LEHTO GROUP

viistöistä

Lehto hakee taas orjia kokoonpanoon Oulaisiin. Sinne ei kuitenkaan kelpaa 50 hakijat, vaikka on rakennusalan kokemusta. Jossain lehtihaastattelussa tehtaanjohtaja kehui että heillä ei ole ikä syrjintää. Olisko että sitten kelpaa kun hyväveli kiintiö on täynnä.

88

9929

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rpklevittttu

      Tuo 50 ei kelpaa minnekään enää työmarkkinoilla, ei oulaisissa, eikä missään muuallakaan! Siinäpä sitä on miettimistä, kun töitä pitäisi tehdä, mutta kukaan ei huoli, kun on muka niin "vanha"!

    • Tunari-eiku-tuunari

      Se on kummallista, että kun työstä saatu kokemus ja ammattitaito on tällä iällä parhaimmillaan, niin et ole enää työmaailmassa mitään.
      Toki lestafirmoissa tavallinen kuolevainen ei ole muutenkaan mitään tai mikään heidän ajatusoppien perustella, mutta jätän tän tarinan nyt kertomatta.
      Mutta on siinä sellainen juttu, että jokin firma (en väitä että Lehto) palkkaa nuorta väkeä. Osassa väessä on sellaisia pintaliitäjiä että työsuhde jää monilta osin lyhyeksi. Lennät ovesta ulos. Työnantaja vetoaa "siihen ja siihen", ja kas, taas on laillista palkata firman uusi työntekijä. Ja näin kokemattomat ja osaamattomat työntekijät tekee töitä aivan täysin paskapalkalla. Koska ei ole kokemusta, niin palkkasi on huono, paska, surkea. Palkka jolla ei voi elää. Tai elää voi, mutta ei ole tulevaisuutta, kun pankista et saa lainaa!!!!
      Ja kun tulee palkankorotuksen aika, sulle kerrotaan, että olet tehnyt "sitä ja ja tätä" ja "se ei ole onnistunut" ja "ehkä". Alistut siihen. Ootat vuoden ja lennät pihalle epäpätevyytesi vuoksi. Epäpätevyyteen työnanjaja voi vedota.
      Kun pääset työhön, vaikka esim. nyt johonkin metallipajaan. Saat työsopimukseen ammatiksesi "tuulimyllyn lämmittäjä". Menee vuosi, parikin. Työnantaja lomauttaa sinut, kun tuulimyllyn lämmittäjälle ei ole enää hommia. Toki osaat ja olet tehnyt firmassa muitakin hommia, mutta pomo vetoaa lämmittäjän titteliin ja lomauttaa sinut piiiiiiiitkäksi aikaa.
      Firma ottaa tilalle toisen, kaksikin työntekijää samalle metallipajalle. Nyt sitten työsoppariin kirjataan "vesivaakamestari ja/tai vesipumpun valvojan varavalvoja". Menee vuosi, kaksi, jopa kolmekin. Saat lomautuspaperit, kun näille ammateillle tässä firmassa ei ole enää hommia. Toki olet tehnyt muitakin hommia tässä firmassa ja lämmittänyt sitä tuulimyllyäkin, mutta titteleihin työsopimuksissa pomo vetoaa, ja se kelpaa liitolle perusteeksi!!!!!!!

      • rakennustyöläinen

        Eikö nämä kaikki ole puuseppiä, eikö siellä makseta puuseppien liiton mukaan.


      • jeevelinpeeveli
        rakennustyöläinen kirjoitti:

        Eikö nämä kaikki ole puuseppiä, eikö siellä makseta puuseppien liiton mukaan.

        Niin olihan se Jessekin puuseppä...


    • oletliiantietäväinen

      Voi olla että tuo pitkätyökokemuksesi on se ensisijainen palkkaamisen este.

      Muistan kun kaverini haki asiantuntija/esimies tehtävää LIDListä ja työhaastattelussa sanoivat suoraan kaverilleni että tuo sinun kaupanalan työkokemus on ennemmin haitta kuin etu tätä paikkaa haettaessa. Lidlillä homma perustuu puhtaasti ylhäältä johdettuun autoritääriseen johtamismalliin. Siinä esimiehet vain toteuttaa Saksassa suunniteltuja toimintoja ja prosesseja. Vähän samaan tapaan kuin joku autotehdas toimii. Ei siinä lähdetä miettimään enää kokoonpano hihnalla miten tämä mersun ovi olisi järkevämpi kiinnittää runkoon.

      Tehtaassa toteutettu taloteollisuus menee ihan samaan suuntaan. Luovan kirvesmiesammattitaidon voi heittää siinä samalla romukoppaan. Sinun täytyy vain osata tehdä se tietty osuus jokaisen elementin kohdalla. Se ei vaadi mitään pitkää kokemusta saatika koulutusta.

    • ertyuiouytr

      Jännää, että tämäkin keskustelunaihe on tarkkaan valvottua sekä sensuroitua. Suomi24 rulettaa...

    • JukkaPu

      Yksikään ammattimies tuskin lähtee tekemään rakennushommia puualan surkeilla palkoilla. Paikkoja on auki jatkuvasti, mutta silti ihmettelevät miten ammattilaiset eivät innostu 11e tuntipalkasta. Moniin hakijoihin eivät ota edes yhteyttä, vaikka mainostavat hyvän asenteen sun muun olevan tärkeämpää kuin ammattitaidon. Paskapuhetta kuten voi olettaakin.

      Lisäksi käyttävät säälimättä hyväkseen TE-toimiston tarjoamaa ilmaistyövoimaa. Normaalisti töihin palkattaessa on 4kk koeaika, jonka jälkeen vakinaistetaan. Sen sijaan TE-toimiston tarjoamat orjatyöläiset suorittavat 4kk:n ilmaistyön, jonka jälkeen alkaa 4kk koeaika.

      Ilmaistyö/rekrykoulutus on siis TE-toimiston tarjoama "työllisyyttä edistävä palvelu", jonka ajalta työttömälle työntekijälle maksetaan ylläpitokorvausta 9e/päivä työttömyystuki. Työterveyspalvelut eivät myöskään kuulu kurssilaisille. Kellokortti kyllä kuuluu ja sillä leimataan töihin samalla tavalla kuin suoraan palkatutkin. Samalla tavalla opetellaan myös oman työpisteen tehtävät ja tehdään töitä itsenäisesti. Toiselle työmiehelle maksetaan palkkaa ja toiselle ei.

      Ilmaistyökurssin jälkeenkin kurssilaiset ovat tehtaan alinta kastia. Palkkaa tarjotaan 10,1e/h, joillekin alle 10e ja sanovat vaan ettei pysty maksamaan enempää. Kysyttäessä miten on mahdollista, että eilen tulleelle suoraan palkatulle kaverille, joka ei myöskään ole tehnyt ikinä puualan töitä (oikeasti siis rakennusalan, käyttävät vaan puualan TES:siä, jotta saavat maksaa mahdollisimman huonoa palkkaa) maksetaan suoraan vähän reilu 11e tunnilta, vastaukseksi saadaan pelkkää muminaa ja jaarittelua vailla yhtäkään järkevää syytä. Kurssi kehutaan heti infopäivänä maasta taivaisiin, mutta ilmeisesti nämä kehujat eivät ymmärrä, että pienessä kaupungissa moni tuntee toisensa ja hyvin äkkiä selviää tuonkin kurssin todellinen tarkoitus. Kiertävät myös lakia, sillä tuosta "koulutuksesta" n. 95% on silkkaa työntekoa.

      Työtehtävät sinällään ovat leppoisia ja helpohkoja, joten mikäli firma unohtaa ahneuden ja moraalittomuuden niin hyvääkin voi tapahtua. Se lienee toiveajattelua.

      • Ubba

        Tämä on täyttä asiaa. Kyllä näin ulkopuolisena tuntuu että olisi kuitenkin kannattavaa maksaa kunnon palkkaa. Näin saisivat motivoituneita ja pitkäaikaisia työntekijöitä. Ei sillä, nuo hommathan on erittäin helppoja ja paineettomia hommia. Mutta ei juuri kukaan työelämässä jo oleva noin surkealla palkalla lähde työpaikkaa vaihtamaan ja sen kyllä tietävät. Haastatteluissa on käynyt työelämässä olevia ja kyllä suurin osa nauraa partaansa palkan kuullessaan. Sitten saattavat soittaa ettei tullut valituksi ammattitaidon takia vaikka hakija on jo selkeästi ilmaissut ettei palkka ole riittävä. Todellinen syy on että huomaavat itsekin ettei tarjottu palkka kelpaa vaikka muuten pitäisivät hyvänä hakijana. Sen takia palkkaavat työttömiä. Ei ihme että paikkoja on kokoajan auki.


      • sdfghjkl.hjgfd

        Näinhän se menee. Sen verran täsmennystä tuohon edelliseen, että koeaikahan on nykyään jopa 6kk. Koeaikanahan työsuhde voidaan purkaa ihan minä päivänä tahansa ilman sen kummempia varotuksia, selityksiä, tai irtisanomisaikoja....


      • Lyytimummo
        sdfghjkl.hjgfd kirjoitti:

        Näinhän se menee. Sen verran täsmennystä tuohon edelliseen, että koeaikahan on nykyään jopa 6kk. Koeaikanahan työsuhde voidaan purkaa ihan minä päivänä tahansa ilman sen kummempia varotuksia, selityksiä, tai irtisanomisaikoja....

        Siis molemmin puolin.


    • haveafunn

      10e tunti, 13 tunti ammattilaisille. Hieno firma, melkeen menee tessin mukaan. 3kk opastus ja testi, sit potkitaan pihalle,

      • SimoToini14

        Melkein menee??? Kerroppa nyt viisastelija se TESsi meille, kun tunnut tietävän.
        Haisee puhtaalta kateudelta.


    • Ollaankuulolla

      ..alkaako "usko" loppua tulosjohdettuun rakentamiseen kun omistajat on myymässä osakkeitaan vaikka vasta on pörssiin päästy. Se on markkinoille huono merkki.. rotat lähtee uppoavasta laivasta.. on vanha sanonta.

    • Kokemuksensyvärintaääni

      Nuorisoa siellä enimmäkseen töissä onkin joille kelpaa 9€/h. Sillä rahallahan saa mukavasti tupakkia ja autoon polttoainetta, kun asuu vielä vanhempien kanssakin. Rekrykoulutus se vasta orjuuttamista onkin. Kaksi viikkoa hölynpölyteoriaa ja sitten tehtaalle. Pahimmillaan päivän opetus ilman minkäänlaista kokemusta rakennusalalta ja senkun alat tekemään ja vielä kahdessa vuorossa ilmaista työtä 4 kk. Huh, huh, kyllä herrat rikastuu.

      • hehheheeee

        ja hometaloja syntyy


    • LisääLiksaa

      Eikös se Sipuli sanonu justiinsa Keskustan puoluevaltuuston kokouksessa,että nyt on varaa nostaa palkkojakin?Joko Lehto on nostanu palkkoja?

    • KetäTietää

      Ammatti työttömien valitusta.

    • lapinmarjatta

      Lars Leevi?????

    • äääääääääääääääääöööö

      löytyykö töitä

    • Xc90awd

      Kateelisten puheta täälä. Lehto oy on huippupaika ja tuo 13€ valetta. Kyllä sielä enemmän tienaa vai meinaatako että minäkää oisi velkrahalla ison volvon ostanu HAH!

      • pekkaset

        Montako palkallista päivää oli Joulunaikana


      • tervemenoa.Lessut

        No onkait se varmaan kun sulla on LESTA-Volvo !

        Et sinä OIKEAA markkina hintaista isoa Volvoa saa, mutta LESTA-Volvon saat lesta suhteilla, jotta jaksat taas painaa hillopäällikkö-lestoille lisää hilloa nöyränä ja pikkupilisi pystyssä kun kelkot sillä LESTA-volvollasi sinne pajalle naputtamaan.


    • Seir81

      Nyt on pitkästä aikaa tilanne, ettei ole TE-toimiston sivuilla tarjolla työvoimakoulutusta, suoraa työpaikkaa eikä edes vuokrafirman kautta työpaikkaa. Lain mukaan ei saa olla oikeaa työnhakua päällä silloin, kun haetaan porukkaa rekrykoulutukseen (4kk orjatyötä, jonka jälkeen pääsee koeajalle). Valmistautuvatkohan taas järjestämään uutta orjatyökurssia. Siksi aikaa laitetaan suoraan palkkatöihin haluavat hakemaan työpaikkaa vuokrafirman kautta. Ovat nämä melkoisia kiertelijöitä ja kaartelijoita. Rekrykoulutukset ymmärtää ehkä pikkufirmoilta, mutta isolla, jatkuvasti laajentavalla tehtaalla on kyllä varaa palkata ihmisiä suoraan töihin. Rehelliset firmat maksavat palkkaa ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Perehdytys kuuluu jokaiseen työhön. Ei noihin hommiin tarvita neljän kuukauden "rekrykoulutusta". Toki kyllähän he sen tietävät. Halutaan vaan pyörittää 2-3 kurssia vuodessa niin saadaan jatkuvasti ilmaista työvoimaa.

      Joulun aikaan ehdottivat, että pidetään välipäivät (3 päivää) tehdasta kiinni ja tehdään nämä arkipäivät etukäteen sisään. Sisääntekopäivät olisivat olleet 2 lauantaita ja itsenäisyyspäivä. Eipä ole noin huvittavaa ehdotusta aikoihin kuultu. Tehdään kaks lauantaita ja pyhäpäivä ylitöitä, joista saadaan arkipäivät vapaiksi. Kummallista touhua.

    • Vaalikarjax

      Tehkää nyt kaikkipäivät täysillä 35 vuotta , saatte huilata sitte lopuksi , vaativa muija, kiiltävä auto ja pitkät lomat ulkomailla on onneen arpa. Suomessa rakentaminen on huipputuottoisaa mutta kirjanpito tekee siitä tappiollista vuosikymmenestä toiseen , kuten kaikissa työvoimavaltaisissa aloissa , näin pysyy karja nöyränä. Ammukaas taas vaalit tulos.

    • Velkaleirit

      Saahan sitä ehdottaa mitä tahansa , tosimiehille tosin ei uskalla ehdotella mitään , perus taavi suostuu melkein mihin tahansa, velkarenki mihin tahansa .

    • ojalan-setä

      Lehdon talousohjatun rakentamisen kupla on puhjennut. POKS

      • pörssiromahdus

        Nyt olisi osakkeet tarjouksessa


    • kevytkurssi

      kaikki jotka ostaa pääsee taivaaseen

    • Pörssikamelix

      Nyt kun lehdon pääaines myi ihan tapilla niin aika outoa että omat osakkeet ei kiinnosta vaikka sais alle 5e kpl nyt...........taitaa olla turskaa paketissa tollakin hinnalla...ostakaa ostakaa , talousohjattu rakentaminen on totta, rakenna huippuhinnalla, ale laatua ja myy firma kanalaumalle........junttilaumalle tarkoitetun osakkeen hinta asetetaan aina 5-7 e kpl , kyllä maistuu , tolla kpl hi nnalla niitä luodaan pilviin asti , eihän kukaan osaa laskea firmalle arvoa tolla yhtälöllä.

      • wileen

        Vuodenylin 14,18 Tänään 4,64 ja myynti näyttää vain kiihtyvän. (taloussanomat)


    • kermaturvat

      suomi on kohta paikka jossa toiset puoliskot antaa työnäytteitä toisille puoliskoille jotka on kattomassa tätä näytelmää työvoimatoimiston käskystä, vain entiset asiakkaat puuttuu, palkansaajan toinen rooli on olla asiakas, nyt palkansaajan väliin on mätetty niin monta välikättä että kulutukseen ei jää penniäkään , ole siinä sitten asiakas, laitappa sitten työntekijä pihalle, hän ei menetä mitään mutta välikädet jää ilman kermaa.

    • nbvc
      • AhneLestatti

        Jopas on kaveruksilla nykyään napit vastakkain. Hannu Lehto perusti aikoinaan nykyisenmuotoisen Lehto Groupin yhdessä Asko Myllymäen kanssa.


    • Ketkujavetku

      Loisto Group Oy tekee kyllä melkoisen kivaa tulosta, hah hah hah haaaaaa.

    • ässoness

      Se on tuo ihmisten arvostaminen ja tässä tapauksessa työntekijöiden arvostaminen, ihan oma taiteenlajinsa !

      Kun ihminen viihtyy työssään ts. työpaikka, jossa työnantaja on luonut semmoisen ilmapiiriin, että " minä arvostan työntekijöitäni ihmisinä, yhdessä tehdään, hyvällä mielellä ja ongelmat ratkaistaan"- tyyppisesti, työnjälki ja työpaikalla viihtyvyys on 100%! Tuon kaiken pitäisi siis olla noin, riippumatta siitä, oletko lestadiolainen, vai et!!

    • rakennusmetsuri

      Näin Lehto gruppon toimia työmaalla seuranneena voin vain todeta, että sitä halpuutusta tehdään laadun kustannuksella.

      En ostaisi näitä talousohjattuja tekeleitä ainakaan omalla rahalla.

    • larsleevit

      Onko se tulisijafirma muuten lestapulju?

    • Velkaorit

      Kannattaa katsoa nykyää firmoista kenen TAVARAA ja KONSULTOINTEJA , kenen velkarahaa, käytetään sinne valuu katteet , firmalle jää vain vastuut ja velat.
      Vähän kuin palomuuri it puolella
      Rakennuksetkin on enemmän velanmyyntiä .

    • Tutkia

      Eikös tämä Lehto olenkin Lessujen firma niinkuin Kamux kun?

    • Tutkija

      Näitä uskonlahkon firmoja vois kyllä listata johonkin yhdelle listalle. Kaikkialla yhteinen piirre orjuuttaminen. Lehto , Kamux, asuntoauto firmat suurimmaksi osaa. Sundröm (Petersöde) maarakennus yritys toimii myös Ympäri maan ja niin edelleen.

    • veronmaksaja

      Älkää aina valittako eikö se ole hyvä että nuoret saavat työtä. Oppivatpahan tekemään työtä ja voivat rakentaa omaa elämäänsä.

      • Anonyymi

        Noilla 10-12€ palkoillahan elämää rakennetaa ja perustetaan perhe. Jos tässä on kaikki mitä tällä maalla on tarjota nuorille niin kehotan todella opiskelemaan lisää ja muuttamaan pois. Muuallakin voi elää ja perustaa perheen. Muuten lähellä olevassa Norjassa on työvoimapulaa ja huolimatta suomalaisittain huimasta hintatasosta. Norjalaisille jää palkasta käteen enemmän elinkustannusten ja verojen jälkeen kuin suomalaiselle.


      • Anonyymi

        Kaikki nuo kielteiset kommentit on niiden jotka ovat mieluummin kotisohvalla kaljaa naukkailemassa. Suomessa liian hyvä sosiaali turva kun ei työt kiinnosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki nuo kielteiset kommentit on niiden jotka ovat mieluummin kotisohvalla kaljaa naukkailemassa. Suomessa liian hyvä sosiaali turva kun ei työt kiinnosta.

        Ehkä sinulle riittää kun saat sanoa olevasi töissä. Muut haluavat että työstä jää käteen muutakin kuin työn ilo.


      • Anonyymi

        Työn ilo on paras ilo mitä voi tehdä housut jalassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noilla 10-12€ palkoillahan elämää rakennetaa ja perustetaan perhe. Jos tässä on kaikki mitä tällä maalla on tarjota nuorille niin kehotan todella opiskelemaan lisää ja muuttamaan pois. Muuallakin voi elää ja perustaa perheen. Muuten lähellä olevassa Norjassa on työvoimapulaa ja huolimatta suomalaisittain huimasta hintatasosta. Norjalaisille jää palkasta käteen enemmän elinkustannusten ja verojen jälkeen kuin suomalaiselle.

        Tänään osake tarjouksessa 12 eurolla neljä osaketta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänään osake tarjouksessa 12 eurolla neljä osaketta.

        Että sellainen kolehti


    • Anonyymi

      Kyllä se asia on niin että jonkunhan ne työtkin on tehtävä. Ei mitään saa ilmaiseksi, eikä sohvalla makaillen.

    • Anonyymi

      Eikö se ole kuitenkin kaikkien etu että työtä tehdään vaikka pienemmälläkin palkalla kuin että notkutaan kortistossa ja nostetaan rahaa tekemättä mitään. Ei aina saa mitä haluaa joskus täytyy tyytyä siihen mitä saa. Varsinkin kun ajat on sellaiset että kenenkään työpaikka ei ole varma.

    • Anonyymi

      Niin ja toiset katsoo oikeudekseen teettää töitä omaksi edukseen ja mahdollisimman pienellä palkalla!

      Ihmisarvon kunnioittaminen (varsinkaan väärä uskoisten) ei ilmeisesti ole se kaikkein ensimmäisenä hyve kyseisellä.

      Tulosta pitää kuitenkin saada tehtyä ja se hoidetaan niin, että palkat poljetaan alas. Sitten voidaan suomi kaksneloselle uskonveljet valjastaa haukkumaan kaikkia kyseisen lafkan arvostelijoita "mieluimmin sohvalla makoileviksi laiskottelijoiksi", jotka nauttisivat mielellään vain yhteiskunnan tuista!

      Helppoa alistaa ihmisiä, jotka vaativat vähintäänkin kohtuullista palkkaa tekemästään työstä!

    • Anonyymi

      Hyvä me ja uusi hallitus !! Näytettiin missä se voima jyllää SDP SDP SDP !

      -30 % taulussa tänään , jeees

    • Anonyymi

      eikös ole parempi saada 8e - verot - ruuat - työmatkat - päiväruoka - ylityöruokailu - asuminen -vakuutukset -sakot -,,,,,,, jatkan todellakin täällä soffalla nauttien ja käytän mielummin päätä , kuin selkääni , käsiäni ja jalkojani , tehkää ite hunajanne , vituttaako....buahaa buahaa , en halua rahojasi , maasturiasi , päätäsi enkä möhömahaasi.....

    • Anonyymi

      Ura urkeni utajärven urkupaikan uumoilta.
      Konkkaan kolahtaa. Killinki kolehtiin. Kaljakori kilahtaa. Koijarit.

    • Anonyymi

      Lehto on tainnut tehdä korjausrakentamisessa niin isot tappiot ettei niiden maksamiseen riitä vaikka työntekijät tekisivät vuoden töitä palkatta:D Ei tuolle voi olla mitään muuta selitystä kuin että suunnittelu ja tarjouslaskenta on pettänyt pahasti.

      • Anonyymi

        Niin mitä tyhjille halleille tehdään kun syksyä kohti rotko lähestyy.. :D, tais olla
        semmoinen kupla ja vitsi koko buulaken!!


      • Anonyymi

        Eikö täällä joku jo keksinyt uusiokäyttöä.


    • Anonyymi

      Siellä tyhjässä hallissa voi järjestää juhannustapahtuman hewiäjuhannusta ja buukata keikalle soittamaan vaikka tuon, tuon... mikä se nyt oli boltifuli!

    • Anonyymi

      Jep, ilman muuta ja Kotiteollisuus, kun ei ole ollut keikalla ainakaan yli kolmeen ja puoleen viikkoon Oulaisissa ja juhannukseen tulis jopa n. 6 viikkoa.

      Kotiteollisuus pitää juhannus -juhlille Lehto Groupin halliin saada. Nicumo, govermentit ja ellun roosterit myös. Oispas se kattaus, saatais ainakin Oulaistelaiset liikkeelle ja muutenkin, kun Oulaistelaisille kelpaa, jos muille ei. Pitääpä järkälle ehdottaa, että ootko ajatellut tämmöisiä bändejä Oulaisiin.

      • Anonyymi

        Amiraalintiellähän on 5.7 ulkoilmakonsertti. Ei siihen lehdon hallia tarvitse ja esiintyjät on taattua laatua.


    • Anonyymi

      Voi ei!! Anna kun arvaan, boldiful ja elli roosterit?

    • Anonyymi

      Pellollakohan se amiraalin tien rock konsertti lupahakemuksen osoitteen mukaan on konepäivien aikaan. Saas nähdä esiintyjälista.

    • Anonyymi

      Jokainen 50 saa töitä nyt, jos halua.

      Kaikki tuet pois loisilta.

    • Anonyymi

      Aloittaahan tuo pääkaupunkjiseudulla isoja remontteja näköjään, mutta tarvitaanko niihin uusia koppeja/huoneistoja, miten tehtaat täällä riittääkö näille kysyntää sittenkää...

    • Anonyymi

      Ei hae enään,päin vastoin.

      • Anonyymi

        Seon vain hyvä. Yhtiö voi kenkäistä pihalle laiskat ja osaamattomat, marisijat ja vastarannankiisket. Tuottavuus ja henkilökunnan viihtyvyys paranee.


      • Anonyymi

        Konkassa koko paska vuoden sisällä, jääkö tuppulaan vielä jotain firmoja sairaalan lisäksi, kenkätehas, ruukki heh...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Konkassa koko paska vuoden sisällä, jääkö tuppulaan vielä jotain firmoja sairaalan lisäksi, kenkätehas, ruukki heh...

        Kenkätehdas täytyy olla llmanmuuta että voi antaa kenkää.


    • Anonyymi

      Palkkasi Sippilän käskystä vakeä enemmän kuin tarvitsi. Näin auttoi Sippilän työllisyyshuijaamisessa. Nyt voi sitten aloittaakin yt:t kun hallituus vaihtui. Silmän lumettä monella firmalla tuo työllistäminen. Valtion avut saatu niin väki pihalle.

    • Anonyymi

      aina kun soomessa on samanaikainen rakennusbuumi , rakennetaan yötä päivää ja palkataan ketä tahansa , mihin tahansa , ( valtion tukipaketein) jotta kaikkii kiviluukkuihin saadaan maksumies , ja kun luukut on myyty , alkaa yt humpat joissa nämä lumetyöt lakkautetaan ja yli 40 vuotiaat vanhukset lanataan pois , uudet nuoret koulutetaan samaan uuteen tulevaan rakennuskiimaan , päätöntä ja aivotonta jusetusta. äänestyskään ei auta mitään kun ehdokkaat on liuta uunoja , ihan koko sakki , viisaat ei pyöri laumassa eikä tv kuvissa.

    • Anonyymi

      Sen voi sanoa että Lehdon tehtaat eivät kaadu ainakaan ylisuuriin palkkoihin 9-13€ t. Ruotsin seikkailusta aiheutuneiden 6 miljoonan tappioihin syyllisiä saa etsiä muualta kuin hikinauhaportaasta.

      • Anonyymi

        Kohta Arvo varmaan taas sijoittaa.


      • Anonyymi

        Käy eteläsuomessa kahtoon työmaita niin ei paljon tarvi ihmetellä et mikä on pielessä.


    • Anonyymi

      Ilta-Sanomat kertoo tänään hallitusta rakentamisesta

    • Anonyymi

      Talousohjattua buahaa buahaa buahaa tu mua on naurattanu alusta asti , simo vaatehuoneelta 99 .
      Tämä on vissiin 80 luvun haka ja toi toinen on polar buahaa ja joku uuno on ostanu vielä osakettakin ihan uunona , hävettää olla samassa maassa ...vielä.
      Samat narut on sitten 20 luvulla ja kukaan ei muista mitään kun tömähtää vuosikymmenen lopulla , sloganilla , kyrsä edellä mättääseen.

    • Anonyymi

      Kirves mies on palkan ansainnut 25 eur >>>>

      • Anonyymi

        Toiminimellä voit tuohon palkkaan päästä. Jäähän siitä melkein kymppi käteen kaikkien pakollisten kulujen jälkeen👍


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toiminimellä voit tuohon palkkaan päästä. Jäähän siitä melkein kymppi käteen kaikkien pakollisten kulujen jälkeen👍

        Paljonko on Lehto Groupin kurssi kun Joulun vero myynnit koittaa. Mennään ilmeisesti sentti sarjaan.


      • Anonyymi

        Sillä saa kohta 25 osaketta.


    • Anonyymi

      Itelllä vaa 1 osake , tosin sen sisällä saa asua , ja arvo on 700 000e .
      Jos ois toinen ni ei ainakaan lehto eikä konsti..
      Konsti lehtonen buahaaaaa.

      • Anonyymi

        ei aukee


      • Anonyymi

        Ihan "vähän" provoa ja ei "hakkarainen" ottanut selvää edes, että kukaan ei saa (onneksi) auki tuota!!


    • Anonyymi

      Päivänlehti uutisoi pääluottamusmiehen mukaan tunnelmat tehtaalla ovat helpottuneet kun työntekijät pääsivät pakkolomalle.

      • Anonyymi

        Kivi työntekijöistä on kova pula.


    • Anonyymi

      Lehto > Toivo.

      Toimintatavat eivät kestä päivänvaloa. Törkeää ja tökeröä menoa joka tasolla.

      • Anonyymi

        Piensijoittajia vedetty kuivana kakkoseen ihan huolella.

        Onko pääomistaja ja muut omistajat jo alusta asti sopineet miten tämä pyramidi huijaus menisi ?

        No nuo muut omistajat myivät heti osakkeensa kun laki antoi mahdollisuuden. Heistä tuli samantein miljonäärejä. Noista päivistä kurssi ei muuta kuin lasketellut ja lopulta 0 n.

        Ei Suomessa joudu talous rikollisuuudesta kovin helpolla mitään vastaamaan.

        Tai jos jotain tulee, tuomiot ihan naurettavan pieniä.


    • Anonyymi

      Ei tainnu kukaan saada Lehdolta eläkevirkaa,vaikka kuinka paino töitä paidan selkä ja otsa hiestä märkänä .Siellä on peräkammarin poikaa kusetettu työvoimapoliittisessa koulutuksessa ja työhön kuntoutus harjoittelussa.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2804
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      520
      2642
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1845
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1767
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1659
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1272
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1106
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1082
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    Aihe