R-Kiekon ensi kauden valmentajaspekulaatiot

innokaslatkanseuraaja

Harmi kun Juice ei enää jatka. Olisi taktikkona ja pelaajien kehittäjänä ollut erinomainen vaihtoehto. Siihen kakkoseksi joku nälkäinen nuori tyyliin Johannes Lammi tai Aki Sarkkila, niin Suomisarja olisi kutsunut.

Nyt pitää päättää nopeasti uusi valmentaja, että saadaan jätkät pysymään Raahessa. Suikkanen voisi olla hyvä, mutta kallis vaihtoehto, mutta lienee menossa Lappeenrantaan. Samalla olisi voinut tuoda autolastillisen pelimiehiä Oulusta. Toisaalta rahaa on, jos niin halutaan. Useat paikalliset firmat varmasti maksaisivat muutaman tonnin, jos iso kala (=Suikkanen) saataisiin haaviin.

Tietysti pitää olla realisti ja kartoitaa paikalliset vapaana olevat valmentajat ensin. Luttisen Tinke lienee vapaana, mutta on kait menossa poikansa mukana Oulun seudulle. Rito pätevöityy asap, mutta riittääkö pitkäjännitteisyys? Eli rahat tiskiin ja kiekkoproffa Luttiselle pitkä pahvi allekirjoitukseen. Siihen mukaan joku edarin entinen palaaja, niin paketti on valmis. Muutama nälkäinen A- junnu harkkarosteriin. Hyvä täsätä tulee.

5

166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • prässitsoseessa

      Ei taida Suikkanen tulla mutasarjaan. Omilla pitää mennä. Tinke ei lähe, koska on niin tekin mies kun vaan voi olla. juha Ring olis hyvä. Rahaa tarvitaan ainakin se 25k, joku paikallinen ottaa sen 18k. Kyseessä kuitenkin Raahen ehdottomasti näkyvin ja arvostetuin valmentajapesti. Sinne on turha ottaa ketään räpistelemään. Junnuista aikuisiin on pitkä matka myös koutsilla (coash=sohova) eli respektiä ja auktoa pitää löytyä myös valmentajalta. joku entinen pelimanni tai ulkopuolelta kova nimi. Samalla tyyppi ottaisi seuran valmennuslinjastrategian päivittämisestä vastuun.

    • Kiekkoniilo

      Rohkenen eppäillä noita valmentajapalkkioita. Ei taida saada kuin jotakin 12000-15000€ kaudesta eli saman kuin parhaat pelaajat. Itse ottaisin Riton. On juuri valmistumassa ammattivalmentajaksi. On tietoa, taitoa ja osaamista. Heikkoutena kirjalliset tuotokset eli treenien siirtäminen paperille/tietopankkiin. Asialla alkaa olemaan jo kiire, että saadaan ensi kaudelle vahvistuksia. Pelurit miettii, kenen valmennukseen kannattaa lähteä. Työpaikkakin olisi hyvä asia. Niitähän onneksi on Rautaruukilla kaupungilla.

    • reetu99

      Joku aivan ulkopuolinen tyyppi olis jo paikallaan. Jos sinne suomi-sarjaan on hinkua nousta, niin tekemisen tason pitää nousta. Nyt on vuodesta toiseen kaveri porukan puuhastelua. Valmentaja tappio pelien jälkeen, lehdessä selitellyt ettei ole saatu porukkaa treeneihin. Kyllä 2 divari on tuolla toiminnalla oikea sarjataso.

    • Lätkäheebo

      No niin! Saatiin joku Ylisaarinen Oulusta. Olis pitänyt ottaa joku paikallinen. Uusi koutsi hoitaa vaan pelit ja vie junioreiden vanhempien rahat palkkana Ouluun, jossa törsää ne makeaan elämään ym. herkkuihin. Ritoniemi olis tullut varmaankin jollakin 25k hinnalla ja olis jättänyt valmentajapalkkiot Raahen aluetta hyödyntämään (Pelipysäkki, Ärräkioskit, Jysk ja Ägsglobe). Siihen kakkoseksi joku nälkäinen entinen peluri tai junnuissa meritoitunut valmentaja (Luttinen, Sartorisio, Lunki, Poukkula, Lammi...) niin oltaisiin kolkuteltu mestiksen ovia vallan lähivuosina.

      Joukkue on hyvä ja nälkäinen.Pelaajat ovat vuoden vanhempija ja kesä on treenattu hyvin omatoimisesti kuten tavoitteellisen sakin pitääkin. Onneksi Kuksa jatkaa häkkärinä.

      Kuulin, että entinen maalipyssy Jukka Kodison muttanut Revonlahdelle. Eikö häntä olisi kannattanut kysyä ennemmin kuin Ylisaarista (nevöhööd). Kodiskella olisi merkanttina hyvät suhteet liikeelämään ja sitä kautta mittaviin sponsorituloihin. Osaisi opettaa pelaajille myös laukaisutekniikkaa ja taktiikkaa. Milloin Raahelainen hoki lopettaa rahantuhlailun ja katsoo lajia fanienkin kannalta. Jos halutaan, että meillä on tulevaisuudessakin paikallisten pelaajien edustus NHL -liigassa, niin on tajuttava realiteetit ja valittava entisiä pelimiehijä valmennustehtäviin. TAHTO HALU TAITO INTOHIMO LAHJAKKUUS PERINTEET KOVAT LAUKAUKSET TAKLAUKSET TREENIT =PELIMIES

    • toratoratoratorapois

      Joo tämä Ylisaari on jo kierroksen peräsimessä Raahessa käynyt ja mitään ei saanut aikaiseksi. Pysyis vaan siellä Oulussa, Raahessa ei kaivata. Kausikortti jäi ottamatta, kun tämä "pelimanni" tuli takaisin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1012
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      745
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe