Radio-rock biisit!

radioroccari

miten nämä määräytyy nää RadioRocin biisit ..

ennen oli Vol Beat - Får evigt ja metallican - mothhii fleimii.

sit niitten soittaminen lopetettii ku seinään

ja nyt soi taukoamatta Sabaton - The great battalion mikä on jo kohta vuoden vanha biisi ?

voisivat soittaa vähän monipuolisemmin rock musiikkia.

14

1516

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Levy-yhtiö

      Levy-yhtiöt sanoo, mitä pitää soittaa.

    • hohhoijaa-

      Ei siinä mitään että käyttävät soittolistoja kuten muutkin, mutta pari parannusta tarvitsisi.
      1. Niitä soitossa olevia kappaleita pitäisi olla paljon enemmän kuin noin 20 mitkä soi.
      2. Samat soittolistat on käytössä todella kauan, kuukausikaupalla saat kuunnella samoja kappaleita.

      • kjkkjkjkjkjkjkj

        NRJ:llä taitaa olla yhtä suppea soittolista. Työpaikan nuoriso-osasto kuuntelee sitä ja kuulostaa siltä että korkeintaan parikymmentä eri kappaletta radiossa soi.


      • geokätköilläänkö
        kjkkjkjkjkjkjkj kirjoitti:

        NRJ:llä taitaa olla yhtä suppea soittolista. Työpaikan nuoriso-osasto kuuntelee sitä ja kuulostaa siltä että korkeintaan parikymmentä eri kappaletta radiossa soi.

        Tuo nyt ei kuitenkaan ole NRJ:n huonous vaan moneen kertaan todettu soittolistalle otettavien biisien samankaltaisuus, koska tietyn tyylistä musiikkia ei enää soiteta NRJ:llä. Tästä syystä voi myös tulla tunne satunnaisemmalle kuulijalle, että samat biisit soivat ihan kokoajan.

        Tosin en varma ole mikä on NRJ:n vaihtuvuus musiikissa, koska en ole sitä muutamaan vuoteen enää niin aktiivisesti kuunnellut, mutta ennen ainakin vaihtuvuus oli kohtalaisen nopeaa. Parempi soittaa uusia/ uudehkoja kappaleita (ja korvata niitä uusilla) jonkun aikaa, kuin samoja vanhoja vuodesta toiseen ja sitten kun ne korvataan niin taas jollain toisella vanhalla jo aikoinaan repiitillä soitetulla biisillä.

        Harmi vain, että Suomessa ei enää ole yhtään ok tason kanavaa, joka keskittyisi monipuolisesti uuteen musaan. NRJ oli ennen nyt vain YLEX, jota tosin ei ole monista syistä jaksanut kuunnella kohta reiluun 10 vuoteen.


    • onedictionnnnn

      one direction - hurt on nykyää toinen biisi mikä soi ton sabatonin kans 23/6 tyylii. nyt jopa jussi69 Rockroll sirkuksessa!

      Ja täyttä skeidaahan se on ..

      • PoppennRoll

        Oisko kuitenkin One Desire eikä Direction.


    • vaihdoinpois

      Radio Rockin soittolistoista vastaa sama mies kuin Sanoman viiden muunkin kanavan listoista. EI taida jätkällä olla aikaa päivitellä listoja, onhan esimerkiksi Aaltokin muuttunut pikkuhiljaa ennalta-arvaamattomammaksi kuin Nova. Soittolistaa päivitetään varmaan kerran kolmessa kuukaudessa ja silloinkin kyse on muutaman hullun kappaleen vaihtamisesta.

      • Hhhhhhhhhhhh

        Kuuden kanavan!


    • eregsgf
    • herätysperk

      Olen täysin samaa mieltä. Voisivat soittaa monipuolisemmin, mutta kun eivät soita. Tästä syystä en saata kuunnella radiorockia kuin yleensä aamuisin Korporaation takia tai joskus poikkeuksellisesti jos on hyvä vieras tai muu hyvä ohjelmaosio, joita on harvoin.

      Viimeisin havaitsemani todella räikeä esimerkki yksipuolisuudesta on Amaranthe. Kyseiseltä yhtyeeltä oli tullut useampi uusi biisi. "Nimeltä mainitsematonta" Mikko Koivusipilää, joka taitaa olla jokaisen SanomamediaNelonenmedia kanavien musiikkiipäällikö, ei kiinnostanut soittaa juurikaan näitä biisejä vaan luukuttaa yhtä ja samaa vanhaa Amaranthen biisiä Rockilla hyvin tiheään.

      Yksinkertaisesti tässäkin tapauksessa kyseessä on musiikkivalintojen perusteella (kaikki kanavat) laiska, kunnianhimoton ja yksinkertaisesti vääränlainen tyyppi, jonka kyllästymis kerroin on erittäin pieni. Onhan se nyt helpompaa mennä niillä tietyillä vanhoilla ja vähän ottaa uusia mukaan. Paljon vähemmän aikaa menee miettimiseen mitä soittaa. Näin soittolistan kokoaminen hoituu hetkessä.

      Toisaalta vika on osittain myös meissä. Kuuntelemme silti tai ainakin osa kyseisiä kanavia, vaikka samojen vanhojen biisien toistaminen kokoajan kylläsyttää/ärsyttää. Kuulin kerran hammaslääkärissä käydessäni. Lääkäri ja hoitaja valittivat kun taas soi sama biisi. Jos olisin voinut olisi mieli tehnyt sanoa pakkoko sitä Novaa on kuunnella kokoajan.

      Toiseksi meissä on liian paljon niitä, jotka eivät kuuntele aktiivisesti musiikkia ja heille voi syöttää samaa kokoajan.

      Kolmanneksi: Suurimmalla osalla ei ole tarvittavaa tekniikkaa siellä missä radiota enimmäkseen kuuntelevat. Auto, työpaikat yms. Kun ei pysty esim liittämään autostereoihin MP3 soitintaan tai puhelintaan, mistä kuunnella esim spotifyn kautta ihan sitä mitä itse haluaa on valinta radio. Näin radioiden kuulijamäärät pysyvät riittävän hyvinä, joten musiikkipäälliköiden laiskottelujatkuu.

      Neljäs ongelma taas on kanavien sisällä. Kun kuulijamäärät ovat heikot harvoin ajatellaan ongelman olevan musiikkivalinnoissa. Ei muuteta linjaa tai edes musiikkipäällikköä vaihdeta. Sensijaan aloitetaan hirveä juontajien vaihtorumba.

      Miettikääpä seuraavaa NRJ keräsi vielä vuonna 2013 ja hetken aikaa 2014 alussa yli 900 000 viikkokuulijamääriä. Tällöin kanavalla oli nykyistä paljon monipuolisempi soittolista musiikillisesti (laajempi genrekirjo). 2014 kun muutama suosikkijuontaja oli lähtenyt kavennettiin myös soittolistaa. Muun muassa rock musiikin soitto jätettiin vain Haloo Helsinkiin, suomalaisen musiikin määrää vähennettiin, iskelmävivahteisten biisien ja kantri soittaminen käytännössä lopetettiin myös kokonaan. Nykyään kuulijamäärät ovat vain reilut 500 000 kuulijaa. Kuinka moni uskoo, että näin rajun laskun selitys on vain suosikkijuontajien Aamupoikien ja Tuija Pehkosen poislähtemisen syytä.

      Sanokaa mitä sanotte, mutta vielä 2010-2013 NRJ oli loistava kanava musiikillisesti. Ainakin jos omaa laajan musiikkimaun ja ei jaksanut kuunnella samoja vanhoja biisejä tauotta. Vaihtuvuus tuolloin myös uusien biisien osalta oli nopeinta Suomessa. Taitaa se olla osittain edelleen, mutta mikään muu ei sitten enää olekaan.

      • Amaranthe.is.shit

        Eiks amaranthen uusin bbiisi oo just toi bumerangi mikä soi ennen uusinta uudistusta vähän välii .. mutta kyseisen bandin ei pitäs soida millään taajuuksilla


    • Sekuoli

      Eipä vaan ole suomen kanavilla juuri mitään tekemistä rock'in kanssa . Siksi en kuuntele enää. Long Livin Rock'n Roll !!!

    • jeesus1234567

      Miksi tämä paskaradio on jotenkin oletusasetuksena suomalaisilla "äijillä".
      Samat saatanan nighwishin, metallikan ja volbeatin biisit soi joka päivä vähintään 10 kertaa. Sama saatanan Jone Nikula ja muut paskalta haisevat vanhat ukot äänessä vuodesta toiseen. Ehdottomasti kamalinta paskaa Nikulan joka vuotinen Rienapojat samoilla saatanan Jonen kavereilla (Jussi69 ja Hynynen) höystettynä. Ihan hirveää paskaa tämän kanavan musiikki ja juontajat ja Sanomamedian mainokset ja omien ohjelmien yms. konsernipaskan tyrkytys. Herätkää nyt saatana vanhat työäijät ei tällaista paskaa ole pakko kuunnella.

    • SuljeRadioRokki

      Mutta kun eivät soita monipuolisemmin suosittelen tekemään saman kuin itse. Lopettamaan Radio Rockin kuuntelun. Netistä löytyy kyllä lisää rock radioita tai jos sattuu asumaan Pääkäupunkiseudulla tai Turussa niin onhan sentään monipuolinen Spirit FM. Spotify kuitenkin paras pelastaja, voi laittaa soimaan ihan mitä huvittaa eikä samoja biisejä tarvitse kuulla ripiitillä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2552
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      304
      2289
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      90
      2103
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1804
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1717
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1678
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1570
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1387
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      120
      1383
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1351
    Aihe