OAJ on nollaLiike

GroverinAlgoritmi11001

OAJ ei tee mitään törkeän ikäsyrjinnän lopttamiseksi. Nuoret opet saavat töitä ja 50-60-vuotiaat jätetään työttömiksi. Useasti vanhemmalla opella on työttömyysaikana satakin oman aineen lisäopintopistettä, ne eivät paina mitään. OAJ:n Luukkainen pitäisi erottaa. Yhtä nolla kuin edeltäjänsä Kangasniemi.

22

691

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Valitsekaikkine

      OAJ taitaa olla hampaaton. Ei se mekasta huonoista koulurakennuksista ja niiden aiheuttamasta valtavasta verotuspaineesta. Kouluihin on kost. hyö----tty ja pian tulee gyberhyökkäyksiä.
      Vanhemmatkaan eivät osaa opettaa lapsilleen selviytymistä koulussa koulusta huolimatta vaan käyvät opettajan kimppuun.
      Pitää pärjätä siellä mihin on mennyt tai joutunut, se on lapsenkin opittava. Paljon ei töissäkään nuorta auta toisen syyttäminen.

    • WignerinTunneli

      Ikäsyrjintä on kielletty laissa. Miksi OAJ Luukkainen keskittyy vain oman tilipussinsa lihottamiseen?

      • CobolOhjelmoijaMyöskin

      • Per.Rei

        Tuosta laista löytyy positiivisen syrjinnän pykälä.
        Se on ns. aivan perseestä.
        Yleensä tällaista käytetään Helsingin seudun bussikuskien palkkaamiseksi suomalaisten hakijoiden sijaan.
        Siinä puhutaan ... pykälä 9 ... Tämä on uudessa laissa ainakin erilainen mitä olen ennen nähnyt. Nämä 2 riviä ovat ympäripyöreitä, aiemmin näin sellaisen kuin: Jos kahdesta hakijasta, jotka ovat taidoiltaan tasavertaisia, niin ... voidaan kuitenkin valita ... Tällä perusteella on bussikuskien työpaikat täytetty maahanmuuttajilla, joiden huonompien ajotaitojen vuoksi kolarien määrä on lisääntynyt. Ajokortti saattaa olla peräisin Mogadishusta. Sitten valehdellaan julkisuudessa, kuinka kantasuomalaiset eivät hakeudu bussikuskeiksi.


    • ABCkissakäveli

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Ikäsyrjintä

      Lakia ei tunneta
      Lain mukaan työnantaja, joka työpaikasta ilmoittaessaan, työntekijää valitessaan tai palvelussuhteen aikana asettaa ilman painavaa hyväksyttävää syytä työnhakijan tai työntekijän iän perusteella epäedulliseen asemaan, on tuomittava työsyrjinnästä sakkoon tai vankeuteen.

      Miksi OAJ ei valvo lain rikkomista? Onko Luukkainen todellakin ainoa KukkaHattusetä OAJ:ssa

    • Beersinlaki

      Peräatteessa syrjitty oikaisuhakemuksen lisäksi voisi haastaa työnantajan oikeuteen vahingonkorvausta varten. Sopiva summa olisi 50 000 eur. Kuitenkaan ei kannata pyytää OAJ:n lakimieheltä apua. On kai Luukkaisen kaveri, eikä halua skandaaleja

    • Ritariässäq

      Joo, on se hyvä tää OAJ. Kerran vuodessa maailman kallein kalenteri [ilmaiseksi]

    • Motherliquir

      Laman aikaan työttömänä ollut ja nykyään pätkätöitä tekevä pitkään opiskellut tuplamaisteri saa eläkkeelle siirtyessään samansuuruisen eläkkeen kuin linnankundi tai eräs maassamme 500 vuotta elänyt kulttuuri.
      Jos työnantajille ei kelpaa 50-60-vuotias, niin eläkeläisenäkin on parempi kytätä siivous ym töitä leipäjonon jatkeeksi.

      • Per.Vers.HKI

        Tunnen erään sellaisen yliopiston opettajan, on lisensiaattimies. Tutkinto oli aika erikoinen ja kapea-alainen.
        Hän jäi työttömäksi 90-luvun alussa eräässä Suomen yliopistossa, eikä mistään saanut hommia enää koskaan. Se lama jäi päälle, sillä koskaan ei enää tullut kunnon nousukautta.
        Hän pääsi noin kaksi v sitten saurauseläkkeelle. Nettoeläke on vajaa 900 €/kk.
        Eikö takuueläkekin ole n. 750 €/kk. Onkohan tu netto?


      • koulutuksenhalveksunta

        Juu ja tohtorilisät on poistettu palkoistakin. Puhumattakaan vielä korkeammista titteleistä. Kyllä pitkää koulutusta ja asiantuntijuutta kyykytetään ihan omassa liitossa. Pääasia että liiton väki saa kupitella omissa pippaloissaan.


      • leenaKTdos

        Olen samaa mieltä! TOHTORILISÄ TAKAISIN!


      • KukenFittan

        Idiootti Luukkainen vaatii syksyn palkkaneuvotteluun lisää palkkaa. Silloin kuntien on yhä vaikeampi työllistää lisäopettajia. Työttömien vihollinen, Luukkainen saisi siirtyä muihin hommiin.


    • KalleKustaaKorkki1

      Monien tiedekuntien rahoitus perustuu opiskelijamääriin. Poikkeuksena lääkis, oikis ja muutamat muut ns. varmat työpaikat opiskelun jälkeen olevat tiedekunnat.
      Tällainen oman henkilökunnan palkkamäärärahojen turvaaminen ottamalla liikaa opiskelijoita verrattuna vallitsevaan työmarkkinaan, on oman edun väkisin ottamista(varastamista yhteiskunnan kassasta).
      Vihreä puolue määkii siinä rinnalla; koulutuksesta ei saa leikata.
      Mielestäni monien työttömiä ulos laitoksestaan tuottavien määrärahoja voisi hyvin leikata 30%.
      Emme tarvitse kaupan kassalle kielimaisteria tai matematiikan maisteria henkilökohtaisena avustajana paskan pyyhkijänä asiakkaansa perseestä.
      Pienemmälläkin koulutuksella pärjää

    • Svärje

      Ruotsi hakee matikanopeja Suomesta. Tuttu lähti ja saa 5 tonnia euroissa. Kielen oppi muutamassa kuukaudessa. Oli ollut 2 kesää aikaisemmin kesätöissä.

    • Hvorforikkenorge

      Kaverini sai raksalta hommia Norjasta, pitkää päivää ja hyvää palkkaa. Katselee siinä sivussa open hommia sieltä, kun kielitaito kehittyy. Lähtisin itsekin tästä työttömyyslävestä, yksinhuoltajuus on esteenä,,,,,,

    • Åbeddaca

      Miksi ei perusteta toista liittoa OAJ:n kilpailijaksi ja tuhoajaksi? Tarvittaisiin semmoinen anarkosyndikalistinen meininki, ja lakkoon on korkea aika. Toinen vaihtoehto on yksityistää koko koulujärjestelmä, jolloin opetuksen laatu polarisoituu entisestään, ainakin niin kauan kuin kuluttajansuoja on heikko Suomessa ja kuluttajat avuttomia.

    • KuuntelinUutiset

      Naurettava OAJ:n Luukkainen vaatii opeille lisää palkkaa ja höpisee vastuunkannosta. Hallitus säästötoimena julkisen sektorin ollessa liian suuri tuloihin nähden vähensi kesälomarahoja. Todellinen vastuunkantaja ei napisi yhteiskunnan säästäessä. Edessä ilman julkisen sektorin menojen rajua leikkausta on kuitenkin Kreikan malli ja sitä ei kukaan varmaankaan halua.
      OAJ saisi menoja kuriin lakkauttamalla opettajin virkoja, palkkaamalla työttömiä näistä vapautuviin töihin halvemmalla . Se olisi todellista vastuunkantoa, eikä meuhkaamalla lakoista.

      • mikä_on_ongelmasi

        Luuletko että se OAJ päättää niistä kunnallisista viroista tai niiden täytöstä? OAJ (Opettajian AmmattiJärjestö) on opettajien ammattiliitto. Se on siis opettajien etujärjestö, joka tietysti ajaa jäsentensä etuja. Oletko jotenkin vajaa kun et ymmärrä edes perusteita työmarkkinoiden ja työmarkkinajärjestöjen toiminnasta?

        OAJ on kyllä pitkään ollut varsin hampaaton edunvalvoja ja sitä hampaattomuutta tämä ketjukin käsittelee. Mene sinä toitottamaan yläasteaikaan jämähtänyttä opettajavihaasi ja -katkeruuttasi johonkin muualle.


      • Kuuntelinminäkin

        On totta ettei OAJ yksin päätä virkojen lukumäärästä tai palkoista. Neuvottelee työnantajan puolen kanssa kuitenkin pääsuunnista. Suomi elää velaksi, yhteiskunta elää velaksi. On aivan turha toitottaa, että nyt talouden pieni nousu johtuisi viennin pienestä kasvusta. Talouden pienoinen kasvu johtuu valtion velan jatkamisesta ja ennenkaikkea siitä , että että yksityiset kuluttajat niin työttömät kuin työlliset lainaavat pankeista, pikavippilaitoksista yli varojensa. Tästä on Suomea varoittaneet kansainväliset finanssipiirit(lähteet taloussanomat ym viime kuukausina). Ei opettajien ja muiden yli varojen paisuneiden julkisen kesälomarahoja leikattu vientimme edistämiseksi vaan pääpaino oli valtion kulujen karsimiseksi.
        Röyhkeä ja taloudesta mitään ymmärtävä Luukkainen kuriin.


      • kroohpyyh
        mikä_on_ongelmasi kirjoitti:

        Luuletko että se OAJ päättää niistä kunnallisista viroista tai niiden täytöstä? OAJ (Opettajian AmmattiJärjestö) on opettajien ammattiliitto. Se on siis opettajien etujärjestö, joka tietysti ajaa jäsentensä etuja. Oletko jotenkin vajaa kun et ymmärrä edes perusteita työmarkkinoiden ja työmarkkinajärjestöjen toiminnasta?

        OAJ on kyllä pitkään ollut varsin hampaaton edunvalvoja ja sitä hampaattomuutta tämä ketjukin käsittelee. Mene sinä toitottamaan yläasteaikaan jämähtänyttä opettajavihaasi ja -katkeruuttasi johonkin muualle.

        Ja vytut ajaa! Mitään etuja ei ole ajettu!! Liitossa NUKUTAAN


    • GroverinAlgoritmi1

      Ay-mafian päällikkö Luukkainen on määkimässä lisää palkkaa lampailleen, jotka maksavat hänelle 200 000 eur/vuodessa. Jotta fyrkat tulisi jatkossakin tilille Luukkainen viis veisaa finannsiministeri Orpon lausunnosta: Ei ole jakovaraa, velkaa pitää ottaa ensi vuonnakin.

    • Slussen

      Kesälomarahat järjestettiin 70-luvulla noususuhdanteen aikana hitsareille ym., koska haluttiin heidän palaavan kesälomilta takaisin töihin.
      Mielestäni jatkuvan laman Suomessa vuodesta 1991 lähtien kesälomarahat voitaisiin kokonaan poistaa julkiselta sektorilta. Ne kelle ei kelpaa voivat siirtyä tähän uhkaavan työvoimapulan kärsivään hommiin yksityiselle. Yksityinen sektori saa sitten maksaa lomarahoja , jos lompsa kestää ja on haluja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      159
      6710
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      4007
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2035
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1989
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1829
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1573
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1535
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe