Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Huomiset kuntavaalit

eurajokivaalit

Iltaa eurajokilaiset!
Huomenna virallinen äänestyspäivä. Miettikää tarkkaan ketä äänestätte. Kannattaa äänestää perussuomalaisia, koska he ovat pakolaisvastaisia ainoastaan. Kaikki muut puolueet ovat valmiita majoittamaan kuntaamme satoja pakolaismiehiä. Mikäli haluatte, että vaimonne/naisystävänne ja tyttärenne ovat turvassa myös jatkossa, niin äänestäkää perussuomalaisia. Itse en ainakaan halua yhtään vastaanottokeskusta kuntaamme. Ruotsissa oli perjantaina taas hyvä esimerkki siitä mihin tilanne voi johtaa. Suomessa voidaan tehdä vielä jotain, mutta esim. Ruotsissa se alkaa olla jo myöhäistä, ellei oteta käyttöön kovia keinoja eli armeija aseineen kaduille!
Ps

13

240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vieraanvarainen

      Hei , mutta eihän kaikki pakolaiset ja siirtolaiset ole rikollisia ! Järkeä ei ole kielletty käyttämästä vaaleissakaan !!

    • Häpeä

      Hei` äänestin ikäväkyllä puoluettanne eduskuntavaaleissa, ja mitä kaikkea luvattiin mikään ei toteutunut,ainoastaan Timo pääsi Audin takapenkille. Eihän tuolaiseen puolueeseen voi luottaa mikä pettää äänestäjänsä. Toinen sakki on nuo loikkarit puolueesta toiseen,ei sellaisia voi äänestää ne on myös pettureita. Niin ja minusta on aika törkeätä kalastaa ääniä itselleen Ruotsissa tapahtuneen terroritapauksen johdosta.

      • haloohei

        Se on Suomessakin vain ajan kysymys. Ettekö arvosta pätkääkään naisten turvallisuudesta? Kepukin eli keskusta petti äänestäjänsä, mutta persut ovat maahanmuuttovastaisia, niin kuin kuuluukin. Ei täällä pystytä omistakaan huolehtimaan, joten miksi tänne pitäisi ottaa vielä nuoria miehiä, joista moni jättänyt lapsensa ja vaimonsa raukkamaisesti sodan armoille?


    • njetmuslimo

      Samaa mieltä. Ei pakolaisia. Rajat tulisi laittaa kiinni ehdottomasti. Jokainen voi päätellä minkälainen on muslimien kulttuuri, kun vähän ottaa asioista selvää. Suomessa arvostetaan naisia toisin kuin monissa ähl... maissa. Onneksi Donald Trump näyttää pian mistä kana kusee!

    • henkeenjavereen

      En itekään tykännyt siitä, kun persut petti viime vaaleissa. Kyllä keskusta teki samoin. Sipiläkin hehkutti, ettei eläkeläisiltä, lapsiperheiltä, sairailta ja opiskelijoilta leikata puhumattakaan työttömistä. Keneltäkään muulta ei olekaan leikattu kuin näiltä edellä mainituilta ryhmiltä. Perussuomalaiset kuitenkin maahanmuuttovastaisia, joten silti äänestän heitä. Turvapaikanhakijoiden kulut ovat useita miljardeja vuodessa. Se on kumma, että he saavat rahaa ilman papereita, suomalainen ei saa mitään rahaa sossusta tai kelalta ilman papereita. Olkaa nyt kaikki lapsista ja naisista välittävät järkeviä ja äänestäkää perussuomalaisia!!

    • mäkans

      Ilmainen asuminen ruoka ja vielä rahaa siihen päälle. Kyllä itsekin perussuomalaista äänestän. Ei meidän rahat riitä tollaseen. Rajat vedettävä kiinni, niin kuin Unkarikin teki

    • hoidettaviaasioita

      Haluan todella nähdä miten Persut asioita Eurajoella hoitelevat , ei täällä ainakaan tärkein asia ole maahanmuuttajat ! Pidän itse tärkeämpinä työllisyyttä , kaavotusta , sivistystointa ,nuorison tarpeita , kulttuuria ja sivukylien elinvoimaisena säilyttämistä muutamia asioita mainitakseni .

      • Äläoonaivi

        Ne ovat tärkeitä, mutta odotapas kesään saakka, ni on kuule pakolaiset tapetilla. Nyt on hiljaisempaa, mutta pian tulee taas ovista ja ikkunoista.


    • Fläimäkäy

      Kyllä niitä naisten raiskaajia ja pahoinpitelijöitä on ihan kotikutoisina ! Kuka tai mikä puolue niiltä suojelee ???

    • EttäSilleen

      Iltaa vaan. Ja aamupäivällä lähden äänestämään demaria.

    • 38jamuutamamuu

      Paljon hyviä ehdokkaita Perussuomalaisilla. Politiikka on kompromisseja ja yhteistyötä, mutta on meitä muutama jotka ei tee ihan joka asias niitä.

    • genral

      Niin ja tuo maahanmuuttovastaisuus. Se on se asia, minkä vuoksi äänestän Ps eli perussuomalaisia. Väittääkö joku, että esim. Ruotsissa mamutus olisi hanskassa? Siellä jo monia alueita, joihin viranomaisilla ei ole asiaa ilman tukipartioita tai armeijan tulivoimaa!

    • Lokasakkia

      Persut häves vaalit. Hyvä. Näin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2474
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1555
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1508
    8. 54
      1370
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe