

        Itseäni vituttaa suomessa yökerhoissa se että siellä soitetaan 24/7 sinne kuulumatonta musiikkia tulee se swägädägä mäster ja plup plup plup korvista ulos eikö djt siellä toisiaankaan tiedä mistään mitään vai mikä heitä vaivaa eivät he voi olla tosissaan niiden biisien kanssa ei jumalauta ei vironkaan yökerhoissa mitään karl erik taukaria soiteta vaan kunnon jumputusta


      • fsadsa
        Djfhfhd kirjoitti:

        Itseäni vituttaa suomessa yökerhoissa se että siellä soitetaan 24/7 sinne kuulumatonta musiikkia tulee se swägädägä mäster ja plup plup plup korvista ulos eikö djt siellä toisiaankaan tiedä mistään mitään vai mikä heitä vaivaa eivät he voi olla tosissaan niiden biisien kanssa ei jumalauta ei vironkaan yökerhoissa mitään karl erik taukaria soiteta vaan kunnon jumputusta

        Mitä biisejä viron yökerhoissa soitetaan.


      • sdsadsadsa

      • ruotsissakinosataanparem

      • allahalahha

        Ei sinne jihadisti helvettiin kannata mennä jos haluaa elossa pysyä


    • ihme00

      Mikä siinä on että suomessa dj tiedä mitään mistään musiikeista ne joutaisivat muualle sieltä tiskien takaa soittelemasta. Täällä ilmeisesti ei semmoisia töihin oteta mitkä tietää oikeat biisit oikeisiin paikkoihin.

      • teostogramexonmafia

        Suomessa kun kaikkeen tarvitsee jonkin erikoisluvan mikä tottakai maksaa maltaita henkilöt jotka tietävät oikeat kappalleet ovat näitä jotka ovat sen verran viisaita muutenkin että eivät halua tuollaisia turhapäiväisiä lupia maksella joten eipä heitä dj:ksi mihinkää täten oteta kun ei ole dj lupaa. se nyt ei vain valittetavasti suomessa riitä että ostan kappaleet esimerkiksi beatportista ja soitan niitä julkisesti kuten muualla maailmassa tämä on täysin normaali käytäntö esim saksassa ja briteissä todella moni dj käyttää beatportista hankittuja kappaleita klubikeikoillaan.


      • dassds
        teostogramexonmafia kirjoitti:

        Suomessa kun kaikkeen tarvitsee jonkin erikoisluvan mikä tottakai maksaa maltaita henkilöt jotka tietävät oikeat kappalleet ovat näitä jotka ovat sen verran viisaita muutenkin että eivät halua tuollaisia turhapäiväisiä lupia maksella joten eipä heitä dj:ksi mihinkää täten oteta kun ei ole dj lupaa. se nyt ei vain valittetavasti suomessa riitä että ostan kappaleet esimerkiksi beatportista ja soitan niitä julkisesti kuten muualla maailmassa tämä on täysin normaali käytäntö esim saksassa ja briteissä todella moni dj käyttää beatportista hankittuja kappaleita klubikeikoillaan.

        tähän vielä lisäten ettö jos ostan kappaleen beatportista niin täten ollen artisti on siis saanut haluamansa palkkion teoksestaan ja beatportin käyttöehdot eivät kiellä sieltä hankittujen kappaleiden soittamista julkisesti suomessa se ei vain teostolle ja gramexille käy. ja mitä yökerhoihin tulee niin ei yöaikaan kukaan valvo sitä mitä siellä soitetaan ja mistä muuta kuin yökerhon omistaja jos se häntä kiinnostaa.


      • lupialupienperään
        teostogramexonmafia kirjoitti:

        Suomessa kun kaikkeen tarvitsee jonkin erikoisluvan mikä tottakai maksaa maltaita henkilöt jotka tietävät oikeat kappalleet ovat näitä jotka ovat sen verran viisaita muutenkin että eivät halua tuollaisia turhapäiväisiä lupia maksella joten eipä heitä dj:ksi mihinkää täten oteta kun ei ole dj lupaa. se nyt ei vain valittetavasti suomessa riitä että ostan kappaleet esimerkiksi beatportista ja soitan niitä julkisesti kuten muualla maailmassa tämä on täysin normaali käytäntö esim saksassa ja briteissä todella moni dj käyttää beatportista hankittuja kappaleita klubikeikoillaan.

        Suomi on lupien ja lakien ja erikoislupien ja vielä erikoislupienkin lupien luvattu maa kuten tässäkin huomataan ja piste


      • testoonrosvo
        teostogramexonmafia kirjoitti:

        Suomessa kun kaikkeen tarvitsee jonkin erikoisluvan mikä tottakai maksaa maltaita henkilöt jotka tietävät oikeat kappalleet ovat näitä jotka ovat sen verran viisaita muutenkin että eivät halua tuollaisia turhapäiväisiä lupia maksella joten eipä heitä dj:ksi mihinkää täten oteta kun ei ole dj lupaa. se nyt ei vain valittetavasti suomessa riitä että ostan kappaleet esimerkiksi beatportista ja soitan niitä julkisesti kuten muualla maailmassa tämä on täysin normaali käytäntö esim saksassa ja briteissä todella moni dj käyttää beatportista hankittuja kappaleita klubikeikoillaan.

        Kyllähän saksassa ainakin melko aktiivisesti näitä lupia valvotaan mutta erona suomeen on se että he ovat vain tarkastajia eikä rosvoja.


      • RusskiStandart

      • kiitosnäistä

        kyllä venäjällä osataan mahtavia biisejä vaikka ei mitään ymmäräkkään.


      • oikeeta

        Aivan loistavia biisejä tälläisten pitäisi Suomessakin soida


      • musiikitkovalle

    • Miksisuomessaeisoinämä

      Kyllähän tallinnassa nyt soi aivan vitun hyvät biisit kaupoissa ja kahviloissa toisin kuin suomessa
      https://youtu.be/bjHgBWLHZKE
      https://youtu.be/TUtp3dLJVQA
      https://youtu.be/EwX0axefavU
      https://youtu.be/S04tWbY35oY
      https://youtu.be/7vGL-O4RjfM

    • Pekkapuupea

      Löysin nuo musiikin suoratoistopalvelut tämän keskustelun pohjalta mutta naapurimaiden musiikki on vielä löytämättä.
      Jumputusmusiikki ei kovin vakuuta näin tietokoneeseen yhdistettyjen kuulokkeiden kautta.
      Löytyisikö jotain pehmomusiikkia tai hyviä coverversioita Viro tai Venäjän suunnalta?

    • Ydhdheh

      Itsekin soitin juuri tuollaista musiikkia mitä virossa soitetaan kahvilassani kun sellaisen omistin kertaakaan ei kukaan tullut mitään lupajuttuja kyselemään

      • dsaff

        Monessa maassa kyllä käytetään spotifyta julkisissa tiloissa esim ruotsissakin yhdessä kahvillassa näkyi takahuoneessa tietokoneen näytöllä spotify ja soi electro chill soittolista.


    • kokemustaonn

      suomen teosto on aivan naurettava mafialaitos. jos soitan julkisessa tilassa teostovapaata musiikkia esim nocopyrightsoundsin biisejä niin joudun silti hankkimaan teostolta julkisesta esittämiesestä luvat vaikka musiikki on tekijänoikeusvapaata

    • Anonyymi

      Virossa soi jokapaikassa dance

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe