Auto lainaksi huomenna rahaa vastaan

Autoalainaksi

Moi! Mä tarvisin huomenna auton 5-6h lainaksi kun pitää Tampereella käydä voin maksaa 30e-40e auton lainauksesta plus polttoaineet olen siis helsingistä kysyn täältä koska olen 18v ja vasta saanut kortin niin autovuokraamot ei vuokraa olisin tosi kitollinen jos joku lainaa

29

4183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juupeliini

      Mene Höno junalla!

    • hönöhönö

      Onnibus kuljettaa.

    • mietitäänpä

      Jos autovuokraamot pitää riskiä liian suurena, yksityisen omistajanko tuohon pitäisi ryhtyä 30-40€ korvauksella?

    • Oisko ekorent, kuinoma tai shareit blox car ratkaisu?

    • autoalainaksi

      vittu kävellen piti mennä kengistä kului pohjat ihan paskaksi kun sentään toista sataa kilometriä tuli matkaa

      • Pasi-Kuikka

        Että ihan toista sataa, kilsaa. Vitun maalainen, nuija mikä nuija.


    • EnVuokraaEnää

      Varoitus! If ei korvaa Shareit vakuutuksesta! Shareit Blox Car palvelu ei korvaa tankista puuttuvaa bensiiniä! Autoni Audi A8 oli ensimmäistä ja viimeistä kertaa Shareit Blox Car vuokralla kesällä 2017. Maksoin oli Ifin laaja Shareit turva vakuutuksen. Auton vuokrasi virolaistaustainen nainen, mutta autoa käyttivät pääasiassa hänen miespuoliset tuttavansa. Kesken vuokra-ajan sain tekstiviestin, että auton avain oli hajonnut. Vaihto sovittiin läheiselle huoltamolle, jonne ilmestyi tuntematon virolainen mies. Alkuperäinen avain oli avattu, ja muutama sen osa tuli sen mukana. Myöhemmin erikoisliikkeessä todettiin, että avaimen signaalit toimivat, mutta ei enää minun autossani. Auto palautettiin myöhässä viereisen kerrostalon parkkialueelle, ja sain tekstiviestin, että se toinen avain oli auton renkaan päällä siellä. Autosta oli viety irto vetokoukku, taakkateline, pyöräteline, työkalut ja kaikki muukin mitä irtonaista oli. Takalasissa ollut tarra oli raaputettu pois, jolloin jotkin takalasin lämmityslangat oli rikottu ja radion toimivuus huonontunut. Holtittoman ajon takia pakoputkesta kuuluu outoa pörinää, jota ei ollut ennen. Takapenkin keskellä on outoja painaumia, jotka eivät oikene. Konepellin avauskahva on rikottu. Lisäksi tankista puuttui 70 litraa polttoainetta. Tein If vakuutusyhtiöön korvaushakemuksen, josta nyt tammikuussa 2018 puoli vuotta (!) hakemuksen tekemisen jälkeen tuli kielteinen päätös, mitään ei korvata! Pyysin aikaisemmin Shareit Blox Car -palvelua korvaamaan auton tankista puuttuneet 70 bensiinilitraa, mutta he eivät suostuneet sitä tekemään. Varokaa vuokraamasta autoanne Shareit Blox Car -palvelun kautta, riskit voivat toteutua rankasti kuten minun tapauksessani. Ja ylimääräinen 5 euroa vuorokaudelta maksamani If vakuutusyhtiön "Shareit-Turva, johon kuuluu liikennevakuutuksen bonusturvan lisäksi myös kaskovakuutuksen bonus- ja omavastuuturva, petosturva sekä väärinkäytösturva " ei korvaa mitään! Saati että tankista puuttuvaan polttoaineeseen tulisi korvaus Shareit Blox Car palvelulta.

      • koplaajat

        Voihan eesti lurjukset, miten ovatkin päässeet suomeen luikahtamaan?


      • Anonyymi

        Jos jaksat voisitavata oman ketjun tälle, tänne tämä häviää.

        Aika paska systemi, harmitta puolestasi tollane. Tuli mieleen tuosta avain jutusta, voiko olla mahdollista, että saivat jotain milöä saavat autosi jälkeenpäin auki omilla avaimilla tai teetettyä avaimen. Eli jos kaverit olivat alustavalla varastus keikalla?


    • Jeppejääkarhunpoikanen

      Yrittänyt ettiä tietoa, että mitä Shareit blox ottaa auton omistajalta kuluja vuokraustoiminnasta? Eipä tuosta tahdo löytyä mitään tietoa. Voisiko joku valaista asiaa?

    • BloxCar

      Hei,

      Juttuja selaillessamme huomasimme tämän vanhan keskustelun. Palvelumaksun osuus on 30 % auton vuokrahinnasta, joten auton omistaja saa 70 % itse päättämästään auton vuokrahinnasta.

      Tapauksissa, joissa sekä auton omistaja, että palvelua käyttänyt osapuoli eivät ole noudattaneet palvelun sääntöjä eikä ehtoja, on myös vakuutusyhtiön kanta selkeästi tiukempi. Vakuutusyhtiön päätöksiin emme voi yrityksenä vaikuttaa.

      Vuokrauksiin räätälöidyt lisäturvat ovat juuri sitä varten, mikäli vuokrauksen aikana sattuu vahinko tai autoa käytetään väärin. Se kuitenkin edellyttää palvelumme sääntöihin ja ehtoihin sitoutumista myös autoa vuokralle tarjoavalta osapuolelta.

      ystävällisin terveisin,

      Santeri / Blox Car

      • Anonyymi

        Haistakaa paska, kyllä tuolla provikalla pitäisi turvat olla ilman lisä turvia kohdallaan.

        Toivon konkurssia teille!


    • BloxCar

      Hei,

      Keskusteluja selaillessamme huomasimme tämän vanhan keskustelun,

      Auton omistaja saa 70 % itse päättämästään vuokrahinnasta ja palvelumaksun osuus on 30 %.

      Tapauksissa, joissa sekä auton omistaja, että palvelua käyttänyt osapuoli eivät ole noudattaneet palvelun sääntöjä eikä ehtoja, on myös vakuutusyhtiön kanta selkeästi tiukempi. Vakuutusyhtiön päätöksiin emme voi yrityksenä vaikuttaa.

      Vuokrauksiin räätälöidyt lisäturvat ovat juuri sitä varten, mikäli vuokrauksen aikana sattuu vahinko tai autoa käytetään väärin. Se kuitenkin edellyttää palvelumme sääntöihin ja ehtoihin sitoutumista myös autoa vuokralle tarjoavalta osapuolelta.

      ystävällisin terveisin,

      Santeri / Blox Car

      • Varovainen

        Sen verran epäluuloiseksi veti tuo esimerkki että taidanpa jättää väliin.


      • Anonyymi

        Auto ei koskaan lainassa parane, eikä yleensä pysy edes samanlaisessa kunnossa mitä oli. Eikö olekin kumma juttu?


    • Anonyymi

      Vuokrasin auton viikoksi ja kaikki sujui melko hyvin. Mutta ei täysin. Polttoainetta oli tankattu vähemmän kuin mitä oli mennyt. Vetokoukun suojus oli kadonnut. Auton uudet matot kuraiset. Auto oli pesty kun annoin vuokralle, mutta palautettaessa likainen. Lisäksi pieni lommo vasemman takaoven kohdalla, jota ei ollut aiemmin.
      Blox car ei ole vielä maksanut vuokrarahoja, vaikka monta viikkoa kulunut. Lisäksi ottavat 30% 5 €/pv vuokrasta.
      Tulin siihen tulokseen, että jäljelle jäävä summa on sen verran vähäinen, että riskit ovat suuremmat ja auton menokulut mukaanlukien saamani hyöty on olematon, kun vielä nettosummasta pitää maksaa veroa.
      Oletettavasti Blox Car vuokraus on tuottoisaa vaan Blox Car välittäjälle.
      Poistin auton Blox Car vuokrauspalvelusta ja jatkossa lainaan autoa vain omassa perhepiirissä. Jos jatkaisin Blox Car palvelussa, niin vuokrauksen hinta pitäisi olla sen verran iso, että oltaisiin lähes samoissa halvimpien autovuokraamoiden hintojen kanssa - ja kukaan ei sitten enää sillä hinnalla vuokraisi.

      • Anonyymi

        Melko tyhmä olet kun tuollaiseen olet lähtenyt mukaan.


    • Anonyymi

      Olet oikeassa. Tyhmyydestä joutuu kärsimään. BloxCar ei ole vieläkään monen viikon odottelun jälkeen tilittänyt rahoja. Varokaa koko firmaa, en voi ymmärtää tuollaista viivyttelyä. Selitellään, mutta viivytellään tahallisesti. Firmalla ei taida enää mennä kovinkaan hyvin. Ja tuollaisella meiningillä kyllä ei mene hyvin jatkossakaan.

      • Anonyymi

        Avatkaa uusi ketju tälle ketkufirmalle


    • Anonyymi

      Mult saa vuokrattua wartburg 353 30e välille Helsinki Tampere Helsinki. 2t öljyt ja bensat sekä hinaukset toki maksaa vuokraaja.

    • Anonyymi

      IF vakuutusyhtiö ei enää bloxcar huijari firman kanssa tee yhteistyötä.
      Blox car asiakaspalvelu valehtelee kaikessa mitä hoksaat kysyä: Maksamme ylinopeussakot tolppakamerasta, maksamme kaikki parkkisakot, maksamme kadonneen auton, maksamme siivouksen jne. Nauhoita puhelusi siis.
      Lisäksi vuokraavan asiakkaan ei tarvitse maksaa HETI "vuokraamansa" auton vuokraa vaan "myöhemmin".
      Tosin kuin airbnb varauksissa.
      Eli kaikenmaailman pilailijat ja heikkolahjaiset voivat tehdä autollesi varauksia minkä kerkiää. Suunnitelmien muuttuessa vuokraajan ei tarvitse edes ilmoittaa jotta toinen autyo löytynyt, matka peruttu jne.
      Asiakaspalvelussa valehdellaan siis ihan mitä tahansa " kaikki toimii erinomaisesti" .
      Provisio 30% on ihan järjetön.
      You have been warned.

    • Anonyymi

      IF-vakuutusyhtiö sai ensin tarpeekseen bloxcar-huijauksesta.
      Nyt rahanvälitysfirma sai tarpeekseen.
      Tilalle tulivat kansainväliset firmat.
      Eli kun mukana kansainvälisiä pikavippifirmoja niin asiakaspalvelukin on ns. kansainvälistä.
      Ja 30% provisio ihan järjetön kun airbnb:n provisio 15% ja airbnb toimii erittäin selkeästi ja luotettavasti ja ennakoitavasti.
      Veiko tarvitsee keikka-auton ja bloxcarin kautta auto järjestyy.

    • Anonyymi

      Todella epäluotettava firma.
      Pidät autoa varattuna ja asiakas ei ilmaannukaan. Mitään ei silti tarvitse asiakkaan maksaa, missään vaiheessa.
      "Kaikki kunnossa" tuumii huijarifirma blox car.
      Helppoa olisi kopsata parhaat käytännöt airbnb:lta vaan kun ei.
      Tämän fiman kautta voit siis antaa autosi lainaan ilmaiseksi.
      Kysy aina työntekijän koko nimi ja esimiehen nimi kun soittelevat ja "palvelevat" sinua :/

    • Anonyymi

      Oikeassa olet. Epäselvät säännöt, vuokraaja voi jättää auton noutamatta ilman mitään seuraamuksia. Jos varaa vaikka 20 autoa ihan pilaillakseen. Ei onnistu airbnb:ssä kun maksu 24h sisällä tai varaus raukeaa.
      You have been warned. Blox car on huijarifirma.

    • Anonyymi

      Ja jos haluat tietää onko autossa vetokoukku niin vaiketa on. Jos autoissa kuvattu vain ratti ja keula.

    • Anonyymi

      Varasin juuri 7 autoa. Ei ole aikomustakaan maksaa. Ihan vain tylsän hellepäivän kunniaksi puuhastelin kun firma antaa mahdollisuuden pilailuun.

      • Anonyymi

        Oletko Jenni?


    • Anonyymi

      Firmasta ilmeisesti potkittu työntekijät ja yhteistyöt muiden yritysten kanssa lopetettu. Taitaa konkurssi kolkutella kun on tuhansia ulosotossa...

      • Anonyymi

        Joo, konkurssi tuli 1.6.2022 eikä nettisivut enää toimi.

        Aika härskiä menoa ollut kyllä kun vielä toukokuussa ovat mainostaneet liittymiseduilla joita nyt ei sitten kukaan ilmeisesti ehtinyt saada kun konkurssi tuli.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      439
      2014
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      207
      1710
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      184
      1478
    4. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1471
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      50
      1157
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      1
      1122
    7. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      130
      1068
    8. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      1006
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      96
      978
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      34
      956
    Aihe