170 hv miksi niin laiska?

Korinaa

Todella junnaava kierrosten lisääntyminen esim 3 vaihteella kun kierrättää odotellen 6500rpm . 4000rpm kohdilla kenties hiukan piristyy mutta odottelua on. Onko jotenkin kuristettu konetta kun on niin lussu? Ikään kuin jokin estäisi semmoisen raikkaan vedontunteen vapaasti hengittävässä koneessa. Ilmansuodatin on uusi . Mitään vikavaloja ei pala ja kaikki tuntuisi toimivan ihan hyvin , raikkaus vedosta puuttuu.
Mikä olisi keino vapautuneeseen vetoon volvo v70 170 hv koneessa. Pian on 200tkm täynnä. Bensa 98e. Meneekö joku osa rikki näissä likikaikissa ?

14

504

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • beeämweetä

      Volvo vaan on maailman nopein traktori. Osta penari huorakutosella niin alkaa viheltää ja kulkea sinunkin autos.

    • selvähäntuon

      herää tuohan on ihan mopo, paljonko odotat 170 ?

    • kanisterivalot

      Kaasuläppä joka on sähköinen ei toimi ennää kunnolla!

    • VolvoVapuksiKesäVituiksi

      Paalitavaraa jo tuollainen. Sulla meni nyt kiesin vaihdoksi.

      • Korinaa

        Ei juuri 200tkm ajettu auto ole paalitavaraa ,tiedoksesi.


    • tympäsee

      Tietääkö joku mikä/mistä toi johtuu.Minun 200hv v70 jotenkin piättelee sitä kunnon hyökkäystä joka pitäis bensa vehkeestä lähteä kun lyö kaasua.Ehkä kakkosella joskus lähtee vähän mutta ihan kuin tehot lähtee mitä pidempään kiihdyttää,siis kolmonen ja nelonen ihan tuhnuja.Tuntuu kuin mitä kylmempi kone sen paremmin lähtee,mutta eipä sitä oikeen vihti kylmänä tykittää.340t ajettu ja 147kw bensa koneella ja joskus ampuu hetken kuten pitää.MISSÄ vika?v02.(ihan rikki ei turbo voi olla kun kyllä se jotenkin liikahtaa,mutta ei 200hv raikkautta joka oli aikoinaan lastutetussa 740.)Turbo äijät tietää ja kertokaas mitä tehä?

      • kungbil

        Kylmänä saa rikasta soossia ikeniinsä, sen takkii meinaa lähtee lapasestaa volvokin!


    • Poliisittakaisintutkalle

      Minulla kevyt 140hv,ja lähtee vielä 120km/h kuin ohjus aina 175-180km/h ja huiput on päälle 200km. Oli tukosta mutta laitoin leimalle polttoaineen sekaan tuplana moottorin polttoaine järjestelmän puhdistus ainetta ja huomasin puolen tankin jälkeen mikä virautuksia vaivaa joten ajoin kolme tankillista niin reilulla putsi aineella kuin uskalsin ja jopa Katsastus mies epäili polttoaineen antavan todella hyviä päästö arvoja. Aivan normia LiguiMoly pullosta kaadoin 40l tankkiin 70l annoksen(sininen ),polttoaineen kulutus laski ja kaasujalkaa pakko nostaa tai nastat lähtee. Totta kai ilmanputsari ei ole entinen,ja säädöt läppärin kanssa ja eiku baanalle ja toivoa pitää ettei Konstaapelitkin ole siellä,enkä yllytä rikkomaan lakia vaikka on se hieno tunne kun pari kaveria pitää silmällä tavan liikennettä ettei tule pipi ja samalla uudet jarrut testataan kunnolla mittojen väliin/ne laitettiin ensin. Hyvää ja turvallista matkaa.

    • Tj43

      Vaihda T6 S90 alle, niin kyllä kulkee eikä hyydy kovin helposti...

      Nopeudessa 200km/h Moottori kiertää n.2700rpm....

    • 1900

      ei mulla 2700 kierroksella nopeusmittarin lukema ole kun 157 km/h auto s90 t6 awd 2017 oletko ikänä ajanut edes tuollaista autoa

    • Korinaa

      Ompa täällä ilkeitä vastauksia. Miksi ihminen on noin ikävä ?

      Moottorin putsausainetta on nyt ensimmäisessä tankissa mennyt puoli tankillista ja laitampa vielä toiseenkin tankilliseen ja hieman jytympöänä seoksena jos vaikka jotain auttaisi.

      Noista tosiaan menee joku kaasuläppä osa ja 600-700€ mutta täytyypä tettää tai youtube ohjetta kokeilla itse korjaukseen. Mutta käytetään nyt ensin elektroniikka asentaja ukolla jos näkee vaikka mistä kiikastaa tai sitten teho on tuommoinen löysähkö. Kyllä sillä ajellavoi ihan normaalisti kuitenkin.
      Moottori ei juurikaan huoju vaan käy tyhjäkäyntiä sen n900rpm. Joskus vai ajossa 1v tyhjäkäynnillä lipuessa heilua nopeus nykien hiukan ja siten menee taas normaalia vauhtia sillä tyhjäkäynnillä esim kauppojen pihoissa ajaen.

      Kaasuläppää ja koteloa on asentaja puhdistanut ja auttoikin selvästi mutta ei ole ihan kunnossa vieläkään. Mistä voi tilata muualta kuin suomesta kaasuläppä kotelon ilman törkeää yli hintaa kuten tuo 600-700€ ? Käykö siihen joku muu osa? asentaja kyllä saa uudelleen ohjelmoitua noita .

      • KelanAnomusTäytetty

        Ilkeät vastaukset johtuu yleensä aina ilkeistä kysymyksistä. Eli lähtökohtaisesti kysymyshän on aina tällä paslstalla sellainen, että, "mitenkä minun maailman parhaaseen autoon sattui tulemaan tällainen vika"? Muuthan ovat vain pelkkiä romuja. Eli sitä saa, mitä tilaa!!


      • Töihinaamuksijipiii

        Eipä ole kehusanoja viljelty volvossa. Kerro miten pääsit noin väärään ja kieroon vääristelevään virheelliseen päätelmään. Onko sinulle usein vinkattu että tajuat aivan päinvastoin asiat?
        Tiedätkö miksi 170 hv on laiska? Ei nyi , käy tasaisesti, vetää tasaisesti mutta auto tuntuu kovin leppoisalta kiihtymään. Kiertää puhtaasti mutta nopeus puuttuu. Kenties olen tottunut vain hankammin kiihtyviin jo ihan normaalissa ajamisessa.
        Onko joku kokeillut esim 60-100km/h 5 vaihteella kiihtymisaikaa? Tasainen 60 mittariin ja kaasu pohjaan ja 100 aika. Ties vaikka se on tuommoinen lussukka jo tehtaalta tullessa!


    • Japaljon

      Jopa uusi S90 T6 ja T8 on paljon laiskempia kuin mitä tuolta tehomäärältä voisi odottaa. Syynä on paino,hidas vaihteisto ja luistonesto joka hidastaa volvoossa menoa. Esim tuo 320hv T6 häviää audin A4 tfsi quattrolle 252hv mennentullen...5,18sek sataseen mitatusti(paperilla 5,8sek). Volvot ei kulje edes niin hyvin mitä paperilla vaan on aina laiskempia..kokemusta on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      95
      1836
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1377
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1208
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      62
      1098
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      974
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      71
      947
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe