Suosittelen, lukekaa "Pro Pyhäjärvi blogi"

voipyhäjärviparkaa

Siellä Laila Malila kertoo tätä laittomuutta ja toimintaa, mitä on tehty kuluneen valtuustokauden aikana.
Tästä voidaan myös ymmärtää, miten kepupolitikointi on hoitanut asiat-- sinne Tikanmäen suuntaan.
Nähkää, lukekaa, ymmärtäkää. Laila on ollut oikeuden puolustaja, mutta lehdistö on valjastettu Tikanmäen/Sarkkisen ym:n kantaan. Mutta kysynkin, miten on mahdollista, että Pyhäjärven Sanomat ei julkaise Laila Malilan selkeää, kertovaa tilannetta. Kirjoitus on leikattu.On kylläkin varaa julkaista Kimmo Sarkkisen ja Kalevi Lehtomäen uskomattomat jutut. Kalevihan kertoi, että "Keskusta on kansanliike". Niinkö on . Ja mitä vielä.
Lailan kirjoitus kannattaa lukea ja ymmärtää Pro Pyhäjärvi blogista.

114

1867

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vahingoniloon.repesin

      ote lyhennelmä blogista ;" Asko Kaurasen hallitus teki vielä sovinto-sopimuksen Rinnevaaran kanssa ja valtuusto siunasi asian äänestyksen jälkeen v.2015. KHO totesi, että kaupunginjohtajamme siis Rinnevaaran palkaton virkavapaus oli laillinen. Ymmärrykseeni ei mene, miksi hänen ei annettu palata virkaansa heti vaan aiheutettiin kaupungille mittavat vahingot. Kaupunki on jo maksanut tosi raskaasti myös käräjäoikeuden määräämiä korvauksia sekä KHO:n määräämiä asianajokuluja. Kun Rinnevaara vihdoin ja viimein palasi virkaansa niin eipä kauaakaan niin alkaa kuulua, että ”ennen joulua joutuu lähtemään” Marraskuullahan valtuusto käsittelyynsä tuon sovintosopimuksen sai. En voi hyväksyä että täyttä palkkaa maksetaan tämän sopimuksen mukaisesti aina kuluvanvuoden heinäkuun loppuun saakka sosiaalikuluineen. Äänestin sopimusta vastaan. Kaupunkimme varoja tarvitaan kipeästi moneen kohteeseen ilman että maksetaan monelle johtajalle palkkaa ja vielä kotiin ja tekemättömästä työstä ja vain sen takia että ” naama ei kaikkia miellytä”. Tästä sopimuksesta on valitus HO:ssa. Katsotaan kuinka käy. On tahditonta että ei hyväksytä monitaitoista virkanaista. Näyttää siltä ettei hyvä tuuli käynyt enää valtiotieteen lisensiaatti virkamiestäkään kohtaan, kun valtuustossa oli eropaperin jättänyt virastaan. Tässäpä osa tätä kuuluisaa episodia. Ei tässä kaikki mutta kuitenkin katsaus tapahtuneisiin.
      Kepun vaalilehdessä osoitellaan ja puhutaan riitelystä. Keskenään voivat sitä tehdä, mutta valtuustossa en ole riitelyä havainnut, mutta kylläkin vaatimuksia asiallisesta asioiden käsittelystä ja laillisuudesta päätöksiin. Myös valtuutettujen esittämiä asioita väännellään tahallisesti puheissa ja sosiaalisessa mediassa väärinpäin.
      Laila Malila, valtuutettu http://propyhajarviblogi.blogspot.fi/

      • Valituksethyllätty

        Ei ole pitkääkään aikaa, kun hallinto-oikeus antoi asiasta ratkaisunsa. Valtuuston päätös sovintosopimuksista pysytettiin.


    • make..van

      Haista lokin perse!!

      • nostalginen

        Make..van vastaa aina näin kun EI ymmärrä asiaa.Korvessa kasvanut miesparka.


    • Nouseepäivä.laskeepäivä

      Olet erehtynyt, haista pulun perseenpaska

    • paskapolitiikkaa

      "Haista lokin perse" Jos olet sieltä kotoisin niin, Ole hyvä!! ja haista pois!!
      Muutoin olen sitä mieltä, että Laila Malilan kirjoitus on n iin oikein kuin olla ja voi!!
      Miten on mahdollsita, että todelliset keskustaa äänestävät unohtivat tämän oikeuden puolustajan ja asioiden oikean kertojan. Olen tuntenut Laila Malilan vuosikymmenten ajan ja tiedän ja voin tosellakin sanoa, että siinä on ihminen oikeuden puolustaja oikeudenmukainen ja näkee tämän keskustan vääryyden. Hän on sanonut on , että on Keskustan jäsen, mutta ei voi hyväksyä Keskustan Pyhäjärven toimintaa.
      Annan kaiken kiitoksen Lailalle hänen mielipiteistään. Kun tunnen asiat, olen täysin samaa mieltä.
      Miten Jukka Tikanmäki voi johtaa Pyhäjärven Keskustapuoluetta noin vääryyteen, että jopa Suomenmaa toteaa, että Pohjois-Suomen sekavin, riitaisin kunta ,on PYHÄJÄRVI.
      Missä menet Pyhäjärvi??
      Keskustapuolue, toimitko Oikein??? Mitä sinä pj. Spilä sanot ??

    • voiPyhäjärviparkaa

      Sitä ihmettelen: Laila tarjosi kirjoitustaan Pyhäjärven Sanomiin, ennen vaaleja. Ei sopinut. Hän tarjosi sitä myös Selänteesen. Sopi, määrätyin leikkauksinj.
      Missä menet Pyhäjärvi?? Ettkö kestä totuutta. Onko media valjastettu??

      • Harmitukset

        Harmi, että Selänne otti. Lailan äänisaalis voisi olla isompi.


    • Aarnelle.pojot

      Aarne oli fiksu kun ilmoitti ettei äänimääränsä anna minkäänlaista mandaattia kirjoittaa julkisesti yhteisistä asioista! Pitäisi Lailankn ymmärtää mitä Mieltä PYHÄJÄRVISET ovat hänen ajatuksistaan ja teoistaan!

      • Eikö sinun mielestä saa väärinkäytöksistä kirjoittaa?Mikä on sinun käsitys demokratiasta? Onko se ns.Jukan demokratiaa?Aarnen mielipide on hänen,Lailan mielipide on hänen!!Eikö muut kuin valtuutetut saa kirjoittaa mielipiteitään??


      • Umpioituneet.asenteet

        Olen puoleksi samaa mieltä. Toinen puoli todistaa sen, että ehdokkaan saama vähäinen äänimäärä ei ole mikään este ottaa kantaa tahi toisaalta, että vain suuri äänimäärä on etuoikeus saada puhua julkisesti haluamistaan asioista.
        Jokaisella veronmaksajalla, äänioikeutetulla on kansalaisoikeus- ja velvollisuuskin arvioida valittujen päätöksentekijöiden päätöksiä, antaa omaa näkemystään yhteisten varojen käyttöön, huomioida niin suuret kuin pienet linjaukset mielellään niin hyvissä ajoin, että mielipiteellä olisi vaikutusta ratkaisuun.
        Emme elä diktatuurisessa ja valtaenemmistön kurin alla, emme asu sananvapautta rajoittavassa kunnassa-periaatteessa- meillä on suuri syyspitää kansalaisvaikuttamisen tulta yllä-myös Aarnen.


    • Ei.näin.tytöt

      Tässäkö on Proon aloitus uuden alun ja yhteistyön kehittämiseksi? On Teillä erikoinen tyyli pelkällä vittuilulla ja vääristelyllä yrittää toimia Pyhäjärven Parhaaksi! Ja just tuli taas uudet päätökset jotka osoittaa kiistatta Malilan käsitykset vääriksi! Ei tytöt, ei näin!

      • Tietoon

        Laila Malilan kirjoituksessa oli niitä asioita, joita täällä 24 :llä on kerrottu jo pitkät ajat. Hän on äänestänyt valtuustossa Rinnevaaran sopimuksia vastaan ja odottelee hallinto-oikeuden päätöstä. Valtuuston päätöksestä tosiaankin olivat valittaneet hallinto-oikeuteen Tuikka, Malila ja Parkkinen. Parkkinen vetäytyi. Hallinto-oikeus on hylännyt valitukset. Asiasta ovat uutisoineet Selänne ja Pyhäjärven Sanomat.


      • leipäjapuu
        Tietoon kirjoitti:

        Laila Malilan kirjoituksessa oli niitä asioita, joita täällä 24 :llä on kerrottu jo pitkät ajat. Hän on äänestänyt valtuustossa Rinnevaaran sopimuksia vastaan ja odottelee hallinto-oikeuden päätöstä. Valtuuston päätöksestä tosiaankin olivat valittaneet hallinto-oikeuteen Tuikka, Malila ja Parkkinen. Parkkinen vetäytyi. Hallinto-oikeus on hylännyt valitukset. Asiasta ovat uutisoineet Selänne ja Pyhäjärven Sanomat.

        Tämä kirjoitus näyttää tulevan Pyhäjärven Sanomien toimitukselta.....
        Eipä kannattaisi, kannattaisi katsoa peiliin senkin toimituksen ja kirjoitella sitten.


      • epäpoliittinen-mielipide

        Kyllä uusi-kepulaisten on pakko myöntää, että ovat raskaasti virheitä tehneet.
        On ollut Tikanmäen taustapirun työtä tuo jatkuva herja ja riitaisan ilmapiirin
        luominen. Tilaustyönä tuotettua herjaa. Tavallinen kuntalainen ei tajua tätä,
        koska sille syötetään yhden suunnan politiikkaa, ei se ole enää edes poliittista peliä. Omien taskujen täyttö lienee suurimpana syynä.
        Oman egon pönkitys ja narsistisen yhteistyön komplikaatio.
        Vaikea yhtälö yhteistyön merkityksen kannalta.
        Malilan kirjoitus on mustaa valkoisella, eikä se totuutta muuksi muuta.
        Asiat löytyvät pöytäkirjoista ja mainituista laillisista toimenpiteistä.
        Kunnassamme kulminoitui hyväveli järjestelmä/osaamattomuus, joka
        näkyy asioiden hoitamattomuutena ja monissa asioissa sisäisen tarkastuksen puutteena.
        Talouden osalta tuo ed. mainittu on tosiasia ja iso ongelma.


      • jompsin.kumpsin

        Tuleepa väkisellä mieleen, että miten tämä aktiivinen "markkinointi/vaalimainonta" blogien ja lehtikirjoittelujen muodossa toimi näissä vaaleissa: Tenho Haavisto (1 ääni), Raimo Parkkinen (5), Rainer Kyyrönen (13), Laila Malila (20), Taimi Nurminen (26), Aarne Liuska (28)! Taimi ja Laila putosi valtuustosta, eikä kukaan näistä aktiivisista Pro Pyhäjärven ehdokkaista päässyt valtuustoon! Onko vika ehdokkaissa vai mielipiteissä?


      • ÄänestäjäD

        Kaikki tieto niin pöytäkirjoista kuin muistakin kirjoituksista ja kylällä tehdystä informaatiosta on ollut pyhäjärvisillä äänestäjillä, kun ovat äänensä antaneet. Valtuustoon valitut ovat saaneet äänestäjien luottamuksen. Tämä on syytä muistaa.

        Nyt on uusi valtuusto ja uudet tuulet. Mikäli valtuusto löytää yhteisen sävelen puolueisiin ja ryhmittymiin katsomatta, silloin he löytävät ratkaisun niin taloudellisiin kuin muihinkin ongelmiin. Jos Pyhäjärvellä ei ole yhtenäistä linjaa, miten se pystyy hoitamaan kuntansa asioita ja puolustamaan kuntalaisiaan erilaisissa yhteisöissä ja neuvottelutilanteissa. Ainoa ratkaisu on yhteistyö ja Pyhäjärven linjan löytäminen.


      • hellowdolly
        jompsin.kumpsin kirjoitti:

        Tuleepa väkisellä mieleen, että miten tämä aktiivinen "markkinointi/vaalimainonta" blogien ja lehtikirjoittelujen muodossa toimi näissä vaaleissa: Tenho Haavisto (1 ääni), Raimo Parkkinen (5), Rainer Kyyrönen (13), Laila Malila (20), Taimi Nurminen (26), Aarne Liuska (28)! Taimi ja Laila putosi valtuustosta, eikä kukaan näistä aktiivisista Pro Pyhäjärven ehdokkaista päässyt valtuustoon! Onko vika ehdokkaissa vai mielipiteissä?

        On aivan selvää, että pahuuden henki paikkakunnalla teki tätä vaalimainontaa, että totuuden puolesta puhujat nimettiin ja kerrottiin pahaa ja saatettiin pahaanhuutoon ja vilpillä toimijat nostettiin päättäjäeliittiin.
        Vielä, kun muistelette sitä Rinnevaara farssia ja ajojahtia ja naisen kohtelua. Ja vääryyden ylösnousemusta ja Tikkasveikon saattamista maaliin ja sitten yön yli nukuttua, pois kuvioista.
        Kyllä tämä on ollut sellaista peliä, arvon herrat ja narrit, että siinäpä on ollut pitäjän pojilla joka tönöön asiaa ja joka kylällä kerrottavaa.
        On tosi, että kukaan tavallinen, asioita tietämätön, ei voi uskoa, mitä nämä herrat äänestäjien valtakirjoilla ovat tehneet ja saaneet aikaan.
        Siinä meillä on ollut vallesmanni,pitäjäneuvos,niinimäen lehtomäki,jokikylän leskinen jne...


      • kansa.tietää
        hellowdolly kirjoitti:

        On aivan selvää, että pahuuden henki paikkakunnalla teki tätä vaalimainontaa, että totuuden puolesta puhujat nimettiin ja kerrottiin pahaa ja saatettiin pahaanhuutoon ja vilpillä toimijat nostettiin päättäjäeliittiin.
        Vielä, kun muistelette sitä Rinnevaara farssia ja ajojahtia ja naisen kohtelua. Ja vääryyden ylösnousemusta ja Tikkasveikon saattamista maaliin ja sitten yön yli nukuttua, pois kuvioista.
        Kyllä tämä on ollut sellaista peliä, arvon herrat ja narrit, että siinäpä on ollut pitäjän pojilla joka tönöön asiaa ja joka kylällä kerrottavaa.
        On tosi, että kukaan tavallinen, asioita tietämätön, ei voi uskoa, mitä nämä herrat äänestäjien valtakirjoilla ovat tehneet ja saaneet aikaan.
        Siinä meillä on ollut vallesmanni,pitäjäneuvos,niinimäen lehtomäki,jokikylän leskinen jne...

        Just joo! Nämä 6 "erittäin aktiivista" Pro Pyhäjärven ehdokasta saivat yhteensä 93 ääntä! Mitähän mieltä kansa on jos Jukka Tikanmäki sai yksin 132 ääntä, siis 39 ääntä enemmän!!! Aika helppo analyysi tällä kertaa!


      • PahuudenHenki

        Pahuuden henki on tehnyt paljon muutakin. Se on yrittänyt mustata päättäjiä, valittamalla jarrutella asioiden hoitamista, aiheuttanut paljon kustannuksia (joita yrittää sysätä toisten niskoille), haukuskselee milloin mitäkin (yleensä miltei kaikkea, mitä Pyhäjärv ellä tapahtuu) j.n.e. ellainen On Pahuuden henki, joka on ruvennut riivaamaan monia.


    • Oman.pesän.paskojat

      Joo. kyllä tuo pyhäjärvisten ihmisten ja päättäjien jatkuva haukuskelu on loputtava. Samoin Pyhäjärvellä toimivien yrittäjien. Miten voi nykyaikana olla noin ajattelematonta ja härskiä porukkaa. Jatkuvasti likaavat omaa pesää. Vahingollista toimintaa.

    • työrauhaa

      Miksi purkaa pahaa oloa julkisesti. Jos vaaleissa ei saa kannatusta niin ei saa. Kuntalaiset äänestää, päättää. Ja jos jonkin tahon, henkilön sanoma ei kiinnosta, se ei kiinnosta vaikka kuinka valittaisi ja jälkikäteen panettelisi vaaleissa pärjänneitä.
      Olisiko nyt niin että annetaan uudelle valtuustolle työrauha!!!
      Sieltä tippuneet, tai ei päässeet voivat nyt 4 vuoden ajan tehdä vaalityötä, kehittävää sellaista, ei peräpeiliin tuijottelua ja valittamista. Se ei vaan tuota tulosta.
      Ensi alkuun voisi lopettaa kaikkinaiset pöhköblogien kirjoittelut. Marginaaliryhmä lukee niitä ja ei välttämättä ymmärrä mitä lukee...

    • Ei.jaksa.enää

      Aivan täyttä kultaa koko Malilan kirjoittelu. Ei olisi pitänyt julkaista edes lyhennettyä versiota. Itse oli takavuosina savustamassa Tikanmäki parhaansa mukaan pellolle LAITTOMASTI. Ehtivät pitää varmasti kymmeniä laittomia kokouksia ja laittomia päätöksiä tuli myöskin roppakaupalla. Eipä silloin haitanneet laittomuuden mitään... Nyt sitten katkerana itketään kun on niin laitonta kaikki.... LAILA! Lopeta jo. Eikö vaalien lopputulos kerro sinulle, ettei sinulla ole luottamusta pyhäjärvisten keskuudessa. Tee kuten Aarne ja vedä äänimäärästäsi johtopäätökset.

    • S24pro-palsta

      On tämä kyllä palsta? Ainoa vertaistensa joukossa jossa tietyn poliittisen ryhmän päivittäistä kyseenalaista toimintaa katsotaan ylläpidon toimesta läpi sormien. Ilmoitukset asiattomista, sääntöjä rikkovista avauksista olen jo lopettanut koska tyhjään metsään menee ilmoitukset. Ihan vapaasti sai tietty polittiinen ryhmittymä pitää suomi 24 palstaa vaalimainontansa kanavana yhteystietoineen jopa äänestysnumeroineen mutta eniten ottaa päähän kilpailevien puolueiden edustajien julkinen mustamaalaminen nimineen. En kiellä etteikö aihettakin olisi mutta kun sama mustamaalaus puskista kohteet nimeten toistuu jokaikinen päivä meinaa välillä huumori loppua. Toisaalta ihmettelen suuresti kuinka nämä päivittäin näillä sivuilla haukutut eivät ole jo vuosia sitten vieneet näitä tietyn puolueen edustajia suomi 24 kirjoittelusta käräjille? Ihan joka päivä näille sivuille kirjoitetaan viesteja joista saisi helposti kirjoittajille tuomiot kunnianloukkauksista tms. Ja kun toimintaa tukee ylläpito homma on ollut jo vuosia hyvin epäterveellä pohjalla. Sama lallatus aamusta iltaan vuodesta toiseen ja aina samat kirjoittajat asialla. Noloimpia nämä säännöllisin väliajoin ilmestyvät avaukset joissa ohjataan lukijoita lukemaan proolaisten sivuja tai blogeja. Noloja sen takia että niitä lukiessa tulee hyvin nopeasti selväksi se, että samat jotka kirjoittaa tällä palstalla päivittäin ovat myös näiden proolaisten sivujen ja blogien kirjoittajia. Eniten ihmetyttää neuroosimainen toimintatapa missä jokainen päivä kuluu samojen asioiden massapostauksien parissa suomi 24:lla?

    • tuli.tuli.totuus

      Hei!
      Sinä EI. jaksa.enää. Laila Malila ei ole ollut pistämässä Tikanmäkee pihalle valtuuston puheenjohtajan paikalta, ei ole Malila ollut edes valtuustossa. Joten käytä vähän edes järkeesi.
      Malila oli valtuustossa tällä kaudella ja sitä ennen pitkään pois koko kunnanmäeltä päättäjänä.
      Totuus ei pala tulessakaan mutta saahan sitä ajankulukseen jokainen joka viitsii tehdä melkein mitä lystää, mutta vastuu ei pakene minnekkään ja toivvottavasti kaheksikko saa ansionsa mukaan.

      • valittamisenjalotaito

        Jees. Ei proolaisia miellyttänyt valituksien lopputulokset minkä jälkeen alkoi suomi24lla proolaisille hyvin tyypillinen puskista huutelu kun ei ole miestä katsoa peiliin. Sama homma tilintarkastuksen jälkeen kävivät näilläkin sivuilla haukkumassa tilintarkastan pystyyn kun ei lopputulot miellyttänyt ja nyt haukutaan jo oikeuden päätöksetkin kun omat valitukset kaatui. Ei pienintäkään epäilystä etteikö seuraavatkin neljä vuotta mene proolaisten valituksien parissa mikä herättää kysymyksiä kuten - Elämä, onko sitä ja mikä sen sisältö on?


    • Tulevahäämöttää

      Äänestäjät eivät vain arvostaneet niitä asioita, joita eräät nostivat esiin, kuten esimerkiksi valittamisen ja entisen kaupunginjohtajan asiooiden jatkuvan puimisen. Jokainen saa olla juuri sitä mieltä, kuin on.
      ------ Äänestäjät tahtovat kaupungin kehittämistä. Uusiutuneella valtuustolla on nyt tärkeä paikka löytää sellainen työtapa, että kaupunkilaisten asiat nousevat tärkeiksi ja että kaupunki tietää laaja-alaisesti. mitä mieltä se asioista kulloinkin on. Sitä tietoa tarvitaan kohta enemmän kuin koskaan. Riitaiset soinnut hajoittavat mahdollisuuksia.

    • riitaan.tarvittiin.131

      Onhan lyöttäytynyt kirjoitusta vasemmalta ja oikealta, edestä ja takaa eli hädin tuskin vesirajassa olevassa "kirkkoveneessä" on soutajia jo vain, valitettavasti kunnan perämies on kuin just pyöräytetty pulun perse---stä ja painolastissa syväuivan veneen pohjatappina toimii yhden ison peukalo.
      Jos hän hyvillä selityksillä miehitetystä "kirkkoveneestä" peukalonsa pois nykäsee, veikatkaapa, miten käy?

      • Erikoistuntija

        Onhan hyvä, että löytyy tietäjien joukosta myös "just pyöräytetyn pulun perseen" asiantuntija. Mitä meillä ei oo, sitä me ei tarvita. Kaikki löytyy. Hehhehh...


    • hyi.mukaettä.jatkoon

      Luepa uudestaan, ja myös kysymykseen voisit vastata? "Jos hän hyvillä selityksillä miehitetystä "kirkkoveneestä" peukalonsa pois nykäsee, veikatkaapa, miten käy? "

      Vastaus löytyy sinulta korvienvälistä eikä siis jalkovälistä, toivottavasti.

      • Tuntumaa

        Onko ne samat, jotka on monta vuotta puhunu "pulun paskassa" pyörimisestä. Luulisin, ei asiantuntijoita puussa kasva.


    • kuk-kuu

      Annettaisiin jo olla tämän jonnin joutavan toisten nälvimisen ja syyttelyn.Ei aliarvioida vaalien kertomaa.Kansa on puhunut ja PULINAT POIS!

    • sipulikupoli

      Kyse on siitä että nyt on pantava pää pensaaseen, tottahan on että sekä Tikanmäen hallitus että Kaurasen hallitus ovat aiheuttaneet suuret suuret kuluerät kaupungin kassaan. Kertokaa muuta jos voitte. Milijoona ei riitä. On syrjintä kustannukset, käräjäoikeuden määräämät, on hallinto-oikeuden määräämät, lakipalvelut jne..monen johtajan palkat ja kaikki on kaupungin kassasta maksettu. Vai onko joku muusta tietoinen. onko kenties vakuutus maksanut töppöilyt? Hätä tulee kun saatava jotenkin asioita siirrettyä ja toki muistettava että kepu on suurin ja kaunein ja kyllä siellä sana kiertää kuten aikoinaan ompeluseuroissa.On mustaa valkoisella, painotuotteiden muodossa.Nyt vain nykyaikasin menetelmin. Yritysten tulisi antaa toimia ja menestyä eikä jatkuvasti suoltaa sitä tätä vaikka olisi alkuun lähtenyt edellisillä kausilla. Tosi on että nämä hallitukset eivät ole saaneet elinkeinopuolella muuta aikaan kuin sen että ovat vallanvahtikoirina, määrääjinä ja kuitenkin vastuun joutuvat kantamaan yhtiön hallitukset.Väärä taktiikka ja osoittaa vallan tahtoa joten hallintosäännössä on vääntämistä.
      Mutta sen sanon että olen erittäin otettu että molemmat edelliset hallituksen puheenjohtajat jatkavat ja vieläpä hienoilla äänimäärillä. Itku tulisi ellei näin olisi käynyt.

    • Osaako.edes.hävetä

      Eikös akka potkittu pois valtuustosta typeryyden vuoksi.? Jatkaa silti ilkeyttään sotkemista.

    • Tukityhmänvetäjä

      Höh, Laila Malilaa ei ole potkittu pois, hän ei vaan saanut riittävästi ääniä. Kiitos erittäin ovelasti iskeneiden eli alakynnessä olleen uuskepukoiden, joiden "yllättäen-pyytämättä-saadut-päätökset-ho;lta- käänsivät poispäin kävelleen äänestäjän ja lehdissä reviteltynä sopivasti sekoitti vaaliviikon.
      Ennakkoäänet nimittäin olivat proon ja proomielisten laariin 90% sataneet. Jostakin vuoto tuli vaalitoimitsijain suunnalta uuskepukoille, että jotain heidän olisi keksittävä, tai ulosjäänti olisi edessä.
      Hehän keksivät, verkostoitumisen etu.
      Se on kokonaan eri juttu, kauanko konklaavin puhtia riittää ja mistä lähimpien kuukausien mentyä jauhavat puhtaita jauhoja pöydälle.

      • kansakoulupohjalta

        Höpö höpö! Proo sai ennakkoäänistä 17,4% ja vaalipäivänä 16,1%, eli marginaalinen muutos! Kepulla muutos oli samaan suuntaan, ennakkoon 45,1% ja vaalipäivänä 35,1%!
        Millähän koulupohjalla Proo sai 90% ennakkoäänistä?


      • iki-ilkkujat

        paras proolaisia kuvaava viesti taisi olla viesti missä vaalien alla julkaistu tilintarkastuksen tulos proolaisille negatiivisena käännettiin tämän proolaisen toimesta joksikin ihmeelliseksi vehkeilyksi ja salaliittoteoriaksi julkaisuajankohtineen millä proolaisten äänimääriin olisi pyritty vaikuttamaan niitä laskevasti? Edellisessä viestissä kun esiintyy samaa harhaluuloisuutta mikä viittaa miten sen nyt sanoisi, ei niin tervepäisiin ihmisiin. Itse kämmäävät ja kerta toisensa jälkeen oman toiminnan tuloksista saa muut syyt niskoilleen hehheh. Yleensä samat joita mustamaalavat siinä epäonnistuen saa koko ajan uutta kuraa niskaan ja ksa, ikiliikkuja on keksitty. Puskista huutelemalla kuinkas muutenkaan.


      • PajastuihanSe

        Miksi ei lehdissä olisi saanut kirjoittaa tehdyistä ratkaisuista. Olihan päätös niin tärkeä kun siitä kerta oli tehty valituksiakin. Pitää olla rehellisiä. Panee miettimään mitä rehellisyys heille todellisuudessa merkitsee. Malka omassa silmässä saatta rajata näkökenttää pahemman kerran. ......Hitaasti päätökset näyttävn joutuvan. Mitä enemmän valitetaan, sitä hitaammin ne saavat ratkaisunsa. Ja asiat on hoidettava valituspäätöksiä odoteltaessa. ......Onkohan tuossa valittamisessa mitään järkeä. Ainakaan äänestäjät eivät ilahtuneet valitusteemasta. Kansa haluaa muutosta. Se on selvä.


      • Ajankohtaistanyt

        Toivottavasti kaikki proolaisetkaan eivät ole valitusfriikkejä. Toivottavasti löytyy kansanomaista järkeä, kun luottamushenkilöorganisaatiota pystytetään.


      • tapanikansakoulupohjalt
        kansakoulupohjalta kirjoitti:

        Höpö höpö! Proo sai ennakkoäänistä 17,4% ja vaalipäivänä 16,1%, eli marginaalinen muutos! Kepulla muutos oli samaan suuntaan, ennakkoon 45,1% ja vaalipäivänä 35,1%!
        Millähän koulupohjalla Proo sai 90% ennakkoäänistä?

        Sillä samalla koulupohjalla ja laskuopilla joilla ylimääräistä tilintarkastusta ja huom. jopa eroa kuntayhtymästä vaadittiin. Sillä koulupohjalla ja laskuopilla jolla erikseen korostavat omaa osaamattomuuttaan ja sitä, ettei tuollaisia ihmisiä pitäisi edes päästää kunnan asioita sotkemaan. Huolestuttavin sivuilmiö kuitenkin se, miten saivat mukaansa niin paljon kaltaisiaan muista puolueista? Kun yksi jotain tarpeeksi suureen ääneen huutaa kummasti lampaat vastaa paimenen huutoon? Tuuliviirejä jotka hyppii leiristä leiriin riippuen mistä päina sattuu tuulemaan


    • jatkosota2

      Kuten huomaamme, kuntavaalitulosten niin suruaika kuin voitonjuhlatkin ovat päättyneet.

      Paluu Pyhäjärven omanlaisensa kuntahapatuksen pariin on käynnistynyt täysteholla, toisin sanoen, toinen toistansa syytellen, syyllisiä nimeten ja syitä sormella nenästä poispäin osoittaen.

      Erinomaista, erittäin erinomaista, jatketaan samaan malliin ja pistetään haisemaan muiden likapyykit!

      • raukatt

        yhdet ja samat samaa levyä pyörittää neula jumissa etsien uusia valituksen aiheita muiden jatkoksi. Jatkui non stop vaalien edellä kuten niiden jälkeenkin. Pienen pieni suvantovaihe oli suomi24lla kun tuli turpaan tilinpäätöstarkastuksessa kuten valituksissakin mutta sitten se taas alkoi eikä loppua tule. Joka päivä yhdet ja samat proot istuu suomi24lla jauhaen sitä itseään aamusta iltaan. Pakonomaisesti ihan kuin mitään muuta elämää ei edes olisi. Ja mikä pahinta ylläpidon välittämättä ilmiöstä paskaakaan ja edellisten huutaessa anonyymeinä puskista muistaen toki kertoa ihmisten nimet joita haukkuvat.


      • Syyttelyäsyyttelynvuoksi

        Palaan sen verran vielä taakse päin. Siellä väitettiin, ettei kaikki halutut kirjoitukset ole sopineet Pyhäjärven Sanomiin. Päätoimittaja kertoi lehden pääkirjoituksessa, miten lehti syntyy ja mitkä seikat vaikuttavat lopulliseen muotoon. Tulee mieleen, että kirjoitusten kanssa on syytä olla liikkeellä hyvissä ajoin, jos aikoo tekstin juuri tiettyyn lehden numeroon. Olkoon miten tahansa, juttu ehti ihan hyvin Selänteessäkin ja antoi äänestäjille tarpeeksi tietoa ennen vaaleja. Lehden syyttely vaikuttaa lapselliselta, kun tieto levisi kaikesta huolimatta.


      • Kummajosei

        Mitään maata mullistavaa uutista en löytänyt Malilan kirjoituksesta. Se tieto on ollut nähtävillä jo monta kertaa päätösten ja kirjoitusten muodossa. Valitus vaaliteemana oli monien mielestä esillä liikaakin. Kun montavuotta on kirjoitettu valittamisesta ja valitettu ja saatu takatyvisä päätöksi yhtenään., eiköhän tuo jo riitä.


    • jatkosota2

      Saanen huomauttaa kohteliaasti, että sinä myös itse syyllistyt yhtä lailla kaikkeen mainitsemaasi eli myös toisten tölvimiseen nimettömänä nimimerkki "raukatt".

      Olemme siis kaikin surkeita, mutta surkeampia ovat valtuuston porukat ja kaupungin-Selänteen virkamiehet, kun tekevät mokia ja härskejä kostoiskuja ihan meidän nimiin eli kustannuksella, oikein olisi että sen minkä tekevät syyttömille, itse sen myös omasta pussista maksaisivat.

      • raukatt

        Saanen huomauttaa kohteliaasti että kerro yksi yksityishenkilön nimi jonka minä olen viestiini liittänyt hänet haukkuakseni YKSI? Et nimittäin löydä


    • Yli60

      Paljonko on Proon rasvaprosentti?

    • möhömahainen.mahco

      Montako Viagraa joudut ottamaan, kun menet yöjalkaan kaveris navetalle?

    • Turmiovaihurmio

      Koettakaa nyt haukkua kaikkea mikä liikkuu. Malilan kirjoitus blogissa on niin totta kuin totta voi olla.
      Ei saa lakaista maton alle niitä miljoonakuluja,joita tämä ja edellinen hallitus ovat kaupungille aiheuttaneet. Ne eivät ole hyödyttäneet kaupungin veronmaksajia ei sentin senttiä.
      Sen kun uskotte, on jo paljon ...
      Voi pimeyden peikko, miten Pyhäjärvi on tällaisessa tilassa, taloudellisesti ja henkisesti...
      Voi Pyhäjärvi parkaa ja voi asukasraukkoja, miten teitä on sokaistu.

      • LyhytTiivistys

        Maksut ovat erääntyneet menneellä kaudella. Mutta ne aiheutettiin edellisellä kaudella. Vastattavaa riittää jokaiselle. Tämän ovat panneet merkille äänestäjät ja osoittaneet sen vaaleissa. Sen tietävät myös kirjoittelijat. Jos haukkumisesta puhutaan, niin Tikanmäkeä täällä on n imitelty. Muiden kohdalta on arvostelu kohdistunut tekoihin ja esitettyihin kannanottoihin.

        Pyhäjärvi ei ole parka eivätkä sen asukkaat, kun valittu valtuusto lähtee kehittämään Pyhäjärveä yhteisesti hyväksytyn suunnitelman pohjaltaja toisiaan kunnioittaen.


      • Monentoive

        Se on siis täysin uuden valtuuston käsissä. Toivottavasti onnistutte.


      • TpROLLIT

        voi pimeyden peikkoa joka säännöllisin väliajoin käy julistamassa pyhäjärven talouden tilasta sen ääripäätä mitä todellisuus on. Pienenä vihjeenä vaalit oli ja meni jo ei tarvitse enää jauhaa paskaa. Ai niin unohdin kuinka sinä VALONKANTAJA elät siitä. Tarkennuksena edelliseen säkillä valoa pirttiin kantaja. Kun omien nälvintä alkaa tympäisemään vaihtelun vuoksi kivitetään kuntayhtymän jäsenkuntia syytellen milloin mistäkin pääidean pysyessä aina samana mielikuvituksen puutteen takia. Kohde vaihtuu mutta aina sama trolli pyhäjärven kaatajista, liittäjistä, rahojen syöjistä tai omien menojen maksattajista tms. Aina sama kaava deminoidaan kohde proolaisten ollessa asialla valheita levittämällä luoden uhkakuvia joita ei edes ole tarjoten mahdollisuuksia joita ei voi edes teoriassa toteuttaa oman erinomaisuuden korostamiseksi ja itsensä esille tuomiseksi.

        Pro - valittamisen ilosta.

        Nykyinen valtuustokausi loppuu proolaisten valituksien parissa ja uusi aloittaa kuka arvaa..no proolaisten valituksien parissa. Ei sillä etteikö valittaminen olisi tapauskohtaisesti aiheellista mutta kun proolaiset keksii valituksen aiheita jos aiheet puuttuu. Kun sitten ottavat pataansa valittaessaan turhasta syytellen perättömästi ei auta vaikka oikeus toteaa proolaiset tapavalittajiksi ilman aiheita sama valittaminen jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja jatkuu jne. Käy sääliksi jo ennalta uutta valtuustoa joka aloitta kesäkuussa. Osanottoni jo etukäteen proolaiset huolehtii siitä, että ilmapiiri on hyvin nopeasti tulehtunut ja sitä se myös tulee olemaan valtuustokauden loppuun asti. Olisi edes puolueiden väliset erot syynä riitelyyn yms. mutta kun kyseessä on ihmiset jotka elää riitelemisestä ja valittamisesta aiheesta viis kunhan valitetaan ja riidellään. Sairasta paskaa koska on jatkunut jo vuosia eikä tule siitä miksikään muuttumaan


      • sepä.paavosta.sitten
        TpROLLIT kirjoitti:

        voi pimeyden peikkoa joka säännöllisin väliajoin käy julistamassa pyhäjärven talouden tilasta sen ääripäätä mitä todellisuus on. Pienenä vihjeenä vaalit oli ja meni jo ei tarvitse enää jauhaa paskaa. Ai niin unohdin kuinka sinä VALONKANTAJA elät siitä. Tarkennuksena edelliseen säkillä valoa pirttiin kantaja. Kun omien nälvintä alkaa tympäisemään vaihtelun vuoksi kivitetään kuntayhtymän jäsenkuntia syytellen milloin mistäkin pääidean pysyessä aina samana mielikuvituksen puutteen takia. Kohde vaihtuu mutta aina sama trolli pyhäjärven kaatajista, liittäjistä, rahojen syöjistä tai omien menojen maksattajista tms. Aina sama kaava deminoidaan kohde proolaisten ollessa asialla valheita levittämällä luoden uhkakuvia joita ei edes ole tarjoten mahdollisuuksia joita ei voi edes teoriassa toteuttaa oman erinomaisuuden korostamiseksi ja itsensä esille tuomiseksi.

        Pro - valittamisen ilosta.

        Nykyinen valtuustokausi loppuu proolaisten valituksien parissa ja uusi aloittaa kuka arvaa..no proolaisten valituksien parissa. Ei sillä etteikö valittaminen olisi tapauskohtaisesti aiheellista mutta kun proolaiset keksii valituksen aiheita jos aiheet puuttuu. Kun sitten ottavat pataansa valittaessaan turhasta syytellen perättömästi ei auta vaikka oikeus toteaa proolaiset tapavalittajiksi ilman aiheita sama valittaminen jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja jatkuu jne. Käy sääliksi jo ennalta uutta valtuustoa joka aloitta kesäkuussa. Osanottoni jo etukäteen proolaiset huolehtii siitä, että ilmapiiri on hyvin nopeasti tulehtunut ja sitä se myös tulee olemaan valtuustokauden loppuun asti. Olisi edes puolueiden väliset erot syynä riitelyyn yms. mutta kun kyseessä on ihmiset jotka elää riitelemisestä ja valittamisesta aiheesta viis kunhan valitetaan ja riidellään. Sairasta paskaa koska on jatkunut jo vuosia eikä tule siitä miksikään muuttumaan

        Lyhyesti; ei kukaan riitele yksin, eikä valitusta tehdä, jos ei ole aihetta, vai mitä?
        Jeesustelut sikseen, fiksuus ei kulje käsikädessä ylimielisyyden kanssa.


      • PRO-voajat
        sepä.paavosta.sitten kirjoitti:

        Lyhyesti; ei kukaan riitele yksin, eikä valitusta tehdä, jos ei ole aihetta, vai mitä?
        Jeesustelut sikseen, fiksuus ei kulje käsikädessä ylimielisyyden kanssa.

        Voi herrajumala kun kyllä riitelee siitä esimerkkinä hyökkäys selännettä kohtaan perättömine syytöksineen sekä lukuisa määrä vesiperän tuottaneita valituksia. Ei ylimielistä vaan ali.

        Pro - pyhäjärven trollit valtuustossa sekä suomi 24lla - PRO on lyhennys sanasta provoaminen ja kuvaa enemmän kuin hyvin proolaisten toimintaa.


      • Ruhkaperä
        sepä.paavosta.sitten kirjoitti:

        Lyhyesti; ei kukaan riitele yksin, eikä valitusta tehdä, jos ei ole aihetta, vai mitä?
        Jeesustelut sikseen, fiksuus ei kulje käsikädessä ylimielisyyden kanssa.

        Pyhäjärvi on pikku Libanon Suomessa, kulttuurin ja uskontojen sekoitus.


    • etimeidentekijä

      Voi LAILA Sinua Koita jo Rauhoittua Ottaako noin lujille Kun Et Ääniä Saanu!

      • eläotaeläota.piipp

        En ole laila ,en pro, mutta toivottavasti nämä kahdeksan käräjille haastettua saa
        ansioittensa mukaan.... on nämä päättyvän kauden hallitukset ajaneet
        kaupungin asiat rappiolle.


      • Proolaiselle
        eläotaeläota.piipp kirjoitti:

        En ole laila ,en pro, mutta toivottavasti nämä kahdeksan käräjille haastettua saa
        ansioittensa mukaan.... on nämä päättyvän kauden hallitukset ajaneet
        kaupungin asiat rappiolle.

        Kuuleppa nyt pro joka edellä jumalasi kiellit ennen kukon laulua, kaikki kunnia proolaisille jotka ovat pitäneet hyvää huolta siitä, ettei suomesta löydy ihmistä joka ei tiedä paikkakunnasta nimeltä pyhäjärvi. Kiitos siitä proolaisille että pyhäjärvi on saanut kiitettävästi mediajulkisuutta valituksen ja tilintarkastuksien kautta. Negatiivista julkisuutta. Tasapuolisuuden nimissä Titan potkijat sen aloitti mutta proolaiset piti huolen pyhäjärven maineen ylläpidosta joka on erittäin huono. Yleinen vitsi pyhäjärvi on valtakunnan laajuisesti siitä ovat viimeksi pitäneet huolen proolaiset.


    • 80980000

      Laila ja tukenaan Tenho ja Parkkinen. Muuta ei jäänyt jäljelle kuin tänne samojen asioitten kirjoittaminen.

    • jatkosota2

      Nivala on riistänyt aikoinaan muita kuntia mm. kuntaliitosneuvotteluilla.. Hyvä nyt pullistella.. Mutta ei se kauaa kestä kun ihmisten silmät aukeaa, sen tottuuden edessä.. Jokunen yritys on siellä käynyt ja kääntynyt.. kun on silmät auenneet..

      Haapajärvellä ei oo ollut juurikaan konkursseja.. siellä on yritykset pitäneet työvoimansa.. Onko siellä yhdessäkään yrityksessä ollut lomautuksia tms. ei ole ollut.. Hasa, Tiivi, Poutapäivä, sekä lukuisat muut yritykset pyörivät yhä Haapajärvellä..

      Pyhäjärvelläkin kaikki muu pyörii Ecowing taisi olla Smartin kanssa ainoa joka teki konkurssin.. Smart muuten teki konkurssin myös 9 muulla paikkakunnalla samanaikaisesti..

      Entäs sitten Haapavesi.. Siellä pyörii yhä Valio, Voimalaitos, Incap Furnituren sänkytehdas, ja monia pienempiä yrityksiä..

      Kärsämäellä Incap Furniture.. Kärsämäelläkin pienempiä yrityksiä, ns. yhden miehen yrityksiä löytyy jokunen.. eivätkä oo tehnyt konkurssia.. ja lisää on tulossa.. kunhan Peruspalvelukuntayhtymä Selänne pääsee vauhtiin maakuntamallissa.. Haapajärvisten vetämänä.. siellä on tajuttu tämä homman juju..
      Lähin yksityinen lääkäriasema on Haapajärvellä sekin, eli Haapajärven Lääkäritalo..

      Pyhäjärveä ollaan liittämässä Haapajärveen ja nimeksi on tulossa Selänne.Sitä jo kerran Pyhäjärvi halusi, mutta kun muissa kunnissa oli älyllistä elämää ja se touhu estyi sillä kertaa.
      Tuosta johtuen Pyhäjärvi näivettyy ja Haapajärvi jatkaa kasvuaan.

      Kannattaisi ennakoida tulevaa ja sijoittaa Haapajärvelle koska eihän kuituvassa kunnassa edes kiinteistöt pidä arvoonsa. Lisäksi lapsille on Haapajärvellä jatkokoulutusta ja Nivalan ammattikoulu lähellä sekä Ylivieskan ammattikorkeakoulu niin lähellä että voi kulkea kotoa käsin, näitäkään etuja ei Pyhäjärvellä ole.
      Haapajärveltä kulkea kaivoksella töissä ja koska siellä käy nivalastakin mainareita, niin ette tarvitse edes omaa autoa.
      Pyhäjärvellä ei ole kasvua, mutta Haapajärvellä ja sen ympäristössä lukuunottamatta Pyhäjärveä on.

      Eli ehdottomasti Haapajärvi, se ei ole pintaa syvemmältä,

      • B.O.Ring

        Anteeksi mutta oletko koskaan harkinnut elämää tynnyrin ulkopuolella koska esitit edellä niin valtavan määrän asiavirheitä joilla oikein erikseen korostat asuvasi tynnyrissä ilman yhteyttä ulkomaailmaan? Kyseessä ei voi olla kuin teinin lapsentasoinen provo eli trolli mutta leikitään nyt hetki lapsen kanssa hänen odottaessaan äitiä töistä lämmittämään hänelle mikrossa makaronilaatikkoa.

        Kärsämäki yhtenä esimerkkinä incappia siellä ei ole ollut vuosiin ja mitä haapajärven hehkutukseen tulee tilat ovat lujabetonin omistuksessa betoniautojen ajaessa päivittäin haapajärveltä kärsämäelle. Kärsämäessä on toki paljon paljon suurempi yritys kuin edellinen eli ruotsalaisen pankin ja sijoitusyhtiön pääasiassa omistama pörssiyhtiö Attendo. Pyhäjärven rinnalla kärsämäki jos kuka on niin konkurssinpartaalla kuin olla voi monen muun naapurikunnan lisäksi mikä ei pyhäjärveä koske sen talouden ollessa lähialueen kunnista ihan ehdottomasti kärkiluokkaa pyhännän kanssa. Odotan toki yhtä suurella mielenkiinnolla tavallasi kuinka selänne kuntayhtymä pääsee vauhtiin maakunnassa? Todella suurella mielenkiinnolla koska maakunnan aloittaessa kuntayhtymää nimeltä selänne jäsenkuntineen sitä ei enää edes ole. Kyllä minä ymmärrät jos trollit eivät ole ihan kartalla kun päikkärit jäi välistä mutta henkilökohtaisena kysymyksensä esittäisin kysymyksen kuinka sinä voit olla noin pihalla kaikesta?

        Keksi lapsikulta parempia provoja tai minä en kerro kuka sinun isäsi on jota et ole koskaan edes tavannut.


      • KKK25

        Voi vi..u, en käy paskallakaan haapajärvellä. Itsekeskeisiä ihmisiä kylä täynnä. Yäk..


    • asematien.kennel

      en se minä ollut, se oli paavo.

    • ruohonjuurelta

      Tässäpä vertailupohjaksi, kun uusi hallitus mallia Tikanmäki aloittaa kesäkuussa 2017. Pystyneekö lyömään vielä alhaisemmat pojot onnistumisille, kuin edellisen(v.2012)1.vuosi 2013
      J.Tikanmäen johtama hallitus, enemmistö kokeneita jäseniä, mukana kokematon Katja Erkkilä. Vt kj Veikko Tikkanen ja hj. Rantanen, välillä, Kirsti Kinnunen, välillä pöytäkirjanpitäjänä hall jäsen vuorollaan. Kj Rinnevaaran virkavapaus katkaistiin erokäsittelyllä kuulematta viranhaltijaa. Kymmenkunta hallintovalitusta jo kevään aikana, kaupunki täysin sekaisin tiedotus värittynyttä ja henkilösuhteet ryhmissä, ryhmien välillä ja virastolla liipaisimella. Hj Rantanen yritti pärjätä, avainhenkilöitä peruspalveluista samoin sanoutui irti, Selänne kulut hurjaan kasvuun, homekiinteistöjen "paljastuminen" kuin tilauksesta näyttelemään osaa näytelmässä; "me pojat hoidamme asiat". Koko vuotta hallitsi oikaisuvaatimukset, hallintovalitukset, korvausvaatimukset, ristiriidat.Hallitus ei edistänyt kunnan elinkeino-eikä yrityselämän piristämistä. Muuttotappio kova.Henkilöstöltä jopa kiivasta osallistumista heille kuulumattomin kannanotoin.Henkilöstä käytettiin häikäilemättömästi oman poliittisen vallan pönkittämiseen ja virkaan oikeutettua kaupunginjohtajaa vastaan.

      2. vuosi v.2014 J. Tikanmäen hallitus.
      Vt. kj Veikko Tikkanen, hj Rantanen erosi, ja Kinnunen ui sisään näkö-kuulo-ja viestityskeskukseen. Kymmeniä hallintovalituksia, useita KHO valituksia, keskeneräistä poliisitutkintaa, Valituksia ja oikaisuja, kirjeitä sinne, kirjeitä tuolta. Tutkintapyyntöjä ja kuulusteluja. Kaupunki loistaa rumalla ja röyhkeällä asian hoidollaan julkisuuden parrasvaloissa yhtenä Suomen surkeimmasta kuntademokratiasta. Muuttotappio jatkuu. Nyt on lokakuu 2014. hj Ranto virassa, rkm Pesonen lähti, henkilösuhteet päin peetä, neuvottelukyvyttömyys tapissa, tutkintapyynnöt sinkoilevat puolin jos toisin, päämiesten riidoista ensimmäinen on kypsynyt käräjäsaliin purtavaks äänijytkyn huumassa pääsi käymään
      "

      • ruohonpolttelijoita

        Kittilä, pyhäjärvi ja kärsämäki. Siinä valtakunnan mitalistit mitä kuntapolitikoinnin likaisuuteen tulee.

        Kittilässä sentään kuntalaiset vihelsi tavallaan pelin poikki äänestäen juuri niitä jotka laittomuuksia pyrki estämään. Kärsämäessä ja pyhäjärvellä ei minkäänlaista muutosta vaikka valtaosalle edokkaista olisi pitänyt meriittien perusteella antaa estot ehdokkuulle. Ei ole ainoa kunta missä valtaosin samat vanhat roistot jatkaa vaikka syntilista on pitkä. Eniten ihmetytti kärsämäkisten äänestyskäyttäyminen jossa äänestivät samoja joita vastaan mieltään osoittivat ja adresseihin nimiä keräsivät heitä vastaan? Ihan käsittämättömän lyhyt muisti kärsäkkäillä?


      • Harhaluuloa

        Saattaa se siltä sinusta tu tua, kun muita et tunne.


    • Oikeus.jyrähti

      Luotettavasta tutkasta saatujen havaintojen perusteella Rinnevaara on nähty lentämässä Pyhäjärven yllä Suomen oikeuslaitoksen tunnuksin varustetulla helikopterilla.

      Luottamushenkilöstön ja henkilöstön katumusharjoitukset käynnistyvät välittömästi. Tilanteen normalisoitumista hidastaa valehtelijatodistelijat.

      Virastolla ei osata sanoa ei suuntaan eikä toiseen, kenen autossa on eniten tilaa.

    • siitänytpuhutaan

      Oletko lukenut Pro Pyhäjärvi blogin ja Sieltä Laila Malilan kirjoituksen. Nämä välikirjoitukset ovat sellaista soopaa, että otapa selvää.
      Jatketaanko keskustelua, onko Laila Malilan kirjoitus todenperäinen?

      • pro-pelipäät

        Mitä väliä sillä on koska pääasia on se, että sotii mm. sopimusta vastaan minkä Tita itse on hyväksynyt ja allekirjoittanut eli taas yksi proolaisten valitus sisällä jolla oikeus pyyhkii takapuolensa. Perusteina hän henkilökohtaisesti ei sitä hyväksy katsoen sen olevan riittävä syy valituksen jättämiselle mikä kertoo ihan kaiken toiminnan motiiveista - minä minä minä. On siis valittanut sopimuksesta jonka Tita on jo hyväksynyt mikähän mahtaa olla oikeuden tuomio? Herrajumala...

        Naurettavinta kepulehdeksi nimeämänsä julkaisun arvostelu jonka jälkeen ihmettelen miten julkaivat edes referaatin missä pahimmat ylilyönnit oli luonnollisesti sensuroitu eihän paikkallislehti mitä tahansa paskansuoltamista voi julkaista. Ihme..jokin joka ei edes näe riitelyä missään viljellen sitä itse koko ajan ja ihan jokaiseen suuntaan mistä esimerkkinä viimeisimmät aivopierut kuten kepulehti ja kepu eliitti yms? Ihan pimeä tyyppi.
        Ei ole tarvetta keskustelun jatkamiselle mutta ei auta joka päivä samat proolaiset kirjoittaa joka kerta uuden avauksen proolaisten kirjoituksista aina sitä mukaa kun uusia ilmestyy ja kun uusia ei tule massapostataan vanhoja. On jatkunut päivittäisenä ilmiönä jo vuosia ja kun ei ole kaikki inkkarit kanootissa tulee myös jatkumaan.

        Pro - valittamisen ilosta.


    • pyhäkkäät.eivät.opi

      "perjantai 28. joulukuuta 2007
      Vuoden saldo
      Tämä vuosi on ollut raskas vuosi. Erityisesti kunnallispoliittinen saldo on ollut perin negatiivinen, suorastaan katastrofaalinen. En muista että milloinkaan valtuusto ja hallitus olisi saanut niin paljon ryöpytystä niskaansa kuin tänä vuonna. Aiheesta tosin.
      Pyhäjärven historiassa on kolme tärkeää tapahtumaa: kunnan perustaminen, kaivoksen löytyminen ja kolmantena pitäjän itsenäisyyden säilyminen, tosin rimaa hipoen ja rumalla tavalla. "

      Veljeksiä verrattain vaalikausia--2005-2008 sekä 2013--2017

    • puheenjohtajat

      Liekkö jukka ja asko jo valinnut hallituksen ja lautakunnat?

    • minä.olen.korvaamaton

      hallituksessa istuu korvaamattoman sukuseuran jäsenet.

      • siunaajavarjelemeitä

        Tämä on etukäteen suunniteltu.
        Torssosen asko ja avustajanaan Taimi Piippo (ei ääniä ja sammoo mieltä kun jukkakii)
        Mykkäsen ja (myyjätär Halpahallilla) ihan mahtavaa, etten sanoisi, että mitä???
        ja Pauli aukusti Haapanen .. syötetty kepuilta mennen tullen ja palatessa.
        Ja sitten sokerina
        pohjalla
        Voi Jeesus rouva Leppäharju, antakaa minun kestää, ihan Raijaa... Miten Proo lähettää Raijan neuvottelemaan Pro Pyhäjärvi -aatteiteiden kansaa. Kiitos, eroan koko paskasta. Raija ei ole ollut proolainen. Vain sen aikaa, että pääsi kunkuksi tunkiolle. Proo - aate on ihan , ei mitään. Aamen!!! Uskoo ken tahtoo.


    • Huolienpitäjät

      Syyttelyä ja parjaamista.
      Negatiivisen ilmapiirin ja asenteen ylläpitäminen ei vaadi voimaa, päinvastoin se kehittyy vastavuoroisiin tekoihin-silmäsilmästä-hammashampaasta- menetelmällä. Jos saa hyvityksen, edes osittaisen, niin kokee outoa voimaantumista.
      Tämä pimeyden voima on meissä jokaisessa perusvarustuksissa, koska oma asema, siinä saatu loukkaava kohtelu, heikko palvelu tai pitkään jatkunut jopa tahallinen väärinymmärrys kehittävät katkeran latauksen, ja se on sitä mikä purkautuu monin tavoin Pyhäjärven epäluuloisuudessa, kierouksien epäilyissä, henkilökohtaisissa mitätöinneissä jne..
      Kuka on syypää vuosikymmenten ajan jatkuneeseen kunnan imagon laskevaan maineeseen, keiden on syytä enemmän kuin mittavasti pyytää käytöstään anteeksi pyhäjärvisiltä ja luottamuskollegoiltaan, miinustajamiehiä-ja naisia on useampia.
      Myönnytystä lienee turha perätä?
      Koska on olemassa myös terve fakta; rauhan saaminen kuntaan se vaatii enemmän voimaa, fiksuutta, sivistystä, nöyryyttä ja sivuun vetäytymistäkin, kuin mitä näiltä "pimeän puolen" henkilöiltä tuskin löytyy.
      Rauha ja sopusoinnun ylläpitäminen, onnellisuuden ja positiiviisuuden viestinviejät, tasavertaisuuden henkilöitymät ovat henkilöhistorian näkökulmasta harvoin jälkipolville kirjoitettua tekstiä.

      • rakennevikaiset

        Näin se maapallo pyörii, sitä saa mitä tilaa ja niin makaa kuin itse petaa. Juuri he samat henkilöt meistä, joukostamme valitut, eli jotka saavat pitää johtajan /johtajien viittaa harteillaan kaudesta toiseen, ovat suurimmassa määrin vastuussa kaikesta tästä negatiiviisuudesta, mistä kansa/kuntalaiset nurisevat, valittavat ja kritisoivat. Mitä tästä voisi päätellä?


    • Kävin-lukemassa

      Nimimerkki "siitä nyt puhutaan" kiinnitti huomiota Laila Malilan blogikirjoitukseen ja pyysi kannanottoja.

      Kävin lukemassa tekstin. Lyhyesti sanottuna tiedot, joita kerrottiin ovat olleet luettavissa pöytäkirjoista. Keskustelupalstoillakin niitä on käsitelty moneen kertaan. Lisäksi lueteltiin asioita, jotka eivät mene kirjoittajan ymmärrykseen ja odoteltiin hallinto-oikeudelta tietoa päätöksistä, jotka on jo annettu.

      Silmiin pistävää oli suhtautumistapa voimassa olevaan hallintoon varsinkin, kun itse on valtuutettuna. Ei millään muotoa rakentavaa kirjoittamista.

      • Eihyväassii

        Ei tuossa muuta kun riitaa kylyvettiin.


      • klownit

        Samoin lukaisin nopeasti ja ensimmäisenä pisti silmään kepulehden arvostelu mitä jatkoi kepu eliitillä kieltäen riitelyn kun ensin haukkui kaikki pystyyn?! Paras juttu kuitenkin valitus sopimuksesta jonka Tita on aikoja sitten hyväksynyt perusteina hän itse henkilökohtaisesti ei sitä hyväksynyt?! Ihan kuin se olisi peruste valitukselle omat henkilökohtaiset mielipiteet?? Kertoo kaiken oleellisen toimintatavoista mitä historiaan tulee ja myös tulevaan. Tarkoittaa sitä että valittaa jatkossakin valittamisen ilosta omaa itseään esille tuodakseen. Ja tupaan tulee jatkossakin koska ei ymmärrä kuntapolitiikasta sen ytimessä hölkäsen pöläystä. Periaatteessa on oikeassa monessa suhteessa mutta loppupeleissä ihan pihalla kaikesta. Kokonaiskuvan hahmottaminen täysin ylivoimainen asia ja riitelee riitelemisen ilosta ja saivartelee epäoleellisuuksilla joita ei edes ymmärrä. Sitä ne valitukset pääasiassa onkin julkisia todistuksia siitä, ettei täti ole ihan kartalla. Ja kun jokainen valitus kaatuu ihan kuin tahallaan huonoina häviäjinä keksivät tikusta asiaa pelastaakseen omat kasvonsa lopputuloksella missä valittavat ihan mistä tahansa. Tietää jo etukäteen minkälainen seuraava valtuustokausi on kun on jo ennen uuden valtuuston aloittamista polttanut sillat joka suuntaan ja jokainen kyllä tietää mitä se sitten tarkoittaa tulevan suhteen. Riitelyä ja tappelua kun proolaisilla on jo ennen uuden valtuuston aloitusta asenne muihin valmiiksi negatiivinen, syyllistävä ja hyökkäävä. Syytä varmasti on sitä en kiellä mutta toimintatapojen ollessa luokattomia ilmapiiri on jo tulehtunut vaikka uusi valtuusto ei ole vielä edes aloittanut. Asenne kun on jo valmiiksi ennen alkua se perinteinen eli kaikesta valitetaan ja riidellään ja mikä hirveintä tarkoituksenhakuisesti. Kyttäämällä kytätään aihetta mistä valittaa rakentavan yhteistyön sijaan. Ja kun vähemmistössä ovat valituksen aiheeksi riittää se, ettei enemmistön päätökset miellytä ja asennevammaisuus on tasolla että enemmistöä vastustetaan sen takia että se on enemmistön päätös. Mikä huvittavinta monessa kunnassa osa kuntalaisista äänestää näitä ikuisia valittajia juuri sen takia että ne valittaa kaikesta. Viihdyttävät itseään sillä tavoin että äänestämpä tuota ääliötä että saa seurata mistä kaikesta se seuraavaksi valittaa. Pääasiassa niitä jotka eivät kannata enemmistöpuoluetta kiusalla äänestävät näitä pätemisentuskista kärsiviä tonttuja. Sitten seuraavat ja hihittelevät kun he tekevät juuri niin kuin heidän oletetaan käyttäytyvän. Leipää ja sirkushuvia. Heitetään keppi ja koira juoksee perään häntä heiluen ja sama toistuu aina uudestaan ja uudestaan. Hupinsa kullakin


    • ei.muuta

      Vaaleissa paska sai palkkansa.

      • Etiäppäin

        Vaaliteemaksi oli valittu entinen kaupunginjohtaja. Katse oli väärään suuntaan, taaksepäin.


      • Siltänäyttää

        Syyttelyä ja parjausta koko kirjoitus.


      • valittamisenilosta
        Etiäppäin kirjoitti:

        Vaaliteemaksi oli valittu entinen kaupunginjohtaja. Katse oli väärään suuntaan, taaksepäin.

        Yhteenvetona vaaliteemana oli se perinteinen eli kepujen nälvintä. Vaikutusmahdollisuudet nolla joten valitetaan kun ei muuta voida ja huom, ei osata. Kulunutta valtuustokautta seuratessa huvitus on monesti kääntynyt säälin puolelle koska proolaiset on välillä niiiiiiiin pihalla kaikesta. Asiasta saa ja pitää valittaa mutta kun nämä tontut valittaa kaikesta oli syytä tai ei. Ei sen puoleen niin on valtaosa muistakin. Olihan se järkytyksen tapainen kun osa kepuistakin hyppäsi proolaisten leiriin. Persuilta ei muuta odotakkaan mutta että kepulaiset lähti proolaisten yllyttämänä kuntayhtymää vastaan sotimaan nousi itsellä kädet pystyyn että hohhoijjaa. Kliimaksina vaatimus selänteestä eroamiseen mikä ei ollut missään muotoa mahdollista koska lait sen estää mikä heille myös lukuisia kertoja kerrottiin mutta hidastiko? Pelottavaa miten voi luottamustoimissa olla noin paljon ihmisiä jotka ei ymmärrä yhtään mitään politiikasta tai vallitsevista laista. Sitten kun omassa päässä ei liiku mitään hypitään laumasta laumaan riippuen mistä päin sattuu milloinkin tuulemaan. Yksilöajattelu todella heikolla hapella pyhäjärvellä kuten klähes jokaisessa kunnassa. Sitten kun omassa päässä ei liiku mitään antavat ajattelupuolen muiden hoidettavaksi hyppien suurinta ääntä pitävän taaksee myötäilemään en tiedä mistä puhutaan mutta olen samaa mieltä.


      • kesääootellessa
        Etiäppäin kirjoitti:

        Vaaliteemaksi oli valittu entinen kaupunginjohtaja. Katse oli väärään suuntaan, taaksepäin.

        Joku aika sitten kirjoitettiin täällä suoli24 sivuilla PROn suunnitelmasta vaalivoiton jälkeen saada Rinnevaara johtamaan tätä meidän kaupunkia.
        Kysynkin nyt , miten pitkällä neuvottelut ovat kun vaalivoittokin on kuulemma tullut?
        Ainakin niin on monella palstalla kerrottu.
        Kai nykyiselle johtajalle täytyy antaa potkut. Varmaan siihenkin olisi hyvä olla pätevä syy.
        Ja luultavasti irtisanomisaikakin ? Jokos Tita on luvannut ilmestyä pelastamaan meidät raukat ? Sapattivuoden aikana on varmaan paljon uusia ideoita kerennyt kehittyä.


    • pintaasyvemmältä

      Saa täällä Jeesustella ja puolustella. Ellet ole ollut näkemässä, kuulemassa, mitä enemmistövaltaa käyttävät ovat asioita hoidelleet, olet todellakin väärä henkilö arvioimaan Laila Malilan kirjoitusta noin kuin arvioit.

      Todellakin. Kun Pyhäjärvi ja pyhäjärviseet siunaavat ajojahdin yhteisillä varoilla ja kustannuksiltaan miljoona euron luokkaa. Sanonpa vain, että älä ota kantaa, kun et tiedä asioiden kulkua. Muutos alkaa tosiasiat tunnustamalla. Niin se vain on.

      • OTAN_KANTAA

        Ei ole todellista? Ensin kirjoitat avauksia joissa ohjeistat lukemaan proolaisten aivottomuuksia ja kun et saa toivomaasi ylistystä ja palvontaa haukut jo suomi 24lla kirjoittaneet pystyyn?? Ja mitä kieltoosi tulee missä kiellät muita ottamasta kantaa mitä jos tehdään niin, että sanot saman kasvotusten käykö? Usko huviksesi PROOLAINEN sinä et määritä sitä, kuka täällä kirjoittaa ja mitä.


      • Gfgjgghh

        Antakaa olla ja jättäkää Malilan touhut omaan arvoonsa. Rouva on laajalti tunnettu siitä, että hän saa halutessaan riidan aikaiseksi vaikka paskan väristä, eikä hän siitä kykene miksikään muuttumaan. Äänestäjät ovat hänelle antaneet ansionsa mukaan ja hyvä niin.


      • pro24palsta
        Gfgjgghh kirjoitti:

        Antakaa olla ja jättäkää Malilan touhut omaan arvoonsa. Rouva on laajalti tunnettu siitä, että hän saa halutessaan riidan aikaiseksi vaikka paskan väristä, eikä hän siitä kykene miksikään muuttumaan. Äänestäjät ovat hänelle antaneet ansionsa mukaan ja hyvä niin.

        Miten jätät rauhaan kun yhdet ja samat proot istuu aamusta iltaan vuodesta toiseen suomi 24:lla ilman että ylläpito katsoo aiheelliseksi puuttua asiaan millään tavoin ilmoituksista huolimatta? Asiaa ei auta yhtään se, että kun saavat pataansa tulevat aina tänne parkumaan.


      • Pro-sheriffi
        pro24palsta kirjoitti:

        Miten jätät rauhaan kun yhdet ja samat proot istuu aamusta iltaan vuodesta toiseen suomi 24:lla ilman että ylläpito katsoo aiheelliseksi puuttua asiaan millään tavoin ilmoituksista huolimatta? Asiaa ei auta yhtään se, että kun saavat pataansa tulevat aina tänne parkumaan.

        Kun tilintarkastusprojektissa tulivat nolatuiksi ensin valitusvirsi blogiin ja sitten tänne sama homma valituksien jälkeen nolosti kävi ja taas valitusvirret tänne blogin kautta ja tuotahan se on ollut vuodesta toiseen - lukekaa blogi avauksia on pilvin ja pimein ja palstan sheriffi katsoo vierestä kun ko. palsta toimi proolaisten vaalimainonnan kanavana. Hyvähän se on pro-propagandaa suoli 24 lla julistaa kun sheriffinä on proolainen?


    • riitaan.tarvittiin.27

      Lyhyesti; ei kukaan riitele yksin, eikä valitusta tehdä, jos ei ole aihetta, vai mitä?
      Jeesustelut sikseen, fiksuus ei kulje käsikädessä ylimielisyyden kanssa.

    • Jotainpositiivista

      Voiko kautta rantain poositiiviseksi viestiksi ymmärtää lausuman, että Asko Kaurasen hallitus teki sovintosopimukset.... Jotka kuitenkaan eivät menneet kirjoittajan ymmärrykseen (kuten hän itse ilmaisi) Tulivathan nuo sopimukset hallinto-oikeuden päätöksellä hyväksytyiksi. Joten lopputulos nioiden osalta oli hallituksen ja valtuuston tekemän päätöksen mukainen.

      • Mielipiteitäsaatiin

        Onhan nuita tullut kannanottoja tälläkin palstalla, kerta niitä pyydettiin. Laajempi kannanotto tuli itse vaaleissa. Änestäjät ovat mielipiteensä kertoneet lyhyesti.


      • valkeampilunta

        Kepu piti porukkansa aisoissa. Kuulutti puhelinviestein mummolta mummolle, vaarilta vaarille, ketä tulee äänestää. Tiedetään, tiedetään.
        Siinä se on kepujen vaalityö. Sääliksi käy, kun eivät ota selkoa. Saattaa tulla vielä
        yllätyksiä .


      • tuskimpatiiät

        Huonoopa ol keskustan vaalityö, kun ei ainakaan meijän yhteenkään puhelimmeen tullunna viestiä oekeesta eänestys systeemistä. Ihan piti ite keksiä ja omalla kyyvillä käyä eänestämässäkii. Eivätkä oo noapurissa maeninneet neuvoja soaneesa.

        Ihan hyvät valtuutetut taettiin siltikii soaha. - Kuhan ne muutamat lakkoes räkyttämästä...
        Sekkii tiijetään, että ketkä niin tekköö.


    • Näillä.konstein.voitto

      Ettei vaan Seppo Pirttikoski ole musta hevonen hallintojohtaja-pelissä? Olisiko ihan kuninkaantekijän ratsu? Henrik Kiviniemi tyytynee pienempään palkkaan toistaiseksi, poliitiisen ytimen hämmentäessä isoa kuntamallia, kunhan saa takuut olla ykkösvaihtoehto suur-selänteen 1.johtajaksi?

      Pirttikosken päätehtävä määräaikaisena hj olisi hoidella lakiesteet kiertäen ja pyhäjärven omintakeista tukien.
      Palkka olisi Seppo- tilausmieheltä vaadittavien tekojen mukainen, 6000e/kk bonuslisä 2000e/kk neljäksi vuodeksi?

      • HyväEsitys

        Teit hyvän esityksen. Käsittääkseni Seppo Pirttikoski on ihan oikeasti lakia lukenut. Sellaista me tarvitaan.


      • Plussaaon

        Kerrankin kentältä oikea ehdotus. Viedään eteenpäin.


    • niinpäjustiisa

      hallintojohtajan paikka on laitettu kiireesti auki 2.5. hakuaika. On kuulema tullut hyvä kiinnostunut ehdokas.

    • 1252

      Lisää junttapolitikointia. EI!

      • Jospanäin

        Pirttikoski ainakin on pätevä. Toivottavasti paikka kiinnostaa häntä.


    • Näillä.konstein.voitto

      Tästä eteenpäin virkavalinnat järkevyyssyistä määräaikaisiksi, oli kuka ja mihin tahansa. Tulokset kertokoon, onko henkilöstä jatkamaan eli hakemaan jatkoa. Kinkkiset erohetken kädenpuristukset voidaan tehdä kipuilematta ilman rahatukkoja.

      • vtvtvtv

        Hallituksessa 10.4.2017 esitetään sitä Sinun tarkoittamaasi kädenpuristusta myös Henrik Kiviniemelle.


      • Näillä.konstein.voitto

        Määräaikaisuus on ehdottomasti tuotava virkamiesten työsopimuksiin. Pyhäjärvi, näytetään mallia muille pikkunillki-politiikkopäättäjinä, että me toimimme veronmaksajien edun mukaisesti ja turvaamme sen, etti kehnoa virkamiestä haudota pesässä pidempään, kuin on pakko.

        Poislähteminen mahdollistetaan määräajan sisällä ilman seremonioita ts. siis ilman käräjöintejä. Ei näin, kuten nyt valitettavasti tulee tepahtumaan parin yhtäaikaisen kaupunginjohtajan 2013-2017 mallennuksessa.
        Kiviniemen kanssa pitää jo toteuttaa määräaikaisuutta, joka mielestäni, siis määräaika, on jo kulunut umpeen. Näytöt on nähty, mitä ne kauniisti ajatellen sitten olivatkaan. EI JATKOON.


    • pääläri-erkki

      Kohta pääsöö puolukkaan toverit!!

    • eipä.tässä.uutta

      Olihan ikävä tätä hokemaa.luuletko ..huooaah. Pöljän pojan pas..

      • totuusedessä

        Lailan löpinöitä ei kehtaa lukea, vieläköhän se Haapajärvi ottas Pyhäjärviset hellään huomaan, nyt uusi valtuusto äkkiä neuvottelemaan kuntien yhdistymisestä, Pyhäjärvi ei pärjää yksin


      • Hokemat

        Lyhyt ja nopeasti luettu hokema moniin äärettömiin hokemiin verrattuna.


      • osakkiurukas
        totuusedessä kirjoitti:

        Lailan löpinöitä ei kehtaa lukea, vieläköhän se Haapajärvi ottas Pyhäjärviset hellään huomaan, nyt uusi valtuusto äkkiä neuvottelemaan kuntien yhdistymisestä, Pyhäjärvi ei pärjää yksin

        Ei myö Haluta Haapajärvisiksi Pyritään Jos Kiuruvesi Meidät Ottais Otto Lapsiksi Vae Mitä


    • kuk-kuu

      Eiköhän jo lopeteta tämä jaarittelu tällä palstalla,luu on jo loppuun kaluttu. Mennään ulos haistelemaan kevään raikkaita tuulia ja kuuntelemaan peipposten iloista livertelyä.Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa.

      • ghjchchch

        höpö höpö.. lisää vettä myllyyn kunhan perjantaipullot korkataan. parhaat jutut vielä tulematta..


      • muutoksenaikako
        ghjchchch kirjoitti:

        höpö höpö.. lisää vettä myllyyn kunhan perjantaipullot korkataan. parhaat jutut vielä tulematta..

        Kyllä Kiuruvesikin kelpaisi on yhtä velkainen kun Pyhäjärvi, jos ottavat ? siellä on muuten kommareita 7 valtuutettua proon porvarit näkisi punaista


    • Iso-Arska

      Kansa on sanansa sanonut vaalien muodossa, kansa ei halunnut Lailaa ajamaan asioitaan. Siihen on Lailan tyydyttävä.

    • metsienhumina

      Iso.Arska, tarkistappas mitä tuolla kirjotuksen lopussa on vai eikö enää huomio pelaa? Malila kirjoittaa istuvana valtuutettuna eli ei edes ehdokkaana. Ootkos samaa mieltä?
      Sinä et pysty edes ajattelemaan miten Sinulle käy jos kompastut etkä jatkossa ole mukana. Malila näyttää sopeutuneen tilanteseen hyvin jopa naureskellen, mites olis kohdallasi?

      • Titteleitä.riittää

        Istuvana politiikkona, kuntavaaliehdokkaana, proon listoilta ja Keskustan jokikylän puheenjohtajana.


    • useatymmärtää

      Keskusta menetti 10 prosenttia äänestäjistä. Se on aikamoinen alennustila.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      75
      3434
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      563
      3229
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      2892
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2082
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      315
      1876
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1865
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1855
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      141
      1477
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1281
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      65
      1270
    Aihe