Tulipunaruusut

Tuulta_päin

Mimmoinen bändi on Tulipunaruusut? Kouvolassa olisi pääsiäisenä soittelemassa Kuntotalolla. Kannattaako mennä vähän kauempaa? En ole ollut koskaan ruusujen keikalla. Kai se ainakin osaa soittaa, kun keikkoja on sen verran paljon.

19

371

  Vastaukset

  • Ihan ok, jos tykkää perinteisestä "helposti" tansittavasta musiikista. Kuuluu omalla kohdalla sarjaan "nähty ja kuultu mutta ei kiitos".

  • Ei ole ainuttakaan huonon bändin tansseja ollut vuosikausiin, vaikka usein menen tansseihin tietämättä kuka on lauteilla. Tulipunaruusut on hyvä tanssittaja, ja suosittelen vaikka onkin hiukan vanhanaikainen.

   • Kerää yli kuusikymppisen yleisön. On aloittanut joskus -70 luvulla ja tuttu siis vanhemmalle väelle. Pikkusen on vanhahtava ohjelmistokin. Siis humppaa, valssia, tangoa etupäässä.
    Ei kiitos mulle ;)).
    https://www.youtube.com/watch?v=9F6r1meT2qg

    Vanhassa kokoonpanossa oli solistina Raimo Piipponen joskus vuonna nakki ja muusi. Iski aina silmää naisille ja tuli rupattelemaan tauoilla. Varmaankin lähinnä nuorille naisille koska olin itsekkin tuollon jotai 17 v. ;)) Missähän äijä nykyään ? Pitääkin coogletella ;))

    Toisaalta nostalgiaa ... menee kyllä ihan bändinä vieläkin kun etsin musaa netistä, mutta ei kerää mun mieleistäni porukkaa lavalle jos on ainoana esiintyjänä.
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Tulipunaruusut

    Olen sen kakkosbändinä nähnytkin aina silloin tällöin.


   • nostalgiaaaa kirjoitti:

    Kerää yli kuusikymppisen yleisön. On aloittanut joskus -70 luvulla ja tuttu siis vanhemmalle väelle. Pikkusen on vanhahtava ohjelmistokin. Siis humppaa, valssia, tangoa etupäässä.
    Ei kiitos mulle ;)).
    https://www.youtube.com/watch?v=9F6r1meT2qg

    Vanhassa kokoonpanossa oli solistina Raimo Piipponen joskus vuonna nakki ja muusi. Iski aina silmää naisille ja tuli rupattelemaan tauoilla. Varmaankin lähinnä nuorille naisille koska olin itsekkin tuollon jotai 17 v. ;)) Missähän äijä nykyään ? Pitääkin coogletella ;))

    Toisaalta nostalgiaa ... menee kyllä ihan bändinä vieläkin kun etsin musaa netistä, mutta ei kerää mun mieleistäni porukkaa lavalle jos on ainoana esiintyjänä.
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Tulipunaruusut

    Olen sen kakkosbändinä nähnytkin aina silloin tällöin.

    Seurasi Kullervo Linnan ja Humppaveikkojen jalanjälkiä ja onnistuikin siinä aika hyvin. Aika ajoi kuitenkin humpan ohi ja bändin oli mukauduttava siihen ja humpasta tuli yksi tanssimusiikkilaji muiden musiikkilajien joukossa.

    Raimo Piipponen perusti(?) Havanna nimisen bändin. Jostain on jäänyt sellainen mielikuva että kun Raimo Piipponen oli lauteilla, niin aina esiinytyvän bändin nimi olisi ollut Havanna vaikka kysymyksessä olisi ollut lainabändi. Ainakin forssalainen bändi Sulevi ja Shemeikka ollessaan Piipposta säestämässä käytti Havanna nimeä.


  • nirpat jotka on ollakseen parempia kuin muut tanssijat. Heille ei natsaa kuitenkin soittavat taitavasti jopa monipuoleisesti. Ainut on et ovat keski-ikäisiä nirpoilla ei housut kastu

   • On sullakin paikka tulla nirppaileen.


   • Keski- ikäiset nirppamiehet eivät herää koskaan "teltassa".


  • No, sitä humppaa meinaa vaan tulla aika paljon.
   Koko homman sielu on se fonin soittaja joka tekee rankasti töitä torvensa kanssa.
   Ammattimiehiä kyllä papereita ei soittaessa tarvita.
   Kappalevalinta ei oikein natsaa.

  • Kuka tykkää oikeasta lavatanssitunnelmasta niin siihen sopiva orkesteri. Itse tykkään, kesälavoilla varsinkin saa hyvän tunnelman.

   • Olisiko parempi puhua vaan vanhasta tanssimusiikista? Jokaisellahan on oma käsitys oikeasta tanssimisiikista, Eroa varmasti paljonkin. Vanhahtava vaikutelma voi syntyä myös yleisöstä, jos tanssit rajoittuvat lähinnä foksin, humpan, jenkan ja valssin tanssimiseen, vaikka muutakin soitettaisiin.


  • Mainio tosiaan se Kari ? saksofoneineen. Aina olleet aloittamassa tanssien ilmoitettuun alkamisaikaan, eivätkä tauot veny- ei kappalaiden välillä eikä orkesterin kahvitauolla ja musiikki soi loppuun asti. Peruskappalelita on kauheasti hallussa, joskus ovat heittäneet -- sanokaa mitä soitetaan ja sen soittaneet. Takuuvarma tanssibändi, jonka musiikki ns. menee jalan alle. Pelkkää humppaa ei todellakaan, lattareita, bluesia ym olen heidän kuullut soittavan. Koska itse soittavat koko illan, tanssijan kannalta parempi kuin moni tämän hetken ns. kuuma bändi parine setteineen.
   Jos tahdot tanssia "hullunlailla" he ovat sinua varten. Yli kymmenen kertaa heitä kuunnellut. Heidän tansseissaan viihdytään viimeiseen valssiin.

   • Bändi tuo mieleen loistavasti 60-70 luvun. Silloin saman tyyliset bändit soitti eläkeläistansseissa. Sointi oli niillä ehkä hiukan jatsahtavampaa eli svengaavampaa, mutta perustyyli kuitenkin sama kuin Tulipunaruusuilla.


   • Haluaisin tanssia juuri hullunlailla. Ainakin viimeksi, kun heidät näin ja kuulin, varsin vähän oli tanssitaitoisia naisia haettavaksi ja muutenkin, eivät itsekään hakeneet, vaikka naisilla oli lupa hakea koko ajan. Kaksi tanssia illan aikana.

    Musiikista löytyy lähes kaikki tarvittava, mutta kovin puhdassointuiselta se ei kuulostanut. Väittäisin, että vuosia aikaisemmin kuulosti paremmalta.


  • Se oli hyvää,kun tauolla soittivat Kari Tapion "tule nyt" muuten ohjelmisto" torvimusiikkia"
   sitä itseään,,

   • Jämtiä soittoa, mukavaa meininkiä, hyvät monipuoliset rytmit,soittavat oikeasti kaikki,ei tule feikki soittoa taustanauhoilta tms..oli hyvät tanssit,kiitos!!


  • musiikki on makuasia, samoin soittajat, oikeastaan turha kysyä keneltäkään,
   jostain paikasta tai soittajista, kun se on makuasia,
   joku sanoo, että oli hyvät tanssit, toisen mielestä ihan tyhmät,
   ehkä ei päässy tarpeeksi tanssimaan tai jotain,
   Olen käynyt 85 eri tanssilavalla, orkestereina mm finlanders, sinitaivas, hurma,
   pekka niska, ex-miehet, komiat, kyösti mäkimattila, tietenkin danny, tapani kansa,
   markku aro, sen lisäksi jo kaikki manalle menneet mm kari tapio, topi sorsakoski,
   reijo taipale, kari piironen, sitten kaikki tangokuninkaalliset ja monet monet muut
   eritasoiset soittajat ja laulajat,
   kaikkien musiikista löytyy enemmän tai vähemmän hyviä tanssittavia kappaleita,
   joskus vähemmän tunnettu orkka soittaa parempia kuin kuuluisa,
   vaikea laittaa paremmuusjärjestykseen, vaikka sellaista pidänkin,
   eli 5-6 orkkaa, joita käyn kuuntelemassa aika usein,
   mutta vaihtelu virkistää ja pennut menee nuoria kuuntelemaan ja
   pitempään eläneille käy kaikki

   • Taas yksi kusipää spämmää 3 vuotta vanhaa keskustelua!!!!! Ei tunnu ymmärtävän että nyt on korona aikaa ja minnekkään ei pääse tanssimaan ainakaan Juhannukseen mennessä!!!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Taas yksi kusipää spämmää 3 vuotta vanhaa keskustelua!!!!! Ei tunnu ymmärtävän että nyt on korona aikaa ja minnekkään ei pääse tanssimaan ainakaan Juhannukseen mennessä!!!!

    Tainnut Urho-Kalevilta unohtua kansakoulussa opetetut erisnimet isolla käyttö ja pisteiden käyttö.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onnea Sofia! Stefan jätti Eiran asunnon vuokrat maksamatta!

   Stefanilta karhuttiin yli 33 000 e vuokrasaatavia Helsingin käräjäoikeudessa, kertovat mediat. Tämä on julkista tietoa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   390
   11395
  2. MARTINA,anna jo Sofian olla rauhassa!

   Martina jätä jo Sofia rauhaan.Stefan ja Sofia ovat yhdessä ja koita jo hyväksyä se!On lapsellista olla mustasukkainen Sofialle.Stefan ei tule jättämä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   264
   5108
  3. Pääministeri Sanna Marinin menehtyneen Lauri-isän

   rankka elämä - avautui ongelmistaan viimeiseksi jääneessä haastattelussaan: "Olin minä ihan hyväkin isä, kun Sanna oli pikkuinen" https://www.seiska.f
   Maailman menoa
   117
   4769
  4. Arvokas pylly-haaste??!!

   Sano ei slutshamingille! Somessa kampanjoidaan pyllykuvilla kehorauhan puolesta Jokaisen tulisi voida nauttia kesästä juuri sellaisissa uima-asuissa
   Maailman menoa
   154
   3408