Jumaluuden absurdius

Päänkäyttäjä

Islam korostaa olevansa uskonto, joka vaatii täydellistä alistumista Jumalan tahtoon. Ok, tarkastellaan asiaa hypoteesina, että islamilainen jumala olisi olemassa. Maailmankaikkeus, jonka islam (ja moni muu uskonto) väittää jumalan luomaksi, on järjellä käsittämättömän laaja. Meidän linnunratamme, jonka kierteissumun syrjäisessä nurkassa mitätön maapallo sijaitsee, on vain yksi sadoista miljardeista vastaavista.

Tämän asetelman nojalla on täysin käsittämätöntä, että koko tämän kaikkeuden mahtava luoja olisi ottanut juuri tällä mitättömällä kosmoksen murusella (väliaikaisesti) asustavan Homo Sapiens –suvun edustajat silmätikukseen, joiden vaatimattomaan elämään täytyy puuttua pikkumaisilla lisääntymistä, ruumiillista koskemattomuutta, syömistä, juomista, virtsaamista ja ulostamista rajoittavilla määräyksillä. Unohtamatta eläinten epäinhimillistä teurastussäännöstöä.

Alituinen rukoileminen ja palvonta ovat myös asioita, joita on mahdotonta ymmärtää. Onhan sanomattakin selvää, että alistuminen olisi tässä tapauksessa pakollinen vaihtoehto ilman islamiakin. Vai olisiko jokin tapa, jolla tuota maailmankaikkeuden luonutta mahtavaa voimaa vastaan voisi niskoitella? Mikäli tällainen palvonta olisi nimenomaan tämän jumalan itsensä vaatimus, se antaa vaikutelman pikkusieluisesta sadistista, joka leikkii tekemillään leluilla raakoja ja säälimättömiä leikkejään.

Vuosituhansien saatossa ihmiskunnan edustajat ovat maailman eri puolilla palvoneet luomiaan jumalia, jotka on kustomoitu maantieteellisten ja kulttuuristen olojen mukaisiksi. Muinaissuomalaisilla oli useita luonnonjumalia, lappalaisilla seita, skandinaaveilla useita vieläkin hyvin tunnettuja jumalia. Voidaankin todeta, että jumalat ovat olemassa vain niin pitkään kun niillä on palvojia. Ne näet elävät ihmisyksilöiden pääkopan sisällä ja periytyvät memeettisesti uusille sukupolville. Joka on suuri vääryys!

Ymmärrän, että uskoa on ihmisestä vaikeaa, ellei mahdotonta kiskoa pois kun on kerran hänen päähänsä asettunut. Ihmiskunta on kuitenkin noista jumalten luomisajoista kehittynyt ja kehittyy koko ajan lisää. Tällä tarkoitan lähinnä teknistä ja eettistä kehitystä, enää ei käytöstämme ohjaa vahvemman laki, kamelit ja muut entisaikojen kulkuneuvot ovat jääneet uusien liikennemuotojen varjoon. Miksi siis useimmat uskonnot ovat jääneet samalle alkukantaiselle tasolleen kuin ne olivat luontiajankohtanaan? Kuun jumalasta juutalaisvaikutteilla kokoonkeitetty islam on tästä takapajuisuudesta kouriintuntuva esimerkki.

Normaalilla järjenjuoksulla varustettu tasapainoinen ihminen tulee vallan mainiosti toimeen ilman painostavia uskontoja. Vieläpä kanssaihmiset ilman opportunistia ajatuksia huomioon ottaen. Eikä koskaan tule kiistaa siitä, kenen uskonto tai tulkinta siitä on se ainoa oikea.

2

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om22

      Mutta miten ymmärrät sen, että kristityt murhasivat Amerikan ja Australian alkuperäisväestön. Tuo, että kristityt lähtivät Amerikkaan oli islamin järjestämä juttu kirjoitusten mukaan. Nuo alkuperäisasukkaat olivat vailla aseita ja huumattu uskonnolla uskomaan rauhaan ja etiikaan ja kaikkeen muuhun hippiyteen.

      Islam on vastuussa Amerikan alkuperäisasukkaiden hyvinvoinnista ollut siitä lähtien kun järjesti kristityt hyökkäämään sinne. Jos nyt Euroopassa ja kristikunnassa on vähän levotonta saattaa se johtua siitä, että muistutetaan kristittyjä siitä mitä itse tuli tehtyä Amerikan ja Australian alkuperäisväestölle.

      Muutama islam konquistadori saa helposti valtaansa koko Suomen. Ja pitää kansaa ahdingossa vähintään 200 vuotta. Koko kansasta tulee pronssimuuri eli mulatteja tänä aikana. Tämä on aivan pätevä ja asiallinen kostotoimi Jumalalta siitä mitä kristityt ovat ahneuksissaan tehneet muualla maailmassa. Kiitos Jumalallemme! Hän ei ole unohtanut sitä mitä Babylonin Portto teki, vaan tuolle Portolle maksetaan täsmälleen samalla mitalla. Niin kuin hän tuo Portto on kohdellut muita niin tullaan häntä myös kohtelemaan. Ja Babylonin Portto on kristikunta.

    • Tarkastellaan

      Eiköhän moni ateistikin toivo että kristikunta olisi tarmokkaammin alistanut myös siellä Lähi-idässä, niin saattaisi olla toisenlaista nyt. Mitä alkuperäiskansoihin tulee, heilläkin oli varsin julma pakanauskontonsa ,joka surmasi ihmisiä siinä missä konkistadoritkin. Onhan sillä kuitenkin väliä onko uskontona se, että taivaaseen/paratiisiin pääsee olemalla hyvä muille ihmisille, vai sillä, että tappaa mahdollisimman paljon muita ihmisiä, noin lyhyesti luonnehdittuna. Ristiretkien syitä ei ole pohjimmiltaan selitetty muuten kuin miekkälähetyksenä, vaikka ne olivat puolustussotia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1858
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1798
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1771
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1567
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1112
    Aihe