Keräilen vanhoja jännityskuunnelmia.

Minun keräilykohteeni ovat vanhat jännityskuunnelmat, joita nauhoitan ensin kasetille ja siirrän ne sitten digitoijalla tietokoneelle.
Ilmoita


mistäs meinaat niitä kaivaa,ylen arkistoista?muistan 70-80 luvulla kun nassikkana niitä kuunneltiin radiosta..
Ilmoita
Sama operaatio. Vanhat jännityskuunnelmat nauhoitan ensin kasetille ja sitten digitoijalla tietokoneelle. Saisi tulla enemmin vanhaa jännityskuunnelmaa Ylestä.
2 VASTAUSTA:
Mistä saatte niitä kirjastosta löytyy muutama. Itselläni on muutama sarja esim viides mies,yllart, kuoleman juhlapyhät, polttarit, kosto, tuomenkukista syreenien aikaan, luottokorttihait ym.
Onko sulla Tuomenkukista syreenien aikaan? Millä ehdoin olisit valmis työstämään sen minulle kuunneltavaa muotoon?
+Lisää kommentti
Itse olen keräillyt intohimoisesti kuunnelmia 40 vuotta. Aloitin aikoinaan äänitykset C kaseteille. siirryin tietokoneäänityksiin 2000 luvulla. Stereoiden audiojohto line in ja äänitys biteiksi. lähinnä wave ja mp3 muotoon. Silloin(v2000) oli kovalevytila kallista joten polttelin kuunnelmia CD muotoon. 2010 luvulla siirtelin CD mp3 muotoon. Tänäpäivänä radioteatteri kokoelmani on mp3 muodassa useammalla ulkoisella kovalevyllä. Niistä olen poltellut blu-ray 25gb "varmuus-varmuus" levyjä vielä vuosittain. Kokoelmani on merkittävä!
Ilmoita
Onneksi olkoon, löytyykö kaikki vahtoset.
Ilmoita
Hei, auttakaa asiantuntijat. Olen yrittänyt selvittää mikä se kuunnelma on joka on jäänyt lapsuuden mökkireissusta mieleen. Kovin oli pelottava ja muistan vain kohdan jossa naisen nutturan alta löytyi rautanaula jolla hänet oli tapettu. Pitkäksi ajaksi jäi pelko, ettei uskaltanut nukkua selkä oveen päin. Olisi kiva kuunnella se nyt aikuisena ja todeta oliko se oikeasti niin jännittävä.....
Ilmoita
Tervehdys,
Oletteko tietoisia, että Yle areenassa on noita vanhoja kuunnelmia nyt jonkin verran saatavana? http://areena.yle.fi/radio/ohjelmat/draama Se vanha kuunnelma on varmaankin Taistelu Heikkilän talosta ja tuli jokin aika sitten uusintana.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Keräilen vanhoja jännityskuunnelmia.

Minun keräilykohteeni ovat vanhat jännityskuunnelmat, joita nauhoitan ensin kasetille ja siirrän ne sitten digitoijalla tietokoneelle.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta