Hormin massaus

Ahjo1

Hormin massaus 135€/M

53

9920

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ujutus

      Eiks tuo teräsputki tule halvemmaksi ja helpommaksi?

    • Massaus-on-leikkimistä

      Tulee ja varmasti parempi.

    • muuratuista

      piipuista kyse?
      Ei sitten mieleen tule muuraamalla korjaukset?

    • enolemuurari

      """Ei sitten mieleen tule muuraamalla korjaukset? """

      Niin, eli tarkoittaa uuden piipun tekoa muuraamalla, eli tarkoittaa että kaikki tiilet pitää vaihtaa uusiin.

    • tuMylly6611

      Massasin uunin hormin yli kymmenen vuotta sitten Mordaxilla ja silloin se maksoi yli 70 e säkiltä. Nyt ajattelin kiukaan hormin massata nuohoojan käynnin jälkeen, suositteli. Iloinen yllätys oli, että uunin hormi on vieläkin hyvä nuohoojan mielestä ja teimme siihen ns.savutestin ja hormi piti. Olin jo varautunut siihenkin lisäämään massaa, ei tarvitse onneksi.

      Nyt tuli kiukaan hormi massattua pääsiäisen aikana. Loppupeleissä ihan mukavaa touhua.
      Tein täsmälleen samoin kuin viimeksi, koska lopputulos oli todistetusti hyvä. Aikoinaan hankituille tavaroille tuli lisää kuolletusta ja toinenkin iloinen yllätys uunin hormin massauksen kestävyyden lisäksi oli halventunut massan hinta. Nyt sitä sai 40 eurolla säkiltä.

      Nuohouksen jälkeen ruiskauttelin piipun päältä hormin sivuille vettä. Veden tarkoitus oli huuhtaista vielä jäljelle jäänyt irtonainen noki saumoista. Toinen tarkoitus on kostuttaa hormin seinämiä. Toki vanhan savupiipun hormin tiilet ovat rutikuivia ja imasevat laastista vettä liikaa. Sopivasti tiilien pitääkin imeä märkää laastia eili ei liian märäksi pidä kasteleman.Sitten vaan tein isossa sangossa massaa vispilällä ja kannoin sitä piipun päälle vähän pienemmillä sangoilla.

      Ennenkuin heitin noin parin maitopurkillisen verran kuraa hormiin, olin vinssannut harjan tiiviiksi hormin alkuosaan. Homma eteni piipun päähän asti vähän kerrallaan vinssillä harjaa ylöspäin hilaten ja välillä topaten ja heittämällä kuraa harjan päälle. Noin 30 cm nostin kerrallaan harjaa ennen heitin lisää massaa. Toistin saman päivän aikana operaation toiseen kertaan. Hormi näytti jo hyvältä.

      Annoin Mordaxin kuivua yön yli ja aamulla kokeiltuani sormenpäällä hormin pintaa oli se kova. Ideana uuden kierroksen tekemisessä kovettuneen massan päälle on siinä, että mahdolliset vähälle massalle jääneet kohdat saavat lisää massaa ja mahdolliset kuivumisen aikana syntyneet ohuen ohuet halkeamat peittyvät uuden laastikerroksen alle. Viimeinen vinssillä vedon tein melkein heti edellisen perään, mutta nyt ilman massaa ja harjan päälle olin laittanut vaahtomuovipalasen, joka silotti sitten viimesen päälle hormin seinämät.

      Työn iloa kaikille!

      • melkoistarahastusta

        Näihän se menee ihan oikeasti. Tarvikkeet ei maksa kummoisia, vaikka ostaa ihan valmiina massausvinssinkin. Eihän nuo varusteet ole kummoisia tehdä piipun massaukseen ja jos on kerran päässyt katsomaan vaikkapa naapurissa piipun massauksen, osaa homman kuka hyvänsä, joka uskaltaa katolle normaalisti kiivetä.
        Ne ei harja, vinssi ja kankaat paljoa maksa tuossa hommassa ja pari säkkiä saneerausmassaa.
        http://www.taloon.com/schadler-plus-saneerausmassa-20-kg-sk/SCH-950000283/dp
        Jos olen itse muurannut aikoinaan savupiiputkin, niin onnistuu se massauskin!


      • Huttun

        Olen lukenut tämän saman tekstin jo moneen kertaan eri sivuilta taidat massata joka vuosi aina jonkun hormin maitopurkkiesi kanssa ei herran jumala mitä inisijöitä sulla varmaan 10 vuoden takuut kanssa ym..ei muuta kun yritys pystyyn jos se on noin helppoa 😂😂😂


      • Sironro52
        Huttun kirjoitti:

        Olen lukenut tämän saman tekstin jo moneen kertaan eri sivuilta taidat massata joka vuosi aina jonkun hormin maitopurkkiesi kanssa ei herran jumala mitä inisijöitä sulla varmaan 10 vuoden takuut kanssa ym..ei muuta kun yritys pystyyn jos se on noin helppoa 😂😂😂

        Oot restakodin kavereita vai 😁?


    • hauskuttaa

      tuo kirjoittelija.hahahah.
      Vnsseineen,maitopurkkeineen ja massoineen.
      Hei,oikeesti sit täyttä höpöä nämä massaukset
      Mitä se oli,70€ muutama kilo,paljonkohan antaa takuuta hahahhah!

    • Pöljäätouhua

      Täyttä huu haata.
      Kokeilkaapa paikata haljennutta sokkelia ulkopuolelta, saa sitä massaa tungettua sinne halkeamaan parisen milliä.
      Saati sitten savuhormiin. Naurettavaa sätöstelyä ja rahastusta.

      • kunt

        Kyllähän tuo massa on pysynyt. Massattiin 2012 ja ei ainakaan vielä ole mitään tapahtunut huonompaan suuntaan. Muurarit ja nokisutarit tekevät tätä massausta ja suosittelevat myös.

        Mitä tulee sokkeleihin, niin tokihan niitä kunnostetaan rappaamalla, kuten jokainen vanhassa omakotitalossa asuvat hyvin tietää.

        Olet täydellisen väärässä.


    • jukkak_100

      135 e/m .

      Teetkö Riihimäellä? Tarjousta voi laitella [email protected]

      50-luvun talo. Kellarissa kiaus. Hormi nuohoojan toimesta sai korjauskehotuksen. Suositteli massausta.

      • pavvvo

        Ei noi hinnat niin pahalta kuulosta. https://kodinplaza.fi/ mukaan voi mennä alle satasenkin, mutta toisaalta myös lähelle 200 € / metri. Riippuu varmaan kohteesta ja hormimääristä. Paljousalennusta suuressa kohteessa yms.


    • suositteli

      massausta?Millähän tiedolla?Nuori kaveri?
      Muurattu piippu,käytä muurari paikalla niin saat oikeaa tietoa.

      • jukka_k100

        Nuori tai ei, kun asiansa osaa. Tälläkin alueelle on naapureilla hormeja massattu iät ajat ongelmitta. Ovatko olleet muurareita tai muita, en tiedä, mutta hormit ovat hyvät. Mitä vtua sinä tietämätön täällä mölyät.


    • sinäolet

      tutkinut naapureiden hormit, asiantuntemuksella?iät ja ajat?
      Tuskin kertovat sinulle jos hormit ei toimi kunnolla massauksien jälkeen.mites sitten,kun kalliita massakappaleita alkaa putoilla vieden tiiltä ja laastia mennessään?

      • jokuonpööpää

        Nuohoojat ne käyvät kerran vuodessa. Tiedätkö sellaisesta. Nuohoojat, tajuatko. Mitään tipu, tana. Ei tässä naapureiden kuulemisia tarvitse uskoa ja todellakin he sanoisivat, jos ongelmia olisi. Missä v***n hevonp:ssä asut tai ei noin apinalle kukaan mitään kertoisi.


      • nuohoojat
        jokuonpööpää kirjoitti:

        Nuohoojat ne käyvät kerran vuodessa. Tiedätkö sellaisesta. Nuohoojat, tajuatko. Mitään tipu, tana. Ei tässä naapureiden kuulemisia tarvitse uskoa ja todellakin he sanoisivat, jos ongelmia olisi. Missä v***n hevonp:ssä asut tai ei noin apinalle kukaan mitään kertoisi.

        pääsääntöisesti mitään tiedä muuratuista rakenteista,ne mitään jumalia ole,etkä kyllä ylläolevan viestin kirjoittajakaan.
        Astuttu ihanan,autuaan hormimassaus bisneksen aroille varpaille?
        Tiilihormia muuratessa ei todellakaan saa slammata laastilla,putoaa ja vie saumoista laastia mennessään ja rapautuminen alkaa,veto heikkenee.
        Lisäksi pudonneet kappaleet tukkivat hormin pohjaa aiheuttaen vedon heikentymistä.
        Ei nämä asiat heti tapahdu.
        Rappauskin seinässä,huonossa pohjassa näyttää uutena hyvälle.
        Törkeätä uskotella ihmisille massauksen olevan hyvä vuosikymmeniä vanhalle nokiselle,pölyiselle hormille.
        Mitä käy ihmisten savuhormien sulkupelleille?Suorastaan rikollista olisi tukkia ne käyttökelvottomaksi.
        Tosi harvoissa tapauksissa,jossain piipun osissa voi olla suositeltavaa.
        Savupiipun yläpään rapautumaa,irrallisia tiiliä ja saumoja sillä ei korjata.
        Se tehdään muuraamalla,ammattitaidolla.


    • jki-ö

      Ei saa olla höynäytettävissä. Ei mikään massa pysy nokisessa tiilessä kiinni.

      Noki on perin hyvä eriste ja sellainen rappaus putoaa hormista hyvin pienen ajan jälkeen.

      • melkoistarahastusta

        Eihän se savupiippu nokinen ole, jos on poltettu puhtaasti, eikä nokeamalla. Nuohoamalla se piippu puhdistuu.
        Vaan muuten tuo höynäytys sitten, aivan uskomattomia lirutuksia tehty noilla horminpinnoituksilla. Pieni homma ja 4500€ vedetään.
        Kuka olisi markka-aikaan vaikkapa v. 2000 maksanut tuollaisen soosin vetämisestä savupiippuun 21500markkaa, johon aineet maksoi 400markkaa! Ei varmaan kukaan, mutta nyt sellaista esitetään silmää räpäyttämättä monelle kiinteistön omistajalle ja moni maksaakin.


    • sensekun

      muuta ei osata kuin googlaus.

      • pettynyt-x

        .. kuin googlaus ja ahnehtia. Massasivat nyt kesällä 16 m yhtenä päivänä. Hinta oli yhteensä 2400 e. Otetaan alv pois ja laskussa mainittu materiaalikuluna massa Beza Ceramic, niin yritykselle jäi 1552 e! Yhdestä päivästä kaksi työmiestä 1552 euroa! Ei edes huipputeknogia yritykset tee tuollaisia tuloksia.

        Jos vain olisin tiennyt, en olisi ottanut. Myyjä kehui ja toisaalta valitti, että kallista on massa ja on vaikka mitä erikoistyökaluja. Varoitan täällä muita, älkää ottako suinpäin. Klpailuttakaa!


      • Osa-aikaeläkeläinen

        Minulle kävi Hormiturvamies tekemässä pikkurempan pönttöuuniin. Hänen kanssaan tuli puheeksi hormien massaus, joka minulle tehtiin aiemmin edulliseen hintaan. Sanoin että erään työpaikasani puuhaavan firman hinta massaukselle on 200 €/metri. Tiedän pari firmaa jolla hinta on vielä kovempi, sanoi mies. En tullut kysyneeksi heidän hintaansa.


    • Oikeinpuhdastajuu

      Ei puuta ilman nokea voi polttaa! Tulee ihan sivutuotteena!

    • EiJeesus

      Haen popparit

    • muurar111

      Lujahormi meni just konkkaan. Takuut meni ja ne todellakin olisi Lujan tapauksessa tarpeen. Se on sutta ja sekundaa, kun päivän aikana käydään lipasemassa hormeja. Restakodin Elementtikatto on verottajan verovelkalistalla. On menossa Restakin hyvää vauhtia yritysten taivaaseen. Ihan samanlainen tohottaja Restakin on kuin Lujakin.

    • kallemuu1

      Asiakas
      Y-tunnus 2784396-4
      Toiminimi Suomen Elementtikatto Oy
      Aputoiminimi
      Verovelkatieto Maksamatonta verovelkaa on vähintään 10 000 euroa


      Restakoti ei ole toimittanut 2017 tilinpäätöstään.

    • takka.ja.uunimuurari

      No niin! Nyt on pakko ottaa tulisijamuurarina kantaa näihin hormimassauksiin. En ole vielä koskaan saanut pysymään noen päällä laastia tai mitään muutakaan ainetta ja sen voin kertoa että noki ei hormista vedellä pesemällä lähde! Nämä horminmassaus firmat on yleensä vanhuksia ja asiasta tietämättömiä höynäyttäviä tahoja.

      Itse olen todistanut monta massakorjauta jossa koko massa hormin pituudelta on tippunut alas. Joten, PYSYKÄÄ NÄISTÄ KAUKANA!

      • raakaveto

        Hormia ei pestä, vaan puhdistetaan harjoilla ja jyrsimillä. Pinta tulee siis todella puhdas, ihan eri luokkaa mitä perus nuohouksen jälkeen. Puhtaalle pinnalle tarttuu massa. Olin ite katolla kattomas ja massaaja sanoi, ettei oo kunnolla nuohouttu pitkään aikaan. Nuohooja kävi 2 kk sitä ennen.


    • StanaMitätouhua

      Hormipartio Oy
      Ulosottomenettelyssä todettu varattomuus tai
      muu este
      Y-tunnus: 27864757
      Osoite: Minervankatu 2 A 10, 00100 Helsinki
      Toimiala: Muu muualla luokittelematon
      erikoistunut rakennustoim. 43999
      Häiriöpäivä: 03.04.2018
      Julkaisupäivä: 24.04.2018
      Velkoja: Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö
      Ilmarinen
      Summa: 11 485,46 €

      Verovelkojen lisäksi kaikkea muutakin velkaa yli 200 000 e. Nopeasti tuli velat, oliko tarkoituskin jättää kaikki maksamatta. Varmaan kohta tulee uusi yritys. Nimet on pantu talteen ja jos ilmaantuu yritys samoilla nimillä, asiaan palataan.

    • omaApu

      Ostin konkkapesästä vermeet ja testasin oman mökin hormiin. Puhdistaminen ei onnistunut mielestäni tarpeeksi hyvin, vaikka jyystin hormia hartaasti ja pitkään. Pitäisi olla ehkä järeämmät puhdistusvehkeet. Massa on kyllä pysynyt hormin seinämissä. Seurataan tilannetta.

    • Jep

      Poika kävi tekeen savutestit. 30 metriä massattuna ois ollu 8000€ tienoilla. Ei tullu kauppoja.

    • late12

      Keski-Suomen hormisaneeraus Oy on laittanut omille www-sivuilleen yleisölle opettaakseen, mistä hormin massaus hinta tulee. Massan hinta jää euron kilolle ja menekki (ilmeisesti keskiarvo) 10 kg/metri. Ei siis ole kovinkaan kallista ja ei muodosta merkittävää osaa kustannuksista. Restakodin ja Hormiturvamiehen tunarit, turha lässyttää enää siitä, että massa on kallista ja siksi tulee hintaa.

    • kaikenlaistaon

      late12:n mainitsemalla Keski-Suomen hormisaneerauksen "opi, mitä massaus maksaa" oli montakin huvittavaa kohtaa. Alla yksi.

      Toimitusjohtajan palkaksi oli laitettu n.90 000 e.
      Jos 2,5 hengen yrityksen toimitusjohtajan palkka pitää olla 90 000 euroa (varmaan sivukulut mukana), niin helppoa on tehokkaiten yrittäjien tulla markkinoille.

      • Ajatelkaa_nyt_itsekin

        Ai vittu mitä urpoja on taas liikkeellä mitkä ei ymmärrä yrityksen pyörittämisestä mitään. Jos olisit tarkkaan lukenut tuon tekstin niin tajuaisit, että tuosta 90 tuhannesta melkein puolet on palkan sivukuluja. Eli toimarin palkka on varmaankin 45 tuhatta. Eli ihan normaali aikuisen miehen palkka siis..


      • toksu11

        Keski-Suomen Hormisaneerauksen yrityksen tilaa kuvaa alla olevat luvut. Ei siinä paljoa ymmäretä, ei.

        2018 2017 2016
        Liike­vaihto 164000 € 237000 € 192000 €
        Liike­vaihto­muutos -30,80 % 13,20 % -
        Tili­kauden tulos -24000 € -16000 € -20000 €
        Liike­voitto -12,80 % -6,30 % -9,90 %
        Henki­löstö 3 - -
        Oma­varaisuus­aste -81,00 % 21,20 % -42,50 %


      • joo3333

        No, ei ihme, että Keski-Suomen hormisaneeraus menee persiilleen, kun toimarillekin maksetaan pienessä puljussa 90 0000 e vuodessa, johan se syö emäosan 164 000 euron liikevaihdosta. Taitaa olla näitä "annetaan mennä konkurssiin" ja sitten uutta yhtiötä perään. Asiakkaat saavat takuut unohtaa.


      • minttu020981

        KSHS on näitä nuohoojien perustamia höynäytyksiä. Lujahormikin mainosti nuohoojien perustamaa juttua ja hormeja meni massalla tukkoon. Nyt Lujahormi on konkassa. Ääliö, ääliömpi, nuohooja.


    • kallemuu1

      Keski-Suomen hormisaneerauksen laskelma osoittaa, että ainakin heillä on ilmaa hinnassa ja paljon, vaikka muuta yrittävät todistellakin. Omituinen laskelma ylihintoineen moneekin kohtaan ja lähtökohta. Heitetään kuluja ja isohkoja palkkoja ja siten annetaan ymmärtää, että tämä hinta asiakkaan on maksettava. Hinta tulee kuitenkin kilpailun kautta.

      • Laatujahinta

        Hyvää ei saa halvalla. Ottaa vaan KSHS:lta hormin massaus. Muutamassa vuodessa hormimassat saa kaapia hormin pohjalta.


      • kus

        Ei KSHS mitenkään tolkullisella hinnalla tee. Ihmekkös tuo, kun toimarille pitää lähes 100 k maksaa. Hupi pulju.


    • tanakele

      Restakoti se vasta on ihme huijauspulju!!!

    • juupa01

      https://www.hs.fi/talous/art-2000005726920.html

      Hesarissa oli kesäkuun 20.päivä vuonna 2018 juttu näistä huijaavista huonoa laatua tekevistä härskin kalliista firmoista ja yksi on Restakoti. Ovat ansaitusti kuluttaja-asiamiehen hampaissa. Tuskin mikään muuttuu. Parempi kun menee konkurssiin, niin kuin Lujahormikin meni.

    • näintämä

      Kun teetät työtä vieraalla laadi hyvä ja tarkka sopimus. Sopimukseen maininta siitä, että työn jälki on oltava hyvä. Elä suostu maksamaan ennakkon yhtään mitään ja sopimuksessa maininta, jos työn jälki huono ei mene maksua.. Pelanut aina hyvin ei mitään hämminkiä koskaan ollut eikä ulkomaanhuitojia ole yhtään näkynyt. Hyvä työ maksaa ja loppupelissä se on halvempaa kuin ammattitaidottoman huitominen--hutilointi.

      • toksu113

        Hyvä työ voi maksaa jopa 4-5 kertaa vähemmän kuin huono työ. Esim.Restakoti tekee täyttä paskaa ja silti niiden hinnat ovat pilvissä. Tosin Restakoti on erikoistunut huijaamaan vanhuksia.


    • temu111
    • toksu11
      • ma6ee

        Älkää ainakaan menkö töihin tuonne. Toki jos tykkää olla huijareiden firmassa, niin sitten.


    • esk0

      Mielestäni tässä pitää miettiä sekä ostajan että myyjän näkökulmasta tätä asiaa. Olemme varmasti kaikki samaa mieltä siitä, että yli 40 vuotta vanha hormi saattaa olla huonossa kunnossa ja pahimmassa tapauksessa jopa paloturvallisuusriski. Kaikki remontit eivät tietenkään ole aiheettomia, päinvastoin kroonista korjausvelkaa Suomessa on eri arvioiden mukaan jopa miljardeja euroja.

      Kotien, kiinteistöjen ja rakennusten kunnostaminen on hyvä asia. Parhaassa tapauksessa molemmat osapuolet voittavat. Asukas pitää yllä kiinteistön arvon ja myyjäyritys saa palvelustaan palkkion. Yritykset ovat lähtökohtaisesti liikkeellä hyvän asian vuoksi.

      En kuitenkaan kannata sitä, että yritykset käyvät aggressiivista kauppaa jopa 5-10 –kertaisilla hinnoilla markkinahintoihin nähden. Valistunut ostaja osaakin pyytää hormin pinnoituksesta 3-4 tarjousta suoraan yrityksiltä tai esimerkiksi https://kodinplaza.fi/ kautta. Mielestäni meidän pitäisi keskittyä ostajien tietoisuuden lisäämiseen.

      Remontteja on tehtävä, siitä ei pääse mihinkään. Ei niistä kannata kuitenkaan tarpeettoman suuria määriä maksaa.

    • jeppu7
    • Kurkelo

      Niittosilppurin torvi on paras.

    • loppe

      Varokaa Restakotia!

      Restakodilla on omia myyjiä, joista osa on ihan näennäisen asiallisia. Pystymetsästä otettuja ja lyhyesti kurssitettuja, jotta osaavat termit. Hormit ovat heidän mielestä aina kunnostamisen tarpeessa, vaikka olisivatkin kunnossa.

      Sitten on provikkapalkkaisia alihankkijamyyjiä, jotka yrittävät peitellä sitä, että Restakodille tekemässä ainakin sopimuksen tekoon asti. Peittelyn tarkoituksena ilmeisesti Restakodin huono maine. Voivat olla agressiiivisia.

      Kaikesta tärkein on sitten se, että tarpeettomia korjauksia myydään. Varsinaiset korjaukset ovat mitä sattuu ja hirveän ylihintaisia.

    • Anonyymi

      Restakoti vaan jatkaa vanhusten huijaamista! Poliisille ilmoitettu.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6323
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4066
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2476
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1458
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe